|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
28.1.2010 12:44:20   
Kety
Čao,

Majkl, jaz sem bila včeri na Fužinah na telovadbi, katera od tistih treh novink si bila ti?

Posteljica: Mi imamo 60x120 in ta mali še vedno spi v njej pa je star 2,5 let, in ta starejši je šel v ta veliko posteljo 90x200 pri starosti 2,5 let, ker je mali šel v tamalo. Tudi Filipa bi lahko že dali spat na ta veliko posteljo (smo takrat kupili pograd), pa bomo počakali, ker se še ne mudi, pa ga ograjica malo omeji, da ne lazi iz postelje za BZ.

Krtkova, pa ne depra zaradi tega....

Jutri imam pregled....komaj čakam, ker bo morfologija in mogoče izvemo spol... jeeeeee.

Grem delat naprej.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
28.1.2010 12:46:13   
dvojčica6
meymey moja tašča ma tudi sušilca na vrhu pralnega stroja... ne vem zakaj ne... evo še en argument za tvojgauser posted image bogi, če se vse spravmo na njega mu ni pomočiuser posted image user posted image

mkbk ja jaz sem se sama sebe zafrknila ker sem rekla da nama mora bit obema všeč ime... zdej pa mam! ti kar takoj zatri vsako najmanjšo demokracijo v hiši ker če ne je samo hudičuser posted image

krtkova mako majičke!!! user posted image jaz imam v slovarju pod m zaenkrat samo mama pomagaj... boš povedla če je to kaj za pojest al se bom res mogla mal zresnituser posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.1.2010 12:53:09   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

IZVIRNO SPOROČILO: misar

če rabiš bolj konkretno in strokovno podprto razlago se lahko na ZS zmeniva. Ziher bo letel po sušilca, ko izve kaj to pomeni za zdravje in samo stavbo!user posted image

Jaz tudi, jaz tudi!!!
Včeri sem prišla naprej z idejo in sva se že spičla.... da ni placa - sem rekla da lah dava na pralni stroj - in pol on meni pametuje, da če sem normalna....

A nimajo to drugje zloženo eno na drugem, kjer ni prostora za oba???

Pa da ne rabimo, brezveze... zakaj... se priporočam za argument glede vlage v stanovanju :D:D

jaz imam sušilca na pralnem stroju. dobijo se zraven take nogice, da se sušilc pripopa na pralni stroj.

na zs pa lahko dam kako info, še lažje bi na mail

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
28.1.2010 13:16:39   
krtkova
Srečanje - matr, tud moj je bil proti vsem pričakovanjem (ampak res VSEM) nekako prikrito navdušen, da bi še on prišel. Kaj je tem moškim???user posted image  Moj postaja vedno bolj družinski. Totalno mi je to všeč, da ne boste narobe razumele. A ko sm ga spoznala je bil ta glavni frajer, žurer, ..... zdaj pa postaja pravi očka (mimogrede; ne postaja copata, da ne bo pomote, ker pol se mi pa zmeša, ker ne maram copat). user posted image  Joj, kok ga mam rada!!!!user posted image
Super, bomo torej imele še "očka mizo" - nekje na drugem koncu Trojan!!user posted image

mkbk - ne sekiraj se za družbo Filipa. Sem navajena, ko pridem k moji zelo dobri prijateljici, ima punčico, dobri 2 leti staro, pa je z nama in me ne moti čisto nič!!

Virolex - očitno tud men ne bo več torej pomagal!!user posted image  Sam včeri ni blo še nič!!!user posted image  Sem pa dobila enkrat ene tablete, Valtrex, ki jih vzameš, ko dobiš herpes in ga menda na daljši rok ubijejo. Sam je strogo prepovedan za nosečnice in za vse, ki delajo na otroku. Tko, da.....user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.1.2010 13:30:06   
misar
mkbk in meymey imata zs, kjer sem na kratko in hitro razložila pojav kondenzacije in pojav plesni v prostoru.

pa lep dan....zagotovo vama bo ratalo prepričat možeka.

aja jaz sem kar kupila sušilca, nisem svojega nič spraševala, če se strinja, itak ve, da, če sem v nekaj 100% nima kaj drezat v to. user posted image user posted image

itak nisem neki zapravljiva, sam ko si nekaj zamislim mora bit po mojeuser posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.1.2010 13:31:03   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Srečanje - matr, tud moj je bil proti vsem pričakovanjem (ampak res VSEM) nekako prikrito navdušen, da bi še on prišel. Kaj je tem moškim???  Moj postaja vedno bolj družinski. Totalno mi je to všeč, da ne boste narobe razumele. A ko sm ga spoznala je bil ta glavni frajer, žurer, ..... zdaj pa postaja pravi očka (mimogrede; ne postaja copata, da ne bo pomote, ker pol se mi pa zmeša, ker ne maram copat).  Joj, kok ga mam rada!!!!
Super, bomo torej imele še "očka mizo" - nekje na drugem koncu Trojan!!

mkbk - ne sekiraj se za družbo Filipa. Sem navajena, ko pridem k moji zelo dobri prijateljici, ima punčico, dobri 2 leti staro, pa je z nama in me ne moti čisto nič!!

Virolex - očitno tud men ne bo več torej pomagal!!  Sam včeri ni blo še nič!!!  Sem pa dobila enkrat ene tablete, Valtrex, ki jih vzameš, ko dobiš herpes in ga menda na daljši rok ubijejo. Sam je strogo prepovedan za nosečnice in za vse, ki delajo na otroku. Tko, da.....

Jaz sem prepričana, da moj ne bo hotel it... bom danes stestirala user posted image .

HVALA Misar!!! Maš tudi ti ZS!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
28.1.2010 13:52:33   
Bam Bam

mkbk in meymey imata zs, kjer sem na kratko in hitro razložila pojav kondenzacije in pojav plesni v prostoru.

Ejjjj.... meni tudi, meni tudi, prosim... Čeprav imam sušilca in nizko vlažnost v stanovanju imamo grozne težave s plesnijo... torej zaradi kondenzacije predvidevam. Če imaš kakšne rešitve, prosim še meni ZS.... Hvalauser posted image  Ja, kaj pa si pol to po stroki, če se na take zadeve zastopiš??

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
28.1.2010 13:54:34   
naraščaj

Joj kak lep sonček jaz pa not, ker mi tamala lih spi

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Včeri sem prišla naprej z idejo in sva se že spičla.... da ni placa - sem rekla da lah dava na pralni stroj - in pol on meni pametuje, da če sem normalna....

A nimajo to drugje zloženo eno na drugem, kjer ni prostora za oba???

Pa da ne rabimo, brezveze... zakaj... se priporočam za argument glede vlage v stanovanju :D:D

Mi mamo tu sušilca na pralnem stroju, poleg tega pa je pralni stroj za povrh še manjši (50x60 in ne 60x60 kot običajni) od sušilca, sam je vseen moj spravo sušilca gor in mamo tko že cca 2 let in ji panike innobenih dodatnih nogic. Sem pa tut jaz pred cca 3 leti mojga prepričvala, s tem, da je moj skoz govoril, da ta čas, da rodim ga boš mela, in ja res ga je nabavil in mi ga dal za veliko noč, ko sva vsem povedala da sem user posted image .

Krtkova, nč bova hodle pač mal "dekorirane" user posted image user posted image

Se vid, da sem doma, ko bom pa šla delat pa bom spet poniknila. user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
28.1.2010 13:55:36   
naraščaj
tole sem ga pa neki srala na prejšnjem postu. Ups

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.1.2010 14:22:33   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

Ejjjj.... meni tudi, meni tudi, prosim... Čeprav imam sušilca in nizko vlažnost v stanovanju imamo grozne težave s plesnijo... torej zaradi kondenzacije predvidevam. Če imaš kakšne rešitve, prosim še meni ZS.... Hvalauser posted image  Ja, kaj pa si pol to po stroki, če se na take zadeve zastopiš??

lahko je slaba izolacija stavbe (tu bi morala vedeti tip in debelino fasade), lahko je samo slaba izolacija špalet, preklad (ta problem imajo moji starši).  Kaj tebi pomeni nizka vsebnost vlage? Če nočeš nobene vlage v prostoru potem mora bit vlažnost največ od 45-50%. Problem je lahko slaba prezračenost prostorov, napačno ogrevanje, ...veliko je lahko razlogov, ki pa jih nisi navedla. Delam pa z zuananjim stavbnim pohištvom, nisem ravno kak gradbenik, se pa prav v tej franži precej ukvarjamo z vlago, sploh pozimi.

lp

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.1.2010 16:27:07   
gajka
sušilec - mi ni žal niti ficka! Sem imela pa to srečo, da nisem imela kakega nergača zraven, kvečjem podporo za nabavo. Sem samo prebrskala na netu, kateri pralni in sušilni stroj hočem, poklicala okrog za cene, šla v trgovino, nabavila in so čez par dni pripeljali robo. No, šele potem je stopil moj na sceno in zadeve s pomočjo mojega brata znosil v naš štuk in voila! user posted image Sem vzela pa oboje za 7kg in naberemo tedensko ca. 3 stroje (midva + naš malček). Je bil pa tudi glavni razlog za sušilca to, da je bilo ful vlage čutit v stanovanju, če sem na stojalu sušila. Peglam pa tudi še vedno skoraj nič (samo srajce od mojega in občasno še kako malenkost). No, poleti smo pa na eko-načinu sušenja (beri: sonce). user posted image

vzglavnik - imamo, ker smo nabavili v kompletu s kovtrom, pa še vedno ne uporabljamo. user posted image

misar
- pa še zate eno strokovno vprašanje (če si se že svetovanja lotila user posted image ). A se sploh da v teh zimskih časih preprečit kondenz na teh alu-plastičnih oknih?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
28.1.2010 16:54:16   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

misar
- pa še zate eno strokovno vprašanje (če si se že svetovanja lotila user posted image ). A se sploh da v teh zimskih časih preprečit kondenz na teh alu-plastičnih oknih?

seveda lahko, vendar je skoraj nemogoče doseči, da bi bila relativna vlažnost v prostoru od 45-50% (v tem primeru ne bi imela kondenza na steklu). sploh čez noč, ko človek proizvede od 20-60 g vlage na uro!!!. je pa res, da sama imam vprostorih okoli 60% vlažnost (čez noč to pomeni okoli 5cm kondenza na steklu, ki ga  zjutraj obrišem), ker meni edin taka vlažnost odgovarja, ker v bloku imamo sicer ful suh zrak in s tem tud pojav suhe sluznice, kar pa ni prijetno za bivanje. V tem primeru se poslužim tega recepta, ki ga vsem strankam svetujemo: luftanje prostorov od 2-3x dnevno z ''durhvlekom''(odpreš dve nasprotni ležeči si okni za cca 5 minut in tako prezračiš stanovanje). nikakor imet ure in ure oken odprtih na kip/ventus. na ta način samo spuščaš mrzel zrak v prostor, prezrači se slabo, stene in vse pohištvo se pa ohladijo in še poslabšaš stanje vlage!!

zdaj pa bodi dovolj o tem user posted image user posted image  sam smetimo našo temo...če želi še katera kaj v zvezi s tem, sem dosegljiva na zs, računam pa 10 € na nasvet user posted image user posted image user posted image  samo hecuser posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.1.2010 18:14:43   
bcljka
hej hej!

preživela sm smučanje brez padcev in nesreč... pa še k sm misnla da bom jst to tko bl na izi smučala sm že prvo furo ugotovila da ne bo šlo... varnostnika sta dobr oddelala svoje delo, in presenetljivo so jih noge bolj bolele kot mene user posted image
drgač pa zjutri se peleva in je blo lih na radiju HIT tko k vsak dan neko tekmovanje za slavčka dneva... in jst tko Nejcu (možu) to bi mogu ti petn (ker on za razliko od mene res lepo poje)... in je dejansko poklical, pride v eter in je pel SO NAJLEPŠE PESMI SPET NAPISANE... ... user posted image user posted image user posted image pa k so ga vprašal kaj dela je reku da pele nosečo ženo na smučanje... sta bla moderatorja kr mal šokirana user posted image user posted image

dvojčica - ubistvu se jst zdej več naučim kt sm se prej... tko da nosečnost pri učenju dobro vpliva na koncentracijo... al pa je to sam zato ker vem da morem user posted image

meymey - tud midva mava sušilc na pralnem stroju... logično in najbolj praktično... sam pač spodi maš eno tako podlago k jo morš met... ne bi vedla kako se ji reče

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
28.1.2010 18:30:10   
amazonka3

misar

seveda lahko, vendar je skoraj nemogoče doseči, da bi bila relativna vlažnost v prostoru od 45-50% (v tem primeru ne bi imela kondenza na steklu). sploh čez noč, ko človek proizvede od 20-60 g vlage na uro!!!. je pa res, da sama imam vprostorih okoli 60% vlažnost (čez noč to pomeni okoli 5cm kondenza na steklu, ki ga  zjutraj obrišem), ker meni edin taka vlažnost odgovarja, ker v bloku imamo sicer ful suh zrak in s tem tud pojav suhe sluznice, kar pa ni prijetno za bivanje. V tem primeru se poslužim tega recepta, ki ga vsem strankam svetujemo: luftanje prostorov od 2-3x dnevno z ''durhvlekom''(odpreš dve nasprotni ležeči si okni za cca 5 minut in tako prezračiš stanovanje). nikakor imet ure in ure oken odprtih na kip/ventus. na ta način samo spuščaš mrzel zrak v prostor, prezrači se slabo, stene in vse pohištvo se pa ohladijo in še poslabšaš stanje vlage!!

zdaj pa bodi dovolj o tem user posted image user posted image  sam smetimo našo temo...če želi še katera kaj v zvezi s tem, sem dosegljiva na zs, računam pa 10 € na nasvet user posted image user posted image user posted image  samo hecuser posted image user posted image

Uf, mi imamo pa stalno od 30-40 procentov, ne gre dvignit nikakor user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
28.1.2010 18:39:44   
Stajerka26
Puuuuuuuuunce!
Čist ste se razpisale....user posted image jaz sem se ravno vstala, sem pančkala ko medo dobri dve uriuser posted image me je očitno kavica s kolegico in seminar s policisti kar preveč zdelalo user posted image

Naraščaj... ja potem pa se kaj javi, če boš imela čas in greva na kakšno pijačko

Bcljka samo da si ti živa in zdrava in da se je Nejc spet izkazal....ta tvoj možek pa je res tako zelo pozoren, kot moj user posted image sem vesela, da taki še obstajajo

NOsečniške žabe jaz sem si kupila večje, tako da imam cel trebušček noter in pazla, da ni pretesna guma, sicer pa sem za roj.dan dobila full fajni paket iz HM-a od svakinje, je noter sp. majčka, mal daljša, pa nosečniške žabe, oz. pajkice in še tist trakec, kot nek patent za čez trebušček, pa še fajn tak mehek bombaž je user posted image je pa to kupla v Celjskem HM-u, v taki vrečki beli iz blaga j eblo vse skupaj...fajn zadeva res...

Sušilca tut jaz ne bi več dala stran, ni šans...najprej sem se nekaj upirala, če bi ga imeli ali ne, zdaj pa je to zraven pralnega in pomivalnega moj najboljši prijatelj user posted image

Nič spet preveč čvekam....upam, da jutri ne boste tako zelo pridne pri pisanju, vas enostavno ne uspem dohajat....
Jutri me namreč čaka MORFOLOGIJA, končno! Upam, da mulota pokažeta kakšnega spola sta. POtem pičiva z možem v Avstrijo, potem pa na vikend paket k staršem od mojga v Mozirje, da bodo malo razvajali nosečko-srečko user posted image user posted image

No se vam javim kaj, ker tam mi itak nič ne pustijo delat, tako da itak samo zabušavam user posted image ampak je fajn in prav paše...

Mejte se pazite nase in na svoje user posted image , jaz pa vam sporočim, takoj če bo kaj zanimivega se zgodilo na morfologiji user posted image

Diiiiiiiiiiiijo

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
28.1.2010 19:30:28   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
dvojčica - ubistvu se jst zdej več naučim kt sm se prej... tko da nosečnost pri učenju dobro vpliva na koncentracijo... al pa je to sam zato ker vem da morem user posted image

Ja, saj poznaš tisto ''več glav več ve''? user posted image

misar - pa hvala za tale odgovor o kondenzu na alu-pvc oknih. Ker me je že malo skrbelo, da je bilo pri vgradnji kaj zgrešeno. Imamo pa tudi pri na nekje 3 cm vlage vsako jutro (če je zunaj orng mrzlo, še več). Nima pa res nihče nobenih problemov s kašljanjem zaradi suhega zraka, torej nam toliko vlage ravno paše.

amazonka3 - kaj pa kak vlažilec zraka? Ali pa tista posodica za na radiator, v katero vodo naliješ? Ali pa kar vlažna brisača na radiator? Ker 30-40% je pa res bolj malo. user posted image No, razen, če vas suh zrak ne moti oz. nikogar grlo ne draži. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.1.2010 19:34:17 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
28.1.2010 19:42:22   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Ja, saj poznaš tisto ''več glav več ve''? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
28.1.2010 21:36:37   
majkl
no pa da se še jaz mal javim....sitna sm k hudič ratala, k me je danes zob začel bolet
to da jutr sm si kr dopust vzela..zjutri najprej morfologija, pol pa še k zobarju.....vmes pa kafetkanje po dolgem času -in to med delovnim časom :)))juhuuuu
zadnje čase več ni čist nč več časa še za socializacijo z vsemi frendi...sploh ne vem kam čas beži

Kety...na telovadbi sm bla tm pri unem vmesnem stebru (un steber k loči prostora-pa sej me je mensezdi ene dvakrat neki popravla)-katera si bla pa ti?
Kety-a ti maš jutri tut mrfologijo, pa če se prav spomnim Stajerka26 tut...držim pesti za naše male srčke

Bcljka-sam da si varno odsmučala

pa pa vsem-pa se jutr javimo, kaj imamo

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
29.1.2010 7:50:03   
krtkova
Jutro user posted image !!

Danes držim pesti za vse, ki imate morfologijo!!!! Poročajte o user posted image  ali user posted image !!!

Jst grem pa danes na pilates, kjer bomo imeli uvajalno uro za nosečke z meditacijo. user posted image  Bo trajalo menda 90 min!! Komaj čakam!! Mam še danes slabo vest, da sm špricala v sredo!!

Pol grem pa mkbk obiskat, da jo mal pozabavam in da ji hitreje čas mine do pregleda drugi teden!!user posted image  Hi hi , to bo en tak babji čvek!!user posted image

Za jutri je spet sneg najavljen. KDAJ BO KONC TE HUDIČEVE ZIME???user posted image user posted image

Aja, pa še to; včeraj sm zvedla, da bom morala naslednji teden prodati svoj najdražji, najljubši, prekrasni, najboljši, najlepši, skratka moj moj moj AVTO!!user posted image user posted image  Kupujeva novega in moram prej mojega prodati. Sm včeri tko jokala, moj se je pa kr mal smejal zraven. Sej vem, da je to samo materialna dobrina, čist mi je jasno, sam ta avto je z mano že 10 let in je to moj prvi avto v življenju in kje vse je bil z mano in ah in oh in tko dalje. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
29.1.2010 8:05:48   
Bam Bam
misar (tiste, ki jih izolacija in vlaga ne zanima, naj tole preskočijo ;)) Hvala, ker si vsi vzela čas za naše težavice. Pridna! Pri nas je v stanovanju vlage med 40-50 pozimi in poleti nekoliko več. Problem je definitivno slaba izolacija tega našega starega bloka... pa še v  pritličju smo, tako da je pod nami mrzla klet. V bloku so v glavnem sami penzionerji in se ne da nič zmenit, da bi zbrali za izolacijo. Sej enih dvakrat na zimo tisto plesen po spodnjih robovih znanjih sten prebrišemo in prebarvamo s tisto bravo, ki je prav za plesen... A obstaja še kakšna druga rešitev? Sicer pa se imamo namen v kratkem selit, tako da nekih hudih investicij ne bi delal... Uf, hvala res, če se ti da ubadati s tem... Pa TRR sporoči ;)

bcljka, bravo za smučarijo in simpatičnega možija :) Uh, prav zavidam ti takle sončen dan na dilcah... kje ste to bili?

majkl - naj zobobol hitro mine! Drugače pa kakšen Lekadol se lahko vzame, če je fajn hudo.

krtkova - čist razumem to tvojo nostalgijo za 1. avtočkom... ampak sej je le pleh in sedaj boš sigurno dobila boljšega avtota... s katerim bosta doživela še več, saj bosta skupaj prevažala vašega mladiča :)  Glavo gor!

innes4, majkl, Stajerka26 dobro opravite na morfologiji in hitro poročat!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.1.2010 8:13:16   
gajka
krtkova - jaz sem tudi lani junija prodala svoj avto (moj prvi in edini do takrat, sicer sem ga imela ''samo'' 5 let), pa ga že po par tednih še pogrešala nisem več. Ker nov je veliko večji, veliko bolj luksuzen in oh in sploh. user posted image Sem imela pa kar preskok (v udobju in velikosti) - z Yarisa na Versota. user posted image Si sploh ne znam predstavljat, da mi zdaj nekdo ta avto vzame in vrne prejšnjo malo poko... user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.1.2010 8:36:21   
krtkova

krtkova - jaz sem tudi lani junija prodala svoj avto (moj prvi in edini do takrat, sicer sem ga imela ''samo'' 5 let), pa ga že po par tednih še pogrešala nisem več. 

Kako kruto!user posted image  Jst ga bom cel življenje pogrešala!user posted image
(malo šale, ampak čist malo)user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
29.1.2010 9:19:06   
Honey26
dobro jutro...

MRZLO... j*** dost je tega mraza... mi bo še buba zmrznla... počasi bi pomlad prosim user posted image .

Vrnile so se slabosti... pa je bilo že čisto o.k. ... user posted image  No, upam da hitro spet minejo...

sušilec....vedno bolj ugotavljam, da očitno nepogrešljiva stvar.... ampak ga nimam kam na svetu (no stanovanjcu) dat... imava bolj malo stanovanje in ni ravno prostora na pretek... na pralni stroj ga ne morm dat (pa še pralni stroj je manjši od običajnega), ma ni placa, razen mogoče v kabinetu (ki bo pa otroška sobica) in tam se mi zdi pa da potem res ne paše... zatorej vprašanje:

a ima katera kombiniranega (pralni/sušilc)? Kako se kaj obnesejo taki? S tem da bi jest potem redno sušila, ne le občasno... Kakršne koli izkušnje / nasveti so dobrodošli...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
29.1.2010 9:25:58   
innes4
Jutro user posted image
Najprej, da povem, da danes nimam morfologije, sem jo namreč že imela prejšn tedn, ker sem mogla na pregled zaradi izcedka, pa mi je še kar morfologijo nardila. So me pa pozabile iz seznama črtat, ampak nč hudga, dobr da vsaj je nekdo, ki ureja sezname, an user posted image

Včeraj sem bila z mojmu v Ljubljani (cel dan sva obletavala trgovineuser posted image ) sem bla na koncu že kar izmučena. No uglavnem šla sva v Baby center pri BTC-ju in nama je ena prijazna prodajalka razkazala voziček Peg Perego pliko switch in sem končno vidla odtenek zelene od modela 2010 in morm rečt, da je super user posted image Komej čakam, da ga bova kupila...user posted image Za najinga pikca sva pa kupla eno ful hudo trenerkico Nike, jooojjj, ga že vidm kakšn frajer bo. No, kupila sva še eno luštno pižamco pa ene hlačke user posted image user posted image

Zobobol
...jest mam z zobmi probleme že od nekdaj, tut zdej med nosečnostjo mi ni prihranjeno user posted image . Me pa tko ful čudn boli (sploh ne zob, ampak dlesni, samo na desni strani user posted image ).Včeraj me je cel dan bolel približno vsakih 10min za kakšno minutko, poj pa kot da bi odrezal bolečino user posted image . Zvečer me je pa začel bolet brez prestanka, tko da sm kr jokala user posted image . Sam sem pa trma in nisem hotla vzet Lekadola. Zobar me pa žal nebo tolk časa vidu, dokler bom noseča in mi ne more dat injekcije proti bolečinam...user posted image

no pa sem se spet razpisala...zdej pa grem pedenat dva bolnika (brat ima pljučnico, (ki ni nevarna zame), mami pa je imela včeraj operacijo in je še vsa boga user posted image . Uživajte...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.1.2010 9:53:24   
Kety
Jutro,

jaz imam doma enega bolnika, Filip (ta mlajši sine) je zbolel, včeraj zvečer dobil vročino in zelo kašlja. Spala nisva nič, ker je res celo noč kašljal in se premetaval po meni, ker mu ni nič ustrezalo. Zdele gleda risanko, jaz se moram pa zrihtat za G. Kot zanelašč, no....pa komaj sem varstvo dobila. Pa še moek ne more z mano, ker ima ravno takrat sestanek. Ful sem žalostna.

Majkl, sj ne vem katera bi lahko bila. Jaz sem bila čisto v kotu zadaj pri radiatorju. Povej kakšno barvo las si imela. Mislim, da ste bile vse tri različne, ena rdečelaska, ena blondi in ena rjavolaska. A si mogoče Katja?

Grem se rihtat, prede me bo rabil. Punce veliko sreče na morfologiji. Poročam popoldne!

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?