|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
30.1.2010 13:23:21   
zvesta
user posted image

PREGLEDI:

user posted image 1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), bmwjka, valentinčica30 (ctg),gapii27 (uz+sprejem), zirafa76(POROD)user posted image , cocochanel, bipi(POROD)user posted image , cappy96

2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(znuanji obrat)
3.2.-ČikaPika, Zofy, Kati81

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg)
5.2.-Slomak, Lara73, protina
9.2.-Tinca Malinca
10.2.- smuki(ctg)
11.2.- bauky(ctg)

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
30.1.2010 13:54:49   
dskubin
Eno vprašanje punce: kako se hladno sterilizira?
sm namreč kupla škatlico za dudo (od chiccota) in na zadnji strani piše, da priporočajo hladno steriliziranje. Zdej pa ne vem kako naj to nardim oziroma kaj mi svetujete?
sem totalno neuka user posted image user posted image

Nisem 100%, predpostavljam pa, da s sterilizacijsko tekočino, vem, da Chicco ima neke velike flaše s temi tekočinami. Ma jaz nisem nikoli uporabljala, tudi škatlico sem tudi zdej kar malo prekuhala skupaj z dudo. Drgač pa sterilna je glih un moment, čim jo boš obrisala, al pa dala na mizo posušit - adijo sterilnost user posted image Drugače imam jaz un sterilizator za v mikrovalovko, ker smo ga v taprvo ful uporabljali (mulc je kakih 6x/dan pil moje mleko iz flaše) in smo sterilizirali flaše, nastavke za dojenje in cuclje, dudico pa sem tam notri samo 1x, ker mi je ratala taka čudna, kot bi izgubila prožnost, zato sem jo tudi zdej kar v loncu prekuhala.

Včeraj me je prvič neka panika prijela... kr neki no... da kako bo to šlo (porod) k je user posted image tako velik (4kg), pa da ne bo nikoli več tako kot prej... ahhh. Če ima človek preveč časa pol razmišlja neumnosti...

To se pa tudi jaz strinjam, čim mamo viška časa, sam kake neumnosti mislimo. In itak, nikoli več ne bo tako, kot prej, LEPŠE BO!

Jaz imam pa probleme s kislino, ki mi hodi gor in me sili na bruhanje, pa tega nisem imela v nobeni prejšnji nosečnosti. Me matra že cel mesec, vačsih bolj, drugič manj, neodvisno od tega, kaj jem. Najhujše je seveda zvečer, me je prav strah it spat in ponoči, če se zbudim včasih kar vstanem in pridem na računalnik al TV gledat, ker imam občutek, da če se vležem, bom bruhala. Ne pomaga niti močno dvignjeno vzglavje, se moram prav usest in pol kar kake pol ure sedim na postelji, če ni boljš, pa vstanem user posted image Govorice so, da če te zgaga in kislina, bo otrok imel veliko las, ma s tem, kar se zdej meni dogaja, bom rodila malega medveda, če je res kaj na temu user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
30.1.2010 14:04:20   
Aja1
Dan.

Jaz sem šla danes tudi gledat te slinge v Pikapolonico. So imeli samo živo zelenega in ga pol nisem vzela. Bom vidla, če ga bom sploh rabila. Kakšni so pa tisti iz Mojega škratka? Ima katera?

Jaz imam pa naslednji pregled 3.2.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
30.1.2010 14:10:42   
dskubin
Jaz sem šla danes tudi gledat te slinge v Pikapolonico. So imeli samo živo zelenega in ga pol nisem vzela.

Ja, to pa res, razen bež in olivno zelene so res zelo zelo žive barve.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
30.1.2010 14:11:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Jaz imam pa probleme s kislino, ki mi hodi gor in me sili na bruhanje, pa tega nisem imela v nobeni prejšnji nosečnosti. Me matra že cel mesec, vačsih bolj, drugič manj, neodvisno od tega, kaj jem. Najhujše je seveda zvečer, me je prav strah it spat in ponoči, če se zbudim včasih kar vstanem in pridem na računalnik al TV gledat, ker imam občutek, da če se vležem, bom bruhala. Ne pomaga niti močno dvignjeno vzglavje, se moram prav usest in pol kar kake pol ure sedim na postelji, če ni boljš, pa vstanem user posted image Govorice so, da če te zgaga in kislina, bo otrok imel veliko las, ma s tem, kar se zdej meni dogaja, bom rodila malega medveda, če je res kaj na temu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
30.1.2010 14:12:46   
vaney
Vidim, da se vam kar dostim dopadejo pestunje...jaz pa nekako nisem za to, ne vem, zakaj, ampak se mi sploh ne dopadejo. Sem za vozičke ali lupinico...

Prej mi je valentinčica sporočila, da je zjutraj zakrvavela in je šla na pregled (ne vem, kam) in bo videla, ali jo bodo zadržali notri ali bo šla domov. Se bo javila, ko bo utegnila.

Pri nas pa že ceeeel dan sam deeeeež...sicer nisem navdušena nad njim, ampak vseeno boljše to kot spet pol metra snega pred hišo.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
30.1.2010 14:13:06   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), bmwjka, valentinčica30 (ctg),gapii27 (uz+sprejem), zirafa76(POROD)user posted image , cocochanel, bipi(POROD)user posted image , cappy96

2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(znuanji obrat)
3.2.-ČikaPika, Zofy, Kati81,
Aja1
4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg)
5.2.-Slomak, Lara73, protina
9.2.-Tinca Malinca
10.2.- smuki(ctg)
11.2.- bauky(ctg)

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
30.1.2010 14:14:09   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Prej mi je valentinčica sporočila, da je zjutraj zakrvavela in je šla na pregled (ne vem, kam) in bo videla, ali jo bodo zadržali notri ali bo šla domov. Se bo javila, ko bo utegnila.

user posted image user posted image user posted image user posted image za valentinčico in njenega user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
30.1.2010 14:15:03   
cocochanel
dskubin,

tudi jst sm imela te probleme s pekočo zgago, bolečinam v želodcu, slabostjo, ampak zdej, ko se je čist dol spustila, je minilo.
Imela sm pa te težave že v prvi nosečnosti, pa tamala napram drugim otrokom ful ni imela veliko lask. Tako, da te potolažim,da ne boš rodila malega medvedka :).

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
30.1.2010 14:15:38   
mucica2

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljanauser posted image , RODILA 25.1.10- TOMAŽA TOBIASA                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor
user posted image cocochanel(?), (?user posted image , ?user posted image ),                  user posted image    Ljubljana     

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CEuser posted image RODILA 20.1.2010 - TEJO
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB user posted image Maribor, RODILA 25.1.2010-TINA                     
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj
user posted image janussa(?), (4user posted image ,3 user posted image ), Maribor              user posted image   Maribor

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image ,Sg, RODILA 22.1.10-NANO

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana
user posted image tinca malinca(1user posted image ,0user posted image ),Ljubljana             user posted image                                      

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor
user posted image lucka1(2user posted image ,1user posted image ),Ljubljana

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 19user posted image   46 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 82

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• (odgovor članu zvesta)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3985
    30.1.2010 14:17:17   
    mucica2

zvesta: na seznamu sem samo pri Kori popravila datum rojstva (bil je 21.1., rodila pa je 22.1.), upam da nisi jezna, ampak se trudim ti malo pomagat user posted image

(odgovor članu cocochanel)
    Neposredna povezava do sporočila: 3986
    30.1.2010 14:25:37   
    slomak

enako dskubin, v grlu imam ko en cmok, ki ne gre niti ven niti dol nazaj...se mi zdi da bom lih kar bruhnila...sploh ko se uležem pa če hočem vstat...bljak user posted image ... res pa je da pravjo da bo mel user posted image  velik las, tko da mi bomo meli pol medvedko user posted image

(odgovor članu dskubin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3987
    30.1.2010 14:26:51   
    slomak
    IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

dskubin,

tudi jst sm imela te probleme s pekočo zgago, bolečinam v želodcu, slabostjo, ampak zdej, ko se je čist dol spustila, je minilo.
    Imela sm pa te težave že v prvi nosečnosti, pa tamala napram drugim otrokom ful ni imela veliko lask. Tako, da te potolažim,da ne boš rodila malega medvedka :).

a se da to s čim odpravt? Kej popit al pojest? Ker je res grozn filing...

Neposredna povezava do sporočila: 3988
    30.1.2010 14:27:20   
    niwci
    IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: niwci
    Jaz sem samo na neslani dieti user posted image , čeprav tudi te ne prenašam več in se malo pregrešim pri kosilu. 

Jaz vneto tajim mojo zatečenost ko sem pri G, ker me je strah da mi bo dal to neslano dieto... pol lhk kr umrem... ker neslane hrane pač ne jem... pol je itak isto al sem na vodi ali brez user posted image

Ne zatekam prav močno, trenutno so še eni čevlji ki jih lahko obujem user posted image , problem pa je ker ne morem veliko s prsti delat, sploh zjutraj jih ne morem stisnit v pest...in bolijo ko user posted image ...
    Ah sej bo kmalu mimo...

Potem pri meni še ni tako hudo...sam v obraz sem videla da sem ful zabuhla, pa noge imam res kar otečene. Čevje sem tudi že nove kupila, čeprav obujem tudi katere stare. Sam me G sam vsakik otipa noge pri gležnjih in zraven zajamra user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3989
    30.1.2010 14:43:44   
    niwci
    Jaz imam tudi take probleme s to zgago zadnje čase. Prej je še šlo, zdaj pa tudi mene sili prav na bruhanje. Sem že 4 dan zaporedoma zvečer vzela po pol ruporuta, ker nisem mogla več. Pol pa še ponoči se zbudim, ko se obrnem na desni bok, mi spet vse dvigne user posted image Groza res. ne vem več kaj naj naredim. Kak teden mi je pomagal Donat, sem ga spila 2dl pred spanjem, potem pa nič več... Ena je enkrat pisala, da ji pomaga sodabikarbona, če se ne motim. Mogoče bi nam lahko povedala kako to spiješ, da sprobamo še to user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 3990
    30.1.2010 16:00:42   
    Jada82

Ja, tud jaz imam na cajte probleme s kislino, predvsem če ležim ... tudi nima veze, kaj pojem. Grozno je ... najhujše je bilo zadnjič na pregledu, ko sem ležala za ctg ... in kar naenkrat mi pride kislina gor ... v usta ... o fuj, sem mislila, da bom bruhala. Potem sem začela kašljat, ker je noro peklo .... malo je manjkalo, da bi populila tiste merilce dol in tekla do lijaka popit malo vode ....kriza. Sem si mislila, pa zakaj user posted image glih na ctg-ju?!?!? No, po nekaj minutnem kašljanju in požiranju sline se je kolikor toliko umirilo .... user posted image
    Drugač pa jaz včasih, če je hudo, potem kar skodelico toplega mleka popijem. Malo pomiri ....

(odgovor članu dskubin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3991
    30.1.2010 16:04:15   
    Jada82

Vidim, da se vam kar dostim dopadejo pestunje...jaz pa nekako nisem za to, ne vem, zakaj, ampak se mi sploh ne dopadejo. Sem za vozičke ali lupinico...

Ja, hm, meni se postunje tud nič kaj ne dopadejo ... ne vem, bom tudi rajš kar voziček in pa lupinico ... ostalo ga bomo pa nosili okoli. Če pa se bo pokazalo kaj drugače, bomo pa potem nabavli ... al pa kengurujčka ...

Držim pesti za Valentinčico, da bo vse ok, oz. da rodi, če je tako namenjeno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.: pri nas pa je sedaj začel ornk sneg naletavat, prav take ... plahtice user posted image

Aha, danes sva bila z mojim v DM-u - sem si kupila barvo za lase ... jutri se bom pobarvala ... pa še kamilični čaj od Hippa za novorojenčke user posted image user posted image user posted image Najprej ga bom sama sprobala user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 3992
    30.1.2010 16:07:50   
    cocochanel
    Slomak,

ginekologinja mi je svetovala, da jem večkrat po malo, lahko spijem kakšen kozarec Donata in pa dovoljen je tudi Rupurut. Meni je slednji kar pomagal.

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3993
    30.1.2010 16:11:56   
    cocochanel
    Kar se pa pestunj tiče, jaz sem jo prvič imela, ampak sem jo uporabila enkrat, pa se mi ni dopadla. Če imate možnost raje počakajte in pri kateri, ki jo ima, poskusite. 30 EUR je pa le nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3994
    30.1.2010 16:16:12   
    dskubin
    IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ja, hm, meni se postunje tud nič kaj ne dopadejo ... ne vem, bom tudi rajš kar voziček in pa lupinico ... ostalo ga bomo pa nosili okoli. Če pa se bo pokazalo kaj drugače, bomo pa potem nabavli ... al pa kengurujčka ...

Sej niti meni niso ne vem kaj, zato tudi prej 2x nisem nič takega nabavljala. Samo zdej bom šla sama z vsemi tremi otroci na letalo in bom nujno rabla proste roke. Kolk bomo pa drugače rabli pa ne vem, bom znala povedat potem. kengurujčka smo pa dobili že pri taprvem, pa sem ga imela samo ene 3x noter, ker me je takooooo bolel hrbet, da sem ga kar nazaj spakirala. Smo pa veliko veliko uporabljali Vaudejev nahrbtnik (samo to od 5 meseca dalje), ker se našadva nista hotla furat v vozičku.

Valentinčica - držim pesti, da bo vse v redu in če je to vaš D day, naj se izteče lepo in s čimmanj bolečin.

Pri nas pa že cel dan neki dežuje, pa se mi ne gre nikamor, bi pa mogla vsaj na kak sprehod, da se malo preluftam. Pa tudi otrokoma ne bi škodilo user posted image

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3995
    30.1.2010 16:26:52   
    niwci
    Joj ta sneg. Pri nas tudi tako sneži. Najbolj me je strah, da bi se lotil porod lih v takem...je kriza s cesto... Upajmo na najboljše.

(odgovor članu dskubin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3996
    30.1.2010 16:29:24   
    Zofy
    Dan!
    Madona, nas je danes zasnežilo.. kar pada in pada, jaz sem pa sama doma, ker je šel mož na poroko, tamala pa je pri babici. Upam, da se ne bo kaj začelo dogajat, ker razmere na cesti so user posted image . Naj bo čimprej pomlad, da bomo lahko šle takoj ven z našimi maimi škratki!!!

Vidim, da se o pestunjah pogovarjate. Jaz sem najprej kupila kengurujčka in ga tudi takoj prodala, ker je nepraktičen. POtem pa sem kupila trak za nošenje in ag res toplo priporočam. Je dosti boljši kot pestunja, ker se teža razporedi čez obe rameni. In sploh ga ni težko namontirat, kot bi morda utegnilo zgledati. Dosti lažje si naštimaš otroka kot v kengurujčka. V glavnem MobyWrap ali pa Sleepy wrap priporočam. Sama imam sicer trdega, kot je Elaroo wrap (poglejte na mojskratek), samo je bolj okoren kot tej tanki in elastični.

Drugače pa tudi mene podobne težave matrajo: boleča sramna kost, ponoči se komaj obrnem in grem do wc-ja, panika kako bo porod... VSi me strašijo, da je 2. otrok večji, se bojim, da bo čez 4kg, ker nisem bila v tej nosečnosti tako aktivna kot v 1... Pa do sedaj sem imela 1. porod v mislih kot super, neboleč ipd., zdaj, ko se pa 2. porod približuje, pa me le panika grabi. A bo bolelo, bo hitro... V Lj. porodnišnici še vedno pustijo na obisk samo partnerja in ne sorojencevuser posted image . Same skrbi...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 3997
    30.1.2010 16:38:43   
    cocochanel
    joj, kaj naj jaz rečem na tele razmere na cestah. Pri nas sneži kot le kaj. Doma sm pa na enem hribu, kjer ni šans, da pridm dol, če ni spluženo. Ta, ki pluži pa pride ene dvakrat, mogoče trikrat v celem dnevu. Že v sredo sm bila 2 cm odprta in vsake tolk časa me mal šraufa. Sam upam, da me ne bo kr na hitr zagrabil. Naj počaka vsaj še to noč.

(odgovor članu Zofy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3998
    30.1.2010 16:41:50   
    Kati81
    Uf kje naj začnem:

Zgaga
    - sodabikarbona je men super pomagala, malo žličko sode v pol deci vode fino zmešat in spit, ni tko hudo kot se sliši ampak pomaga.

Pestunja - jaz sem se zanjo odločla zato ker rabim fraj roke, všeč mi je zato ker se tko hitr namontira, kar je pri meni bistvenega pomena, pa naj bi ble priporočljive zato ker je otrok notri v taki poziciji kot v maternici. Saj jaz je v prvo tud nisem pogrešala, ko nisem imela zraven še enega živega user posted image . Zdej bom pa roke rabla tud za kaj drugega, moja princesa je živ naspidiranc, ni sekunde pri miru in skoz kaj rabi.
    Aja1 - v pikapolonici v Lj imajo še 4 olivno zelene, ki so pakirane v škatli in 2 živo zeleni, ki sta pakirani v vrečki, so pa čisto iste, sam pakunga drugačna.

Jaz sem pa do sedaj že kuhinjo totalno generalno pospravla, uf je spet mal bolj lepo.

Ja pa še eno uro dela z akvarijem sem mela, ker je moja princeska stresla not celo škatlo hrane in to čist polno, sem vidla vse zvezde, ki jih sploh še ni na nebu, so imele tud ribe sneženje, sam barvno, jao še dobr da sem se zadržala in nisem znorela, pol pa skor vso vodo ven iz akvarija (120l) in jovo na novo.

(odgovor članu Zofy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3999
    30.1.2010 16:43:08   
    Kati81
    chocochanel če bo kriza pa poklič te pride moj iskat z džipom, je že navajen v tvoj hrib tud kadar je sneg" user posted image

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 4000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?