dskubin
|
Kakšen pa naj bi bil povprečen obseg glavice user posted image ko se rodi? Nimam pojma, kako je povprečje. Za mamico je sigurno boljš, da majo mal manjšo glavo. Taprvadva naša sta imela oba 34,5, pr obeh bla malo rezana (za 3 šivčke). Pr muckah ti tut ne znam pomagat, mi imamo v hiši (ampak v zgornjem nadstropju pri tašči) eno, ki je po izgledu mačka, po obnašanju pa sploh ne (se boji vseh ljudi, sploh otrok - kar zbeži, če koga zagleda). Pa isto je zgoraj tudi kužka, katere je mene bolj strah, kot mačke, ker je lovska, ampak se otrokom kar pusti (pri 4ih se je kr mogla navadit), je pa tudi tko, da ko ji preseda, se sama umakne. Pol mamo še zajčka, ki pa je zunaj, miške, ki so tudi zunaj, tko da v stanovanju pri nas je zaenkrat samo želvica . Po moje morš samo pokazat, kdo je šef, pa se živali navadijo, edino je treba pogosteje sesat zaradi dlak. Drugače pa mislim, da otroci rabijo živali (no, razen, če se pokažejo kake alergije) in da je pozitivno, če imaš kake doma. Jaz sem po prihodu iz bolnice obakrat še pred hišo lupinico z novorojenčkom najprej porinla kužki pod nos, se pogovorila s kužko, jo pobožala in ji predstavila novega člana/ico, da si povoha in poliže če hoče, da se takoj spoznajo, tko da je takoj vedla, da je nekdo nov pri hiši, ne pa da me pol čez 2 tedna kar vidi en voziček gurat. Tko bom naredila tudi zdaj. Jz mam vedno suho kožo... ma se tudi ne maram mazat... mi je tako grozen občutek, da mam mastno kožo, al pa da se mi koža lepi na obleko... brrr. Se podpišem. Pomaga pa kako nevtralno milo - TDRO! (jaz uporabljam kar otroško brez parfuma), ker ne izsuši kože tako, kot tekoči geli za tuširanje, ko je pa res hudo, se namažem z oljem pred tuširanjem (si ga fajn vtrem in pol grem pod tuš), tako da ne ostane vse tisto lepljivo na koži, koža pa voljna in mehka in ne tako grozno suha. To sem dobila nasvet od ene prjatlce in je Zvesta - za oba, zate in sineta!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.1.2010 11:01:20 >