|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
29.1.2010 12:10:57   
Anonimen
živjo punce

a ve še prekuhavate vodo za malčke?  k men se kr ne zdi da bi moja pila vodo ki ni prekuhanauser posted image   pa koliko obrokov na dan imate da otroci jejo samo GH, k moja nekaj malga poje drugače bi pa samo mleko pila?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
29.1.2010 12:16:18   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

živjo punce

a ve še prekuhavate vodo za malčke?  k men se kr ne zdi da bi moja pila vodo ki ni prekuhanauser posted image   pa koliko obrokov na dan imate da otroci jejo samo GH, k moja nekaj malga poje drugače bi pa samo mleko pila?

Ne, že kak mesec pije izpod pipe, prej sem ji filtrirala skoz filter. Prekuhavala sem sam na začetku (aja, od začetka je bla dojena, tko da sem prekuhavala sam od 5 do 6 meseca).
Naša ima GH za zajtrk, potem mleko, nato kosilo, za malico je včasih sadje včasih mleko, za večerjo je mlečno žitna kašica in potem še mleko. In eno mleko ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
29.1.2010 12:20:50   
maja1488
Otrok do enega leta naj bo popil vsaj 500ml mleka na dan.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
29.1.2010 12:23:24   
Dudica1
Jaz mu dam vodo če mam prekuhano če jo nimam jo dam iz pod pipe...Maj ima zjutraj kašico mlečno,pol pa kosilo,popoldne kakšno sadno malico in zvečer kašico + flaško...pa vmes po potrebi še flaška da lepo zaspi.drugač ima 5 obrokov na dan.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
29.1.2010 12:24:49   
Dudica1
Sem pa mal boljš volje sm šla na kavo in sem malo predebatirala o tem,tko da bomo videli kaj bo.
Sej nimam nič proti da gre,samo kdaj grem jaz kam sama za 1 danuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
29.1.2010 12:27:55   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sem pa mal boljš volje sm šla na kavo in sem malo predebatirala o tem,tko da bomo videli kaj bo.
Sej nimam nič proti da gre,samo kdaj grem jaz kam sama za 1 danuser posted image

Dudi ti kr k men pridi. Aja...brez otrok se razume. Edin tko bo 'kazen'.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
29.1.2010 12:30:05   
Anonimen
sej moja ima tud 5 obrokov na dan, sam mi noče velik pojest GH in ji moram pol še vedno dat mleko in to 150ml, drugače imave zjutraj ko ustane mleko 210ml, potem kašico, kosilo, kašico, mleko 210ml, ko ima kašice in kosilo mi tud spije 150ml mlekauser posted image   koliko obroka pa pojejo vaši, približno,user posted image k jz ji naštimam iz 150ml vode kašice in kosilo, a je to premalouser posted image ji bi mogla več naštimatuser posted image  

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
29.1.2010 12:30:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi ti kr k men pridi. Aja...brez otrok se razume. Edin tko bo 'kazen'.

Dan paket pri tebi user posted image ...ok user posted image ...pa šoping ane??

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
29.1.2010 12:31:53   
Dudica1
Jaz sploh ne vem kolk maj poje v količinah ker mu ne merim,poje pa pomoje več kot T za kosilo user posted image ,včeraj je pojedel konkreten krožnik rižote user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
29.1.2010 12:32:09   
maja1488
Dudi...valda!

Razočarana...kašice poje iz 140ml vode, kosila in zajtrka pa ne vem. Pol skodelice...hm cca 100ml.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
29.1.2010 12:35:30   
Dudica1
Od 4.2 je v lidlu na kuponček ena taka žival za jahat-skakat...me tud matra,mogoče jo bom pa še dobila.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
29.1.2010 12:46:52   
Dudica1

Dudi...valda!

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
29.1.2010 13:00:06   
maja1488

Od 4.2 je v lidlu na kuponček ena taka žival za jahat-skakat...me tud matra,mogoče jo bom pa še dobila.user posted image

V hoferju mogoče?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
29.1.2010 13:00:57   
Dudica1

V hoferju mogoče?

oh ja v hoferju...user posted image se vidi da nisem prisotna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
29.1.2010 13:05:08   
Dudica1
Maj spi grem mal vodoravno in brat knjigo o kmetiji slavnih norcev user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
29.1.2010 13:16:18   
maja1488

Maj spi grem mal vodoravno in brat knjigo o kmetiji slavnih norcev user posted image

No kaj kej piše?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
29.1.2010 13:37:30   
eelyy
Ste ble pridne ste napisale že kar nekaj. Pri meni je bila kolegica in sva čvekale in čvekale zdej mam sam še kosilo za nardit,Tian je že enkrat spat bi zdej tudi mogu je ratal zaspan,sam vidim da nebo še nič od tega.

Jst sploh nikoli nemerim,koliko poje vidim tko nasploh,da kar dosti včasih 3-4 obroke mu dam samo slano hrano (juhice,sirček ....)potem pa še ena dva obroka(sadje) in mleko pred spanjem.

christiana; o joj sem se ob tvojo zgodbo mogla kar mal zjokat...seveda Gloria je prava borka upam,da nebo več jokanja in,da boste prava družinica seveda nasmejana in srečna..si pa prestavljam,kako ti je bilo čakat pred operacijsko..drživa pesti s Tianom.

dudi: no dej kaj poročaj o knjigi kmetija slavnih?user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
29.1.2010 13:44:34   
PapuaNG
Naš falot je popapcal, je spal več ko dve uri, tko da sem lahko vmes vse cunje polikala pa še potelovadila user posted image

Aja, tisti, ki je spraševala za cunje za malega-vidim, da ima datum podobno kot sem ga imela jaz. Predlagam, da ne kupuje kaj preveč na zalogo. Mi smo tudi kupili neke kratke bodije pa to, pol je bil pa en mesec mraz ko hudič, da smo na koncu morali še št. 62 dolgi rokav kupovat. Na začetku itak rabi vse dolgi rokav, potem pa že vidiš, kakšno je vreme. Manj kot 56 se pa itak ne splača kupovat, ker preraste v šusu. Pa lažje je večje oblačit kot manjše user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
29.1.2010 13:50:16   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

Ne. Samo GH ima za dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico. Za zajtrk je dojenje, za večerjo pa kašica in dojenje.

Količine - dopoldanska malica danes je bila npr. ena cela speštana banana zmešana s tretjino male skutke (od lj.mlekarn), to je cca. 30 g in je pojedla vse, zraven spila cca. dcl vode. Za kosilo je približno enaka količina zelenjave, za popoldansko malico je kakšen sadni jogurt - ga ne poje čisto celega, ampak več kot kakšen 1-2 cm od dna pa tudi ne ostane. Za večerjo pa kašico z 1,5-2 dcl mleka. Glede ostalega mleka pa kazalcev na oprsju še kar ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
29.1.2010 14:04:11   
maja1488
mama11...a ti maš defektne prsi...brez kazalcev?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
29.1.2010 14:18:16   
FLASK_A

Dudi no... pejt rajš u sex shop... Tam je še več različnih stvari ki te bojo matrale. Za jahat, za skakat... Kar češ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
29.1.2010 14:26:19   
mama11
mama11...a ti maš defektne prsi...brez kazalcev?

žal... pa še po vsakem otroku manjše user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
29.1.2010 14:26:45   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi no... pejt rajš u sex shop... Tam je še več različnih stvari ki te bojo matrale. Za jahat, za skakat... Kar češ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
29.1.2010 14:41:51   
HM84
Boga mala Gloriauser posted image držim pestke zanjo...naj hitro okrevauser posted image user posted image user posted image

Kati
, tako kot  ti je Petra povedala... Mi smo se tudi odločili za tega kot ima petra, zaradi tega, ker se potem naramnice snamejo dol, naslon se viša in prilagaja otrokovi višini. Se pravi, je za dalj cajtauser posted image - do 36kg.
BC ?! - nisem  vedla da tam tudi prodajajo Recaro sedeže?!
Sem pa gledala, kakšne majhne in lepe lupinice imajo... joj joj joj...je še mene prijelo, da bi imela še enga dojenčkauser posted image Ampak ne še...vse ob pravem časuuser posted image

ledenka, tudi a. je imel malo prehlajene učke, še dobro da se ni bolj nalezel od mene... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Končno je zaspal...eno uro sem ga mela v naročju 

Aveš kaj. To berem pa prvič od njegovega rojstva- nič hudega ti ni

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah te desci...user posted image ... še boljš, naj gre zdej sam, ko bpride nazaj boš pa še ti šla - saa seveda (oz. s kakšno frendicouser posted image )

maja, uživajte na smučanjuuser posted image

vrtcov ne bom komentirala, ker sploh ne vem zakaj se gre... user posted image

Imamo 5 obrokov dnevno, vodo načeloma prekuhavam, ker se tukaj nikol ne ve kakšna je... če se pa mudi, jo pa samo iz pipe natočimuser posted image

Grem zdej še mal po netu pošnofat...

< Sporočilo je popravil HM84 -- 29.1.2010 14:42:32 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
29.1.2010 14:45:58   
Tanja_
Helou!

Sem iz obiska, pa na Rudniku sem bila v nabavi. Pa spet sm v Leclercu dobila plesnivo marmelado-že drugič zaporedoma in sem tok jezna, da bi jo najraj nazaj odneslauser posted image .Ampak se mi tud slučajno ne da še enkrat na Rudnikuser posted image

Christiana držim pesti za Klaro Glorio in upam, da je bil to vzrok njenemu joku in da bo od sedaj naprej z njo šlo samo še na boljše.

Druzga pa ne vem, sem vse pozabla kaj ste se menile.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!