mama11
|
Ja, fak no, kaj sem pa jaz objavila... Poskusimo še 1x Smo nazaj z dopusta. Bilo je super (z izjemo iskanja previjalnice po S.Konjicah , da crkneš, na koncu sva J. z mojim previjala v stoje na invalidskem WCju v Mercator "centru"), še J. je spala kot carica.... seveda je bila danes ponoči doma povsem druga zgodba. Odšla sem ravno, ko se je razplamtela afera s krajo fotk otrok. Sem izbrisala vse podatke in albume. Ne, ker bi me bilo strah tega, kar napišem, ampak zaradi otrok. Fak, ampak v takšnih časih živimo... Sorry, nisem imela časa prebrati več kot zadnje 3 strani. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jaz pa ne morem komentirat slike od VHM na FB. Bom pa kar tuki pokomentirala, da bo treba srečanje čimprej ponovit. Joj, jaz pa CSI ne gledam, ker mi gre ob H na bruhanje Vsaj ena ki je enakega mnenja - jaz bi kar v tv zlezla in ga nabutala. Čist živčna ratam, pol pa raje ne gledam. pha, da se ne bomo me on je kul. Meni gre tudi na jetra, pa NY prav tako. LV mi je pa zakon Petrazg, Christiana PapuaNG, držim pesti, da je sestrična že rodila. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 A katera ve če se dobijo žaklčki 110 številka,pa kolk so kej cene naprimer v H&M Da. V Odeji zagotovo, so pa okoli 30 evrov. V HM nisem zih, so pa cene okoli 18 evrov. Imajo jih tudi v CA in Mullerju, samo tu pa ne vem ne glede številk ne glede cen. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A vaši malčki že spijo na povšterčkih?Če ja, kje ste jih nabavile? Razmišljam nakupu, ker je H. zadnjič v hotelu imela čisto nizek povšterček in se mi je zdelo, da ji odgovarja. Ampak ne vem, če ga sploh že smejo imet? Baje do enega leta ne, ampak ti mejniki so tako tako - a potem pa dan po rojstnem dnevu pa čudežno lahko imajo povšter, jedo med, itn.
|