|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 20:56:15   
eelyy
Jst sem res tok izmučena od tega uspavanja že res ceu dan skačem nosim,zibam itd...Tanja in Majana mi problemov glede uspavanja nismo imeli tam do 6 meseca,ko je bil manjši sem ga lepo položila v posteljco pržgala vrtiljak in je zaspal,danes,ko je bil zaspan ga dam v posteljco in seveda se nekaj časa sam igra potem,ko se naveliča se plazi in prime in vzdigne in stoji in dereeeeee,kriči na ves glas,no tako je bilo ene cerka 20 min(pač drugače ni šlo,mi je bilo grozno žal)sam nisem več zmogla nosit in brati knjig,ki ga sploh nezanimajo sam vrže na tla knjigo..itd
Sej ponavadi,če zaspi ob flaši je superca včasih je prv neznosno....zdej pa slišim,da ga je očka uspaval se nič neslišita iz dnevne sobe. Drugače pa hvala za nasvete bomo tud tako probali še naprej....verjetno se bo res utrudil od jokanja!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.1.2010 20:58:24   
ledenka
uspavanje - naš še vedno najraje zaspi na joški. včasih ga dam v posteljo, se mal premetava, jezi, vstaja... in potem včasih zaspi, če pa začne jokat, ga pa dam spet na joško in potem takoj zaspi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.1.2010 21:06:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mogoče jo pa trebuh boli, ker se je preveč Mc najedla.

user posted image user posted image

vprašanje kaj vse je dejansko od tam pojedla, ne samo solato user posted image ker jaz sem po solati spet lačna user posted image

od tiste solate se res ne naješ user posted image

sej sem jedla tisto s piščancem, pa še mal pomfrija zraven user posted image joj sem ena user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
27.1.2010 21:08:19   
majana79

uspavanje - naš še vedno najraje zaspi na joški. včasih ga dam v posteljo, se mal premetava, jezi, vstaja... in potem včasih zaspi, če pa začne jokat, ga pa dam spet na joško in potem takoj zaspi.

vidiš, J. se pa ne več... v bistvu mu jo včasih podturim da bi zaspal, pa samo ponoči pali, takrat ko se zbudi v joku, pa še to ne vedno...

je pa moj rekel, vidiš, pri M. ni izbire, ko hoče jest, takoj pokaže kaj bi rad user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
27.1.2010 21:16:48   
ledenka

je pa moj rekel, vidiš, pri M. ni izbire, ko hoče jest, takoj pokaže kaj bi rad user posted image

user posted image user posted image user posted image se je naučil pred kratkim

na forumu O portalu sem objavila eno temo, v kateri predlagam, da so čvekalni forumi dostopni samo registriranim uporabnikom user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
27.1.2010 21:20:33   
majana79
o super! user posted image

samo a misliš da se tisti najbolj intenzivni špijuni ne bodo potem še registrirali user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
27.1.2010 21:22:31   
ledenka

samo a misliš da se tisti najbolj intenzivni špijuni ne bodo potem še registrirali user posted image

lej, to se vedno lahko. sam čim je registracija potrebna, je že manj možnosti, ker je nekaj dela s tem. dala sem v premislek i n debato, pa bomo videli

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
27.1.2010 21:23:32   
majana79

lej, to se vedno lahko. sam čim je registracija potrebna, je že manj možnosti, ker je nekaj dela s tem. dala sem v premislek i n debato, pa bomo videli

to je tut res... no, bomo videli kaj se bodo odločili

grem neki jest, sem spet lačna... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
27.1.2010 21:32:00   
HM84
Oooooo McD.... jaz ga imam 1 uro stranuser posted image No, sem lihkar zmazala tunun namaz...samauser posted image

Te nohti so tud pri nas problem, jih strižem vsak drug dan...

eelyy - kaj pa če bi probali s kakšno uspavanko, oz. s kakšnim cd-jem, mogoče bi ga pomiril...To je pomagalo mojemu nečaku.
Prav smilite se mi, ko ne morete uspavati svojih malčkovuser posted image Nekako vem kako to zgleda... Drugače nisem nikoli imela problema s tem. Na začetku je tudi meni zaspal ob dojenju, potem pa sem ga še budnega začela dajati v posteljico, kjer se je včasih še sam s sabo malo pogovarjal in nato zaspal...

Pri nekje pol leta pa se je obrnilo na glavo...ne pa ne zaspati zvečer...Samo jok, jok in jok..Pa sem ga dajala nazaj na jošk - je blo v redu, ko sem ga odstavila in dala v posteljico pa spet jok... In kaj je bilo narobe? Bogi revež je bil po 2dcl kašice in obeh straneh dojenja še vedno lačenuser posted image Tako da smo potem prešaltali na flašo, in je zdaj spet vse v najlepšem redu.

ledenka - ideja mi je zelo všečuser posted image

Jutri naju ne bo doma, če bom imela kaj časa, vas berem preko mobitela:) Šibava v Lj na kosilo, kjer pustim malega, potem pa z mojim via Velike Lašče... upam, da kupimo avtouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
27.1.2010 21:32:03   
ledenka

grem neki jest, sem spet lačna... user posted image

a je kaka luna? user posted image jaz sem tud že 2 kosa zmazala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
27.1.2010 21:40:30   
Anonimen
čer,...

ledenka, tvoja zamisel se mi zdi fajn. upam, da jo uresničijo. pa mogoče še kako dodatno zaščitijo.

sicer: utrujena. roke si mažem in mažem s kremo pa koža vpije v minuti! in danes naj bi bilo do -20, sem nekaj ujela,... tudi prav, samo da bo sonce!
sem že vsa mozoljasta od teh nesončnih dni,...

drugače wc misija,... itak, da se bo malo zavleklo. še dobro, da samo wc prostor prenavljamo,... me kar skrbi, kako bo s kopalnico,... ampak takrat bom vsaj srala lahko, če me bo kaj zvilouser posted image .

da si niste šesto bolezen sposojale na večerji? user posted image  da mine hitro.
vas grem še malo prebrat, ker nisem prav nič na tekočem,...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
27.1.2010 21:50:11   
Anonimen
pa berem, da naši malčki osvajajo nove veščine!user posted image user posted image user posted image

je bil U. danes hecen: je vstal ob omarici potem pa pozornost preusmeril drugam in se je spustil in LOP na tla, je zadonelo, da sem se ustrašla (srce dobila v hlače!)... pa ga vidim, kako lepo sedi na riti. in je bilo vse okej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
27.1.2010 21:51:59   
lake
Evo sm bla pridna pa vse zlikala. Lačna sm pa jst tud, sm že Taji pojedla njeno skuto, zdej pa ne vem kaj bi še.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.1.2010 21:56:05   
Anonimen
jaz pa se bom ognila hranjenju in šla rajši spat,... bom kilce pretopila med spanjem... če ne drugega v sanjah.

lepo in lahko noč vam želim! čim manj oz. nič budnic!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.1.2010 21:57:13   
majana79

Evo sm bla pridna pa vse zlikala. Lačna sm pa jst tud, sm že Taji pojedla njeno skuto, zdej pa ne vem kaj bi še.

boga Taja, že tko mal je, pol ji pa še ti kradeš user posted image

ledenka, po moje neki bo, ker ful sveti zunej, samo mislim da še ni polna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.1.2010 21:58:57   
ledenka
grem še mal kavčat, pa čakat Tudorje. gleda katera? mene so čist prevzeli user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.1.2010 21:59:31   
lake
Če pa itak noče jest.   user posted image user posted image  

Slikice večerje so na FB-ju.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.1.2010 22:02:24   
majana79

grem še mal kavčat, pa čakat Tudorje. gleda katera? mene so čist prevzeli user posted image

uživaj user posted image

jaz čakam Horatia in njegov pogled user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.1.2010 22:02:49   
majana79

Če pa itak noče jest.   user posted image user posted image  

Slikice večerje so na FB-ju.

katera jih je pa dala gor?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.1.2010 22:04:34   
lake
VHM jih je dala gor.

Mogoče bom izpadla čudna, ampak   pojma nimam kaj so to Tudorji, pa na kerem programu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.1.2010 22:08:51   
majana79
user posted image

ena nadaljevanka, zgodovinska, mislim da jo vrtijo na popu

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.1.2010 22:11:41   
VHM
Se nisem upala prej javit, preden bi dala na FB slike naše večerje... Ko sem jih snela s fotoaparata, sem šele ugotovila, da jim pravzaprav manjka kar precej fotografskega znanja, pa vendar... zabeleženo imamo kdo je bil in koga ni bilo... Verjele ali ne, da na individualki pa manjkam samo jaz... :-)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.1.2010 22:13:44   
VHM
Prosim, prosim, prosim... dajte še enkrat objavit kakšno internetno stran s kostumi za dojenčke za pusta. Jaz se vsega spomnim v zadnjem trenutku in tako bi svojo pikico oblekla v kakšno pikapolonico ali pa kakšnega zmajčka, na primer... :-)

Kako ste kaj drugače? Pridete kaj na Kras in se potem skupaj odpravimo do Miramara?

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
27.1.2010 22:14:50   
ledenka
Tudorji http://www.imdb.com/title/tt0758790/

in glavni igralec...

user posted image

ou yes, come to mamma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
27.1.2010 22:14:58   
lake
Čist vredu so fotke. Pa ja sm opazla da samo ti manjkaš user posted image  Drugič bo treba to popravt.

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!