![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:37:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj kuhate? Jaz se odločam med kitajsko in govejimi zrezki. Jaz sem naredla juho z vlivanci in rižoto s piščanjčjim mesom in mešano zelenjavo,pa solato zraven.Imam pa že fertik,samo je še malo prehitro,da bi že šli jest,še ne tečnarita.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:38:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha... Jaz bi hodla na fitnes,ne da se mi doma telovadit sami. Samo nimam kandidata.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:43:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha... Jaz bi hodla na fitnes,ne da se mi doma telovadit sami. Samo nimam kandidata. Me, me, me too.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:44:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha... Jaz bi hodla na fitnes,ne da se mi doma telovadit sami. Samo nimam kandidata. Me, me, me too. Ja te pa se zmenima,pa grema skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:49:31
|
|
|
|
ly117
|
Rok vse najboljše za 6 mesecev.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 11:55:44
|
|
|
|
marta82
|
Rok vse najboljše ob polletnici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 12:36:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha... Jaz bi hodla na fitnes,ne da se mi doma telovadit sami. Samo nimam kandidata. Me, me, me too. Ja te pa se zmenima,pa grema skupaj. Oki, doki smoki.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 13:00:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella veeeeliko skledo solate, tudi hrenovke lahko .... hm ne vem še, v glavnem neki zelenjavnega ali mesnega, brez krompirja in kruha pa to ... pri nas pa je kruh obvezen...ampak mora biti svež,bel
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 13:01:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha... Jaz bi hodla na fitnes,ne da se mi doma telovadit sami. Samo nimam kandidata. Nebo je zadnjič spraševala kdo kre kcoj jaz bom začela pred poletjem..aktvno
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 13:02:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mi bomo imeli sarmo. Ko pa govorim o telovadbi pa ni ne duha nee sluha... Jaz bi hodla na fitnes,ne da se mi doma telovadit sami. Samo nimam kandidata. Me, me, me too. Ja te pa se zmenima,pa grema skupaj. Oki, doki smoki. verjetno se ona malo heca
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 13:02:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Rok vse najboljše ob polletnici. podpis
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 13:04:03
|
|
|
|
arabela*
|
Kosilo narejeno....zdaj pa grem pod tuš..v miru
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 13:57:14
|
|
|
|
nebo
|
Rok se zahvaljuje za voščila, bo pa mami kak košček tortice zmazala... EEEEEE jaz sem kak teden dni nazaj spraševala če gre katera na fitnes??????????? haaaaaallllllllllooooooooo
< Sporočilo je popravil nebo -- 28.1.2010 14:11:49 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 15:32:51
|
|
|
|
tasa_m
|
dan,dan,dan... kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 16:05:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj ste se zmenile glede jutri? ni mi za nazaj it brat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 17:00:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Rok vse najboljše ob polletnici. se podpišem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 17:01:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj ste se zmenile glede jutri? mene/naju ne bo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 17:13:58
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,smo se zmenle ob 10-h v Kavaju.Jaz bom tno tak že kaj prej tam,tak da ti kr pridi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 17:50:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,smo se zmenle ob 10-h v Kavaju.Jaz bom tno tak že kaj prej tam,tak da ti kr pridi. Jaz bom sicer po 10 uri pa verjetno nebom dolgo, ker bom morala po L. Sicer ne vem kak dolgo bo jutri tam, ampak nekaj časa bo No, se vidimo, če nena kaj vmes pride.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:03:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,smo se zmenle ob 10-h v Kavaju.Jaz bom tno tak že kaj prej tam,tak da ti kr pridi. Jaz bom sicer po 10 uri pa verjetno nebom dolgo, ker bom morala po L. Sicer ne vem kak dolgo bo jutri tam, ampak nekaj časa bo No, se vidimo, če nena kaj vmes pride. Oki doki!Te pa jaz tudi ne bom prej hodla k tašči.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:05:51
|
|
|
|
rina22
|
najprej - matcar hvala za sms in povabilo na , ampak naju spet na žalost ne bo. Gremo ju3 namreč domov, se imam tolko za učit, da bodo malo naši not skočli, da bodo pazli Timejo, ko se bova mi2 učila Kak ste kaj? Upam, da bom mela kmalu kaj časa za nazaj prebrat Drug teden še bo malo napeto, potem pa bo spet nekaj časa mirno Uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:06:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oki doki!Te pa jaz tudi ne bom prej hodla k tašči. saj mogoče pa bodo ostale punce prej. Kak si matcar kaj? Pr nam vojak mali že panča. Je bila tak tečna,da je samo jokala,za vsako stvar. Sem nardila flašo in je zaspala. Sva pozabli zobke umit tak da bova jutri 2-krat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:06:59
|
|
|
|
tasa_m
|
rina...kako je bilo na izpitu? Kak pa rezultati kolokvija? Je šlo skozi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:12:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina...kako je bilo na izpitu? Kak pa rezultati kolokvija? Je šlo skozi? Rezultatov kolokvija še ni Že cel dan hodim gledat, pa še ni.. Bo verjetno ju3 Na izpitu je pa kar šlo. Upam, da bo Hvala vsem, ki ste se spomnile na mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:18:54
|
|
|
|
tasa_m
|
seveda da bo šlo. In izpit in kolokvij
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.