Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:52:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m VALENTIN vse najlepše za zadnji mini rojstni dan!! poljubčki od naju z Lijo mwa** Se pridružujem z enodnevno zamudo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:54:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala .. za ponovno hojo! Kaj se je pa zgodilo, da se je tako ustrašla, da je nehala hodit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:55:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:55:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa, HVALA punce za čestike. Jaz sem se danes že jokala, so lile solze kot dež. Le kako bo čez mesec dni? Bolje, da si 28.02. ne dam maskare gor, ker bo samo teklo. pa gledala ga boš kak je velik. Čez eno leto boš pa gledala slike, se ti bo zdel pa še čisti dojenček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:56:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Dober večer! Je bil lep dan danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 18:57:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Imamo še drugo zgornjo enkico zunaj! Mi pa še vedno nič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 19:00:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj pupe..kako ste??hotela sem neki vprašat-tia škriplje zobmi kdaj to ine??me full moti.to dela cel dan..danes sem kupila neko mleko od milupe za lahko noč,s medom..in sem ji dala je popila 200ml in spi ko klada.mogoče je to mleko čudežno zaspala je takoj ko je spila,in to z užitkom ..zdaj pa letim ribe dat odmrzavat,hišo sem že spucala,pol pa pred tv..in še eno vprašanje če katera ve?-tia hodi v dnevni sobi sama,pa v kuhinji,edino v hodniku ne upa pa gre po vseh 4..a je to samo zdaj ko še tak ne obvlada hoje?takoj ko pripuza v leotovo sobo se dvigne in gre normalno kdo bi vedel..ker leo ko je shodil,ni več šel po 4 Za škripanje z zobmi ne vem. Kar pa se tiče hoje po hodniku. Imate dolg hodnik? Morda je še vedno hitrejša po štirih in zato take nezanimive razdalje prekobaca, nato pa se spet dvigne in hodi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 19:26:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Dober večer! Je bil lep dan danes? Še kar ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 19:30:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Šibam... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.1.2010 19:57:11
|
|
|
|
Nina00
|
Danes si pa hitra Lahko noč! Jaz sem pa imela vmes malo daljši telefonski klic in mi je Brin zaspal v naročju. Seveda še ni v pidžami No, pa saj se bo kmalu spet zbudil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 13:00:16
|
|
|
|
Najaa
|
Dan... Pri nas dogaja na polno. Bruhice, drekeci, vročinice... Tudi Tija je podlegla, ja. Včeri je bila res zelo boga no danes pa je že boljše in ji spet grejo vragolije po glavi. Sem pa že dva dni perica posranic cunj. Tiji uide, Niki pa vse iz plenice cedi ven. Kaj čmo, dela ne zmanjka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 13:31:55
|
|
|
|
zorica
|
Vedno ko mam jaz čas(za vikend) se tukaj nič ne dogaja Se pa oglašam vsake toliko, da me čist ne pozabite.Sem imela polno glavo problemov - odpoved me je res stirila.No saj sem se gor pobrala in si na novo zadala načrte,pa Jan mi ne pusti niti dosti študirati na probleme, saj je kot živo srebro. Zobeki mu tak lezejo ven kot za stavo jih ima že 7 pa vidim da se mu že dalje pripravlja,...Hvala bogu da ni jokec in mu pridejo ven brez problema.Ne morem verjeti da bo v torek star že 11mesecev. A že kaj študirate o dopustu ?Mi gremo avgusta na Rab,na rajsko plažo.S polnim tempom iščem najugodnejši apartma.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 13:40:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan... Pri nas dogaja na polno. Bruhice, drekeci, vročinice... Tudi Tija je podlegla, ja. Včeri je bila res zelo boga no danes pa je že boljše in ji spet grejo vragolije po glavi. Sem pa že dva dni perica posranic cunj. Tiji uide, Niki pa vse iz plenice cedi ven. Kaj čmo, dela ne zmanjka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 13:42:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Vedno ko mam jaz čas(za vikend) se tukaj nič ne dogaja Se pa oglašam vsake toliko, da me čist ne pozabite.Sem imela polno glavo problemov - odpoved me je res stirila.No saj sem se gor pobrala in si na novo zadala načrte,pa Jan mi ne pusti niti dosti študirati na probleme, saj je kot živo srebro. Zobeki mu tak lezejo ven kot za stavo jih ima že 7 pa vidim da se mu že dalje pripravlja,...Hvala bogu da ni jokec in mu pridejo ven brez problema.Ne morem verjeti da bo v torek star že 11mesecev. A že kaj študirate o dopustu ?Mi gremo avgusta na Rab,na rajsko plažo.S polnim tempom iščem najugodnejši apartma. bravo Jan, da dobiš zobke brez problemov. Pr nam tud na srečo ni bilo, razen da se je 2-krat ponoči zbudila in jokala, pa sploh vedeli nismo zakaj. No, pol smo ugotovili da je bil zobek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 14:07:16
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..jazn pa bolana ko .kiham,kašljam no za seznam TIA JE SHODILA no vsaj dokler spet ne pade in se ustraši..za zdaj hodi,ampak največ še po vseh 4..prehodi celo dnevno,obvlada obračanje,tud vstane se brez opore tako da je lepo jo gledat.edino sprobava razne finte,prej je hoduila in naenkrat odskočila 2cm od tal,padla na rit in se smejala .. za ponovno hojo! Kaj se je pa zgodilo, da se je tako ustrašla, da je nehala hodit? padla na rob elementa in s čelom udarila,skoraj bi si presekala..saj itak je najraje na vseh 4,tak da hodi le malo..samo če smo v dnevni kjer ima veliko placa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 14:09:10
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj pupe..kako ste??hotela sem neki vprašat-tia škriplje zobmi kdaj to ine??me full moti.to dela cel dan..danes sem kupila neko mleko od milupe za lahko noč,s medom..in sem ji dala je popila 200ml in spi ko klada.mogoče je to mleko čudežno zaspala je takoj ko je spila,in to z užitkom ..zdaj pa letim ribe dat odmrzavat,hišo sem že spucala,pol pa pred tv..in še eno vprašanje če katera ve?-tia hodi v dnevni sobi sama,pa v kuhinji,edino v hodniku ne upa pa gre po vseh 4..a je to samo zdaj ko še tak ne obvlada hoje?takoj ko pripuza v leotovo sobo se dvigne in gre normalno kdo bi vedel..ker leo ko je shodil,ni več šel po 4 Za škripanje z zobmi ne vem. Kar pa se tiče hoje po hodniku. Imate dolg hodnik? Morda je še vedno hitrejša po štirih in zato take nezanimive razdalje prekobaca, nato pa se spet dvigne in hodi. ja hodnik je res velik.nekje 4metre širok in 5 dolg
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 18:18:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Vedno ko mam jaz čas(za vikend) se tukaj nič ne dogaja Se pa oglašam vsake toliko, da me čist ne pozabite.Sem imela polno glavo problemov - odpoved me je res stirila.No saj sem se gor pobrala in si na novo zadala načrte,pa Jan mi ne pusti niti dosti študirati na probleme, saj je kot živo srebro. Zobeki mu tak lezejo ven kot za stavo jih ima že 7 pa vidim da se mu že dalje pripravlja,...Hvala bogu da ni jokec in mu pridejo ven brez problema.Ne morem verjeti da bo v torek star že 11mesecev. A že kaj študirate o dopustu ?Mi gremo avgusta na Rab,na rajsko plažo.S polnim tempom iščem najugodnejši apartma. Mi ,pa začetek julija ,če ne bo zasedeno.Moram kolegico danes poklicat ,če je že kaj mignila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 18:22:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.Malo bando sem spravla na počivanje.Očitno ju je kopanje izmučilo.Upam,da ne bo kakih prebliskov in ,da bo tišina. Malo še igračke na kup zmečem se stuširam in se nekomu posvetim .Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 18:45:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer. Mi še nič ne razmišljamo o dopustu,ker ne vemo kako bo z mojo službo pa tem. Drugače vse po starem! čao bao.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 18:58:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Mi še nič ne razmišljamo o dopustu,ker ne vemo kako bo z mojo službo pa tem. Drugače vse po starem! čao bao. Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahko .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:23:15
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Mi še nič ne razmišljamo o dopustu,ker ne vemo kako bo z mojo službo pa tem. Drugače vse po starem! čao bao. Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahko . dobro si jo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:24:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahko . pa da moraš imet stalno zadno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.1.2010 20:24:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Mi še nič ne razmišljamo o dopustu,ker ne vemo kako bo z mojo službo pa tem. Drugače vse po starem! čao bao. Saj jaz tudi ne vem kako bo s službo samo razmišljam ,pa le lahko . dobro si jo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?