Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:18:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bote danes delale? Jaz nič pametnega,mi ni za nič. Pa sma že dve. No jaz tudi malo sobo porihtam, pa malo bi mogla ven it. Samo če je tako ušano. MRZIM ZIMO.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:18:34
|
|
|
|
vitabella
|
matcar ZS! malo sem firbčna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:19:11
|
|
|
|
marta82
|
Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:19:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar ZS! malo sem firbčna Pa kaj zdaj to vidve zs-jata. Kaj se bomo šuntale ali kaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:20:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. Daj ti to malo podrobno opiši. Pa jurto ali hej hoj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:20:59
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. jutro marta kk si? se ti obeta služba na radiu? al pa kje drugje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:21:55
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar ZS! malo sem firbčna Pa kaj zdaj to vidve zs-jata. Kaj se bomo šuntale ali kaj. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se greš zraven?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 28.1.2010 9:22:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca kako je Jan? slabo ...zdaj je še kašljat začel in kihat...no driske ni več tako pogosta in bruhanje ampak vseeno še ni tapravi. Jaz pa sem tudi že celi teden boga, slabo mi je, vrti se mi v glavi, cele noči slabo spim, Jan je nemiren eh...brezveze.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:22:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. Daj ti to malo podrobno opiši. Pa jurto ali hej hoj. Ma nič takega. Oddaja o neplodnosti. Me že dolgo niso nič ponucali pa grem ker res ful težko dobijo koga, ki bi osebno o tem govoril.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:23:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. jutro marta kk si? se ti obeta služba na radiu? al pa kje drugje? Neeee. Nič službe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:23:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar ZS! malo sem firbčna Pa kaj zdaj to vidve zs-jata. Kaj se bomo šuntale ali kaj. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se greš zraven? Ne ker se mi ne ljubi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:24:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. Daj ti to malo podrobno opiši. Pa jurto ali hej hoj. Ma nič takega. Oddaja o neplodnosti. Me že dolgo niso nič ponucali pa grem ker res ful težko dobijo koga, ki bi osebno o tem govoril. Keri radio je in ob kolkih. Da te mal poslušamo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 28.1.2010 9:24:19
|
|
|
|
botrca
|
Grem se vlečt, ker mi ni za nič. Še kave ne morem spit . Lepo bodite
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:25:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. jutro marta kk si? se ti obeta služba na radiu? al pa kje drugje? Neeee. Nič službe. bravo za tvojo odptost! za službo ly špilferderber!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 28.1.2010 9:25:53
|
|
|
|
ly117
|
Ti tudi botrca. zate in za Jana.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:27:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. Daj ti to malo podrobno opiši. Pa jurto ali hej hoj. Ma nič takega. Oddaja o neplodnosti. Me že dolgo niso nič ponucali pa grem ker res ful težko dobijo koga, ki bi osebno o tem govoril. Keri radio je in ob kolkih. Da te mal poslušamo. Radio Maribor ob 18-ih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:27:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly špilferderber! Prvo kaj te pa briga. Drugo, kaj smo že rekli da to pomeni, mam spomin kot zlata ribica.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:27:43
|
|
|
|
marta82
|
za Jana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:28:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. Daj ti to malo podrobno opiši. Pa jurto ali hej hoj. Ma nič takega. Oddaja o neplodnosti. Me že dolgo niso nič ponucali pa grem ker res ful težko dobijo koga, ki bi osebno o tem govoril. Keri radio je in ob kolkih. Da te mal poslušamo. Radio Maribor ob 18-ih. Hvala si bom probala zapomnit in poslušat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:28:36
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly špilferderber! Prvo kaj te pa briga. Drugo, kaj smo že rekli da to pomeni, mam spomin kot zlata ribica. kar pogruntaj sama!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:28:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly špilferderber! Prvo kaj te pa briga. Drugo, kaj smo že rekli da to pomeni, mam spomin kot zlata ribica. He he. To je taki, ki se ne zna igrat... ki ferderba igro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:29:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Heh hej babnice. Zunaj je mrazzzzzz. S Tinejem ne bom šla danes nič ven se mi res ni po tem mrazu za šetat. Če ne bi bila popoldan zmenjena na radiu bi cel dan ostala not, tak pa do avta bo treba na mraz. Daj ti to malo podrobno opiši. Pa jurto ali hej hoj. Ma nič takega. Oddaja o neplodnosti. Me že dolgo niso nič ponucali pa grem ker res ful težko dobijo koga, ki bi osebno o tem govoril. Keri radio je in ob kolkih. Da te mal poslušamo. Radio Maribor ob 18-ih. Hvala si bom probala zapomnit in poslušat. Saj ni treba. Bo v živo pa če mi kaka neumnost ven zleti ni spasa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 28.1.2010 9:31:32
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:31:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly špilferderber! Prvo kaj te pa briga. Drugo, kaj smo že rekli da to pomeni, mam spomin kot zlata ribica. He he. To je taki, ki se ne zna igrat... ki ferderba igro. Hvala marta. Saj nekdo ki je na moji strani. Vitabella tebi pa
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 9:32:07
|
|
|
|
vitabella
|
marta jaz če se spomnim te bom tut poslušala! matcar ZS!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.