|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
29.1.2010 19:28:38   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: višnjica

Pozdravljene!
Javlja se še ena dolenjka, upam, da me sprejmete med se. Sem mamica 2 punc. Alja je rojena 17.7., starejša pa je stara 3 leta.

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda te sprejmemo, smo vesele vsake, ki se nam pridružiuser posted image user posted image user posted image

17.7.2009? Naš Nejc je rojen 17.7.2009user posted image

Dobrodošla!!! Eko, pa imamo dva, ki bosta feštala skupaj user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.1.2010 20:14:45   
Alex01
Ja rea, pa še res je user posted image , pa kar nekaj Taj, ki bodo godovale skupajuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.1.2010 21:45:09   
višnjica
A si rodila v Nm? Če si si rodila dopoldan, v sosednji sobi se mi zdi, da sta bila 2 fanta.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.1.2010 21:48:13   
Alex01

A si rodila v Nm? Če si si rodila dopoldan, v sosednji sobi se mi zdi, da sta bila 2 fanta.

Da, v petek dopoldan, malo pred 10 uro. Tak, da sva šla v ponedeljek že domov. Soseda v sobi je imela tudi fantka. Če me spomin ne vara, sem bila v sobi št.10.

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.1.2010 21:51:26   
višnjica
Midve s cimro sva imeli obe punci in sva bili v s.11. Pol sva se mogoče tudi v porodni vidle, jaz sem bila malo čez 9 sprejeta brez kakršnih koli popadkov. Se pa spomnim, da sta tisti čas bili 2 na hodniku.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.1.2010 21:55:19   
Alex01
Jaz sem šla v porodno nekje okrog polsedmih in sem bila v prvi porodni, ker ni bilo nobene druge še takrat. So se pa potem napolnile vse porodne sobe. Kdaj si ti rodila? Si šla domov v ponedeljek? Spomnim se, da sem na parkirišču pred porodnišnico videla še eno družino, ki je odhajala domov, pa če se prav spomnim, so imeli eno majhno punčko še sabo, pa mislim da babico. 

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.1.2010 21:59:54   
Anonimen
Čer......vidim, da klepetateuser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.1.2010 22:03:00   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Čer......vidim, da klepetateuser posted image

Lepo povabljena zravnuser posted image user posted image . Kako tvoji bolniki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.1.2010 22:07:39   
višnjica
Jaz sem šla lahko domov šele v torek, ker sem popoldan rodila - 15.26. Nisem imela kaj za izbirat sobe, ker sem bila zadnja in mi je pripadla zelena. Sem pa prvič rodila v modri. Upam, da se kje srečamo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.1.2010 22:08:05   
Anonimen
Danes so že čist naspidirani. Se je pa Nik včeraj pri sosedi najedel (pojedel menda skor cel pleh) jabolčne pite in je ponoči 3x bruhal. Spat pa itak ni mogu, ker ga je trebušček bolel. Mi pa še skos ni jasno, kako je lahko v svoj telešček spravu tolk piteuser posted image in ne vem kaj za en vrag ga je spopadu, da je sploh tolk pojeduuser posted image . Prvo sem bla jezna na njega, ker se je šel prenajedat(OK, pa še sram me je blo, ker se je obnašal, ko da že 14 dni ni nič jedel), pol sm bla pa še jezna, ker sta mi maledva končno spala ponoč, pa sm mela pa z njim delauser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.1.2010 22:13:03   
Alex01

Danes so že čist naspidirani. Se je pa Nik včeraj pri sosedi najedel (pojedel menda skor cel pleh) jabolčne pite in je ponoči 3x bruhal. Spat pa itak ni mogu, ker ga je trebušček bolel. Mi pa še skos ni jasno, kako je lahko v svoj telešček spravu tolk piteuser posted image in ne vem kaj za en vrag ga je spopadu, da je sploh tolk pojeduuser posted image . Prvo sem bla jezna na njega, ker se je šel prenajedat(OK, pa še sram me je blo, ker se je obnašal, ko da že 14 dni ni nič jedel), pol sm bla pa še jezna, ker sta mi maledva končno spala ponoč, pa sm mela pa z njim delauser posted image .

Sam da so boljšuser posted image . Sej to je ponavadi takouser posted image user posted image user posted image . Če pri nas nejc spi, pa k Alexu hodim celo noč. Glede hrane pa tako kot ti praviš, smo šli včasih k sestri je imela ravno pečene mafine, pa jih je naš alex pojedel toliko, da je blo men čudno, kam jih spravi toliko. Jaz jih prej nisem pekla doma, zdaj mi je pa božiček prinesel pekač  in recepturo za mafine. Sem ravno danes spekla eno rundo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.1.2010 22:14:05   
Alex01

Jaz sem šla lahko domov šele v torek, ker sem popoldan rodila - 15.26. Nisem imela kaj za izbirat sobe, ker sem bila zadnja in mi je pripadla zelena. Sem pa prvič rodila v modri. Upam, da se kje srečamo.

Jaz sem pa obakrat rodila v prvi sobiuser posted image . Si iz Nm?

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.1.2010 22:15:55   
Anonimen
In, je uspelo? Jst si tut že kr neki časa ogledujem pekač za mafine, pa se zmeri premislim. Mam nek filing, da men to ne bi šlouser posted image

Nič, bežim spat, sm zaspana za znort....držte pesti, da mi šmrkci spijo danesuser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.1.2010 22:19:09   
Alex01

In, je uspelo? Jst si tut že kr neki časa ogledujem pekač za mafine, pa se zmeri premislim. Mam nek filing, da men to ne bi šlouser posted image

Nič, bežim spat, sm zaspana za znort....držte pesti, da mi šmrkci spijo danesuser posted image

Seveda ti bo šlo, pa še ful hitr so narejeni. Jaz mam en super recept.
Držim pesti, da boste spaliuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 0:01:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu višnjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.1.2010 8:12:08   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea fino za razlago, kaj si tudi ti zobozdravnica? Meni je všeč brati stvari, da se človek le lahko kaj novega nauči.
Curaprox zobna ščetka pa meni ne odgovarja in tudi njihova zobna nitka ne. Jaz imam trdo in jo zelo pogosto menjavam, ker imam zelo močne zobe. Dlesni so mi krvavele pa le v nosečnosti. Ali priporočate kakšnega dobrega zobozdravnika v Nm, moj gre kmalu v penzijo.???

dobro jutro vsem!

Ne, Živka, nisem zobozdravnica, pač pa je zobozdravnik moj tast, moj mož pa je zobni tehnik..in..tudi sama sem delala kot zob. asistent..tako, da ob poslušanju nekih stvari, si jih človek pač zapomne, ker je to pogost pojav, tako, da sem bila lahko pametna user posted image user posted image user posted image ..

Drugače pa mi že dva dni spimo na obroke, nas tale luna lepo zafrkava...Vedno se začne ene dva dni prej, traja do lune in potem kot da ni bilo nič....ej...zombiji na pohodu pri nas...

Majch!!!!! Kje si draga moja..kako si...dej javi se kej, da vemo da si še med nami..Upam, da ni prehudo..kar koli pač si že staknila in da čimprej mine...

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.1.2010 10:35:11   
rea27
Samo, da vas obvestim next dela. Sem šla gor in brezveze probala moji žabi naročit pižame in flis...in sem si že v glavi govorila..ah, kje pa..in je prijelo..Tako, da..klinc..nisem naročala od nikogar zraven..ker nisem vedela..Lahko pa vam naročim in si medsebojno delite stroške poštnine..jaz si jih pa v tem primeru ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
30.1.2010 11:09:21   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Samo, da vas obvestim next dela. Sem šla gor in brezveze probala moji žabi naročit pižame in flis...in sem si že v glavi govorila..ah, kje pa..in je prijelo..Tako, da..klinc..nisem naročala od nikogar zraven..ker nisem vedela..Lahko pa vam naročim in si medsebojno delite stroške poštnine..jaz si jih pa v tem primeru ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danuser posted image

JAz sem še vedno za, če bo še katera druga.Ker sem malo gledala po Nm za spodnje perilo za Alexa in je precej dražje kot pri Nextu. Tak da, če bo še katera, potem bi te rea prosila za uslugo. Hvalauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
30.1.2010 11:49:40   
rea27

Danuser posted image

JAz sem še vedno za, če bo še katera druga.Ker sem malo gledala po Nm za spodnje perilo za Alexa in je precej dražje kot pri Nextu. Tak da, če bo še katera, potem bi te rea prosila za uslugo. Hvalauser posted image

NO, ni problema, mal bova počakale če katera bo, drugače ti pa lahko naročim, pa tako kot jaz sama plačaš poštnino.. (5 eur) samo sporoči, kdaj naročim in ni problema!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.1.2010 11:53:04   
Alex01

Danuser posted image

NO, ni problema, mal bova počakale če katera bo, drugače ti pa lahko naročim, pa tako kot jaz sama plačaš poštnino.. (5 eur) samo sporoči, kdaj naročim in ni problema!

Se strinjam, rea. Počakajva do ponedeljka, če gre še katera zravn, drugače mi pa potem v ponedeljek kar naroči. Za 5 EUR me tut ne bo konec

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.1.2010 12:07:48   
čebelica01
a majo kaj novega pri nextu , da ni delav ???

jaz bom še malo pogledala , ker mi tista tunika po piskru skače

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.1.2010 14:00:57   
štrumfek
jaz sem tud zraven za Next... isto kot sem zadnič nameravala, če lahkouser posted image

mi smo bili pa dopoldne v Čatežkih in je naša žabica tako vriskala v vodi da jo je bol prav užitek gledatuser posted image

zdej gremo pa v NM mal babi pa dedita pogledat...

lepo se imejte

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 30.1.2010 14:01:32 >

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.1.2010 14:24:34   
majch
ojla

jaz sem staknila samo moža na bolniški, tako da sem maksimalno okupiranauser posted image , mene se ni prijel niti konkreten prehlad, čeprav sem ene 2 dni kar mal cvikala, pa bolj na izi funkcionirala. Če se mi sistem pregreje, bo problemuser posted image . Tako da...evo...čajčki tabletki pa dve bebiceuser posted image user posted image to mi je lajf za ta teden.

Na hitro sem se videla še Krempeljčkom. Njen mali je tudi že pravi as. Nimaš kaj, cajt laufa dalje...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.1.2010 14:41:53   
rea27

Se strinjam, rea. Počakajva do ponedeljka, če gre še katera zravn, drugače mi pa potem v ponedeljek kar naroči. Za 5 EUR me tut ne bo konec

It's a deal! No, evo, štrufetka je že zraven :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.1.2010 14:44:21   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

ojla

jaz sem staknila samo moža na bolniški, tako da sem maksimalno okupiranauser posted image , mene se ni prijel niti konkreten prehlad, čeprav sem ene 2 dni kar mal cvikala, pa bolj na izi funkcionirala. Če se mi sistem pregreje, bo problemuser posted image . Tako da...evo...čajčki tabletki pa dve bebiceuser posted image user posted image to mi je lajf za ta teden.

Na hitro sem se videla še Krempeljčkom. Njen mali je tudi že pravi as. Nimaš kaj, cajt laufa dalje...

no, majchi to je pa tut nekaj..sam da nisi zoblela še ti..to bi šele bil cirkus! Tako je bilo pri nas..in ne vem kdo se je bolj vlekel kot megla...

Ej..sem pa danes na bojni nogi z mojim..user posted image user posted image user posted image madona! Včasih ti deci prou nč ne vidjo!!! Jim je treba nos v točno določeno stvar potunkat..Me pa same za vse! Ej..adijo pamet...user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.