|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
28.1.2010 13:18:16   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

šivilja dobra ideja od nigelle

Njeni recepti so mi ful včeš, čeprav je ona dokaj kokasta. Mi gre rahlo na jetra s tem svojim spogledovanjem. (sam rit ma pa še večjo kot jaz user posted image )

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
28.1.2010 13:20:46   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Uh, sam konjsko meso pa smrdi, ko se peče. Upam, da je okus kaj boljši user posted image

res? jaz ga prej fajn namažem z olivnim oljem, gor dam pa gorčico.

Imam une k so že v paci z začimbami.
Ko dama odkaka drugo rundo danes in se preoblečeva grem probat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
28.1.2010 13:25:59   
Tanja_
mama 11 to z enim letom in en dan in eno leto se ful strinjam!Meni je isto ful hecno.... Skratka, zdej so mi na nevro rekli,da se ji hrbtenica že oblikuje v S, torej bom malo spremljala, pa ko bo, ji bom kupila.

leela daj mu povšter pod noge, pa bo zjutrej zihr glavo mel goruser posted image user posted image

Tarifa za župnika- moj je dal 50€. Smo tudi imeli posebej, po maši.
Sveče-jaz sem jo naročila pri Karmeličankah v Šk.loki. Imajo fulll lepe, jih same delajo, gor ti napišejo ime otroka in datum krsta, pa prtiček dobiš zraven. Cena-35€. Konfeti za krstuser posted image user posted image user posted image To je za moje pojme čisto ven metanje. Midva jih tud nisva imela na poroki, pa da jih bom za krst dala delat?!Lepo vas prosim...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
28.1.2010 13:28:18   
maja1488

šivilja dobra ideja od nigelle

Njeni recepti so mi ful včeš, čeprav je ona dokaj kokasta. Mi gre rahlo na jetra s tem svojim spogledovanjem. (sam rit ma pa še večjo kot jaz user posted image )

Ja...ful je težko imet rit večjo kot ti. Kašna rit no...čist fletna si.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
28.1.2010 13:30:10   
maja1488
Jem bombone.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
28.1.2010 13:35:25   
ledenka

Uh, sam konjsko meso pa smrdi, ko se peče. Upam, da je okus kaj boljši user posted image

res? jaz ga prej fajn namažem z olivnim oljem, gor dam pa gorčico.

Imam une k so že v paci z začimbami.
Ko dama odkaka drugo rundo danes in se preoblečeva grem probat.

dober tek!

midva greva pa malo ven, na sonce.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
28.1.2010 14:01:48   
šivilja
Ledenka - je blo dobro, bomo ponovili.

Greva še midve ven, pol pa v vrtec.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
28.1.2010 14:41:00   
Dudica1
Mi bomo pa imeli kmal kosilo potem pa gremo malo ven in pol v logatec k bi rad moj šel neki kupit.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.1.2010 15:38:29   
Leela

ledenka kje kupiš pastenak?

na tržnici. to ti najbrž ne pomaga veliko, ne user posted image

tržnica je ena taka fajn stvar. Enkrat bom šla prav ta pasternak kupit, da vidim kaj to je (samo po slikcah vem kako zgleda). A to pri kakšnem štantu ali tam, kjer so trgovine?

user posted image  ja to pa res

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

leela daj mu povšter pod noge, pa bo zjutrej zihr glavo mel goruser posted image user posted image

enkrat bom sprobala, za foro user posted image

Midva sva bila tudi zunaj, sem imela še družbo. Res je lepo, sonček in nič ne piha. Tukaj je kotlina in odprto in ker je sonce tako nizko moram imeti kar marelco odprto, da mu direkt v oči ne sije. Pa ugotavljam, da je ratalo tolk prometa, da sploh ne morem iti več ob glavni cesti na sprehod, ker tolk smrdi. samo 4 leta nazaj je prišel mimo ke pa sm kakšen avto zdaj pa non stop ferker.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.1.2010 16:17:01   
ivanamdb
krst - mi smo D krstili konc avgusta, v katedrali v Trogiru (tud jaz pa mamina druzina se tam krsti od ne vem kdaj), v 5 min zrihtali, po telefonu, tud midva sva na zacetku hoteli povabit vec folka, ampak teta mi je rekla da ni ohcet, da kaksna festa, ipd...tko da nas je blo 15, individualno brez mase, in jo je krstil en pater ki je mene tud krstil, obred pa na latinscini. oblecena je bla v eno oblekco od pranonota, sveco so nam tam dali. zupnik ni nc hotel, ma smo mu vseenako dali 50eur, a pateru eno lepo darilo, ker je druzinski prijatelj. potem smo sli v en lustni restoran http://www.pantan.net/ - u bstvu smo imeli cel restoran samo za nas, pa je se super prostor za otroke. D je pa cel cajt spala.....
a ja tasca je naredila konfete....oziroma, vrecke z cipko (to je bla obljubla za naso poroko...pa je kao pozabla, tko da jih je na koncu "prodala" za krst). ce ne, sigurno ne bi imeli konfete.

VHM - mi smo jutr v TS neki opravki/obiski, ampak ne gremo do Miramara, lahk se najdemo ali v Tommaseo al v Bepi Sciavo na pol urce..ce ne pa drugic 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
28.1.2010 16:23:05   
ivanamdb

ledenka kje kupiš pastenak?

ma mislim da pastinak dobis tud v tej trgovinci dol v centru PO, tam kje prodajajo zelenjavo, obcasno sem ga tam vidla.
ma to je "parsnip" a ne?...hmmm tega je ful na irskem, ampak men osebno ma tak bljak okus...sorry

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
28.1.2010 16:32:16   
Leela
ivana ja to je parsnip. Ja vem kje misliš, bom vprašala. Nisem še nikoli sprobala imam pa nekaj receptov, kjer je notri pa sem rekla da bom sprobala. Je pa ledenka edina oseba za katero sem slišala, da to uporablja user posted image .
Mogoče je pa pri nas kaj okusnejši kot na irskem user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
28.1.2010 17:04:59   
ledenka
pasternak uporabljam namesto korenja, ker mi M. korenčka ne prebavi dobro. ga ne dam dosti, toliko, da ima hrana okus - danes je imel v bučkah in krompirju, brez tega je meni precej plehko user posted image

jaz ga kupujem na tržnici v centru pri velikem štantu, kjer imajo integrirano pridelavo.

sva bila malo pri nas v službi... kaj pa vem, a bi šla nazaj ali ne user posted image bom morala najbrž razmislit o menjavi področja...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
28.1.2010 17:29:10   
Dudica1
Mi smo bli malo...maaaalo zunaj ker zebeee user posted image in v logatcu.
Zdaj pa jemo kremšnite user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
28.1.2010 17:43:58   
majana79
mmmm, jaz bi tudi kremšnito

midva imava šele 'kosilo'... sem naredila kuskus solato pa je super, pa tistega piščanca, ki je že začinjen (hvala šivilja, hvala Tanja_) user posted image

če ne bi bilo vas tukaj, bi še manj kuhala, ker res nisem človek za v kuhinjo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
28.1.2010 17:46:54   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

mmmm, jaz bi tudi kremšnito

midva imava šele 'kosilo'... sem naredila kuskus solato pa je super, pa tistega piščanca, ki je že začinjen (hvala šivilja, hvala Tanja_) user posted image

če ne bi bilo vas tukaj, bi še manj kuhala, ker res nisem človek za v kuhinjo user posted image

user posted image user posted image user posted image No, problem prjatlca. Lahko pa probat prnesešuser posted image .Jaz sem zadnje dni tok požrešna. Vse kar vidim, bi pojedla. Ne vem kaj je to. Neka luna je menda?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.1.2010 17:53:40   
ivanamdb

ivana ja to je parsnip. Ja vem kje misliš, bom vprašala. Nisem še nikoli sprobala imam pa nekaj receptov, kjer je notri pa sem rekla da bom sprobala. Je pa ledenka edina oseba za katero sem slišala, da to uporablja user posted image .
Mogoče je pa pri nas kaj okusnejši kot na irskem user posted image

oooops dans sm mal bolj butasta kot vedno... sm mislila na turnip, ta mi ni vsec, parsnip men je, a mojem ni. ponavad ga dam notr v zelenjavno juho, pa tud v navadno zupco, ali ce delam krompir v pecnici, pa dam zraven tud mal parsnip-a in cebule/cesna/korencka.

ja sigurno, v SLO je VSE ma res VSE okusnejse kot na irskem!

mal sm sla na eno sprint turo PO...up & down Postojna ehheheh...mala je bila mal histericna pa sve pustile atija delat, in sam tak sprintala okoli..... uf...zdaj pa malico moram delat...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
28.1.2010 18:12:32   
majana79
Tanja, ni več user posted image sem misla da bo za jutri ostalo, pa bo treba kaj drugega naredit

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.1.2010 18:26:46   
Dudica1
Evo pa še celo stanovanje sem pospravila,posesala in pomila user posted image

Imam trening za pol za na plesne...user posted image ...in odločila sva se da bova šla v nadaljevalni tečajuser posted image user posted image user posted image ,sej drugač bi mi kar nekaj manjkalouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.1.2010 18:29:46   
majana79
dudi, čist preveč si pridna user posted image pa edino prav da gresta na nadaljevalnega user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.1.2010 18:32:48   
Tanja_

Tanja, ni več user posted image sem misla da bo za jutri ostalo, pa bo treba kaj drugega naredit

user posted image user posted image

Kje pa sta lake in flaska?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.1.2010 18:35:43   
majana79
mogoče pečeta muffine pa naju bosta povabili user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.1.2010 18:37:24   
Tanja_

mogoče pečeta muffine pa naju bosta povabili user posted image  user posted image

Ena muffine ena pa torto, da bo njena sladica boljša od druge, ker midve prideva degustiratuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.1.2010 18:38:49   
majana79
Tanja, pol se bova pa zbudili slinasti user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.1.2010 18:40:33   
Tanja_

Tanja, pol se bova pa zbudili slinasti user posted image  user posted image

Sem že zdej slinastauser posted image Sem si ogledala menu pizzafonSalamon-a, pa Bangkok street-a. Zdej pa mojega prepričujem, da je sigurno lačen. Pa se ne da, ima jekleno voljouser posted image Prav, da mi gre edino po redbull vodko v trgovino.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Ljubljana (28%)

Maribor (12%)

Slovenj Gradec (9%)

Drugod po Sloveniji (47%)

Avstrija (2%)

Druge države (2%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!