|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
28.1.2010 12:43:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

danes na meniju: porova kremna juha

user posted image user posted image user posted image Njamsi!

uuu jest pa cvetacno

hmm jaz pa puranje zrezke v smetanovi omaki s cvrtki in rižem pa paradižnikova solata s feto user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ahahahaha!!! Kolk boš mela velik za pucat! user posted image

Ahahahaha...sej moj pospravlja po kosilu user posted image

a nimata nič bolj pametnega za početuser posted image user posted image

Petrazg, kakšni konfetiuser posted image V cerkev, pol pa jest. To je touser posted image Pa eno fajn dobro tortico in je vse narejenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.1.2010 12:45:30   
KatMat
gremo vn!!!!!!!!!!!!papa

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.1.2010 12:46:59   
maja1488
Naša botra je dala župniku 50€ se mi zdi. Smo pa imeli individualno. Ni blo med mašo in je župnik samo za nas naredil ceremonijo po naših željah. V bistvu ni bilo maše ampak samo te obvezne reči. Če bi bilo med običajno mašo, bi ji rekla, naj da manj. Tako sem bla pa tiho user posted image . Se mi je zdelo OK.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.1.2010 12:49:58   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Naša botra je dala župniku 50€ se mi zdi. Smo pa imeli individualno. Ni blo med mašo in je župnik samo za nas naredil ceremonijo po naših željah. V bistvu ni bilo maše ampak samo te obvezne reči. Če bi bilo med običajno mašo, bi ji rekla, naj da manj. Tako sem bla pa tiho user posted image . Se mi je zdelo OK.

Naše bo tudi individualno brez maše. Pa jaz sem tudi o tej tarifi razmišljala, moja mama je pa o nekih blaznih cifrah govorila (me je kar na rit vrglo). Mislim naj da če hoče, jaz ne bom. Pol jih pa vidiš v takih avtomobilih, da te nekam prime. (pač moje mnenje, pa OK niso vsi taki)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.1.2010 12:51:54   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Naše bo tudi individualno brez maše. Pa jaz sem tudi o tej tarifi razmišljala, moja mama je pa o nekih blaznih cifrah govorila (me je kar na rit vrglo). Mislim naj da če hoče, jaz ne bom. Pol jih pa vidiš v takih avtomobilih, da te nekam prime. (pač moje mnenje, pa OK niso vsi taki)

Še nism vidla župnika, da bi se v kaki kripi vozil. Tko da...moje mnenje...vsi so taki.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.1.2010 12:53:00   
šivilja
No, ta ki bo našo krstil ravno ni tak - sploh nima avta. Samo je kar izjema.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.1.2010 12:53:18   
petrazg
 - ok plačilo za župnika... to bom strica povprašala koliko on misli, da je potrebno dat (se bo on zmenil, da jih bomo krstili v celju)
- kaj pa sveča... kje jo kupim...

Se opravičujem ... težim... user posted image user posted image user posted image

Ledenka.
.. brez konfetkov... ojojojjjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.1.2010 12:53:50   
FLASK_A
Midva nisva nič dalauser posted image Imeli smo med mašo. Sej ima dost denarjauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.1.2010 12:54:19   
petrazg

Se kar strinjam... tudi jaz ne vidim nobenega s slabim avtom...user posted image

Še nism vidla župnika, da bi se v kaki kripi vozil. Tko da...moje mnenje...vsi so taki.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.1.2010 12:55:30   
šivilja
Petrazg - na Mačkovi v Lj imaš eno Škofijsko trgovino, kjer dobiš vse potrebno

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.1.2010 12:56:02   
maja1488

Midva nisva nič dalauser posted image Imeli smo med mašo. Sej ima dost denarjauser posted image

Škrtica

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.1.2010 12:57:11   
šivilja

Zdaj bo pa en teden stradal revež

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.1.2010 12:57:39   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

- ok plačilo za župnika... to bom strica povprašala koliko on misli, da je potrebno dat (se bo on zmenil, da jih bomo krstili v celju)

Se opravičujem ... težim... user posted image user posted image user posted image

Ledenka.
.. brez konfetkov... ojojojjjuser posted image user posted image user posted image

Svečo in prtiček je od mojga sestra kupila na Resljevi. Mislim da je Resljeva tisto...čez cesto od gimnazioje Ledina proti zmajskem mostu. Drugače dobiš tudi pri stolnici v neki trgovinici s takimi stvarmi. Pa na spletu je ena stran, sam tisto je zraven še neka knjiga in je kr drago.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.1.2010 12:58:27   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ledenka.

Svečo in prtiček je od mojga sestra kupila na Resljevi. Mislim da je Resljeva tisto...čez cesto od gimnazioje Ledina proti zmajskem mostu. Drugače dobiš tudi pri stolnici v neki trgovinici s takimi stvarmi. Pa na spletu je ena stran, sam tisto je zraven še neka knjiga in je kr drago.

Ja tudi na Resljevi

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.1.2010 12:59:09   
Dudica1
Mi smo dali župniku 20€ mislim da vsak boter 10€...za darila nismo dajali nič ker pri nas tukaj ni te navade...po maši smo šli na kosilo potem pa še domov na kakšno pijačko in narezek je še bil.

petrazg meni je tašča tukaj naročila cel komplet svečo in prtiček pa še neke knjigice so ble zraven... http://knjigarna.ognjisce.si/krstni_paketi.html

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
28.1.2010 12:59:14   
šivilja
Uh, sam konjsko meso pa smrdi, ko se peče. Upam, da je okus kaj boljši user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.1.2010 13:00:11   
petrazg
Hvala punce user posted image user posted image user posted image ... zaenkrat dovolj info. Zdaj najprej tole uredim, potem pa naprej... 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.1.2010 13:09:12   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Smo nazaj z dopusta. Bilo je super (z izjemo iskanja previjalnice po S.Konjicah user posted image user posted image user posted image , da crkneš, na koncu sva J. z mojim previjala v stoje na invalidskem WCju v Mercator "centru"), še J. je spala kot carica.... seveda je bila danes ponoči doma povsem druga zgodba. Odšla sem ravno, ko se je razplamtela afera s krajo fotk otrok. Sem izbrisala vse podatke in albume. Ne, ker bi me bilo strah tega, kar napišem, ampak zaradi otrok. Fak, ampak v takšnih časih živimo...

Sorry, nisem imela časa prebrati več kot zadnje 3 strani.

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jaz pa ne morem komentirat slike od VHM na FB. user posted image Bom pa kar tuki pokomentirala, da bo treba srečanje čimprej ponovit.

Joj, jaz pa CSI ne gledam, ker mi gre ob H na bruhanjeuser posted image

Vsaj ena ki je enakega mnenja - jaz bi kar v tv zlezla in ga nabutala. Čist živčna ratam, pol pa raje ne gledam.

pha, da se ne bomo me user posted image

on je kul.

Meni gre tudi na jetra, pa NY prav tako. LV mi je pa zakon user posted image

Petrazg, Christiana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PapuaNG, držim pesti, da je sestrična že rodila.

A katera ve če se dobijo žaklčki 110 številka,pa kolk so kej cene naprimer v H&Muser posted image

Da. V Odeji zagotovo, so pa okoli 30 evrov. V HM nisem zih, so pa cene okoli 18 evrov. Imajo jih tudi v CA in Mullerju, samo tu pa ne vem ne glede številk ne glede cen.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image A vaši malčki že spijo na povšterčkih?Če ja, kje ste jih nabavile? Razmišljam nakupu, ker je H. zadnjič v hotelu imela čisto nizek povšterček in se mi je zdelo, da ji odgovarja. Ampak ne vem, če ga sploh že smejo imet?user posted image

Baje do enega leta ne, ampak ti mejniki so tako tako - a potem pa dan po rojstnem dnevu pa čudežno lahko imajo povšter, jedo med, itn.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.1.2010 13:09:59   
mama11
Ja, fak no, kaj sem pa jaz objavila... Poskusimo še 1x

Smo nazaj z dopusta. Bilo je super (z izjemo iskanja previjalnice po S.Konjicah user posted image user posted image user posted image , da crkneš, na koncu sva J. z mojim previjala v stoje na invalidskem WCju v Mercator "centru"), še J. je spala kot carica.... seveda je bila danes ponoči doma povsem druga zgodba. Odšla sem ravno, ko se je razplamtela afera s krajo fotk otrok. Sem izbrisala vse podatke in albume. Ne, ker bi me bilo strah tega, kar napišem, ampak zaradi otrok. Fak, ampak v takšnih časih živimo...

Sorry, nisem imela časa prebrati več kot zadnje 3 strani.

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jaz pa ne morem komentirat slike od VHM na FB. user posted image Bom pa kar tuki pokomentirala, da bo treba srečanje čimprej ponovit.

Joj, jaz pa CSI ne gledam, ker mi gre ob H na bruhanjeuser posted image

Vsaj ena ki je enakega mnenja - jaz bi kar v tv zlezla in ga nabutala. Čist živčna ratam, pol pa raje ne gledam.

pha, da se ne bomo me user posted image

on je kul.

Meni gre tudi na jetra, pa NY prav tako. LV mi je pa zakon user posted image

Petrazg, Christiana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PapuaNG, držim pesti, da je sestrična že rodila.

A katera ve če se dobijo žaklčki 110 številka,pa kolk so kej cene naprimer v H&Muser posted image

Da. V Odeji zagotovo, so pa okoli 30 evrov. V HM nisem zih, so pa cene okoli 18 evrov. Imajo jih tudi v CA in Mullerju, samo tu pa ne vem ne glede številk ne glede cen.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image A vaši malčki že spijo na povšterčkih?Če ja, kje ste jih nabavile? Razmišljam nakupu, ker je H. zadnjič v hotelu imela čisto nizek povšterček in se mi je zdelo, da ji odgovarja. Ampak ne vem, če ga sploh že smejo imet?user posted image

Baje do enega leta ne, ampak ti mejniki so tako tako - a potem pa dan po rojstnem dnevu pa čudežno lahko imajo povšter, jedo med, itn.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.1.2010 13:11:56   
maja1488
user posted image mama11 user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.1.2010 13:12:36   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

To je pa dobra ideja. Dudi, če se ti ne mudi, grem lahko drugi teden pogledat pri nas v Merc. v Odejino trgovino.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.1.2010 13:15:32   
ledenka

Uh, sam konjsko meso pa smrdi, ko se peče. Upam, da je okus kaj boljši user posted image

res? jaz ga prej fajn namažem z olivnim oljem, gor dam pa gorčico.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.1.2010 13:16:16   
Leela
šivilja dobra ideja od nigelle

ledenka kje kupiš pastenak?

Tanja: pri L. sem kupila povštrček, enega je pa dobil. Je pa tak skoraj, da ga ni- Čist raven, potlačen. Jaz ga nisem uporabljala. Pri tašči ga je imel za popoldansko spanje, ko je bil tam v varstvu. F. se pa tolk vrti, da je BV. Tam kjer naj bi imel noge ima ponavadi glavo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.1.2010 13:16:49   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

To je pa dobra ideja. Dudi, če se ti ne mudi, grem lahko drugi teden pogledat pri nas v Merc. v Odejino trgovino.

Ne sej to rabi prijateljica za punčko...bo najbrž šla sama kar pogledat...hvala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.1.2010 13:17:27   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ledenka kje kupiš pastenak?

na tržnici. to ti najbrž ne pomaga veliko, ne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.