![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:54:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja še dobro da radiš ker res niso poceni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:54:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če pa dvakrat pogledaš pa tudi vidiš. Če sem namesto uredi,dala citiraj,buča jaz.Sem pa res mogla 2x pogledat! Daj spucaj si očale že enkrat. Ma,ne pomaga,radim nova! Ja še dobro da radiš ker res niso poceni. Ja,ne govori mi,pa je komaj eno leto,kaj imam ta očala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:54:58
|
|
|
|
tasa_m
|
ej Ly ti si mi poslala, da nea hodim zdaj na gmail gleat? Ni mi..me roke bolijo od pisanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:55:04
|
|
|
|
arabela*
|
problemi z A...mi jo pripeljejo domov
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:56:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:57:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej Ly ti si mi poslala, da nea hodim zdaj na gmail gleat? Ni mi..me roke bolijo od pisanja Ne še. Grda ly, grda.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:57:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček! eh..prvič bi naj danes prespala..pa je zaspala ,se zbudila in me kliče,da ne bo zdržala....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:58:24
|
|
|
|
marta82
|
Saraya a pri tvojih bi naj spala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:58:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček! eh..prvič bi naj danes prespala..pa je zaspala ,se zbudila in me kliče,da ne bo zdržala.... Pipika mala!Bi večkrat mogla jo dat tak,pa bi se navadla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:58:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček! eh..prvič bi naj danes prespala..pa je zaspala ,se zbudila in me kliče,da ne bo zdržala.... Saj tak je ponavadi, ko prespijo prvič. Matcar tvoji so izvzeti. Pa saj bo. Probajte večkrat pa se bo navala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:59:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:59:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya a pri tvojih bi naj spala? ja..pa sama je hotela...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:59:40
|
|
|
|
arabela*
|
pridem kasneje....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:59:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček! eh..prvič bi naj danes prespala..pa je zaspala ,se zbudila in me kliče,da ne bo zdržala.... Pipika mala!Bi večkrat mogla jo dat tak,pa bi se navadla. se strinjam. Z L. ni več problemov ostane vse povsod, sam v vrtcu ne rada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:00:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej Ly ti si mi poslala, da nea hodim zdaj na gmail gleat? Ni mi..me roke bolijo od pisanja Ne še. Grda ly, grda. nisem jaz nič rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:00:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya a pri tvojih bi naj spala? ja..pa sama je hotela... Mah bo pa drugič. Vsaj probala je. Eni so pač bolj občutljivi pa nič hudega. Malo jo pocartaj ko pride pa bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:01:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček! eh..prvič bi naj danes prespala..pa je zaspala ,se zbudila in me kliče,da ne bo zdržala.... Saj tak je ponavadi, ko prespijo prvič. Matcar tvoji so izvzeti. Pa saj bo. Probajte večkrat pa se bo navala. Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:03:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya problemi z A...mi jo pripeljejo domov Kaj pa te? Bošček! eh..prvič bi naj danes prespala..pa je zaspala ,se zbudila in me kliče,da ne bo zdržala.... Pipika mala!Bi večkrat mogla jo dat tak,pa bi se navadla. se strinjam. Z L. ni več problemov ostane vse povsod, sam v vrtcu ne rada Saj bo.Moraš vedet,da je tvojih pa T. navajena,v vrtcu pa so sami neznani in bo rabla en čas,da se bo privadla.Ponavadi je pri vseh tak.Mene je tudi že zaj strah,kak bo,ko bota šla Maks in Saš v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:03:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej Ly ti si mi poslala, da nea hodim zdaj na gmail gleat? Ni mi..me roke bolijo od pisanja Ne še. Grda ly, grda. nisem jaz nič rekla Vem ja. Jaz sem rekla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:05:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem. Glej HB da je tak. Moj lump še jes noče od mojih. To še je problem. Pa upam da ga bo spustlo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:07:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bo.Moraš vedet,da je tvojih pa T. navajena,v vrtcu pa so sami neznani in bo rabla en čas,da se bo privadla.Ponavadi je pri vseh tak.Mene je tudi že zaj strah,kak bo,ko bota šla Maks in Saš v vrtec. Saj vem, je pač cartika. Sem se danes glih z ex-vzgojiteljico pogovarjala in je rekla,da je najhuje za tiste kateri sredi leta "uletijo" v skupino, ker so popolni neznanci, medtem ko se ostali že poznajo in razumejo. Ampak saj bo..jaz verjamem v mojo Lijiko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:07:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem. Glej HB da je tak. Moj lump še jes noče od mojih. To še je problem. Pa upam da ga bo spustlo. Tinej pa čez dan se čuva pri mojih pa pri prijateljih pa ni problema. Prespal pa še ni nikjer. Pa če bi bil neznan človek (npr. v vrtcu) tud nisem ziher kak bi bilo. Malo bi se že igral potem pa ne vem če ne bi bil jok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:08:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že,da so moji izvzeti.To je čisto od vsakega itroka posebej odvisno.Moji so navajeni,ker že od 4-ga meseca spijo pri tašči,tudi Lea je tak bla.In so logično navajeni.Pa da ne boš mislila,da ni težav,ko jih peljem tja.Maks se tak dere,da ga pol Ljubljanske čuje,ziher.Saj pol je ok,samo tisti začetek je panika,ko jih ven dam,pa gor v blok peljem. Glej HB da je tak. Moj lump še jes noče od mojih. To še je problem. Pa upam da ga bo spustlo. Bo,samo vztrajat moraš,ker ko bo šou enkrat v vretc,pa ti delat,ga valda ne boš hodla v vrtec fojtrat,ko bojo jedli.Probaj tak,da ga nekdo drugi hrani,ti pa si zraven samo,tolko da bo vedo,da si pri njem.Mogoče pa bo ratalo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:10:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bo.Moraš vedet,da je tvojih pa T. navajena,v vrtcu pa so sami neznani in bo rabla en čas,da se bo privadla.Ponavadi je pri vseh tak.Mene je tudi že zaj strah,kak bo,ko bota šla Maks in Saš v vrtec. Saj vem, je pač cartika. Sem se danes glih z ex-vzgojiteljico pogovarjala in je rekla,da je najhuje za tiste kateri sredi leta "uletijo" v skupino, ker so popolni neznanci, medtem ko se ostali že poznajo in razumejo. Ampak saj bo..jaz verjamem v mojo Lijiko! Ja,in tako je tudi prav.kdo pa bo vrjel v njo,če ne ti in T.Bo pa se navadla,so se do zdaj še vsi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:10:22
|
|
|
|
marta82
|
MARTINA25, maychi17 pozdravljeni!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.