Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 7:37:42
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro vsem skupaj! Danes smo malo bolje spali,tako da rabim samo kavo brez lekadola Ampak kako je fino poslušati male bučke,ko smrčijo,ko pa začne ,mi pa žives popusti.dane sem mu vse plišaste igrače,ki sem jih dosegla,zmetala v glavo,pa še ni nehal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 7:39:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Ojla beeejbe :) Srčekgirll...zadnjič (ti je upam Kasso razložila) sem imela res zoprno obdobje glede smrti babice in vsega kar pride zraven. Tko, da upam, da se vam naslednjič pridružim. Sem pa nekaj obljubila aneeee ? :))) Ok, ne upam se še javit tja na uno temo septembrčki 2010 :) ...sem prišla pa na hitr vam zaupat. Sicer imam pregled 4. feb. in se seveda potem javim kako je. Mislite name in na to, da bo ta pikica pa le en konkreten dojenček :) Se javim še kaj. Poljubčke tamalim hroščkom; nekatere spremljam preko FB-ja in so res sončki. Želim ti mirno nosečnost in zdravega dojenčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 7:48:42
|
|
|
|
tilči
|
v vrtec sem javila,da nas tudi drug teden ne bo,še šefinjo moram poklicat,da mi piše bolniško namesto dopusta.Me je P včeraj vprašala,če rabim bolniško,pa sem rekla,da imam dopust.Je rekla,da naj pustim dopust za takrat,ko bosta zdrava.Saj ima prav!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 8:24:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll A joj ..nism vedla...sožalje A nisem tudi tebi sporočila ...se opravičujem, če sem pozabila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 8:34:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči v vrtec sem javila,da nas tudi drug teden ne bo,še šefinjo moram poklicat,da mi piše bolniško namesto dopusta.Me je P včeraj vprašala,če rabim bolniško,pa sem rekla,da imam dopust.Je rekla,da naj pustim dopust za takrat,ko bosta zdrava.Saj ima prav! res je, jst sem lani pokurla 40 dni dopusta (lanskega in tekočega) za Nejčkove bolezni, tako da mi je na konc leta zmanjkalo.. letos sem se odločila da ga bo pa , ker mu ga vsako leto vzamejo, ker ga ne more izkoristit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 8:34:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem klicala k P,a zaenkrat nima nobenega znaka.Je ok.Tiste pikice sva naamazala s fenistilom in so izginile.Če se bo pa kaj pokazalo,pa greva. Še eno pomoč rabim: Nejc ima že 14 dni krasto pod nosom in ves čas jo praska,tako da se mu ne more zaceliti.Do sedaj sem mu mazala z bepanthenom,a ne pomaga kaj dosti.Saj čez dan ga že nadzorujem,da se ne praska,gre pa ponoči v akcijo super da se ni nalezel..in da se tud ne bo. Jst bi mu namazala z tea tree če imaš, pa flajšter gor čez noč, zjutraj pa namaži in pusti odprto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 9:04:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem klicala k P,a zaenkrat nima nobenega znaka.Je ok.Tiste pikice sva naamazala s fenistilom in so izginile.Če se bo pa kaj pokazalo,pa greva. Še eno pomoč rabim: Nejc ima že 14 dni krasto pod nosom in ves čas jo praska,tako da se mu ne more zaceliti.Do sedaj sem mu mazala z bepanthenom,a ne pomaga kaj dosti.Saj čez dan ga že nadzorujem,da se ne praska,gre pa ponoči v akcijo super da se ni nalezel..in da se tud ne bo. Jst bi mu namazala z tea tree če imaš, pa flajšter gor čez noč, zjutraj pa namaži in pusti odprto. hvala za nasvet.Si bom šla k tašči sposodit.Koliko pa pride krema,ker očitno se bodo začele praske in ranice in jih bo treba negovati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 9:15:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem klicala k P,a zaenkrat nima nobenega znaka.Je ok.Tiste pikice sva naamazala s fenistilom in so izginile.Če se bo pa kaj pokazalo,pa greva. Še eno pomoč rabim: Nejc ima že 14 dni krasto pod nosom in ves čas jo praska,tako da se mu ne more zaceliti.Do sedaj sem mu mazala z bepanthenom,a ne pomaga kaj dosti.Saj čez dan ga že nadzorujem,da se ne praska,gre pa ponoči v akcijo super da se ni nalezel..in da se tud ne bo. Jst bi mu namazala z tea tree če imaš, pa flajšter gor čez noč, zjutraj pa namaži in pusti odprto. hvala za nasvet.Si bom šla k tašči sposodit.Koliko pa pride krema,ker očitno se bodo začele praske in ranice in jih bo treba negovati ja za take stvari je res super..16,30 je . Namaži mu ko si bo spet potegnu krasto dol,pa se bo lepo zacelilo v kakih 2-3 dneh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 9:20:46
|
|
|
|
jana81
|
Pa dober dan Naša noč je minila mirno in prespano.. Nejc je včeraj iz vrtca prišel z rdečo ritko in nekimi pikicami po ritnicah..mislim Smo spet mazali na debelo luknjico in pikice z TT. Groza no, kok te vzgojiteljice ki so kot popoldanske varuške, ne morejo otrok zrihtat kot se šika.. Čez njegovo vzgojiteljico nimam niti ene slabe besede, te tastare so pa ____ ! Včeri sem šla mal firbcat v eno trgovino Jurček (prvič slišala),ko sva z Nejcem čakala mami,ko je imela masažo, in bila res presenečena. Za 36 € sem mu kupila kombinezon, 4 majčke, 2 polo majčke, 2 trenerkice in dežnik (ki ga je na vsak način hotel ).. tak pocen že dolg nisem kej kupla..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 9:34:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dober dan Naša noč je minila mirno in prespano.. Nejc je včeraj iz vrtca prišel z rdečo ritko in nekimi pikicami po ritnicah..mislim Smo spet mazali na debelo luknjico in pikice z TT. Groza no, kok te vzgojiteljice ki so kot popoldanske varuške, ne morejo otrok zrihtat kot se šika.. Čez njegovo vzgojiteljico nimam niti ene slabe besede, te tastare so pa ____ ! Včeri sem šla mal firbcat v eno trgovino Jurček (prvič slišala),ko sva z Nejcem čakala mami,ko je imela masažo, in bila res presenečena. Za 36 € sem mu kupila kombinezon, 4 majčke, 2 polo majčke, 2 trenerkice in dežnik (ki ga je na vsak način hotel ).. tak pocen že dolg nisem kej kupla.. za Nejca,da se ritka čimprej pocajta in za res ugoden nakup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 9:54:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dober dan Naša noč je minila mirno in prespano.. Nejc je včeraj iz vrtca prišel z rdečo ritko in nekimi pikicami po ritnicah..mislim Smo spet mazali na debelo luknjico in pikice z TT. Groza no, kok te vzgojiteljice ki so kot popoldanske varuške, ne morejo otrok zrihtat kot se šika.. Čez njegovo vzgojiteljico nimam niti ene slabe besede, te tastare so pa ____ ! Včeri sem šla mal firbcat v eno trgovino Jurček (prvič slišala),ko sva z Nejcem čakala mami,ko je imela masažo, in bila res presenečena. Za 36 € sem mu kupila kombinezon, 4 majčke, 2 polo majčke, 2 trenerkice in dežnik (ki ga je na vsak način hotel ).. tak pocen že dolg nisem kej kupla.. za Nejca in za ugoden nakup.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 11:12:50
|
|
|
|
kodrana
|
dan. nisme še umrla:). samo javljam se nič:(. si ne vzamme časa za rr. skos nekam hitim.. še vedno sme doma. brez službe:(. čakam,da me vzamejo. tako da sem zaposlena z izdelovanjem nakita, pa s pevskimi, pa na telovadbo hodim.. pa kuham, pospravljam,.. tako je vsak dan. Tara je bla en teden doma, ker je imela neke izpuščaje-virozo. drugače smo kar zdravi. morma potrkat. Tamara zelo sem vesela novice o . moje sožalje vsem, ki ste izgubile bližnje.. 2.1 je umrl naš sorodnik. star 40let.. ne najdejo vzroka smrti. zjutraj je vstal, šel na wc, se zgrudil in umrl. kjub takojšnjemu oživljanju je umrl. ima pa sinčka starega 6let in 30letno ženo. kruto. take novice zelo pretresejo. vsem bubančkom , da se čim prje pozdravijo. grem.. pa upam,da bom bolj pridna in se kaj več javila.. lep dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 11:26:30
|
|
|
|
kasso
|
ojej kodrana, to pa mora res biti hudo, da te pri 40 ih na tak način vzame. res nimam besed. Sožalje vsej družini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 11:45:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll A joj ..nism vedla...sožalje A nisem tudi tebi sporočila ...se opravičujem, če sem pozabila. Noup...ni panike. sm pol vidla na FBju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 13:21:15
|
|
|
|
suzy85
|
punce eno vprašanje: računam dohodnino za leto 2009, pa mi ni nič več jasno kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra. računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 13:21:57
|
|
|
|
suzy85
|
se javim kaj v petek popoldne po izpitih! zdaj mam goro učenja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 13:30:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce eno vprašanje: računam dohodnino za leto 2009, pa mi ni nič več jasno kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra. računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati... neski na plačilnih listah od janurja do decembra. še vedno lahko potem, daš ugovor zoper informativni izračun...vsaj midva sta za leto 2008 in za leto 2009 bova najbrž tudi. Zdaj je samo važno glede informativnega izračuna, ki to ni odločba o dohodnini.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 13:48:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce eno vprašanje: računam dohodnino za leto 2009, pa mi ni nič več jasno kaj se šteje v izračun dohodnine? izplačila, ki so bila nakazana na račun od januarja do decembra ali zneski na plačilnih listah od janurja do decembra. računam komu naj dam evo za olajšavo, pa sem ful zmedena. ful so mi malo davka odtegovali, zdaj pa bom plačala kot nora. tudi če mam evo prijavljeno 6 mesecev, še vedno noter plačam. groza! da mi niso mogli čez leto malo več odtegovati... šteje se ti plača december 2008- novembra 2009...vse kar si dobila izplačano v letu 2009..(decembrska plača gre v dohodnino 2010)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 18:48:58
|
|
|
|
špelin@
|
Dober večer Ne utegnem brati, ker sem tako zbolela, da je groza Samo toliko bi rada sporočila, da bom naročilo za Oriflame oddala jutri dopoldne - če še katera kaj želi, naj mi napiše tule gor, na ZS ali na mail. jana81, si rekla, naj te opomnem - žal danes nisem bila sposobna niti čivkniti Bom jutri prišla prebrat, kar ste napisale, zdajle grem nazaj ležat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 19:05:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. nisme še umrla:). samo javljam se nič:(. si ne vzamme časa za rr. skos nekam hitim.. še vedno sme doma. brez službe:(. čakam,da me vzamejo. tako da sem zaposlena z izdelovanjem nakita, pa s pevskimi, pa na telovadbo hodim.. pa kuham, pospravljam,.. tako je vsak dan. Tara je bla en teden doma, ker je imela neke izpuščaje-virozo. drugače smo kar zdravi. morma potrkat. Tamara zelo sem vesela novice o . moje sožalje vsem, ki ste izgubile bližnje.. 2.1 je umrl naš sorodnik. star 40let.. ne najdejo vzroka smrti. zjutraj je vstal, šel na wc, se zgrudil in umrl. kjub takojšnjemu oživljanju je umrl. ima pa sinčka starega 6let in 30letno ženo. kruto. take novice zelo pretresejo. vsem bubančkom , da se čim prje pozdravijo. grem.. pa upam,da bom bolj pridna in se kaj več javila.. lep dan. Lepo to da se po dolgem času spet mal oglasiš.... sožalje...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 20:49:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Ne utegnem brati, ker sem tako zbolela, da je groza Samo toliko bi rada sporočila, da bom naročilo za Oriflame oddala jutri dopoldne - če še katera kaj želi, naj mi napiše tule gor, na ZS ali na mail. jana81, si rekla, naj te opomnem - žal danes nisem bila sposobna niti čivkniti Bom jutri prišla prebrat, kar ste napisale, zdajle grem nazaj ležat o bogica... zate, da se čimprej pozdraviš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.1.2010 21:22:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
en vic... Moški smo pametni, nežni in skromni. "In kako lahko to utemeljimo?" "Pametni smo, ker imamo dve glavi. Nežni smo, ker celo življenje sedimo na jajcih, pa jih ne zdrobimo. Skromni pa smo zato, ker nas že majhna luknjica zadovolji."
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 27.1.2010 21:24:18 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:06:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Ne utegnem brati, ker sem tako zbolela, da je groza kako si danes?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:09:42
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.1.2010 8:15:07
|
|
|
|
tilči
|
Kako ste? Mi smo danes super spali. Ponoči si je zaželel dve flaši mleka,saj je sedaj par dni zelo slabo jedel,danes ga je pa lakota napadla.je spil mleko in takoj zaspal nazaj in celo mirno spal sam. Čez dan je pa tako trmast glede hrane .Sploh ga ne morem prepričat ,hoče vse sam.Jedel bi pa juho,pa kakšno skutko.Saj tisti moment ga nasiti,potem je pa spet lačen.Mu je opravičeno,ker ga je grlo bolelo,upam,da bo sedaj počasi začel kaj bolj konkretno jesti,suhec moj mali! Včeraj sem nesla bolniški list v službo,pa malo v nabavo,ker je bil prazen hladilnik.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?