ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No se mi je zdelo, da je nekako tako... Malo so me zmešali ti forumi, ko punce razpravljajo o konfetkih, pa o darilcih , ki jih razdelijo kot zahvalo... Nas bo cca. 25, pa nismo nobenih prijateljev zraven šteli, v bistvu samo sorodstvo... v bistvu ja, lahko bi črtala moji teti in strice z družinami, ampak ne morem, ker še vedno praznujemo rd, božiče skupaj in jih imata mala dva full rada. Pa še vidimo se najmanj na 14 dni... Pa saj ni ohcet. Res pa je, da je v Avstriji to veliko bolj velikopotezno. Ma lahko še bankrotiram. Mene bolj muči, kolk moram dat duhovniku oziroma v cerkvi. Pojma nimam? no, sva prišli do istega zaključka. Sem glih prejle svakici po telefonu razlagala kaj se grejo, pa sva se prav nasmejale na njihov račun... Šivilja, a tu v naši cerkvi boste imeli? Koliko se pa da duhovniku... a ni kar tarifa... o , jezus pomagi... pojma nimam ... eni pa res pretiravajo še za poroko nisva mela konfetov aja, krstili ne bomo. je moj katolik, če on hoče, naj ga da. tko da predvidevam, da ne bo nič