![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:53:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babike jaz grem ker mi je kišta začela tak počasi delat da bom pošizla. Tasa midve se pa še jutri čujema. Nočko vsem in eno bolho za pomočko. Tudi moj računalnik je tako 'nadpovprečno' hiter, da lahko grem še vmes na wc Mi je delal celi večer vredu zdaj pa ene pol ure ko pol.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:54:42
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) Jaz vem samo toliko,koliko je bilo tam napisano. In me je kr zmrazilo, sploh ne morem verjet da se to dogaja pr nam, čisto blizu mogoče Za razjokat, kam smo prišli. Tudi jaz ne! Še nekaj let nazaj sem mislila, da to samo gledam po tv, zdaj pa je že pri nas. Na kaj takega še pomislit ne smem, ker me kar zmrazi. Ne razumem pa teh ljudi. Po moje nimajo svojih otrok, ker si sigurni nebi želeli česa takšnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:57:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Tudi jaz ne! Še nekaj let nazaj sem mislila, da to samo gledam po tv, zdaj pa je že pri nas. Na kaj takega še pomislit ne smem, ker me kar zmrazi. Ne razumem pa teh ljudi. Po moje nimajo svojih otrok, ker si sigurni nebi želeli česa takšnega. Mi pride to tako naprej,kot tista uporabnica na RR katera je "kradla" slike in ji dala svoj album.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:57:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly imaš mail Kaj si mi kaj poslala, ker nisem nič dobla. jaa sem ti ja! Zdaj dobla pa čakam da mi odpre. Mater bo prej jutro predem bom jaz kaj naredla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:58:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj dobla pa čakam da mi odpre. Mater bo prej jutro predem bom jaz kaj naredla. reci mu naj požuri,da nimaš cel noč cajta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:59:02
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) No, te si pa tak naša. Dobrodošla, pa večkrat se nam pridruži. Za poskus ugrabitve pa vsaj jaz vem kolko sem prebrala iz RR. Hvala! Se bom potrudila koliko bo čas dopuščal. Mogoče bo kaj več pisalo čez nekaj časa, da mamica malo pride k sebi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:00:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) No, te si pa tak naša. Dobrodošla, pa večkrat se nam pridruži. Za poskus ugrabitve pa vsaj jaz vem kolko sem prebrala iz RR. Hvala! Se bom potrudila koliko bo čas dopuščal. Mogoče bo kaj več pisalo čez nekaj časa, da mamica malo pride k sebi. Koliko sta pa stari tvoji pupi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:00:30
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Tudi jaz ne! Še nekaj let nazaj sem mislila, da to samo gledam po tv, zdaj pa je že pri nas. Na kaj takega še pomislit ne smem, ker me kar zmrazi. Ne razumem pa teh ljudi. Po moje nimajo svojih otrok, ker si sigurni nebi želeli česa takšnega. Mi pride to tako naprej,kot tista uporabnica na RR katera je "kradla" slike in ji dala svoj album. a to je tudi obstajalo al kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:02:31
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) No, te si pa tak naša. Dobrodošla, pa večkrat se nam pridruži. Za poskus ugrabitve pa vsaj jaz vem kolko sem prebrala iz RR. Hvala! Se bom potrudila koliko bo čas dopuščal. Mogoče bo kaj več pisalo čez nekaj časa, da mamica malo pride k sebi. Koliko sta pa stari tvoji pupi? ena pa pol in dve pa pol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:03:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. a to je tudi obstajalo al kako? tudi tudi. Jaz sem bila tista "naivnica" (kot so me nekatere poimenovale), ker sem imela v albumu par slikic Lije in jih je tista ženska uporabila za "svojo" Zojo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:07:23
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. a to je tudi obstajalo al kako? tudi tudi. Jaz sem bila tista "naivnica" (kot so me nekatere poimenovale), ker sem imela v albumu par slikic Lije in jih je tista ženska uporabila za "svojo" Zojo. kaj?? ne moreš verjet...sem ostala brez besed. a tvoji hčeri je ime Lija?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:12:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. kaj?? ne moreš verjet...sem ostala brez besed. a tvoji hčeri je ime Lija? ja, Lija je. A tvoji tudi mogoče?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:12:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Nardila ZID na FB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:16:39
|
|
|
|
ly117
|
Tasa ti poslala mail nazaj. Upam da si ga dobla če ne pa se jutri zmenima. Zdaj pa res grem, ker drugače bom res do jutri sedela za računalnikom. Bemu mater mu vidim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:17:43
|
|
|
|
marta82
|
Punce jaz se počasi poslavljam. Jutri pa peljeva Tineja čofotat v Bioterme. Sva ugotovila, da bo to zanj najlepše darilo. Cote, igrače ipd tak dobi, v vodi pa res ful uživa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:24:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nardila ZID na FB
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 23:31:19
|
|
|
|
ly117
|
spat. NOČKO VSEM!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 8:30:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro, se na hitro javim. Noč je bila katastrofalna. Zakuhalo obe z Lijo, tak da sem danes kot cota. Grem ležat..lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 9:06:12
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 13:02:16
|
|
|
|
koala
|
Tinej vse naj naj ob prvi svečki!! Tasa čimprej se pocajtajta!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 16:55:31
|
|
|
|
rina22
|
Ena zgubljena se javlja Kak ste kaj, babike moje? Tinej, VSE NAJBOLJŠE Teya D, dobrodošla Če je še katera nova, pa sem jo spustla, se opravičujem... Uživajteeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 16:56:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) Jaz vem samo toliko,koliko je bilo tam napisano. In me je kr zmrazilo, sploh ne morem verjet da se to dogaja pr nam, čisto blizu mogoče Za razjokat, kam smo prišli. Tudi jaz ne! Še nekaj let nazaj sem mislila, da to samo gledam po tv, zdaj pa je že pri nas. Na kaj takega še pomislit ne smem, ker me kar zmrazi. Ne razumem pa teh ljudi. Po moje nimajo svojih otrok, ker si sigurni nebi želeli česa takšnega. kaaaaaaaaaaaaj se to dogaja?! GROZA Kje je pa to na RR kaj napisano? Mi lahko kdo napiše, da preberem? Ojoj, sem čist v šoku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 16:57:15
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro, se na hitro javim. Noč je bila katastrofalna. Zakuhalo obe z Lijo, tak da sem danes kot cota. Grem ležat..lepo bodite. Čimprej se pozdravita
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.