|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 22:15:52   
majana79
VHM, sem ti poslala zahtevo na FB, ker nisva še prijateljici user posted image

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
27.1.2010 22:15:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: VHM
Kako ste kaj drugače? Pridete kaj na Kras in se potem skupaj odpravimo do Miramara?

ko bo en mičken topleje, z veseljem user posted image

sem pogledala slike user posted image lepe!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
27.1.2010 22:19:45   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

in glavni igralec...

user posted image

ou yes, come to mamma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jea   user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
27.1.2010 22:34:56   
lake
Odpujsam spat.

Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
27.1.2010 22:37:25   
majana79
jaz grem pa gledat csi

nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
27.1.2010 23:27:44   
ivanamdb
ok zdaj boste rekle - pa kje ti baba zivis? (ja na koncu sveta)...moram najprej rec da skoraj nc ne gledam tv, ponavad si downloadam kaj zelim.... ma jonas znidarsic se je ful postaral, pa ima brado... neverjetno...se se spomnem ko je zacel na tv in je imel en ful cool harley, in vsak dan bi ga vidla ko se peljal mimo moje hise...ok, ja, stara sm......
zu schlafen zdaj.
jutr predvidevam pestro...spet sprehodcek, pa shopping....
nocko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
28.1.2010 7:57:21   
Dudica1
DOBRO JUTRO

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
28.1.2010 8:13:05   
AKP
dobro jutro!
Sem malce za nazaj prebirala. Spanje je bilo bolj tako, tako. Zdaj se malce igra, da imam jaz malo miru za kavo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
28.1.2010 8:18:26   
AKP
Me je včeraj tako prestrašila, da se mi je skoraj srce zaustavilo. Se je v dnevni lepo igrala s svojimi igračkami, jaz pa sem šla v njeno sobo in sem na hitro nekaj zložla v omaro, ko čujem da spušča neke čudne zvoke in sem vedela, da ni nekaj vredu. Grem v dnevno in je nikjer ne najdem. In sem skakala, ko kura brez glave po sobi in jo iskala. In je šla frklja za mačkonom za kavč. On je prišel na drugi strani ven ona pa se je zataknila. Sem potrebovala še par minut, da sem prišla k sebi. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
28.1.2010 8:34:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Tudorji http://www.imdb.com/title/tt0758790/

in glavni igralec...

user posted image

ou yes, come to mamma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooo!!!!! Kaj jaz vidim za dobro jutro!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje že živi? Grem mal na obiskuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
28.1.2010 8:35:33   
Dudica1
AKP še dobro da si jo našla user posted image ,ja vsezmožni so tile naši zmaji user posted image

Midva morava pa danes enega pokropit,od sošolca ati je umrl...kolk je teh bolezni in ful mladi umirajo!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
28.1.2010 8:39:34   
šivilja
Medtem ko mi H. na tleh ustvarja dišečo tortico za dobro jutro (se ful matra, ker včeraj ni), vas jaz malo prečekiram.

Ledenka - odzivi na predlog so pa bolj negativni, očitno so drugi tolk firbčni, da jim to ni všeč

VHM - super slikice, v Miramare pa pridemo, ko burja popusti. Nekaj sem pa razmišljala, če bi dragega med šolskimi počitnicami prepričala (med 15. in 19.2.). Seveda odvisno od vremena.

Danes ponoči je bila pa H.od dveh do štirih sitna, pomoje jo je tale kakec matral.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
28.1.2010 8:42:31   
šivilja
Ojoj, kar še prtiska, očitno bo treba pod tuš, pa komplet garderobo zamenjat.

JAz imam pa tako čudne oči - kot bi imela pesek notri. Upam, da je samo od zaspanosti, ne pa kakšno vnetje.

Danes ne grem pa nič ven do popoldan, ko imam sejo v vrtcu. Je blo včeraj dovolj mraza. Pa sončka ni user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
28.1.2010 8:51:14   
PapuaNG
jutro,

danes smo pa končno malo dlje spali. Se človek takoj bolje počuti. Se je pa zvečer spet x-krat zbudil. Kdaj bo ta otrok v miru spal, sem že skoraj nehala razmišljat. Mi je pa hecno, da se zbuja vedno samo nekje do polnoči, potem je pa mir in se zbudi samo za papcat. Danes je pa vreme res spet direkt za spat...pa bi morala do millerja po mleko.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
28.1.2010 8:51:15   
Dudica1
Ni sončka in - 10user posted image
Pa pr nas še piha tko da je zelo neprijetno zuni...sva samo T peljala v vrtec kam drugam se pa ne premaknemuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
28.1.2010 8:54:51   
majana79
Jutro!

user posted image

spet smo spali za en k, kot bi rekla Maja user posted image

danes pa tut midva ne greva ven, če ne bo sončka...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
28.1.2010 9:06:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Jutro!
user posted image
spet smo spali za en k, kot bi rekla Maja user posted image
danes pa tut midva ne greva ven, če ne bo sončka...

Ja, vreme je za en drekuser posted image

Ej, Majana, je bila kar dobra fora včeraj, a? Ugrabitev otroka pa to... Čeprav sem pol celo noč komej spala, v strahu za svoje otroke. Butara. Kaj pa grem take gledatuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
28.1.2010 9:07:43   
majana79
ja, tista je bla huda... sicer potem nisem gledala do konca, ker se je J. spet zbudil v joku in se ga ni dalo potolažit user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
28.1.2010 9:09:52   
Dudica1
O mater je mraz,moram it centralno prižgat če je spodaj že kaj zakurjeno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
28.1.2010 9:12:13   
FLASK_A
ja, tista je bla huda... sicer potem nisem gledala do konca, ker se je J. spet zbudil v joku in se ga ni dalo potolažit user posted image

Ojej. Se mu pa dosti dogaja čez dan da tako podoživlja...

Na koncu je bila itak najboljša fora- un cepec je ni dal biološkemu očetu nazaj ampak jo prodal nekim staršem, ki očitno ne morejo imeti otrok.
...itak je bil H. tamuser posted image
...in prestregel prodajo user posted image
...in z avtom dirkal za ugrabiteljem user posted image
...ko se je avto prevrnil in zagorel, pa iz dima rešil ven malčico user posted image user posted image user posted image

Kaj je faca user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
28.1.2010 9:20:25   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

...ko se je avto prevrnil in zagorel, pa iz dima rešil ven malčico user posted image user posted image user posted image

nepoškodovano user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
28.1.2010 9:21:44   
Anonimen
jutro. kako ste?
imam minutko časa za rr...

pa je šla,... grem previjat.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
28.1.2010 9:24:39   
lake
Dobro jutro!

Spal smo še kr ok, razen tega da je od petih zjutrej spala pri nama. To bo treba nekak odvadit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
28.1.2010 9:26:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Me je včeraj tako prestrašila, da se mi je skoraj srce zaustavilo. Se je v dnevni lepo igrala s svojimi igračkami, jaz pa sem šla v njeno sobo in sem na hitro nekaj zložla v omaro, ko čujem da spušča neke čudne zvoke in sem vedela, da ni nekaj vredu. Grem v dnevno in je nikjer ne najdem. In sem skakala, ko kura brez glave po sobi in jo iskala. In je šla frklja za mačkonom za kavč. On je prišel na drugi strani ven ona pa se je zataknila. Sem potrebovala še par minut, da sem prišla k sebi. 
user posted image user posted image user posted image še dobro da se ni nic zgodilo

dobro jutro!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
28.1.2010 9:28:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ojej. Se mu pa dosti dogaja čez dan da tako podoživlja...

Na koncu je bila itak najboljša fora- un cepec je ni dal biološkemu očetu nazaj ampak jo prodal nekim staršem, ki očitno ne morejo imeti otrok.
...itak je bil H. tamuser posted image
...in prestregel prodajo user posted image
...in z avtom dirkal za ugrabiteljem user posted image

Kaj je faca user posted image

oooooo user posted image user posted image

heroj!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?