3Sonček3
|
Čau punce! Pr nas je tut tolk snega zapadlo da mi je šele zdej uspelo do računalnika pridt . V petek zvečer sva šla k moji mami pa sva tam prespala, zutrej sve šle z mami u šoping, nrdile kosilo, mal smo se še pocrklali pol pa sva šibnla domou. Sva bla pou urce doma pol je pa en kolega klicou če bi lahko pelali u Lj, pa smo šli. Cesta = katastrofa . Sm bla kr vesela da me ne pelje rodit kr bi vrjetno sred poti rodila. No ko sva pršla nazaj domou je pico častiu pol sva en bedn film pogledala on je zaspau js pa spet ... u luft gledam pa se borim z našim . Je čist popi*du ceu dan se že guzi mal z ritko sm mal ke, mal z nogo u rebra pa mal u popek pa pol mau ob strani in JA boli ko ko se upre, pa tko trda bunka da si ga upam sm pobožat da mu nebi kej nrdila . mammamia glede štetja gibov je pr nas tko. Js ne nosm ure, telefona tut nimam skos pr sep in mamo tut zlo mal ur na naših stenah (edino v kuhinji) pa na mikrovalovni pa na šporhetu in zdej da bi js ceu dan tiste liste sabo nosila pa si pisala ob kateri uri ... kolk časa ... bla bla ... sm še mal bl pobrskala po netu in sm nekje zasledila da lahko spremljamo tut tko. Usak ma drgačn ritem spanja in budnega stanja in samo mamica ve kdaj je najbl aktiven. Zato se probaš takra lepo ulešt na L bok al pa na hrbet in morš v dveh urah naštet 10 gibov. Enkrat jih boš naštela v prvih 10-ih minutah, učasih boš rabla mal dle, ampak v dveh urah pa jih kr more bit 10 in to se šteje usak premik, brcika, guzenje. Ta način je men dost lažji in bl praktičn, tko da se js ponavad okol devetih, desetih zvečer lepo uležem (ponavadi takrat kak film pogledava) in v tem času spremlam. Upam da sm ti lepo razložila čene pa reci pa se bom še enkrat potrudla. Aja pa da neboš zmedena eni pišejo da more bit 10 gibov nevem od devetih zutrej do petih popoudne, eni pravjo v 12-ih urah...ampak!!! Pri teh metodah se pa ne šteje usak gib ampak samo sklopi. Ma nevem ful zakomplicirano, preveč za moje možgane. Ja tut js krvarim iz nosa. No večkrat mam samo krvavo ko spiham, mi ne teče vn kri, se je pa tut to že zgodilo ene 3x. Ko se to zgodi ... mrzlo brisačo čez vrat pa sedet pa čakat da mine more pa hitr minit. Jessy ful lepa tortica, škoda da je nism bla deležna 7lina7 za pregled lucika js nevem če bi prala te obrobe pa te prčkarije, kr se mi po pravici povedano neda, sicer pa obroba itak nebo pršla v stik z . Ma ja sploh nevem kaj sm pametna k bom na koncu itak use oprala. vekybel lep snežko in bravo za dopolnjenih 35. tednov...u madonca smo že deleč, sej bo glihkar konc Samo ob pogledu na tvoje krofe sm se že zredila za ene 2 kile, kaj bo šele ko jih začnem jest, joj sej si sploh ne upam pomislt. No naj se pohvalm, da je naša soseda pri mami tut rodila že tretjo punco (matr se bo bajta svetla čez par let ) Je pa taka bunkica da je kr groza, sicer je nisem vidla u živo sm na sliki jo je sama glava. strumf glede zadihanosti te pa čist razumem...js si samo nogavičke obujem pa sopiham ko lokomotiva, moj se mi pa smeji pa prav a si že kej delala . Sej mi tut pomaga če se men neda obut, ampak se potrudm in hočm use sama. ojoj zdej me je pa skor kap...sara2007 v porodni ... ne me j***t, umerte se punce še januarja ni konc kam se vam ok mudi, a bom mogla sama klepetat do marca tukej. No dobr sari naj še bo (k je fejst punca ) ampak zdej je pa dost, kr lepo z mano klepetejte tle nč u porodno, jao jao. Sara2007 držim pestke za vaju Evo sm se razpisala kot da mi je zadnjič , upam da ni preveč za brat, sicer pa sej se za usako nekej najde. Vidm da sm sama, ja sej ni čudno kolk je pa ura, ampak bom useen še mal gor če se kera slučajno zbudi in mi pride družbo delat. Drgač pa lepo pančkejte.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|