|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
27.1.2010 7:37:42   
tilči
Dobro jutro vsem skupaj!user posted image

Danes smo malo bolje spali,tako da rabim samo kavo brez lekadolauser posted image Ampak kako je fino poslušati male bučke,ko smrčijo,ko pa začne user posted image ,mi pa žives popusti.dane sem mu vse plišaste igrače,ki sem jih dosegla,zmetala v glavo,pa še ni nehaluser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.1.2010 7:39:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ojla beeejbe :)

Srčekgirll...zadnjič (ti je upam Kasso razložila) sem imela res zoprno obdobje glede smrti babice in vsega kar pride zraven. Tko, da upam, da se vam naslednjič pridružim.

Sem pa nekaj obljubila aneeee ? :))) Ok, ne upam se še javit tja na uno temo septembrčki 2010 :) ...sem prišla pa na hitr vam zaupat. Sicer imam pregled 4. feb. in se seveda potem javim kako je. Mislite name in na to, da bo ta pikica pa le en konkreten dojenček :)

Se javim še kaj.

Poljubčke tamalim hroščkom; nekatere spremljam preko FB-ja in so res sončki.

user posted image user posted image user posted image Želim ti mirno nosečnost in zdravega dojenčka

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.1.2010 7:48:42   
tilči
v vrtec sem javila,da nas tudi drug teden ne bo,še šefinjo moram poklicat,da mi piše bolniško namesto dopusta.Me je P včeraj vprašala,če rabim bolniško,pa sem rekla,da imam dopust.Je rekla,da naj pustim dopust za takrat,ko bosta zdrava.Saj ima prav!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
27.1.2010 8:24:46   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

A jojuser posted image ..nism vedla...sožaljeuser posted image user posted image

A nisem tudi tebi sporočilauser posted image user posted image ...se opravičujem, če sem pozabila.user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
27.1.2010 8:34:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

v vrtec sem javila,da nas tudi drug teden ne bo,še šefinjo moram poklicat,da mi piše bolniško namesto dopusta.Me je P včeraj vprašala,če rabim bolniško,pa sem rekla,da imam dopust.Je rekla,da naj pustim dopust za takrat,ko bosta zdrava.Saj ima prav!

res je, jst sem lani pokurla 40 dni dopusta  (lanskega in tekočega) za Nejčkove bolezni, tako da mi je na konc leta zmanjkalo.. letos sem se odločila da ga bo pa user posted image , ker mu ga vsako leto vzamejo, ker ga ne more izkoristit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
27.1.2010 8:34:57   
jana81
Sem klicala k P,a zaenkrat nima nobenega znaka.Je ok.Tiste pikice sva naamazala s fenistilom in so izginile.Če se bo pa kaj pokazalo,pa greva.

Še eno pomoč rabim:
Nejc ima že 14 dni krasto pod nosom in ves čas jo praska,tako da se mu ne more zaceliti.Do sedaj sem mu mazala z bepanthenom,a ne pomaga kaj dosti.Saj čez dan ga že nadzorujem,da se ne praska,gre pa ponoči v akcijouser posted image

super da se ni nalezel..in da se tud ne bo.
Jst bi mu namazala z tea tree če imaš, pa flajšter gor čez noč, zjutraj pa namaži in pusti odprto.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
27.1.2010 9:04:54   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Sem klicala k P,a zaenkrat nima nobenega znaka.Je ok.Tiste pikice sva naamazala s fenistilom in so izginile.Če se bo pa kaj pokazalo,pa greva.

Še eno pomoč rabim:
Nejc ima že 14 dni krasto pod nosom in ves čas jo praska,tako da se mu ne more zaceliti.Do sedaj sem mu mazala z bepanthenom,a ne pomaga kaj dosti.Saj čez dan ga že nadzorujem,da se ne praska,gre pa ponoči v akcijouser posted image

Jst bi mu namazala z tea tree če imaš, pa flajšter gor čez noč, zjutraj pa namaži in pusti odprto.

hvala za nasvet.Si bom šla k tašči sposodit.Koliko pa pride krema,ker očitno se bodo začele praske in ranice in jih bo treba negovati

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
27.1.2010 9:15:36   
jana81

Še eno pomoč rabim:

hvala za nasvet.Si bom šla k tašči sposodit.Koliko pa pride krema,ker očitno se bodo začele praske in ranice in jih bo treba negovati

ja za take stvari je res super..16,30 je . Namaži mu ko si bo spet potegnu krasto dol,pa se bo lepo zacelilo v kakih 2-3 dneh.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
27.1.2010 9:20:46   
jana81
Pa dober dan

Naša noč je minila mirno in prespano..
Nejc je včeraj iz vrtca prišel z rdečo ritko in nekimi pikicami po ritnicah..mislim user posted image
Smo spet mazali na debelo luknjico in pikice z TT. Groza no, kok te vzgojiteljice ki so kot popoldanske varuške, ne morejo otrok zrihtat kot se šika.. Čez njegovo vzgojiteljico nimam niti ene slabe besede, te tastare so pa ____ !
Včeri sem šla mal firbcat v eno trgovino Jurček (prvič slišala),ko sva z Nejcem čakala mami,ko je imela masažo, in bila res presenečena. Za 36 € sem mu kupila kombinezon, 4 majčke, 2 polo majčke, 2 trenerkice in dežnik (ki ga je na vsak način hotel ).. tak pocen že dolg nisem kej kupla..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
27.1.2010 9:34:13   
tilči

Pa dober dan

Nejc je včeraj iz vrtca prišel z rdečo ritko in nekimi pikicami po ritnicah..mislim user posted image
Smo spet mazali na debelo luknjico in pikice z TT. Groza no, kok te vzgojiteljice ki so kot popoldanske varuške, ne morejo otrok zrihtat kot se šika.. Čez njegovo vzgojiteljico nimam niti ene slabe besede, te tastare so pa ____ !
Včeri sem šla mal firbcat v eno trgovino Jurček (prvič slišala),ko sva z Nejcem čakala mami,ko je imela masažo, in bila res presenečena. Za 36 € sem mu kupila kombinezon, 4 majčke, 2 polo majčke, 2 trenerkice in dežnik (ki ga je na vsak način hotel ).. tak pocen že dolg nisem kej kupla..

user posted image user posted image user posted image za Nejca,da se ritka čimprej pocajta in user posted image user posted image  za res ugoden nakup

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
27.1.2010 9:54:32   
kasso

Pa dober dan

user posted image
user posted image za Nejca in user posted image user posted image za ugoden nakup.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
27.1.2010 11:12:50   
kodrana
dan.
nisme še umrla:). samo javljam se nič:(. si ne vzamme časa za rr. user posted image skos nekam hitim..
še vedno sme doma. brez službe:(. čakam,da me vzamejo.
tako da sem zaposlena z izdelovanjem nakita, pa s pevskimi, pa na telovadbo hodim.. pa kuham, pospravljam,.. tako je vsak dan.
Tara je bla en teden doma, ker je imela neke izpuščaje-virozo. drugače smo kar zdravi. morma potrkat.
Tamara zelo sem vesela novice o user posted image . user posted image user posted image user posted image
moje sožalje vsem, ki ste izgubile bližnje.. 2.1 je umrl naš sorodnik. star 40let.. ne najdejo vzroka smrti. zjutraj je vstal, šel na wc, se zgrudil in umrl. kjub takojšnjemu oživljanju je umrl. ima pa sinčka starega 6let in 30letno ženo. kruto. take novice zelo pretresejo.

vsem bubančkom user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prje pozdravijo.

grem.. pa upam,da bom bolj pridna in se kaj več javila..

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
27.1.2010 11:26:30   
kasso
ojej kodrana, to pa mora res biti hudo, da te pri 40 ih na tak način vzame. res nimam besed. Sožalje vsej družiniuser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.1.2010 11:45:12   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

A jojuser posted image ..nism vedla...sožaljeuser posted image user posted image

A nisem tudi tebi sporočilauser posted image user posted image ...se opravičujem, če sem pozabila.user posted image

Noup...ni panike.  sm pol vidla na FBju.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.1.2010 13:21:15   
suzy85
punce eno vprašanje:
računam dohodnino za leto 2009, pa mi ni nič več jasno user posted image
kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra.
računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati... user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.1.2010 13:21:57   
suzy85
se javim kaj v petek popoldne po izpitih! zdaj mam goro učenja!user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.1.2010 13:30:48   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

punce eno vprašanje:
kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra.
računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati... user posted image

neski na plačilnih listah od janurja do decembra.

še vedno lahko potem, daš ugovor zoper informativni izračun...vsaj midva sta za leto 2008 in za leto 2009 bova najbrž tudi. Zdaj je samo važno glede informativnega izračuna, ki to ni odločba o dohodnini.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.1.2010 13:48:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

punce eno vprašanje:

šteje se ti plača december 2008- novembra 2009...vse kar si dobila izplačano v letu 2009..(decembrska plača gre v dohodnino 2010)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.1.2010 18:48:58   
špelin@
Dober večer user posted image

Ne utegnem brati, ker sem tako zbolela, da je groza user posted image

Samo toliko bi rada sporočila, da bom naročilo za Oriflame oddala jutri dopoldne - če še katera kaj želi, naj mi napiše tule gor, na ZS ali na mail. jana81, si rekla, naj te opomnem - žal danes nisem bila sposobna niti čivkniti user posted image

Bom jutri prišla prebrat, kar ste napisale, zdajle grem nazaj ležat user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.1.2010 19:05:10   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.
nisme še umrla:). samo javljam se nič:(. si ne vzamme časa za rr. user posted image skos nekam hitim..
še vedno sme doma. brez službe:(. čakam,da me vzamejo.
tako da sem zaposlena z izdelovanjem nakita, pa s pevskimi, pa na telovadbo hodim.. pa kuham, pospravljam,.. tako je vsak dan.
Tara je bla en teden doma, ker je imela neke izpuščaje-virozo. drugače smo kar zdravi. morma potrkat.
Tamara zelo sem vesela novice o user posted image . user posted image user posted image user posted image
moje sožalje vsem, ki ste izgubile bližnje.. 2.1 je umrl naš sorodnik. star 40let.. ne najdejo vzroka smrti. zjutraj je vstal, šel na wc, se zgrudil in umrl. kjub takojšnjemu oživljanju je umrl. ima pa sinčka starega 6let in 30letno ženo. kruto. take novice zelo pretresejo.

vsem bubančkom user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prje pozdravijo.

grem.. pa upam,da bom bolj pridna in se kaj več javila..

lep dan.

Lepo to da se po dolgem času spet mal oglasiš....user posted image user posted image
user posted image user posted image sožalje...user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.1.2010 20:49:05   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Samo toliko bi rada sporočila, da bom naročilo za Oriflame oddala jutri dopoldne - če še katera kaj želi, naj mi napiše tule gor, na ZS ali na mail. jana81, si rekla, naj te opomnem - žal danes nisem bila sposobna niti čivkniti user posted image

Bom jutri prišla prebrat, kar ste napisale, zdajle grem nazaj ležat user posted image

o bogica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da se čimprej pozdraviš

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.1.2010 21:22:01   
Srčekgirll
en vic...                                                           Moški smo pametni, nežni in skromni.
"In kako lahko to utemeljimo?"
"Pametni smo, ker imamo dve glavi.
Nežni smo, ker celo življenje sedimo na jajcih, pa jih ne zdrobimo.
Skromni pa smo zato, ker nas že majhna luknjica zadovolji." 

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 27.1.2010 21:24:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.1.2010 8:06:19   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si danes?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.1.2010 8:09:42   
tilči
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.1.2010 8:15:07   
tilči
Kako ste?

Mi smo danes super spali.user posted image Ponoči si je zaželel dve flaši mleka,saj je sedaj par dni zelo slabo jedel,danes ga je pa lakota napadla.je spil mleko in takoj zaspal nazaj in celo mirno spal sam.user posted image
Čez dan je pa tako trmast glede hraneuser posted image .Sploh ga ne morem prepričat ,hoče vse sam.Jedel bi pa juho,pa kakšno skutko.Saj tisti moment ga nasiti,potem je pa spet lačen.Mu je opravičeno,ker ga je grlo bolelo,upam,da bo sedaj počasi začel kaj bolj konkretno jesti,suhec moj mali!
Včeraj sem nesla bolniški list v službo,pa malo v nabavo,ker je bil prazen hladilnik.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?