![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:15:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave. se tam pole dobijo? Bi mi vzela eno pliisss? Ja lahko ti vzamem. Maš pa še čas samo do 5.2
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:16:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja lahko ti vzamem. Maš pa še čas samo do 5.2 vem ja....nisem sigurna če se dajo kupit v papirnici
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:16:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? in s kom se bo moj otrok igral Ja ne vem. Z mojim se itak nebi mogla. Z marto se zmeni. ma....bo mogoče na nogi sedela..in bo mir...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:17:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya optimistka pa si ha? Saj pa to ni A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:17:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja lahko ti vzamem. Maš pa še čas samo do 5.2 vem ja....nisem sigurna če se dajo kupit v papirnici Jaz sem jih našla tukaj na RR link in sem si jih skopirala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:20:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya optimistka pa si ha? Saj pa to ni A. M je full pridna zadnje čase.... ......
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:21:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja lahko ti vzamem. Maš pa še čas samo do 5.2 vem ja....nisem sigurna če se dajo kupit v papirnici Jaz sem jih našla tukaj na RR link in sem si jih skopirala. bi ti to meni posredovala...link...pliiiiis?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:21:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje, grem spat!! Moram jutri vstat že ob 7h, ker nama pridejo ob 7.30 po vhodna vrata, ker sva jih dala malo lepotno popravit (tapicirat notranjo stra,da se nebo več tak vse slišalo). NOČKO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:22:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya optimistka pa si ha? Saj pa to ni A. M je full pridna zadnje čase.... ......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:23:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya optimistka pa si ha? Saj pa to ni A. M je full pridna zadnje čase.... ...... upam,da je ne hvalim prehitro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:23:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Drage moje, grem spat!! Moram jutri vstat že ob 7h, ker nama pridejo ob 7.30 po vhodna vrata, ker sva jih dala malo lepotno popravit (tapicirat notranjo stra,da se nebo več tak vse slišalo). NOČKO tasa..kje sta to dala delat? jaz bi tudi to imela
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:24:45
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz še moram malo bit auf...ker sušim na radiatorju..za jutri zjutraj....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:25:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasa..kje sta to dala delat? jaz bi tudi to imela ti jutri povem,ko t. vprašam. Preko neta vem da sva gledala, kak pa se imeujejo pa nimam pojma zdaj drnoha na kavču
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:25:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja lahko ti vzamem. Maš pa še čas samo do 5.2 vem ja....nisem sigurna če se dajo kupit v papirnici Jaz sem jih našla tukaj na RR link in sem si jih skopirala. bi ti to meni posredovala...link...pliiiiis? Glej linka ti ne znam pripopat bom ti pa poiskala in napisala navodila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:26:22
|
|
|
|
ly117
|
Tasa nočko pa še en ZS imaš.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:26:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasa..kje sta to dala delat? jaz bi tudi to imela ti jutri povem,ko t. vprašam. Preko neta vem da sva gledala, kak pa se imeujejo pa nimam pojma zdaj drnoha na kavču oki doki
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:29:19
|
|
|
|
ly117
|
Saraya idi na Čvek v 3 dni pol pa na 2 stran, naslov pa je do kdaj podatki za dohodnino in maš tam link.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:29:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja lahko ti vzamem. Maš pa še čas samo do 5.2 vem ja....nisem sigurna če se dajo kupit v papirnici Jaz sem jih našla tukaj na RR link in sem si jih skopirala. bi ti to meni posredovala...link...pliiiiis? Glej linka ti ne znam pripopat bom ti pa poiskala in napisala navodila. mi je kliknilo...da se menda ti linki samo počrnijo z desno miško...potem pa prilepijo v post....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:29:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya idi na Čvek v 3 dni pol pa na 2 stran, naslov pa je do kdaj podatki za dohodnino in maš tam link. oki..ne se matrat...bom potem poiskala..thnx
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:31:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya idi na Čvek v 3 dni pol pa na 2 stran, naslov pa je do kdaj podatki za dohodnino in maš tam link. oki..ne se matrat...bom potem poiskala..thnx Sem že. Pa sem se spet nekaj novega naučila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:32:11
|
|
|
|
arabela*
|
Hvala Ly..kak si ti vredi
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:34:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Hvala Ly..kak si ti vredi Vem ja. Pa ni zakaj. Zato pa smo tu da si pomagamo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:35:39
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v posteljo pol pa spat. Nočko vsem.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.