san
|
vas na hitro pozdravim, pri nas smo spet neki na pol zbolel. tanajmlajši kašlja kot zmaj in seveda, ker je pridno kašljal vame, sem tudi jaz totalno zanič. ma, kaj čmo, tko je... jutri imam pregled, pa upam, da mi bo uspelo it. prebrala vas skor nisem, nekaj sem včeraj začela, pa se je mali zbudil in nisem prebrala vse skupaj skoraj nič. najprej čestitam za uspešne preglede in lulije, pa če sem kakšno pupo spustila, tudi , pa mislim, da je gromska začitula brcike potem še na hitro pokomentiram emibu, no anonimno. morm najprej napisat, da kar sem jaz zvedela na materinski 11 let nazaj, je bilo 2 leti nazaj veliko stvari potem kontra in odsvetovanih. pa je potem babca komentirala, da sej vprašanje, kako bo čez pet leet, kaj bojo novga odkril in se bo izkazal, da je bilo tisto pač zgrešeno . jaz materinsko kar priporočam, vsaj porodne dobe in dihanje, tist je kar dobro slišat. jst sm mislila, da bo brezveze, pa sem na koncu celo nekaj novega in uporabnega zvedela. pod drugo pa, jaz imam prijateljico, ki je sedaj stara 30 let in ima 14 let staro hči in moram rečt, da je perfektna mama! in njena hči je res eno super dekle!!! sej se je vmes mal lovila na začetku, pa ji je mama ob strani stala, parter žal ne, ampak ji je uspelo končat šolo, faks, s tamalo se je večino sama ukvarjala in jo rihtala, včasih je priskočila mami, včasih prijateljice, kadar so bili izpiti in sedaj je pri 30 ponosna mama 14-letnice, uspešna v svojem poklicu, srečna v lajfu. tko, da ne tko črno gledat, anoniman, sej bo emibu tudi vse porihtala, tako da bo ok. a ne emibu pod tretje, nihče od nas nima pravice drugim pametovat, kdaj so dovolj zreli, odgovorni za otroke ali karkoli drugega. meni se zdi naprimer bolj čudno to, da se odločiš imet otroka šele pri 40-ih. pač vsak drugače. in leta res niso pokazatelj, ali bo nekdo dober starš ali ne. je pa moja prijateljica pri 32-ih letih tudi prijavila (pričakuje prvega otroka), da na materinsko pa že ne gre, ker se ji zdi škoda časa tam viset 10 krat po 2 uri (lj - p), da ma vse na netu. fiška, al kera že..mogoče frčafela, joj sori, mal mi niki nagajajo... mi je žal za sling in voziček, ampak sej je še čas, pa boš zagotovo našla še boljšega, lepšega, bolj ohranjejnega... zdej se je pa moj črmljček zbudu papa
|