Stajerka26
|
Puuuuuuuuunce! Čist ste se razpisale.... jaz sem se ravno vstala, sem pančkala ko medo dobri dve uri me je očitno kavica s kolegico in seminar s policisti kar preveč zdelalo Naraščaj... ja potem pa se kaj javi, če boš imela čas in greva na kakšno pijačko Bcljka samo da si ti živa in zdrava in da se je Nejc spet izkazal....ta tvoj možek pa je res tako zelo pozoren, kot moj sem vesela, da taki še obstajajo NOsečniške žabe jaz sem si kupila večje, tako da imam cel trebušček noter in pazla, da ni pretesna guma, sicer pa sem za roj.dan dobila full fajni paket iz HM-a od svakinje, je noter sp. majčka, mal daljša, pa nosečniške žabe, oz. pajkice in še tist trakec, kot nek patent za čez trebušček, pa še fajn tak mehek bombaž je je pa to kupla v Celjskem HM-u, v taki vrečki beli iz blaga j eblo vse skupaj...fajn zadeva res... Sušilca tut jaz ne bi več dala stran, ni šans...najprej sem se nekaj upirala, če bi ga imeli ali ne, zdaj pa je to zraven pralnega in pomivalnega moj najboljši prijatelj Nič spet preveč čvekam....upam, da jutri ne boste tako zelo pridne pri pisanju, vas enostavno ne uspem dohajat.... Jutri me namreč čaka MORFOLOGIJA, končno! Upam, da mulota pokažeta kakšnega spola sta. POtem pičiva z možem v Avstrijo, potem pa na vikend paket k staršem od mojga v Mozirje, da bodo malo razvajali nosečko-srečko No se vam javim kaj, ker tam mi itak nič ne pustijo delat, tako da itak samo zabušavam ampak je fajn in prav paše... Mejte se pazite nase in na svoje , jaz pa vam sporočim, takoj če bo kaj zanimivega se zgodilo na morfologiji Diiiiiiiiiiiijo