|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
29.1.2010 13:21:40   
vaney
Tinca Malinca, midva sva še vedno ful zadovoljna z vozičkom in to je bila v 2 letih edina stvar, ki se je malo pokvarila. Je pa res, da sem naredila z njim fulllll kilometrov in šla po vseh možnih terenih in ni nikoli zatajil, tako da mu tudi te bremze ne zamerim. Bolj sem jezna nad trgovino samo in njihovo hitrostjo oz. odnosom do strank.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.1.2010 13:22:30   
vaney
žifara, samo pogumnouser posted image držimo pestiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.1.2010 13:23:21   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdrav
da se vam javim še zadnjič pred porodom, ker imamo tako nabit vikend z obiski, da ne bo šlo, v ponedeljek pa v p.user posted image
Sem psihično pripravljena, v glavi podoživljam vsako minuto prejšnjega poroda..hmm, zanimivo, kako se lahko spomniš naenkrat vseh podrobnosti...sem sprijaznjena s CR, razen, če se ne zgodi čudež in rodim v ekspresnem času naravno...
No, ja..bomo videli, upam samo, da bo vse vredu...
Vsem želim čimlepši porod, pa cartanje svojih user posted image
pa če imate čas, se spomnite name v ponedeljek...user posted image
papa

Lep vikend in še lepši ponedeljek ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Srečno!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.1.2010 13:30:46   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Punce, kaj kuhate danes, jaz sem si od zjutraj že najmanj 5x premislila, pa sem še vedno brez prave ideje user posted image No, zdej pa tut nimam več veliko časa, da bi se lotila česa velikega. Edino za sladico vem, kaj bom spekla user posted image

Jaz pa ravnokar prihajam od kosila - me je moj brat povabil v kitajsko, k je mel ravno malico user posted image ... Sm jedla piščančji Coupsi...mmmmmmm user posted image user posted image
Nisem se pa še odločila kaj bom naredila mojemu dragemu za kosilo... mogoče bom spekla kar dva pohana puranja zrezka... pa mu naredila en sendvič za zvečer, ker je dežuren... pa mogoče še kako palačinko... hmm?

Joj ta njegova dežurstva me skrbijo... namesto da bi se dogovoril da jih v feb ne bo imel, ni nič rekel user posted image ... in konec meseca ga kar 3 dni ne bo domov (je rano tako naneslo da ima skupaj dežurstva)... jaz pa sama z user posted image že takoj na začetku... se mi bo zmešalo user posted image ... me je res strah kako bo šlo... joj sem mu kar malo zamerila user posted image user posted image ... Pol ko mu pa očitam, pa mi odvrne, da kar naj bom tiho... da če želiva cel minus in sprotne stroške pokrit mora bit tako... user posted image user posted image user posted image , pa vem da ima prav user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.1.2010 13:33:20   
protina
Dan!

Jaz pa sem iz pregleda.Sem imela tud CTG in se spet vidi kako občasno trebuh otrdi.
No naj še malo počaka potem pa EXPRESS ven.

CTG beleži popadke,ki so nekje na višini od 70-100 vrednosti,lahko tudi 150 ampak ti so že zelo močni popadki.Tako so nam babice rekle v P.Zako,da ko trebuh postane cel trd moraš gledat na CTG-ju koliko ti beleži ta popadek.Ker so pravi popadki in lažni popadki.

čikapika, če se ne motim si ti spraševala za modrce ?
Sem bila v Mullerju in si še kar enga kupila,čeprav imam že 2 in h&m-ja.
Pri nas v Muller-ju imajo tudi številko 90d.

No zdaj pa grem nekaj pojest.

Lp

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.1.2010 13:39:18   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: protina

čikapika, če se ne motim si ti spraševala za modrce ?
Sem bila v Mullerju in si še kar enga kupila,čeprav imam že 2 in h&m-ja.
Pri nas v Muller-ju imajo tudi številko 90d.

Ja, ziher majo  v Mullerju le do košarice D... Jaz imam pa trenutno 80 F...
ma sej ta modrc (k sem ga tako svinjsko preplačala 42€), je v bistvu zelo fajn... ga že kar nosim user posted image user posted image , ker je edini ki mi je čist prav user posted image ...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.1.2010 13:44:29   
protina

tudi moj ima tako službo,čeprav je šef mora vedno imeti vse pod nadzorom in ga zato ne vidim pred večeromuser posted image .

Pa mi tud reče,hja če si hočeva kaj naredit moram dodatno še delat-uffffff.

Tako,da sem skoraj za vse sama.Ko je hčerka bolana sem jaz z njo,ko treba v šolo ima mami spet čas,ko je treba kam peljat spet mami in...................................

Ma se navadiš ti rečem.Vem,da bo zdaj na začetku malo hudo ampak jaz sem od nekdaj optimist in se ne dam kar tako.

Bomo že.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.1.2010 13:47:42   
ursulina
pozdravljene!

se nam bliža čas, kajne? :)

moja user posted image  se ni obrnila, glavo mi rine pod rebra, nogice pa ima spodaj, tako da imam v torek v P zunanji obrat, če ne bo uspel, pa CR, če se bejbika do takrat sama ne obrne... in upam, da se bo kakorkoli, CR mi ni preveč všečen, čeprav bolje to kot pa nožna vstava in naraven porod...user posted image  prvi pa je bil na glavo obrnjen že od sedmega meseca...

tako da sem začela ekspresno gnezdit user posted image , cunjice perem, da bom čez vikend vse pripravila, ker zna se kaj zgodit v torek, če mi bodo bejbiko preveč znervirali... user posted image

lepo bodite!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.1.2010 13:53:43   
protina
a ti je potem 90 št.prevelika?

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.1.2010 13:54:38   
zvesta
oooo, vidim, da bom imela drug teden veliko dela z objavljanjem novičk in pisanjem seznamčkov :)

srečno vsem :)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.1.2010 14:00:40   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: protina

a ti je potem 90 št.prevelika?

Ja. Jz iščem večjo košarico, ker obseg okoli telesa nimam tolk velik...
Mogoče bi še šlo s številko 85 E, sam mi je 80 F bolj prav :)...

Ah vedno ti problemi... vedno sem si želela manjše prsi, so 100 x lepše, te ne ovirajo in še modrčke dobiš poceni in ful prišparaš - aja pa da ne govorim kako lepši so manjši modrčki...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.1.2010 14:07:06   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
pozdravljene!
se nam bliža čas, kajne? :)
moja user posted image  se ni obrnila, glavo mi rine pod rebra, nogice pa ima spodaj, tako da imam v torek v P zunanji obrat, če ne bo uspel, pa CR, če se bejbika do takrat sama ne obrne... in upam, da se bo kakorkoli, CR mi ni preveč všečen, čeprav bolje to kot pa nožna vstava in naraven porod...user posted image  prvi pa je bil na glavo obrnjen že od sedmega meseca...

Si poizkusila kej telovadit? Jaz sem od 32 do 35 tedna kr redno telovadila - da bi se tamali obrnil in se končno je... sej ne vem, če je to vzrok da se je pravilno postavil, ma vsaj nekaj lahko narediš...

evo kopiram:

1. Nosečnica se postavi na vse štiri. S koleni in komolci se nasloni na tla, zadnjico ima dvignjeno. Z zadnjico in boki miga sem ter tja, levo in desno ter gor in dol. To dela 20 minut. Prej si lahko z mehkimi blazinicami zaščiti kolena. Po 20 minutah vadbe naj si nosečnica vzame dve uri počitka in nato preide na drugo vajo.
2. Ženska leži na tleh. Noge pokrči v kolenih in dvigne zadnjico. Pod zadnjico si lahko podloži 2–3 velike vzglavnike, da si olajša vajo in tako čim dlje drži zadnjico navzgor. Z  zadnjico začne zibati levo in desno, sem ter tja in po malem gor in dol. Vajo dela 20 minut. Po 20 minutah naj si nosečnica vzame dve uri počitka oziroma poljubno preživlja svoj čas, nato naj preide na tretjo vajo.
3. Ženska se plazi – pomika po prostoru po vseh štirih. Dobro je, če si pred tem zaščiti kolena in dlani. To dela 20 minut.
Omenjenim vajam posvetimo 1–2 dni. Po navadi zadostuje že en dan. Naslednji dan preverimo lego otroka. Če se otrok ni obrnil v pravilno lego, vaje drugi dan ponovimo.
Včasih kljub našemu prizadevanju otrok vztraja v svojem izbranem položaju. Plod take lege nikoli ne zavzame brez razloga. Odvisna je od materinega telesa, dela, ki ga mati opravlja, gibanja, dražljajev iz okolice, od popkovine, prostora v maternici, od mesta posteljice …

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.1.2010 14:07:42   
ČikaPika
Še link:

http://www.ringaraja.net/vaje-pomagajo-plodu-da-se-obrne_566.html

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.1.2010 14:19:43   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Tinca Malinca, midva sva še vedno ful zadovoljna z vozičkom in to je bila v 2 letih edina stvar, ki se je malo pokvarila. Je pa res, da sem naredila z njim fulllll kilometrov in šla po vseh možnih terenih in ni nikoli zatajil, tako da mu tudi te bremze ne zamerim. Bolj sem jezna nad trgovino samo in njihovo hitrostjo oz. odnosom do strank.

O, super, sem si kar oddahnila user posted image . Točno tako stvar rabimo mi - da gre vsepovsod in da ne zataji user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.1.2010 14:44:24   
Kati81
TincaMalinca, sem pravkar kupila to pestunjo v Pikapolonici in zgleda kar ok, zdej more sam še mali pridet, da jo sprobamo. Jo ima kolegica, ki ima 8 mesečnico in je full zadovoljna, jo še sedaj uporablja. Baje je fino če hoče bit otrok ves čas na rokah, da je not, k je isti filing, pa tud kaj lahko postoriš ker imaš obe roki frej. No saj za 30E res ni tak problem, če ne bo kull lohk še zmer naprej prodam. Al pa podarim kolegici k ima rok septembra.

Ja drug teden bo res pester, upam, da bom tud jaz med tistimmi ki bodo romali na nov seznam, drugače mi pa tud ne bo hudega no.

Žirafa srečno, drži se!

Mene pa dons full hrbet - križ boli, ma verjetno bo zato kriv kar računalnik, k sem že cel dan za njim. Jao jao jaz!

Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.1.2010 15:00:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

pozdrav

da se vam javim še zadnjič pred porodom, ker imamo tako nabit vikend z obiski, da ne bo šlo, v ponedeljek pa v p.user posted image

Sem psihično pripravljena, v glavi podoživljam vsako minuto prejšnjega poroda..hmm, zanimivo, kako se lahko spomniš naenkrat vseh podrobnosti...sem sprijaznjena s CR, razen, če se ne zgodi čudež in rodim v ekspresnem času naravno...

papa

user posted image user posted image user posted image   ... držim pesti

tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.1.2010 15:00:24   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

pozdrav
papa

Lep vikend in še lepši ponedeljek ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Srečno!

Se kar pod to podpišem!!! Srečno, Žirafa!!!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.1.2010 15:01:05   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

evo, jaz sme od zdravnika...... zaenkrat samo virusni prehlad... ni ne pljučnica, ne bronhitis....

zdaj pa samo upam, da se ga čimprej znebim...

zaenkrat potem dobre novice user posted image user posted image user posted image

zdej pa da se tvoj Izak čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.1.2010 15:02:55   
Jada82

Joj ta njegova dežurstva me skrbijo... namesto da bi se dogovoril da jih v feb ne bo imel, ni nič rekel user posted image ... in konec meseca ga kar 3 dni ne bo domov (je rano tako naneslo da ima skupaj dežurstva)... jaz pa sama z user posted image že takoj na začetku... se mi bo zmešalo user posted image ... me je res strah kako bo šlo... joj sem mu kar malo zamerila user posted image user posted image ... Pol ko mu pa očitam, pa mi odvrne, da kar naj bom tiho... da če želiva cel minus in sprotne stroške pokrit mora bit tako... user posted image user posted image user posted image , pa vem da ima prav user posted image

Joj, te čist razumem ... moj ima pa nočne ... sicer še 4 krat dela, potem pa ima dopust cel februar ... ampak vseen, vmes je še ena nočna ... da ja na bo takrat kakšna panika in porod. Ker potem moram moje klicat, pa rabijo nekaj časa, da pome pridejo ... hm user posted image
Moj pa čisto isto ... na planu ima pač toliko in toliko nočnih, potem pa še s kom zamenja, da ima še kakšno dodatno. Zoprno mi je spati sama. Pa tudi meni potem non stop govori, da če hočeva denar, pač mora tako delat ... saj vem, saj vem ... se ful pozna, če ma več nočnih. Ampak ... sej veste, kakšne smo user posted image
No, ja, bomo že potrpele, ane? user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.1.2010 15:31:45   
niwci
Vem da ste se že enkrat pogovarjale glede kozmetike za user posted image . Mene zanima, kaj res nujno rabiš oz kaj moraš imet za začetek, ker vem da se prvi mesec ne uporabla nekih šamponov pa tega... Pa katere znamke priporočate oz kje to kozmetiko kupujete.
Imam pa še neki bonov za porabit v Baby centru in sem videla, da imajo tole znamko Bubchen in zdaj v akciji čaj od milupa kamilico in komarač, pa me zanima ali se splača kupiti. Čaj se pa itak rabi tudi za novorojenčke, a ne?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.1.2010 15:37:10   
Kati81
niwci - kozmetiko uporabljam od mustele že od Kajinega rojstva,, kupila sem pa samo kremo za ritko in kopel 2v1, ker trdo milo se mi ne zdi smiselno pri Kaji sem ga full mal uporabljala pol pa stran vrgla. Rabiš še fiziološko in alkohol, pa seveda kako kremo oziroma losjon za telo, ampak to sem jaz uporabljala šele kasneje. Potem pa rabiš vato, krpice za umivanje in gazo oziroma zložence - vata in krpice so meni najbolj všeč kar od dmja.

Čaj - jaz ne bom  kupovala, bom kar domačo mešanico komarčka, janeža in kumine zmešala in skuhala. Drugače je pa tud od tekanne baby čaj čist v redu, pa v Mulerju dobiš še en čaj v vrečkah, ki je že za po prvem tednu starosti.
Tistih čajev, ki so v granulah jaz ne bi uporabljala, večino jih ima dodan sladkor.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.1.2010 15:54:54   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

In če bom res pridna bom celo še kej zlikala user posted image ...

hitro postavite sušilca! Boš videla kok malo je za likat. Še tisto kar je treba, gre z lahkoto.

Komaj naslednjo sredo mi pripeljejo lesen podstavek za sušilca, tako da bo pripravljeno šele v naslednjem tednu... do takrat - likanje na ročni pogon user posted image

Ko se lih pogovarjate o sušilcu in likanju. Sama nimam izkušenj, ker ga nikoli nismo imeli, razen tega skupaj v stroju. Pa me zanima, če je res da potem ne rabiš toliko likat? Nameravamo kupit nov stroj in se lih pogovarjamo o tej možnosti, da bi kupili posebi še sušilca...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.1.2010 16:00:41   
Kati81
niwci, evo spet jaz.
Jaz skor nič ne likam res zelo zelo malo, večinoma vse posušim v sušilcu. Razen kakih kavbojk, te pa obesim na obešalnik in fino raztegnem in tud ne rabim likat. Sam morš pa takoj iz sušilca pobrat ko je suho, pol ni treba likat.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.1.2010 16:22:19   
niwci
Kati hvala. A potem praviš da je ta čaj v granulah...to nisem vedela, ker ne poznam. Potem odpade, ja. 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.1.2010 16:22:59   
niwci
Zvesta lepo da ste pridobili toiko na teži user posted image user posted image user posted image

Bauky sem slišala, da ta akupunktura čisto nič ne pomaga za lajšanje kakšnih bolečin. Po moje je to sam toliko, kolikor verjameš, pa še to ni rečeno da bo pomagalo.

Bamb super seznamček zdravil, pripravkov in zvarkov, jst sem si ga tudi kar prekopirala v word, bo sigurno kdaj  prav pršlo...

Zirafa čimlažji porod!

ursulina upajmo na najbolje in držimo pesti da preobrat uspe. Tudi sama nebi rada imela carskega. Sem imela pred 1,5 leta operacijo slepiča in ni prav nič prijetno... CR pa je verjetno še malo jačji.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?