pupika
|
mala biba, kako imaš ti preglede na 6 tednov, jaz imam na 4 tedne, tak, da imam nasledni pregled čez 14 dni. Kajti teh 14 dni hitreje mini in je mesec kar hitro okrog. Tak, da počasi se bomo lahko naročile na morfologijo, to pa je res fajn UZ, jaz se spomnim, tega UZ v prejšnji nosečnosti, ko sem zagledala nogice-stopala, res je bilo lepo, škoda da mi takrat ni G sprintal tiste slikice, ker bi bila fenomenalna slika. two swet tudi jaz sem mojo pikico že začutila, res, da ne čutim vsaki dan, se mi je pa ravno malo prej spet oglasil, jaz sem pa bila že v skrbeh, ker se počutim malo boljše, slabosti več niso tako prisotne. Je pa res, da v prvi nosečnosti, ta čas še nisem začutila , sem pa kar dosti kasneje, tam nekje v 19t. samo da so male pikice zdrave. Glede oblačil, pa jaz še vedno čakam, in si še nisem nič kupila, bom malo še počakala, da dobijo novo robo v H&M, ker drugje imajo sigurno nabite cene, pa se mi za pol leta zdi dati škoda toliko denarja, za v avstrijo pa nimam časa it, da bi pa še malega zraven vlekla, pa se mi ne zdi ravno dobra ideja. Sem pa šla v prvi nos. v Avstrijo in sem si tam nakupila kar nekaj cunj se spomnim, po zmernih cenah, pa še lepše hlače so imeli kot pri nas. Grem danes probat če imajo kaj novega v mb. H&M.
|