|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 14:24:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Majčice 2010 - 2. del
27.1.2010 14:30:20   
Teja K

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

angel_tian- pol tut k bom mela bebo,nebom rekla da bo bauc pršu ampka ne nagajat bo teta teja k pršla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lej ti njo... baubua Teja me kliče dio mio... tak le glej, da tudi ta izpit nardiš, pa nema veze kak je naslov... drugač pride baubau Teja in te naseka po riti user posted image user posted image

Ne morem verjet Baubau mi je reklauser posted image user posted image user posted image

Moi gre kao jest zdaj in potem pride nazaj, ja po kolkem cajtu, me zanima, ker po kosilu pa je treba malo počivat user posted image user posted image ... pol pa se bo spet pritoževala kolk je za prebrat user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
27.1.2010 14:31:35   
m_o_i
ahaaaaaaaa tole sem pa vidlauser posted image  nem sla pocivat po kosilu-zanalasc user posted image
(mal spegam sem, ker je na stedilniku vse pod kontrolo)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
27.1.2010 14:34:33   
Angel_Tian
emibu - bolš, da tejo za strašenje uporabiš kot pa koga bolj domačega user posted image user posted image
Tele listine pa so kar zanimive ja. Če si kolker tolk vizualni tip, bi ti mogoče tudi kaki miselni vzorci prav prišli pri učenju user posted image

Joj, pa mene napad smeha prime, če zagledam znak - nosečnice prečrtane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teja k - pri nas je že prepozno. Nekak smo kljub tvoji strogi naravi ŽE uspele dešifrirat, da si čisto simpa in prijazna user posted image

m_o_i - ja kolk tekmovanj pa že imamo? Jaz samo za ono v najbolj groznih taščah vem user posted image

zivepo - me sploh ne skrbi, ker jaz pa bolj verjamem, da si ne upajo kar tako prepovedat vstopa. Saj smo pa ja čisto pridne in kulturne bile. Evo, še pomožne delavce smo s sabo imele user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
27.1.2010 14:34:39   
Teja K
user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
27.1.2010 14:36:31   
Angel_Tian
smešne ste, smešne
baubau teja in zaspanka moi user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
27.1.2010 14:43:26   
Angel_Tian
Vas za danes zapušam, grem še v papirnico po malo pisarniškega materiala, potem po malega in domov hambije pacat.

Pridne ostanite in lepo čvekajte (ne zelo preveč, ker bom imela jutri bolj delovni dan) user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1082
27.1.2010 15:12:37   
emibu
zivepo- jaaap! točno tak znakec user posted image user posted image

teja k- jooi dans se bom celo noč učila sam da spacam tole skupi sam ne moje rite prosim že tak je dost vlka če se zaoteče veš kašna bo poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

angel_tian-ja sej si kr rišem skor za usako snov=)

Neposredna povezava do sporočila: 1083
27.1.2010 15:18:12   
j.b.
emibu, fajn se uči, pa da čimveč ostane v glavi.
Nč bejbe, grem, me moj zejle na hitro kavico pelje, pol pa hitr na sončka mal sprehodituser posted image in njene mladičkeuser posted image
Fajn in zdrave ostanite do jutr zjutrej user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
27.1.2010 15:22:20   
san
vas na hitro pozdravim, pri nas smo spet neki na pol zbolel. tanajmlajši kašlja kot zmaj in seveda, ker je pridno kašljal vame, sem tudi jaz totalno zanič. ma, kaj čmo, tko je... jutri imam pregled, pa upam, da mi bo uspelo it.

prebrala vas skor nisem, nekaj sem včeraj začela, pa se je mali zbudil in nisem prebrala vse skupaj skoraj nič.

najprej čestitam za uspešne preglede in lulije, pa če sem kakšno pupo spustila, tudiuser posted image , pa mislim, da je gromska začitula brcikeuser posted image user posted image

potem še na hitro pokomentiram emibu, no anonimno. morm najprej napisat, da kar sem jaz zvedela na materinski 11 let nazaj, je bilo 2 leti nazaj veliko stvari potem kontra in odsvetovanih. pa je potem babca komentirala, da sej vprašanje, kako bo čez pet leet, kaj bojo novga odkril in se bo izkazal, da je bilo tisto pač zgrešenouser posted image . jaz materinsko kar priporočam, vsaj porodne dobe in dihanje, tist je kar dobro slišat. jst sm mislila, da bo brezveze, pa sem na koncu celo nekaj novega in uporabnega zvedela.
pod drugo pa, jaz imam prijateljico, ki je sedaj stara 30 let in ima 14 let staro hči in moram rečt, da je perfektna mama! in njena hči je res eno super dekle!!! sej se je vmes mal lovila na začetku, pa ji je mama ob strani stala, parter žal ne, ampak ji je uspelo končat šolo, faks, s tamalo se je večino sama ukvarjala in jo rihtala, včasih je priskočila mami, včasih prijateljice, kadar so bili izpiti in sedaj je pri 30 ponosna mama 14-letnice, uspešna v svojem poklicu, srečna v lajfu. tko, da ne tko črno gledat, anoniman, sej bo emibu tudi vse porihtala, tako da bo ok. a ne emibuuser posted image
pod tretje, nihče od nas nima pravice drugim pametovat, kdaj so dovolj zreli, odgovorni za otroke ali karkoli drugega. meni se zdi naprimer bolj čudno to, da se odločiš imet otroka šele pri 40-ih. pač vsak drugače. in leta res niso pokazatelj, ali bo nekdo dober starš ali ne.
je pa moja prijateljica pri 32-ih letih tudi prijavila (pričakuje prvega otroka), da na materinsko pa že ne gre, ker se ji zdi škoda časa tam viset 10 krat po 2 uri (lj - p), da ma vse na netu.

fiška, al kera že..mogoče frčafela, joj sori, mal mi niki nagajajo... mi je žal za sling in voziček, ampak sej je še čas, pa boš zagotovo našla še boljšega, lepšega, bolj ohranjejnega...

zdej se je pa moj črmljček zbudu

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1085
27.1.2010 16:08:40   
katy83
user posted image  ja in zraven vas se naj človek uči al kaj? user posted image

Prave čvekice ste. user posted image

Teja_K, mislim, da sem jaz malo bolj težaven problem glede učenja in boš mogla bit bolj stroga. Si mi pa dala dober izgovor. Boste pač majčice krive. user posted image
ja, računalnik bi mogla izklopit, ja. ta bo pa težka. user posted image

ne, saj obljubim, grem se zdaj matrat, pa bulit v zapiskeuser posted image , da še jaz 10-ko dobim, tako kot Sky3. user posted image

Se pa sprašujem zraven katere naj jaz sedim v Trojanah, če ste vse tak hude? user posted image  no, saj jaz tudi nisem user posted image , ampak ne morem še zdaj pokazat vsega kar znam. user posted image

lp, Katy

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.1.2010 17:24:34   
m_o_i
danes sem si snela nekaj muske za dojencke; tudi tiste se nerojene (lihkar poslusam). evo, se prvega komada ni konec, pa je ze cela akcija v mojem bauhijuuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 17:32:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
27.1.2010 17:41:31   
m_o_i
ce smem se jaz svoj piskercek pristavit glede ucenja za izpite:
sicer sem delala faks ob delu, ampak vseeno-dejstvo je, da meni nihce NE SME vec rect, da je lazje, kot pa ce redno hodis v solo oz. na predavanja in pises teste oz. kolokvije. dobim kuj izpuscaje, da o pritisku ne govorim! nic ni lazje, nic ni prihranjenega-kvecjemu tezje je!!!

jaz sem pisala izpite skupaj z rednimi studenti in se danes mam pred ocmi en izpit, pri katerem se je tip pred mano obracal k meni nazaj in stalno nekaj spraseval-mislim, da se mu ni niti sanjalo, za kater predmet pise izpit, kaj sele, da bi kaj znal user posted image  sem po izpitu zvedla, da je REDNI student...jaz sem za vsak predmet imela predavanja 5x/teden, kjer so bluzili in priblizno povedali, kaj bo na izpitu; ni vaj in tega. "vstopnica" za izpit mi je bla vedno seminarska-kot za redne studente. pa se v sluzbo sem hodla in (takrat) delala na tri izmene...

kapo dol pred vsemi, ki se ne solajo rednouser posted image  in sej seeno, kolko so stariuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
27.1.2010 18:32:15   
biba88
tole o faxu morm pa tut jets mal prekomentirat!
kdor reče da je fax če ga delaš ob delu ali katerokoli šolo lažje itak nima pojma! to je noro ponavadi moraš še poleg šole hodt v službo doma te mogoče čaka še otrok ! po moje je to norrro!
sem redna študentka in vam povem da je veliko lažje malo bluzit če si redni študentuser posted image jaz letos še nisem šla na noben izpit, ker sem se tako zavestno odločila!user posted image dobila sem lenoritis user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 19:03:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
27.1.2010 19:16:49   
emibu
računalnik-vem kako vam je jst ga tut nemorem izklopit grrruser posted image user posted image

zivepo-jst hodim v brežice..

šola- ja izpit je kr zajeten mam za ta predmet ki ga delam v pon celo bukvo plus velik zapiskov za prvo snov,ker tistga ni v knjigiuser posted image user posted image

moi-imaš prau v šoli usaj slišiš nekaj si že tam zapomneš,sam nekaj zapišeš usaj veš zakaj se gre tle pa sam pok knjiga na mizo in studyng rodi stvori rečm jst user posted image

pesmi za bejbija-jst bi tut kj poslušala kaj ste to dol potegnle?

Neposredna povezava do sporočila: 1092
27.1.2010 19:25:36   
biba88
hey še nekaj me zanima ali ste ve že začele cunjice prat za  bebikeuser posted image jest sem misla da bi jih oprala tam okoli 30 tednauser posted image verjetno kar 30tedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
27.1.2010 19:44:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

k_a_t_i - juheeeeeeeeeeeej za kanarske otoke user posted image user posted image user posted image Pri meni žal kaj takega ne pride v upoštev, ker bi mojega peljali na psihiatrijo po dveh dneh. No ja, lahko se ga pa usmilim in vzamem otroke s sabo na dopust user posted image

To sem predlagala vam user posted image . Mi ne gremo.

Drgač pa so me klical iz Busija, kjer sem naročila voziček - da bodo za nedoločen zaprli trgovino in ne vejo, če jo bodo sploh še odprli. Skratka... Po enem mesecu moj voziček še ni naročen in niti ne bo... Zjutraj sem bila besna kt ris! Zdej smo naročili preko neta...

Grem prebrat zdej zadnjih 5 strani - no kolikor mi bo uspelo tacajt da tamal pogleda 3 risanke...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1094
27.1.2010 19:49:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo vaju je brat, sam to ni nosečniška debata user posted image user posted image user posted image

hecam se user posted image

Ta post se pa zelo tekoče bere user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1095
27.1.2010 19:54:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: farina

ajaa, hlačne nogavice, nosite tiste proti krčnim žilam?

Ja, ker mam grozne krčne žile user posted image . Mislim, da bo po porodu padla operacija. Jst mam siguaris firmo, 140 denske, take samostoječe do beder (naročila sem jih preko neta - ene se mi zdi so okol 22€).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
27.1.2010 19:58:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

v Trojanah

NA Trojanah user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
27.1.2010 20:00:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

hey še nekaj me zanima ali ste ve že začele cunjice prat za  bebikeuser posted image jest sem misla da bi jih oprala tam okoli 30 tednauser posted image verjetno kar 30tedenuser posted image

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee. Začnem ene 3 tedne pred pdpjem. Drugač se mi bojo vse osmradile že user posted image .

A SEM FINO NASMETILA FORUM? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 20:04:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
27.1.2010 20:05:53   
emibu
biba 88-kok sm jst zasledila na forumih so jih nekatere prale tudi prei kot v 30 tednu..zapakirale so jih v prozorne vrečke in vonj ter svežina je ostala,perejo pa jih predvsem zato ker imamo sedaj usaj po raziskavah najve energije na začetku si bile slabosti na koncu si pa že res utrujen tak da naj bi bil to pravi čas..jst jih še nisem čeprau sem komi čakaala sem jih pa prebrala itd. jih pa mislim vsekakor oprat nekje do 30 tedna.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.