kenya
|
Čer , Jaz sem nazaj v službi in kar naenkrat ima dan spet premalo ur. Popoldan, pa tako ni šans za računalnik, ker mali dve visita na meni . TandJ, čestitke za diplomo. Jaz sem v fazi pisanja magistrske naloge in upam, da mi bo uspelo končati nekje do konca maja. Opažam, da mi manjka motivacije . Tudi jaz imam preglede zdaj na 6 tednov. So začeli pač šparat, še v prejšnji nosečnosti sem jih imela na 4 tedne. Pa tudi pripadata mi samo 2 UZ, tako da če bom hotela kaj več, si bom morala kar sama spet plačat. Oprema...mi imamo za začetek košaro. Je kar velika, tako da računam da bo uporabna do kakšnega 10. meseca in jo bova imela kar pri naju v spalnici, potem bo pa treba v drugo posteljico. Mi imamo celotno sobo še od Lip poljčane, nič posebnega ampak še zmeraj čist luštna. Voziček imamo še od 1. Moji dve sta obe poletni (julij&avgust) in sem vedno uporabljala košaro. Se mi zdi, da ko je otroček tako majhen, se kar izgubi v tistem velikem vozičku in da mu da košara neko zavetje. V lupini pa res samo za prevoz. Jaz ne maram preveč,ker ponavadi slabo dihajo, pa se potem ful potijo, še posebej poleti. Tudi prevleka nič ne pomaga. Jaz sem jo uporabljala, če je mala zaspala, pa da sem šla v trgovino. Sem jo namontirala na zappa, da je bilo vse še enostavnejše. Pridne tiste, ki hodite na telovadbo . Jaz se moram tudi še spravit, samo ne vem, kako dolgo po biopsiji še ne smem. Bom še kakšne dva tedna počakala za vsak slučaj. Prvič sem hodila v Domžale v en fitnes in mi je bilo super, ker je bilo polovica step aerobike, polovica pa potem vaje za trebušne mišice in vse ostalo. Se mi zdi, da sem imela super kondicijo za porod. Drugič pa nisem hodila, pa me je porod čisto izmučil, tako da sedaj spet grem. Zdaj grem pa spet iskat motivacijo za pisat, če ne bom šla spet predčasno v spančkovo deželo .