![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:32:36
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly špilferderber! Prvo kaj te pa briga. Drugo, kaj smo že rekli da to pomeni, mam spomin kot zlata ribica. He he. To je taki, ki se ne zna igrat... ki ferderba igro. Hvala marta. Saj nekdo ki je na moji strani. Vitabella tebi pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:33:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj ni treba. Bo v živo pa če mi kaka neumnost ven zleti ni spasa. kaj ni treba. Sewveda je treba Podpora pa tako. Če bo pa kaka neumnost pa tolko boljše.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:34:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap! Sma se zmnela,samo me j.e.b.e.,ker NPK-ja nimam,ga moram naredit.Bo pa še me poklical.Pa je vredi ta? Mislim,kot delodajalec. kaj je to?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:35:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap! Sma se zmnela,samo me j.e.b.e.,ker NPK-ja nimam,ga moram naredit.Bo pa še me poklical.Pa je vredi ta? Mislim,kot delodajalec. kaj je to? Nacionalna poklicna kvalifikacija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:36:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta jaz če se spomnim te bom tut poslušala! matcar ZS! Odgovorila!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:36:25
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap! Sma se zmnela,samo me j.e.b.e.,ker NPK-ja nimam,ga moram naredit.Bo pa še me poklical.Pa je vredi ta? Mislim,kot delodajalec. kaj je to? NPK-nacionalna poklicna prekvalifikacija .. torej iz enega poklica v drugega narediš nekaj izpitov, al enega, ne vem točno, vem da smo meli mi to prej na mojem bivšem delovnem mestu .... kako pa zgleda pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:36:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bote danes delale? nič posebnega...zdaj sem si privoščla zajtrk....karat napolitanke in imun..čaj potem pa v se in nič...popoldne na kofetek in pa v šolo to je to
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:37:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap! Sma se zmnela,samo me j.e.b.e.,ker NPK-ja nimam,ga moram naredit.Bo pa še me poklical.Pa je vredi ta? Mislim,kot delodajalec. kaj je to? Nacionalna poklicna kvalifikacija.Prej je v SLO nisi rabo,samo za tujino,od septembra pa je tudi pri nas obvezna,drugače ne moreš vozit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:37:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 . MRZIM ZIMO. enako...študiram o Australiji
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:37:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. misliš da bo vžgal?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:38:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar ZS! Glejo je že spet je začela.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:39:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap! Sma se zmnela,samo me j.e.b.e.,ker NPK-ja nimam,ga moram naredit.Bo pa še me poklical.Pa je vredi ta? Mislim,kot delodajalec. kaj je to? NPK-nacionalna poklicna prekvalifikacija .. torej iz enega poklica v drugega narediš nekaj izpitov, al enega, ne vem točno, vem da smo meli mi to prej na mojem bivšem delovnem mestu .... kako pa zgleda pa ne vem. Eden izpit je in to dragiiiiiiii!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:39:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nacionalna poklicna kvalifikacija. hvala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:40:24
|
|
|
|
matcar
|
Pridem nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:41:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa ti ga ne bi delodajalec plačal? matcar sem firbčna...kaj bi če bi to ti v tujino..pa to odgovori...dokler še sedim
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:41:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridem nazaj.... Ok.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:43:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya odgovori...dokler še sedim
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:47:08
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, o čem teče debata... gremo telovadit..gremo 1,2,3...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:47:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. misliš da bo vžgal? včeraj je šel akomulator. Danes ga bo mož zamenjal. Drugače bom pa šla s tadrugim avtom. Prej sem se ga kar malo bala ampak sem bila včeraj na dodatnem izobraževanju na SOS-u z njim (Celje) pa je bilo čisto ok vozit. Tak da sem premagala strah.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 10:46:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa ti ga ne bi delodajalec plačal? matcar sem firbčna...kaj bi če bi to ti v tujino..pa to odgovori...dokler še sedim Ne,to moraš že imet ponevedi,no vsaj omeno mi ni nič.Za tujino pa rabiš obvezno.To kar pa sem danes se menla,pa je po sLO:
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 10:48:20
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem kuhat naprej.Se še poljavim kaj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 10:50:00
|
|
|
|
marta82
|
Kaj kuhate? Jaz se odločam med kitajsko in govejimi zrezki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 10:53:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj kuhate? Jaz se odločam med kitajsko in govejimi zrezki. kuhane hrenovke, pa gorćico zraven..in paradajz solata...aja,pa juha s pakla
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 10:55:30
|
|
|
|
vitabella
|
evo mene nazaj, so mi prišli lastni modem naštimat tako da sem carica zdaj, grem in pridem ko se mi zlušta ... mi bomo meli al kitajsko, al veeeeliko skledo solate, tudi hrenovke lahko .... hm ne vem še, v glavnem neki zelenjavnega ali mesnega, brez krompirja in kruha pa to ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:11:18
|
|
|
|
nebo
|
Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.