Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:26:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Mi še nič ne razmišljamo o dopustu,ker ne vemo kako bo z mojo službo pa tem. Drugače vse po starem! čao bao. Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahko . dobro si jo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:26:52
|
|
|
|
trezika
|
ja kako sn pa zdaj to citirala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:27:10
|
|
|
|
trezika
|
torej, otroci spijo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:28:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ja kako sn pa zdaj to citirala ne znaš, ne znaš, ne znaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:28:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika torej, otroci spijo? moj otrok spi ja,pa tvoja lepotička?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:32:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika torej, otroci spijo? moj otrok spi ja,pa tvoja lepotička? tudi samo vprašanje kako dolgo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:39:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika torej, otroci spijo? moj otrok spi ja,pa tvoja lepotička? tudi samo vprašanje kako dolgo... pr nam tudi. Jo je spet kuhat začelo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:41:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika torej, otroci spijo? moj otrok spi ja,pa tvoja lepotička? tudi samo vprašanje kako dolgo... pr nam tudi. Jo je spet kuhat začelo aja? kaj pa ga spet sračka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:48:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja? kaj pa ga spet sračka? niam pojma. Pa je OK pa jo spet mal zakuha.. Mislim da je to reakcija na vrtec, sam da nebi rabla it
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:50:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja? kaj pa ga spet sračka? niam pojma. Pa je OK pa jo spet mal zakuha.. Mislim da je to reakcija na vrtec, sam da nebi rabla it čisto možno ja.... eh, saj se bo navadla.... ti pa tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:51:32
|
|
|
|
tasa_m
|
kak se reče na porodniškem dopustu po angleško??
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.1.2010 20:52:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:52:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika čisto možno ja.... eh, saj se bo navadla.... ti pa tudi... že zdaj me ma za norca, kaj še le bo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 21:46:51
|
|
|
|
NoBady
|
Čer...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 22:41:11
|
|
|
|
Najaa
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 22:56:34
|
|
|
|
NoBady
|
po doooooooooooooooolgem času uletim na rr, pa ni nobene zgleda da mi ni namenjena tale rr
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 22:57:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady po doooooooooooooooolgem času uletim na rr, pa ni nobene zgleda da mi ni namenjena tale rr če uletiš na wikend
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:03:07
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady po doooooooooooooooolgem času uletim na rr, pa ni nobene zgleda da mi ni namenjena tale rr če uletiš na wikend ajaaaa sm vedla da je neki
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:04:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ajaaaa sm vedla da je neki kako si drugače? Pa Taj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:06:10
|
|
|
|
Najaa
|
Ja kaj sma pa midve s taso? Luft??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:07:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ajaaaa sm vedla da je neki kako si drugače? Pa Taj? pa gre, kaj čem jamrat taj je ok, dobiva še kapljice za oči, čeprav so že zdrave je rekla P da morm devat 7dni...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:08:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja kaj sma pa midve s taso? Luft?? ja zdej sta prišle, prej pa ne duha ne sluha o nobeni sta devale otroke spat?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:10:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja kaj sma pa midve s taso? Luft?? ja zdej sta prišle, prej pa ne duha ne sluha o nobeni sta devale otroke spat? Ne, jaz sem bla na fb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:12:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja kaj sma pa midve s taso? Luft?? ja zdej sta prišle, prej pa ne duha ne sluha o nobeni sta devale otroke spat? Ne, jaz sem bla na fb. tud jaz... sm ribicam akvarij pucala pa nahranit sm jih mogla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 23:13:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja kaj sma pa midve s taso? Luft??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?