|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
29.1.2010 18:52:40   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

VALENTIN vse najlepše za zadnji mini rojstni dan!!

user posted image

poljubčki od naju z Lijo user posted image
mwa**

Se pridružujem z enodnevno zamudo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.1.2010 18:54:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp..jazn pa bolana kouser posted image .kiham,kašljamuser posted image user posted image no za seznam TIA JE SHODILAuser posted image user posted image no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejalauser posted image user posted image user posted image ..
user posted image user posted image user posted image  za ponovno hojo!
Kaj se je pa zgodilo, da se je tako ustrašla, da je nehala hodit?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.1.2010 18:55:09   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.1.2010 18:55:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa, HVALA punce za čestike. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se danes že jokala, so lile solze kot dež. Le kako bo čez mesec dni?user posted image user posted image user posted image user posted image Bolje, da si 28.02. ne dam maskare gor, ker bo samo teklo. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa gledala ga boš kak je velik. Čez eno leto boš pa gledala slike, se ti bo zdel pa še čisti dojenček. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.1.2010 18:56:25   
Nina00

Dober večer! Je bil lep dan danes?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.1.2010 18:57:05   
Nina00

Imamo še drugo zgornjo enkico zunaj!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Mi pa še vedno nič user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.1.2010 19:00:16   
Nina00

oj pupe..kako ste??hotela sem neki vprašat-tia škriplje zobmiuser posted image kdaj to ine??me full moti.to dela cel dan..danes sem kupila neko mleko od milupe za lahko noč,s medom..in sem ji dala je popila 200ml in spi ko klada.mogoče je to mleko čudežnouser posted image zaspala je takoj ko je spila,in to z užitkomuser posted image ..zdaj pa letim ribe dat odmrzavat,hišo sem že spucala,pol pa pred tv..in še eno vprašanje če katera ve?-tia hodi v dnevni sobi sama,pa v kuhinji,edino v hodniku ne upa pa gre po vseh 4..a je to samo zdaj ko še tak ne obvlada hoje?takoj ko pripuza v leotovo sobo se dvigne in gre normalnouser posted image kdo bi vedel..ker leo ko je shodil,ni več šel po 4user posted image
Za škripanje z zobmi ne vem.
Kar pa se tiče hoje po hodniku. Imate dolg hodnik? Morda je še vedno hitrejša po štirih in zato take nezanimive razdalje prekobaca, nato pa se spet dvigne in hodi.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.1.2010 19:26:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer! Je bil lep dan danes?

Še kar ja!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
29.1.2010 19:30:47   
KOKICA32
Šibam...

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
29.1.2010 19:57:11   
Nina00
Danes si pa hitra user posted image  Lahko noč!

Jaz sem pa imela vmes malo daljši telefonski klic in mi je Brin zaspal v naročju. Seveda še ni v pidžami user posted image  No, pa saj se bo kmalu spet zbudil user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.1.2010 13:00:16   
Najaa
Dan...

Pri nas dogaja na polno. Bruhice, drekeci, vročinice... user posted image user posted image user posted image Tudi Tija je podlegla, ja. Včeri je bila res zelo boga no danes pa je že boljše in ji spet grejo vragolije po glavi. user posted image Sem pa že dva dni perica posranic cunj. Tiji uide, Niki pa vse iz plenice cedi ven. Kaj čmo, dela ne zmanjka. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.1.2010 13:31:55   
zorica

Vedno ko mam jaz čas(za vikend) se tukaj nič ne dogaja user posted image

Se pa oglašam vsake toliko, da me čist ne pozabite.Sem imela polno glavo problemov - odpoved me je res stirila.No saj sem se gor pobrala in si na novo zadala načrte,pa Jan mi ne pusti niti dosti študirati na probleme, saj je kot živo srebro.
Zobeki mu tak lezejo ven kot za stavo user posted image jih ima že 7 pa vidim da se mu že dalje pripravlja,...Hvala bogu da ni jokec in mu pridejo ven brez problema.Ne morem verjeti da bo v torek star že 11mesecev.

A že kaj študirate o dopustu ?Mi gremo avgusta na Rab,na rajsko plažo.S polnim tempom iščem najugodnejši apartma.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.1.2010 13:40:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan...

Pri nas dogaja na polno. Bruhice, drekeci, vročinice... user posted image user posted image user posted image Tudi Tija je podlegla, ja. Včeri je bila res zelo boga no danes pa je že boljše in ji spet grejo vragolije po glavi. user posted image Sem pa že dva dni perica posranic cunj. Tiji uide, Niki pa vse iz plenice cedi ven. Kaj čmo, dela ne zmanjka. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.1.2010 13:42:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Se pa oglašam vsake toliko, da me čist ne pozabite.Sem imela polno glavo problemov - odpoved me je res stirila.No saj sem se gor pobrala in si na novo zadala načrte,pa Jan mi ne pusti niti dosti študirati na probleme, saj je kot živo srebro.
Zobeki mu tak lezejo ven kot za stavo user posted image jih ima že 7 pa vidim da se mu že dalje pripravlja,...Hvala bogu da ni jokec in mu pridejo ven brez problema.Ne morem verjeti da bo v torek star že 11mesecev.

A že kaj študirate o dopustu ?Mi gremo avgusta na Rab,na rajsko plažo.S polnim tempom iščem najugodnejši apartma.

user posted image user posted image user posted image bravo Jan, da dobiš zobke brez problemov.
Pr nam tud na srečo ni bilo, razen da se je  2-krat ponoči zbudila in jokala, pa sploh vedeli nismo zakaj. No, pol smo ugotovili da je bil zobek.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.1.2010 14:07:16   
leo**tia

lp..jazn pa bolana kouser posted image .kiham,kašljamuser posted image user posted image no za seznam TIA JE SHODILAuser posted image user posted image no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejalauser posted image user posted image user posted image ..
user posted image user posted image user posted image  za ponovno hojo!
Kaj se je pa zgodilo, da se je tako ustrašla, da je nehala hodit?

padla na rob elementa in s čelom udarila,skoraj bi si presekala..saj itak je najraje na vseh 4,tak da hodi le malo..samo če smo v dnevni kjer ima veliko placauser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.1.2010 14:09:10   
leo**tia

oj pupe..kako ste??hotela sem neki vprašat-tia škriplje zobmiuser posted image kdaj to ine??me full moti.to dela cel dan..danes sem kupila neko mleko od milupe za lahko noč,s medom..in sem ji dala je popila 200ml in spi ko klada.mogoče je to mleko čudežnouser posted image zaspala je takoj ko je spila,in to z užitkomuser posted image ..zdaj pa letim ribe dat odmrzavat,hišo sem že spucala,pol pa pred tv..in še eno vprašanje če katera ve?-tia hodi v dnevni sobi sama,pa v kuhinji,edino v hodniku ne upa pa gre po vseh 4..a je to samo zdaj ko še tak ne obvlada hoje?takoj ko pripuza v leotovo sobo se dvigne in gre normalnouser posted image kdo bi vedel..ker leo ko je shodil,ni več šel po 4user posted image
Za škripanje z zobmi ne vem.
Kar pa se tiče hoje po hodniku. Imate dolg hodnik? Morda je še vedno hitrejša po štirih in zato take nezanimive razdalje prekobaca, nato pa se spet dvigne in hodi.

ja hodnik je res velik.nekje 4metre širok in 5 dolg

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.1.2010 18:18:19   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Mi ,pa začetek julija ,če ne bo zasedeno.Moram kolegico danes poklicat ,če je že kaj mignila.user posted image  

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.1.2010 18:22:44   
PERSIDA
Dober večer.Malo bando sem spravla na počivanje.Očitno ju je kopanje izmučilo.Upam,da ne bo kakih prebliskov in ,da bo tišina.user posted image Malo še igračke na kup zmečem se stuširam in se nekomu posvetimuser posted image .Nočko.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.1.2010 18:45:41   
tasa_m
Večer.
Mi še nič ne razmišljamo o dopustu,ker ne vemo kako bo z mojo službo pa tem.

Drugače vse po starem!

čao bao.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
30.1.2010 18:58:43   
PERSIDA

Večer.

Drugače vse po starem!

čao bao.

Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahkouser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
30.1.2010 19:05:32   
mama_milchy
Živijo,

kako ste?
Mi kr OK, mal vročine imamo in kašljamo drugače pa super.....diši po http://www.slovenia-tourism.si/pictures%5Ccategory%5C1%5C2008%5CPrekmurska-gibanica,-TK-Puh_159589.jpg

zdaj bo treba cunje pospravit pa otroke dat spat; pol pa se bom user posted image mal posvetila user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
30.1.2010 19:19:46   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Živijo,

kako ste?
Mi kr OK, mal vročine imamo in kašljamo drugače pa super.....diši po http://www.slovenia-tourism.si/pictures%5Ccategory%5C1%5C2008%5CPrekmurska-gibanica,-TK-Puh_159589.jpg

zdaj bo treba cunje pospravit pa otroke dat spat; pol pa se bom user posted image mal posvetila user posted image

S ,če bi mi kaki košček odstopla nebi blo nič narobeuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
30.1.2010 20:23:15   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Večer.

Drugače vse po starem!

čao bao.

Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahkouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dobro si jo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
30.1.2010 20:24:21   
tasa_m
pa da moraš imet stalno zadno user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.1.2010 20:24:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Večer.

Drugače vse po starem!

čao bao.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dobro si jo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?