Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:11:01
|
|
|
|
arabela*
|
Tako..je že naša frajla doma
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:11:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem. Glej HB da je tak. Moj lump še jes noče od mojih. To še je problem. Pa upam da ga bo spustlo. Tinej pa čez dan se čuva pri mojih pa pri prijateljih pa ni problema. Prespal pa še ni nikjer. Pa če bi bil neznan človek (npr. v vrtcu) tud nisem ziher kak bi bilo. Malo bi se že igral potem pa ne vem če ne bi bil jok. Mogla bi probat.Mogoče pa bi bla prijetno presenečena!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:11:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem. Glej HB da je tak. Moj lump še jes noče od mojih. To še je problem. Pa upam da ga bo spustlo. Tinej pa čez dan se čuva pri mojih pa pri prijateljih pa ni problema. Prespal pa še ni nikjer. Pa če bi bil neznan človek (npr. v vrtcu) tud nisem ziher kak bi bilo. Malo bi se že igral potem pa ne vem če ne bi bil jok. Dokler L ne bo jedo pri mojih ga še za celi dan ne morem pustit. Ali pa za pol dneva.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:11:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:11:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tako..je že naša frajla doma Zdaj pa jo hitro pocartaj pa požuli,babiko malo!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:11:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tako..je že naša frajla doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:12:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dokler L ne bo jedo pri mojih ga še za celi dan ne morem pustit. Ali pa za pol dneva. to še je slabše
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:12:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tako..je že naša frajla doma Zdaj pa jo hitro pocartaj pa požuli,babiko malo! je že v postli...so jo kar v pidžami in v koco zamotano pripeljali
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:13:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem. Glej HB da je tak. Moj lump še jes noče od mojih. To še je problem. Pa upam da ga bo spustlo. Bo,samo vztrajat moraš,ker ko bo šou enkrat v vretc,pa ti delat,ga valda ne boš hodla v vrtec fojtrat,ko bojo jedli.Probaj tak,da ga nekdo drugi hrani,ti pa si zraven samo,tolko da bo vedo,da si pri njem.Mogoče pa bo ratalo. Saj delam na tem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:14:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dokler L ne bo jedo pri mojih ga še za celi dan ne morem pustit. Ali pa za pol dneva. to še je slabše To je kar sranje ja... Če kaj nujnega pride. Ko sem bila bolana niti slučajno nisem bila sposobna skrbet za njega, B je imel nujen sestanek in če ga ne bi mogla nikamor peljat pazit nimam pojma kaj bi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:14:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tako..je že naša frajla doma Zdaj pa jo hitro pocartaj pa požuli,babiko malo! je že v postli...so jo kar v pidžami in v koco zamotano pripeljali
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:15:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tako..je že naša frajla doma Zdaj pa jo hitro pocartaj pa požuli,babiko malo! je že v postli...so jo kar v pidžami in v koco zamotano pripeljali Pikica mala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:15:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dokler L ne bo jedo pri mojih ga še za celi dan ne morem pustit. Ali pa za pol dneva. to še je slabše To je kar sranje ja... Če kaj nujnega pride. Ko sem bila bolana niti slučajno nisem bila sposobna skrbet za njega, B je imel nujen sestanek in če ga ne bi mogla nikamor peljat pazit nimam pojma kaj bi. Ma upam da ga bo spustlo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:15:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To je kar sranje ja... Če kaj nujnega pride. Ko sem bila bolana niti slučajno nisem bila sposobna skrbet za njega, B je imel nujen sestanek in če ga ne bi mogla nikamor peljat pazit nimam pojma kaj bi. pri nas ni problema...ostaneta obe po cel dan.....pa če me vidita ali ne...danes se je samo za ponoči zalomilo...pa saj bo.....enkrat bo že prespala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:17:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To je kar sranje ja... Če kaj nujnega pride. Ko sem bila bolana niti slučajno nisem bila sposobna skrbet za njega, B je imel nujen sestanek in če ga ne bi mogla nikamor peljat pazit nimam pojma kaj bi. pri nas ni problema...ostaneta obe po cel dan.....pa če me vidita ali ne...danes se je samo za ponoči zalomilo...pa saj bo.....enkrat bo že prespala Saj bo,ne se sekirat! Pa še za A.!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:18:18
|
|
|
|
matcar
|
Nič,babike,moram gret počasi v postlo,ju3 spet vstanem.Kak bi vsaj eno nedeljo spala,ko sem sama,pa nikak da mi rata! Nočko,pa fajn še naprej čvekajte!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:18:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To je kar sranje ja... Če kaj nujnega pride. Ko sem bila bolana niti slučajno nisem bila sposobna skrbet za njega, B je imel nujen sestanek in če ga ne bi mogla nikamor peljat pazit nimam pojma kaj bi. pri nas ni problema...ostaneta obe po cel dan.....pa če me vidita ali ne...danes se je samo za ponoči zalomilo...pa saj bo.....enkrat bo že prespala Ma ja, saj to sploh ni panike...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:19:47
|
|
|
|
marta82
|
Matcar nočko. Naspi se.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bo,ne se sekirat![sm=smiley31.gif] Pa še za A.! saj se ne...sem tak bila pripravljena
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:20:44
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:21:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar nočko. Naspi se. podpis!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:21:11
|
|
|
|
arabela*
|
nočko matcar
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:21:54
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa grem res jest
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:24:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa grem res jest dober tek"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:24:43
|
|
|
|
tasa_m
|
MARTINA25, maychi17 welcome
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.