Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:31:59
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Se javljam na "dolžnost" Počutim se 70% bolje, sicer sem še čisto švoh in me vse boli, ampak vsaj funkcioniram lahko. Kako je bil včeraj težek dan! Ne moreš verjet, da lahko človeka en kur virus tako na hitro spravi na poden Da vidim, če ste kaj čvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:34:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 gaja je mela 18.1 posv. za seznam 82 cm,11510g,OG 47,5 za nove mere! čmrlika super, da je bilo pri G stanje nespremenjeno! zdaj pa veliko počivat do konca! srčekgirll je videk kaj boljše? je že zdrav? nia a nimajo tudi v neckermannu teh ograjic? se mi zdi, da sem jih videla. pa za nio, da je ponoči pila samo vodo! je to bilo samo tisto noč al se tega tudi zdaj drži? IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal gre 15. februarja v vrtec . Sem zelo vesela. super! boš videla, da bo tudi tvoj hrošček užival v vrtcu! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj sem peljala Gašperja na UZ srca in luknjica v srčku je izginila, tako da je zdrav špelin@ kako ste? sta in velika pika že kaj bolje? en velik koš za vse vas! tilči za tilna! upam, da bo kmalu bolje! aurora, TamaraJ, kodrana iskreno sožalje ob izgubi bližnjih! TamaraJ nikoli se nisva osebno spoznali, ampak me je tvoja zgodba ganila do solz! zato ti zdaj iskreno želim, da tvoja nosečnost poteka brez zapletov, septembra pa Tim dobi zdravega bratca ali sestrico! jana je nejceva ritka že boljše? kje pa je ta trgovina jurček? kodrana čestitke za diplomo! nakit je pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:36:21
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro! šibam najprej pod tuš, da naberem malo energije za novo dozo učenja. spanja je bilo bolj malo, ker je učenja kar precej. upam, da mi jutri uspe zrihtat oba izpita. še dobro, da rihta popoldne evo, da se lahko še popoldne učim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:38:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Se javljam na "dolžnost" Počutim se 70% bolje, sicer sem še čisto švoh in me vse boli, ampak vsaj funkcioniram lahko. Kako je bil včeraj težek dan! Ne moreš verjet, da lahko človeka en kur virus tako na hitro spravi na poden Da vidim, če ste kaj čvekale da si bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:39:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kako ste? Mi smo danes super spali. Ponoči si je zaželel dve flaši mleka,saj je sedaj par dni zelo slabo jedel,danes ga je pa lakota napadla.je spil mleko in takoj zaspal nazaj in celo mirno spal sam. za spanje! tudi naša je včasih ful trmasta glede hrane. vse bi sama. pol pa poje 5 makaronov in ima dosti, čez pol ure pa am am
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 28.1.2010 8:40:43 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:39:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! šibam najprej pod tuš, da naberem malo energije za novo dozo učenja. spanja je bilo bolj malo, ker je učenja kar precej. upam, da mi jutri uspe zrihtat oba izpita. še dobro, da rihta popoldne evo, da se lahko še popoldne učim. pridna si za učenje Mene niti pod razno ne spraviš več za knjige
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:39:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Se javljam na "dolžnost" Počutim se 70% bolje, sicer sem še čisto švoh in me vse boli, ampak vsaj funkcioniram lahko. za boljše počutje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:40:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce eno vprašanje: računam dohodnino za leto 2009, pa mi ni nič več jasno kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra. računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati... šteje se ti plača december 2008- novembra 2009...vse kar si dobila izplačano v letu 2009..(decembrska plača gre v dohodnino 2010) Točno tako: štejejo se vsa dejansko izvedena izplačila v l. 2009.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:42:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. nisme še umrla:). samo javljam se nič:(. si ne vzamme časa za rr. skos nekam hitim.. še vedno sme doma. brez službe:(. čakam,da me vzamejo. tako da sem zaposlena z izdelovanjem nakita, pa s pevskimi, pa na telovadbo hodim.. pa kuham, pospravljam,.. tako je vsak dan. Tara je bla en teden doma, ker je imela neke izpuščaje-virozo. drugače smo kar zdravi. morma potrkat. Tamara zelo sem vesela novice o . moje sožalje vsem, ki ste izgubile bližnje.. 2.1 je umrl naš sorodnik. star 40let.. ne najdejo vzroka smrti. zjutraj je vstal, šel na wc, se zgrudil in umrl. kjub takojšnjemu oživljanju je umrl. ima pa sinčka starega 6let in 30letno ženo. kruto. take novice zelo pretresejo. vsem bubančkom , da se čim prje pozdravijo. grem.. pa upam,da bom bolj pridna in se kaj več javila.. lep dan. O, lej jo Joj, ko sem prebrala tole o smrti tvojega sorodnika, me je ornk špiknilo - toliko je star moj Iz vsega srca iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:43:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dober dan Naša noč je minila mirno in prespano.. Nejc je včeraj iz vrtca prišel z rdečo ritko in nekimi pikicami po ritnicah..mislim Smo spet mazali na debelo luknjico in pikice z TT. Groza no, kok te vzgojiteljice ki so kot popoldanske varuške, ne morejo otrok zrihtat kot se šika.. Čez njegovo vzgojiteljico nimam niti ene slabe besede, te tastare so pa ____ ! Včeri sem šla mal firbcat v eno trgovino Jurček (prvič slišala),ko sva z Nejcem čakala mami,ko je imela masažo, in bila res presenečena. Za 36 € sem mu kupila kombinezon, 4 majčke, 2 polo majčke, 2 trenerkice in dežnik (ki ga je na vsak način hotel ).. tak pocen že dolg nisem kej kupla.. HB je pri nas glede previjanja v vrtcu vse b.p. Se mi pa zdi tole, kar opisujše, res žalostno Opa, tole si ful ugodno nakupila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:43:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kako ste? Mi smo danes super spali. Ponoči si je zaželel dve flaši mleka,saj je sedaj par dni zelo slabo jedel,danes ga je pa lakota napadla.je spil mleko in takoj zaspal nazaj in celo mirno spal sam. Čez dan je pa tako trmast glede hrane .Sploh ga ne morem prepričat ,hoče vse sam.Jedel bi pa juho,pa kakšno skutko.Saj tisti moment ga nasiti,potem je pa spet lačen.Mu je opravičeno,ker ga je grlo bolelo,upam,da bo sedaj počasi začel kaj bolj konkretno jesti,suhec moj mali! Včeraj sem nesla bolniški list v službo,pa malo v nabavo,ker je bil prazen hladilnik. Saj bo, glavno, da vsaj nekaj poje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:45:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem klicala k P,a zaenkrat nima nobenega znaka.Je ok.Tiste pikice sva naamazala s fenistilom in so izginile.Če se bo pa kaj pokazalo,pa greva. Še eno pomoč rabim: Nejc ima že 14 dni krasto pod nosom in ves čas jo praska,tako da se mu ne more zaceliti.Do sedaj sem mu mazala z bepanthenom,a ne pomaga kaj dosti.Saj čez dan ga že nadzorujem,da se ne praska,gre pa ponoči v akcijo super da se ni nalezel..in da se tud ne bo. Jst bi mu namazala z tea tree če imaš, pa flajšter gor čez noč, zjutraj pa namaži in pusti odprto. Se strinjam z jano81. Tea tree je za take stvari res zakon. Pri nas ima Gregor pod nosom krasto, ki jo je pridelal ob padcu, in si jo je pred nekaj dnevi spraskal, da mu je ponovno tekla kri. Tea tree pomaga, da se ne vname, za ponoči sem mu pa tudi jaz namontirala košček obliža, sicer se je najprej pritožil, ampak je potem dal mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:46:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce eno vprašanje: računam dohodnino za leto 2009, pa mi ni nič več jasno kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra. računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati... šteje se ti plača december 2008- novembra 2009...vse kar si dobila izplačano v letu 2009..(decembrska plača gre v dohodnino 2010) Točno tako: štejejo se vsa dejansko izvedena izplačila v l. 2009. hvala vsem za pojasnila!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:46:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči v vrtec sem javila,da nas tudi drug teden ne bo,še šefinjo moram poklicat,da mi piše bolniško namesto dopusta.Me je P včeraj vprašala,če rabim bolniško,pa sem rekla,da imam dopust.Je rekla,da naj pustim dopust za takrat,ko bosta zdrava.Saj ima prav! Ma itak, da ima prav. Če se le da.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:47:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči v vrtec sem javila,da nas tudi drug teden ne bo,še šefinjo moram poklicat,da mi piše bolniško namesto dopusta.Me je P včeraj vprašala,če rabim bolniško,pa sem rekla,da imam dopust.Je rekla,da naj pustim dopust za takrat,ko bosta zdrava.Saj ima prav! res je, jst sem lani pokurla 40 dni dopusta (lanskega in tekočega) za Nejčkove bolezni, tako da mi je na konc leta zmanjkalo.. letos sem se odločila da ga bo pa , ker mu ga vsako leto vzamejo, ker ga ne more izkoristit. Pa naj on koristi dopust, saj praviš, da tako ali tako ne zasluži neke bajne plače, da bi imel večjo motivacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:47:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro vsem skupaj! Danes smo malo bolje spali,tako da rabim samo kavo brez lekadola Ampak kako je fino poslušati male bučke,ko smrčijo,ko pa začne ,mi pa žives popusti.dane sem mu vse plišaste igrače,ki sem jih dosegla,zmetala v glavo,pa še ni nehal Boš morala poseči po čem bolj konkretnem, kot so plišaste igrače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:49:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! šibam najprej pod tuš, da naberem malo energije za novo dozo učenja. spanja je bilo bolj malo, ker je učenja kar precej. upam, da mi jutri uspe zrihtat oba izpita. še dobro, da rihta popoldne evo, da se lahko še popoldne učim. Čaki, jutri imaš 2 izpita?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:51:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ kako ste? sta in velika pika že kaj bolje? en velik koš za vse vas! Velika pika in sta bistveno bolje, mož bo še danes doma, potem pa verjetno v službo - je kar dopust vzel. Ga je pa dodatno spet zvil bronhitis, je ravno od zdravnika Velika bo šla pa šele v ponedeljek v šolo, da si res konkretno nabere moči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 9:10:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! šibam najprej pod tuš, da naberem malo energije za novo dozo učenja. spanja je bilo bolj malo, ker je učenja kar precej. upam, da mi jutri uspe zrihtat oba izpita. še dobro, da rihta popoldne evo, da se lahko še popoldne učim. Čaki, jutri imaš 2 izpita? zadnja dva, ja. ob 9ih in 11ih. držte pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 9:38:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Se javljam na "dolžnost" Počutim se 70% bolje, sicer sem še čisto švoh in me vse boli, ampak vsaj funkcioniram lahko. Kako je bil včeraj težek dan! Ne moreš verjet, da lahko človeka en kur virus tako na hitro spravi na poden Da vidim, če ste kaj čvekale se nisi mogla izognit, nE? čimprej se pozdravi ...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 9:38:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 gaja je mela 18.1 posv. za seznam 82 cm,11510g,OG 47,5 za nove mere! čmrlika super, da je bilo pri G stanje nespremenjeno! zdaj pa veliko počivat do konca! srčekgirll je videk kaj boljše? je že zdrav? nia a nimajo tudi v neckermannu teh ograjic? se mi zdi, da sem jih videla. pa za nio, da je ponoči pila samo vodo! je to bilo samo tisto noč al se tega tudi zdaj drži? IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal gre 15. februarja v vrtec . Sem zelo vesela. super! boš videla, da bo tudi tvoj hrošček užival v vrtcu! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj sem peljala Gašperja na UZ srca in luknjica v srčku je izginila, tako da je zdrav špelin@ kako ste? sta in velika pika že kaj bolje? en velik koš za vse vas! tilči za tilna! upam, da bo kmalu bolje! aurora, TamaraJ, kodrana iskreno sožalje ob izgubi bližnjih! TamaraJ nikoli se nisva osebno spoznali, ampak me je tvoja zgodba ganila do solz! zato ti zdaj iskreno želim, da tvoja nosečnost poteka brez zapletov, septembra pa Tim dobi zdravega bratca ali sestrico! jana je nejceva ritka že boljše? kje pa je ta trgovina jurček? kodrana čestitke za diplomo! nakit je pa samo da bi blo še naslednji pregled tako, da sploh zdrživa do takrat ma bova, saj sem ful pridna!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.1.2010 9:44:53 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 9:39:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
sem zaštrikala nekaj [sm=smiley13.gif]
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.1.2010 9:46:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 9:43:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
na marčevkah se je pa začelo,smo dobile prvega , tokrat nisem bla jaz prva Jana- danes mi pošlješ kremo, ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 10:25:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika na marčevkah se je pa začelo,smo dobile prvega , tokrat nisem bla jaz prva Uf..ta je pa pohitel...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 10:43:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje, počutje: ODLIČNO Vreme: en ku...r..c Vid še mal kašlja, jst sm pa zdrava, sam bom še dns pa ju3 doma zarad njega, da se oreng pocajta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?