|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
29.1.2010 10:37:48   
ČikaPika
Jz mam vedno suho kožo... ma se tudi ne maram mazat... mi je tako grozen občutek, da mam mastno kožo, al pa da se mi koža lepi na obleko... brrr.

Kaj pa če bi se najprej namazala s kako "aqua" kremo in nato še s kako bolj močno (mastno al pa kr olje) kremo čez?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
29.1.2010 10:53:07   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Punce a ima še katera full suho kožo po telesu, k jaz mam zdej že ene par dni pa je groza, mažem se non stop z Just Mandljevim mlekom, pa ni nič bolje, prej sem se tud s tem mazala pa je bilo čist ok.

Pomagajo kakšne kreme z olivnim oljem ... meni že.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
29.1.2010 10:54:46   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

evo, midva sa od pediatra.. Izak ima virusno pljučnico user posted image pa čist nič druga mu ni, kot da kašlja.... imava AB in v torek kontrolo...

sem pa pozabila vprašat, če bi jaz lahko imela isto zadevo.... ker jaz sme pa še vedno cela zabasana in crknjena in oh in sploh :( razmišljam, da bi se šla pokazat še jaz k svojemu zdravniku.... kaj pravite?

no, pa vsaj ena lepa reč.... po urgiranju mi bodo le nakazali solidarnostno pomoč.... za lani in za leto 2007.... bom vsaj lahko minus pokrila, pa mogoče še za registracijo avta ostane....

joj, zvesta! da nimaš res kakšne pljučnice! Jaz bi ti svetovala, da greš do zdravnika; škodit ne more.

Pa Izaku čim hitrejše okrevanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
29.1.2010 10:56:36   
dskubin
Kakšen pa naj bi bil povprečen obseg glavice user posted image ko se rodi?

Nimam pojma, kako je povprečje. Za mamico je sigurno boljš, da majo mal manjšo glavo. Taprvadva naša sta imela oba 34,5, pr obeh bla malo rezana (za 3 šivčke).

Pr muckah ti tut ne znam pomagat, mi imamo v hiši (ampak v zgornjem nadstropju pri tašči) eno, ki je po izgledu mačka, po obnašanju pa sploh ne (se boji vseh ljudi, sploh otrok - kar zbeži, če koga zagleda). Pa isto je zgoraj tudi kužka, katere je mene bolj strah, kot mačke, ker je lovska, ampak se otrokom kar pusti (pri 4ih se je kr mogla navadit), je pa tudi tko, da ko ji preseda, se sama umakne. Pol mamo še zajčka, ki pa je zunaj, miške, ki so tudi zunaj, tko da v stanovanju pri nas je zaenkrat samo želvica user posted image . Po moje morš samo pokazat, kdo je šef, pa se živali navadijo, edino je treba pogosteje sesat zaradi dlak. Drugače pa mislim, da otroci rabijo živali (no, razen, če se pokažejo kake alergije) in da je pozitivno, če imaš kake doma. Jaz sem po prihodu iz bolnice obakrat še pred hišo lupinico z novorojenčkom najprej porinla kužki pod nos, se pogovorila s kužko, jo pobožala in ji predstavila novega člana/ico, da si povoha in poliže če hoče, da se takoj spoznajo, tko da je takoj vedla, da je nekdo nov pri hiši, ne pa da me pol čez 2 tedna kar vidi en voziček gurat. Tko bom naredila tudi zdaj.

Jz mam vedno suho kožo... ma se tudi ne maram mazat... mi je tako grozen občutek, da mam mastno kožo, al pa da se mi koža lepi na obleko... brrr.

Se podpišem.

Pomaga pa kako nevtralno milo - TDRO! (jaz uporabljam kar otroško brez parfuma), ker ne izsuši kože tako, kot tekoči geli za tuširanje, ko je pa res hudo, se namažem z oljem pred tuširanjem (si ga fajn vtrem in pol grem pod tuš), tako da ne ostane vse tisto lepljivo na koži, koža pa voljna in mehka in ne tako grozno suha. To sem dobila nasvet od ene prjatlce in je user posted image

Zvesta - user posted image za oba, zate in sineta!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.1.2010 11:01:20 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
29.1.2010 10:57:48   
Lara73
mam jest suko kožo že več kot en mesec. Malo pomaga otroško olje takoj po tušuranju na mokro kožo in potem se na tebi posuši. Katerokoli olje v večji embalaži, ker ga veliko porabiš. Jaz se cela premažem. Mleko in losioni niso zalegli, samo olje.

Danes bom kuhala fižolovo juhico. Se mi kaj več ne da.

ja spodnji štuk je pa res kot od kamele usta....

Pri nas ctg delajo leže. Jaz user posted image zbudim s kokakolo. Pa je drugače ne pijem.

Jaz muce ne bi dala/spustila v bližino user posted image . Sicer je nimamo, ker je sin alerčičen na mačjo dlako.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
29.1.2010 11:00:27   
zvesta
Evo, sem se naročila, se grem ob 12.45 pokazat.... bolje malo panike, kot kaj narobe potem....

za suho kožo pa meni zelo pomaga Nivea SOS losijon za suho kožo.... kar nebesa se mi prikažejo....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
29.1.2010 11:02:06   
Aja1
Dan.

S Twixy je zgledada vse ok user posted image . Škoda, da se nam nič ne javi. user posted image

Zvesta - user posted image za Izaka, ti se pa le pojdi pokazat svojemu zdravniku.

Jaz sem imela danes CTG. Nič novega. Popadkov nič. Ne bom še rodila. No, pa saj še ni februar. user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
29.1.2010 11:08:18   
Bauky
Jutro, 
moram malo potožit, da zadnje čase ful slabo ponoči spim, pa kar nekaj nesmiselnega sanjam, pol proti jutru me pa zmanjka - se zgodi tudi do desetih oz. do enajstih.  In tako je blo tudi danes, vstala ob pol enajstih, zdaj pa kavico pijem,  pa vas berem ...

evo, jo pošiljam tudi vam....
[link=http://www.najdi.si/redirect/image.jsp?redirect=9ycDdCrsex9QlsKpkguvqZiXl8fJ4QE4awA7RhRGbpY%3D&resulturl=ayvAMUYtqsbE3hoqhJnqTRXiQE7rWeKUkUxuniqAezWlNL9OYdoUgLuKSpLfkatARWtdmV27yvsNV3sXiCZbO5YYqH5m06YE&refurl=ayvAMUYtqsbE3hoqhJnqTRXiQE7rWeKUhsRNyHrs5h%252BBfw%252Bv2CvCfH9elH3%252F8JnQoS7ec9E7IzQ%253D&q=kava&contenttype=image%2Fgif&o=0&previewParam=MXy9SanQYtp5H9ZIeClHlh0cATg%252BfagF][/link] 

Ja, tudi pri nas se je "kamela" "skotila" in zaradi nje se včasih tko težko  vstanem iz kavča in  racam kot en racak.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
29.1.2010 11:08:56   
dskubin
Punce, kaj kuhate danes, jaz sem si od zjutraj že najmanj 5x premislila, pa sem še vedno brez prave ideje user posted image No, zdej pa tut nimam več veliko časa, da bi se lotila česa velikega. Edino za sladico vem, kaj bom spekla user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
29.1.2010 11:11:13   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Punce, kaj kuhate danes, jaz sem si od zjutraj že najmanj 5x premislila, pa sem še vedno brez prave ideje user posted image No, zdej pa tut nimam več veliko časa, da bi se lotila česa velikega. Edino za sladico vem, kaj bom spekla user posted image

jaz bom skuhala kar krompirjevo juho s korenčkom in kranjsko klobaso....

nimam energije za več, pa še Izak jo obožuje...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
29.1.2010 11:29:24   
MATEJKA_
današnje kosilo - domača pizza.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
29.1.2010 11:30:44   
MATEJKA_
jaz pa sem do zdaj stanovanje čistla - brisala prah, sesala, pa kopalnico lepo ščistla... zdaj pa lahko še samo tja padem... sem mislil,a da bom lahko še likala... ja, pobožne sanje. grem malo ležat, pa neko sadje pojest, da ne bom tja padla.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
29.1.2010 11:37:57   
Kati81
Punce hvala za nasvete glede maž, bom pet poskusla z oljem, čeprav ga ne maram preveč.

En link če katero zanima

http://www.minimonkey.com/english/demos/262/19

To bom jaz nabavla, k se mi zdi super, k bom Kajo vozila v vrtec in iz vrtca, da bom mela faj roke, pa ne bom lupince vlačla iz avta oziroma za 5 metrov sestavljala voza.
Je pa najcenejša varjanta v Pikapolonici za 30E, drugače so pa cene okol 70E.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
29.1.2010 12:05:35   
Jada82
Evo, jaz sem bila malo dol pri starem atu ... joj, v isti hiši živimo, pa ga čisto nič ne vidim ... bo mogoče spomladi bolje ... ko bomo bolj zunaj...
Potem pa sem se lotila pospravljanja ... sesanje, prah, očistiti kamin itd. Za južno sva se z user posted image zmenila za ob 2h, da bo lahko v miru smučal ...
Naredila bom pa puranove zrezke, riž pa bučkino omako ... njami. Upam ... se še vedno navajam na kuho user posted image

Ja, sem brala zdaj od Twixy, sem ful vesela, res sem se bala, da je kaj narobe ....

Danes pa je moja prijateljica rodila, drugače tudi februarka ... nisem še govorila z njo, poslala je sms - mislim, da je imela CR, ker je bil user posted image na nogice obrnjen. No, saj je punčka, Ajda user posted image user posted image user posted image Tako da, čestitke prijateljici in upam, da bom kmalu za njo! Ona je imela 1 teden pred mano rok ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
29.1.2010 12:10:50   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Danes pa je moja prijateljica rodila, drugače tudi februarka ... nisem še govorila z njo, poslala je sms - mislim, da je imela CR, ker je bil user posted image na nogice obrnjen. No, saj je punčka, Ajda user posted image user posted image user posted image Tako da, čestitke prijateljici in upam, da bom kmalu za njo! Ona je imela 1 teden pred mano rok ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke prijateljici za AJDO! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
29.1.2010 12:14:08   
mucica2

Ati, pa moj pa jaz gremo pa danes ven na kosilo...Še nismo bili odkar sem izpit nardila, malo si moremo privoščit, sej sm si zaslužla, oni pa tud k so me prenašali k sm bla tečna( živčki in to) user posted image user posted image user posted image

pa po drug avto greva v ponedeljek, sicer ne nov, ampak dost mlajši od tega k ga imava zdej k je že kar 12 let star, in sicer sva se odločla za hondo accord user posted image user posted image user posted image (sm prav vesela)
zdej bova pa kar oba hondo vozla user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
29.1.2010 12:38:08   
Tinca Malinca

Punce hvala za nasvete glede maž, bom pet poskusla z oljem, čeprav ga ne maram preveč.

En link če katero zanima

http://www.minimonkey.com/english/demos/262/19

To bom jaz nabavla, k se mi zdi super, k bom Kajo vozila v vrtec in iz vrtca, da bom mela faj roke, pa ne bom lupince vlačla iz avta oziroma za 5 metrov sestavljala voza.
Je pa najcenejša varjanta v Pikapolonici za 30E, drugače so pa cene okol 70E.

A tale minimonkey sling je nekaj takega kot tista pestunja iz Pikapolonice? No, saj cenovno ni neke razlike.
Ima že katera kaj izkušenj s tem? Se sploh sme uporabljat pri novorojenčkih?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
29.1.2010 12:38:44   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
29.1.2010 12:46:18   
vaney
Dan.

Brrrrrrrrr, kako je danes mrzlo. Ob 8h je bilo pri nas -18 stopinj, ko sem Anžeta v vrtec peljala. Ko se je možek zbudil, sva šla še na kavico, pa papirje urejala, ker si je umislil drug avto, in sicer naslednji teden pride k hiši Seat Leon (to je bil tudi moj prvi avto in sem prav vesela, da ga bomo spet imeli), kasneje pa greva še po škrata v vrtec in potem gremo skupaj na pico, nismo bili že celo večnost, pa moramo še malo izkoristituser posted image

So mi pa sporočili, da so končno popravili bremzo na našem vozičku (Jane), so si vzeli časa 1,5 meseca, jutri naj bi ga pripeljali kar domov in upam, da bo zdaj ok...se je pa tale Pikapolonica precej pokvarila glede odnosa do strank, se nič kaj ne trudijo. Ampak ok, saj sem bolj poredko tam, prvič sem bila več.

Jada, čestitke tvoji kolegici za Ajdo. In kako okreva po CR? Naš user posted image se še zdaj ni obrnil, pregled pa v ponedeljek...ajajaj, sem se kar nekako sprijaznila, da me čaka CR, kaj pa naj.

Grem še malo počivat, potem pa na kosilo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
29.1.2010 12:50:52   
zvesta
evo, jaz sme od zdravnika...... zaenkrat samo virusni prehlad... ni ne pljučnica, ne bronhitis....

zdaj pa samo upam, da se ga čimprej znebim...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
29.1.2010 12:55:24   
Kati81
TincaMalinca ja to je to in se lahko uporablja od 0 naprej, zato bom nabavla, k jaz mam drgač kenguruja od Tomy, pa še ni za tko male otroke.
Ja sej to je to v Pikapolonci prodajajo za 30E, drugače so pa full drage te pestunje čez 70E:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
29.1.2010 13:00:46   
zirafa76
pozdrav

da se vam javim še zadnjič pred porodom, ker imamo tako nabit vikend z obiski, da ne bo šlo, v ponedeljek pa v p.user posted image

Sem psihično pripravljena, v glavi podoživljam vsako minuto prejšnjega poroda..hmm, zanimivo, kako se lahko spomniš naenkrat vseh podrobnosti...sem sprijaznjena s CR, razen, če se ne zgodi čudež in rodim v ekspresnem času naravno...
No, ja..bomo videli, upam samo, da bo vse vredu...

Vsem želim čimlepši porod, pa cartanje svojih user posted image

pa če imate čas, se spomnite name v ponedeljek...user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
29.1.2010 13:04:07   
Tinca Malinca
vaney, a drugače ste zadovoljni z Jane vozičkom? Midva sva ga naročila prek o-baby.de in srčno upam, da ne bo treba preveč pogosto uveljavljat garancije user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
29.1.2010 13:06:37   
Tinca Malinca

TincaMalinca ja to je to in se lahko uporablja od 0 naprej, zato bom nabavla, k jaz mam drgač kenguruja od Tomy, pa še ni za tko male otroke.
Ja sej to je to v Pikapolonci prodajajo za 30E, drugače so pa full drage te pestunje čez 70E:

Hvala za nasvet, bom res kar v Pikapolonici kupila in upala, da bo user posted image to ustrezalo. Menda nekaterim user posted image   ful paše bit v pestunji, nekateri pa tulijo, kot bi jih iz kože dajal... No, probat ni greh. 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
29.1.2010 13:08:14   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdrav

da se vam javim še zadnjič pred porodom, ker imamo tako nabit vikend z obiski, da ne bo šlo, v ponedeljek pa v p.user posted image

Sem psihično pripravljena, v glavi podoživljam vsako minuto prejšnjega poroda..hmm, zanimivo, kako se lahko spomniš naenkrat vseh podrobnosti...sem sprijaznjena s CR, razen, če se ne zgodi čudež in rodim v ekspresnem času naravno...
No, ja..bomo videli, upam samo, da bo vse vredu...

Vsem želim čimlepši porod, pa cartanje svojih user posted image

pa če imate čas, se spomnite name v ponedeljek...user posted image

papa

user posted image user posted image user posted image   ... držim pesti

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?