|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
27.1.2010 13:00:27   
julka8
j.b. - glede materinske šole sem nekje tam kot tiuser posted image grem pa v porodnišnico nm, je menda bolš kot v zd (bol zanimivo) - kak bo pa v resnic, bomo pa pol vidl...
drgač je pa velik za brat tolk za nazaj, mogla bi se učit k mam jutr izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... - to mnda pove kolk znam oz. kolk zaupam v svoje znanjeuser posted image user posted image

še 99 dni do PDPuser posted image hitr gre...

glede kritiziranj in raznih nekih predsodkov ter stereotipov do ljudi, ki jih niti ne poznaš, bi rekla le, da "živi in pusti živeti" user posted image

lep dan še naprej pa pejte na kakšn sprehod k je tak lep sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
27.1.2010 13:00:41   
Angel_Tian
evo me evo user posted image user posted image user posted image

še na wc-ju sem se mogla smejat no.
V glavnem, beseda je tekla o dohodnini za 2009. Midva Tiana nimava čez leto kot vzdrževanega člana, zato pač morava zdaj tisti zahtevek na durs nest ane. In ker je tudi to leto imel moj dragi večjo plačo kot jaz, bo olajšavo seveda on uveljavljal. Je do sedaj logično? user posted image Seveda je, saj ste same pametne punce tu.
Ampak v čem je problem? Da v njegovi firmi še zdaj niso dobili tistega izpiska z zneski, ki jih je pač potrebno vpisat v obrazec. Jaz mojega že nekih 14 dni gnjavim, naj gre v pisarno in naj mu to zadevco pač izpišejo. On pa se je včeraj lepo pri sodelavcih pozanimal, kako je letos s tem izpiskom (so ga namreč že lani čist konc januarja dobili). In kaj je izvedel. V pisarni so jim baje rekle, da one to kr same pošljejo podatke dalje user posted image user posted image No, sodelavci od mojega se tak sploh ne sekirajo, ker morajo vsako leto precej plačat, midva pa sva do zdaj vedno vsaj nekaj malega nazaj dobila.

(bom naredila malo presledka, da ne bo predolgo user posted image )

No jaz sem potem mojega vprašala, da kako pa one v pisarni vejo, kateri od naju bo malega uveljavljal za olajšavo? Ali mogoče celo vejo, kako plačo imam jaz in vejo, da imam manjšo? Kaj pa če ga zdaj oba uveljavljava (on zato, ker so tak babnce iz pisarne že vse same porihtale, jaz pa zato, ker grem po uradni poti s papirji na durs) user posted image ?
No, to sta za mojega že bila dva vprašanja preveč user posted image user posted image
Kaj je predlagal? Da najboljše, da ga eden da kr v olajšavo in bo pač že mesečno imel nekaj večjo plačo. Moje pripombe na to? (ja seveda, da so bile user posted image )
Prva stvar je ta, da ni nujno, da bo on imel vsako leto več prihodka kot jaz.
Druga stvar pa je bila ta, da če imaš spet višjo plačo, se lahko pa zopet pri plačilu vrtca kak razred više "stopi".
Mislim, meni pa res ni težko 1x na leto tisto vlogo poslat na durs.
In zdaj se je odločil, da bo šel v petek dopoldan v pisarno, da mu dajo izpisek (če se sam ne bo znal zmenit, lahko pa baje sama grem ženskam zatežit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ok, dovolj sem mnda napisala (al bolje rečeno, že preveč).
Samo povejte mi, če čudno razmišljam?

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
27.1.2010 13:05:13   
Sky3
Evo čisto na hitro (nenosečniška) re sm dobila 10! user posted image

zdej grem sosedovemu pubertetniku pozvont na vrata, naj svoj cigule migule da mal bl potih, ker grem jst SPAT! ponoči sm premalo spala, ker sm že ob 5ih bla auf, da sm ponovila... in zdej rabim svojo dozico! user posted image

se tipkamo čveke!

PS: apetit mam pa tut jst grozen! sam jedla bi, cele dneve lačna, jedla bi pa sam pizze (seveda zelenjavno z ogromno kisle smetane), kebabe, pomfri, tople sendviče vseh vrst... HB, da mi vsaj sadje paše pa kakšna solatka, da s tem mal flikam. KG so pa verjetno v zadnjih dveh mesecih podivjali in sploh nočem vedet. sm iz +9 verjetno že nekje na +13 user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
27.1.2010 13:11:39   
Teja K
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Katera je tista, ki je malo stroga glede šole? Daj še mene malo nahruli, da se spravim k učenju in da naredim ta zadnja 2 izpita in lahko začnem z diplomo. user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp, Katy

Katy to bi naj bila jaz, predvidevam user posted image user posted image ... Alo šu takoj za knjige user posted image user posted image , pa izklopi računalnik, da te ne bomo motile, k pol bomo itak majčice vse krive, kot zmeraj...user posted image

Angel user posted image - saj ni čudno, da te je srat prtisnilo user posted image user posted image , a ga še lahko (tega svojega moža) seznaniš, da mu po zakonu morajo to izdat, ker on mora preverit izpis, ki ga dobi iz DURSA, tam so tudi samo ljudje in se lahko zmotijo, pa lahko kakšno nulo zravn usekajo, pol pa bo še on imel celo sranje user posted image user posted image

Sky3user posted image user posted image čestitke!!!!

Julka8 alo tudi ti za knjige, pa prec user posted image

Evo sedaj pa je potrjeno da sem terorist za učenje user posted image user posted image

Angel user posted image a si videla, kaj si iz mene naredila user posted image

< Sporočilo je popravil Teja K -- 27.1.2010 13:20:19 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 13:12:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
27.1.2010 13:13:37   
markicaa
Sky bravoooo user posted image user posted image user posted image pridna punca! Moram se še jaz pohvalit, da dobivam na faksu precej lepše ocene kot lansko leto ! Le tako naprej

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
27.1.2010 13:23:32   
Sky3
hehe zivepo in ostale mele kr prav glede ocene... sm se nasmejala, k ste mi zaželele vsaj 10 user posted image pa je očitno res ratalo... mela tut mal sreče s temo pa sva s prfoksom full padla v debato user posted image

tko da še enkrat hvala za pikapolonice in vso pozitivno energijo! user posted image hehe pa naj še kdo reče, da ne bo šlo! user posted image itaq, da bo!
...in tut ostalim majčicam študentkam/dijakinjam bo ratal! punce akcija! sej kr zlaufa, k se enkrat lotiš user posted image bojo naši malčki ponosni na svoje mamice user posted image

hehe zdej grem pa res zadremat, je končno spet tišina user posted image papa!

PS: markica in ostale - čestitke tudi vam za uspeh! fina naložba znanje in izobrazba, pohvale za trud! user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 27.1.2010 13:25:16 >

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
27.1.2010 13:23:40   
m_o_i
evo, clovk mal zadrema dremez pravicnega (pravilno ugotovljeno, na kteri strani posteljeuser posted image ) in ze mora prebrat 2!!! strani aktualnih vsebinuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.1.2010 13:25:55   
Angel_Tian
j.b. - jaz imam obdobje čokolade, obdobje paprika čipsa in obdobje mandarin user posted image Moj pa pridno sodeluje, ko se odpre nova čokoladica (iatk imamo samo one 300 g) user posted image user posted image
Mene moj pravzaprav včasih še malo "sili" kaj pojest, ker točno ve, da drugače se lepo v mejah normale držim user posted image Kaj naj rečem - lušte in potrebe je treba potešit in vsi smo srečni in nasmejani user posted image

Vrtička jaz nimam, onega pri hiši itak tašča obdeluje, najraje in največ pa poberem iz vrta moje mamice. Pri naši hiši pa vsaj to leto še ne bo kaj dosti uspevalo, je še vse preveč razrito, pač čisto gradbišče še. Tako da pač jaz imam samo nekaj korit rožic na balkonu. verjamem pa, da se bom kakih rožic in vrtičkanja dosti bolj veselila, ko bomo končno na svojem.

Pa nehajte me zdaj hvalit, ker bom še zardela user posted image
Meni ste ve tak al tak super, odlična družba.
Kako pa to smejanje v monitor zgleda, pa zelo dobro vem user posted image user posted image No, mene ta teden vsaj šef ne gleda čudno (če ga pa ni user posted image ).

aprilčica katy - ti se kar šunjaj, bomo me vsaj vedle, da ima naša fiška fajn družbo user posted image
Huh, stroge smo lahko pa vse, če želiš, da te k učenju naženemo user posted image user posted image (najboljši učinek pa je pri teji user posted image )

zivepo - žlehnoba glasna user posted image user posted image user posted image (je bilo vse trdo in čvrsto) user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo trajne hahahahahahaha

julka8 - kr spravi se učit in user posted image user posted image za jutri. To kar vse mi tu načvekamo, bo itak večno tu počakalo.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 13:26:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.1.2010 13:31:20   
m_o_i
ZBIRAMO PRIJAVE ZA KROFKANJE DNE 19.02.2010
(ja, ze spetuser posted image  smo pac noseceuser posted image )

(zbiramo pa se tudi predloge za srecanje na kak drug dan)

gospodicna/gospa                       prihaja iz                  

zivepo                                       Arja vas                   
m_o_i                                        Velenje                  
fiška33                                       MB                             
barvar                                        Ptuj                         
sabri                                          ?                                
fiška33                                      MB                              
Angel_Tian                                Slov.Konjice                
jolcica                                        Zagradec                    
Teja K                                        LJ                               
Katy83                                       MB                             

Neposredna povezava do sporočila: 1036
27.1.2010 13:32:59   
m_o_i
nas je ze 10 prijavljenih user posted image

prijavite se, prijavite se (napad na Trojane se pripravlja)user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
27.1.2010 13:34:21   
Teja K
Moi, če človek mal zadrema nima dveh strani za prebrat... če pa človek daljčasa drema, potem pa je težava tukaj ja user posted image user posted image ... tak, da ne ti nam o mal dremanja, k te že predobro poznamo user posted image user posted image

Vrt in rožice... no meni je moj na vrtu od tašče izboril miceni gredici, seveda v senci, kjer ne uspeva kaj veliko; Prvo leto ni bilo nič... Lani pa smo že želi dobrote, predvsem paprike sem imela in paradižnika... Vse kar je spominjalo na glave (od zelja, do cvetače) so mi ogerci požrli, no eno zeljno glavo pa tašča user posted image user posted image ... aja tudi en grmiček jagod sem imela, ki jih je seveda David pridno kontroliral kdaj bodo postale rdeče... in jih takoj zbasal v usta...
Tudi letos imam namen vrt zasadit, no te dve gredici user posted image user posted image , ampak bolj s takšnimi stvarmi kot so korenček, pa cvetača, pa grahec, no seveda paradižnik bo tudi in pa paprika, pa še kakšna jagoda... Upam, da bo uspelo, da bo naše dete lahko domače pridelano zelenjavo jedlo v svojih juhica in kašicah, ko bo čas prišel (tam orkog 4 meseca, bomo verjetno začeli, no tako sem pri Davidu začela)...
Rožice pa mi nekatere uspevajo, druga pa ubijem že v prvem tednu user posted image user posted image
Drugače pa sem takšna kot Angel user posted image , da najraje poberem iz maminega vrta, ker ona pa res ima takšno zelenjavo, da bi jo še anglečki jedli če bi zobeke meli, mmmm, če pa pri njej zmanjka, pa še ona iz Voličine prinese pa je...

uhhh toliko za sedaj, spet preveč pišem, pol pa se Moi pritožuje

Neposredna povezava do sporočila: 1038
27.1.2010 13:35:34   
m_o_i
a sem ktero pozabla vpisat v seznam??!! sicer si pisem na listek, ktero moram dodat, samo zna bit, da sem vseeno katero spregledala (za kar se vnaprej pardoniram user posted image )

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
27.1.2010 13:36:18   
Angel_Tian
sky3 - odliiiiiiiiičnooooooooo user posted image user posted image Zdaj pa samo naj še kdo reče, da majčice niso pridne.
Koga še brigajo viška kg, če imamo take migece v sebi?
Si mi pa lušte naredla s temle naštevanjem hitre hrane. Bomo mi danes imela za kosilo kr hamburgerje user posted image

teja k - lahko svojega dragega možeka tudi to še spomnim ja user posted image Bi ga pravzaprav lahko že prej, ko je omenil, da zakaj je to treba zdaj oddat, če se pa potem lahko še na odločbo pritožiš? user posted image user posted image Eh, saj nima smisla, itak bom JAZ glavna in MOJA beseda bo zadnja. Ne vem, kako si sploh še upa kaj pametovat okrog papirjev user posted image user posted image user posted image
(je tebi zdaj prebava tudi že zalaufala? user posted image )

Pa nič strašnega nisem naredla iz tebe. Saj pa sama vidiš, da potrebujemo eno strogo prijazno šolsko teroristko user posted image user posted image

zivepo - morala sem, če vaju je pa taaaaaaaakoooooo zelo zanimalo user posted image

pa dobro jutro m_o_i user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
27.1.2010 13:38:56   
farina
POZDRAVLJENE
uuuu kolk vas je ze na seznamu za srečanje, mogoče še jaz.-...
vozicek komplet. sem zvedla dans da ima še 15%popust na ceno 505 evrov.
drgač pa sem si dans kupla dvojne hlače nosečniške ene črne pa ene kavbojke in skupaj dala 50evrov,kar se mi ni zdelo tolk dosti
ajaa, hlačne nogavice, nosite tiste proti krčnim žilam?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
27.1.2010 13:39:16   
Teja K
Julka8 tudi tebi držimo pesti za jutri... user posted image user posted image za uspešnost... verjetno ti danes nimaš težav s prebavo a? user posted image user posted image jaz pred izpitom nimam nikol problemov z zaprtjem, kvečjemu s tem kako se zapret, da bom do konca izpita zdržala user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
27.1.2010 13:40:28   
farina
glede MATERINSKE ŠOLE;jaz bom začela hoditi 3.2.kar v vošnjakovi, bomo vidl, kolk in kaj bodo povedali

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
27.1.2010 13:41:11   
Teja K
Farina ker voziček si to kupila? Nogvaic pa jaz ne nosim, razen štumfe - zokne...

Angel user posted image nič me ni odprlo user posted image user posted image , še vedno je v meni dreka ko blatauser posted image user posted image , se bo moral tvoj mal bolj potrudit s tem, da bo mene srat prtisnilo, k v tej moji zavidljivi starosti pa sem že spoznala te moške muhe user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
27.1.2010 13:41:25   
Angel_Tian
m_o_i - več nas bo, več miz bomo lahko skupaj dale user posted image user posted image
Pa fiško imaš 2x napisano ;)

teja k - ti si našo moi kr dobro ocenla - zjutraj se prva javi, pol pa zato cel dan prespi user posted image Komu lepše...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
27.1.2010 13:44:30   
Angel_Tian
farinauser posted image user posted image user posted image za nakupe.
Hlačnih nogavic jaz sploh ne nosim, imam čisto navadne zokne user posted image

teja k - saj že jaz tudi dovolj teh moških muh poznam, ampak me nekak vedno znova uspe presenetit user posted image (vsak je dober v nečem baje hihihihihi)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
27.1.2010 13:45:07   
m_o_i
ZBIRAMO PRIJAVE ZA KROFKANJE DNE 19.02.2010
(ja, ze spetuser posted image  smo pac noseceuser posted image )

(zbiramo pa se tudi predloge za srecanje na kak drug dan)

gospodicna/gospa                       prihaja iz                  

zivepo                                       Arja vas                   
m_o_i                                        Velenje                  
fiška33                                       MB                             
barvar                                        Ptuj                         
sabri                                          ?                                
farina                                        ?                            
Angel_Tian                                Slov.Konjice                
jolcica                                        Zagradec                    
Teja K                                        LJ                               
Katy83                                       MB  

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
27.1.2010 13:46:50   
m_o_i
sokolovo okouser posted image  
tak, popravljeno in dopolnjeno-se vedno nas je 10user posted image (to so ze tri mize skup za datuser posted image )

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
27.1.2010 13:47:35   
Teja K
Moi kdaj pa sem se jaz javila?user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
27.1.2010 13:49:19   
m_o_i
Teja K tebe sem jaz dolocla, da prides (nimas razpisanih predavanj ali izpitov takrat, si reklauser posted image ) user posted image
lepo pases v tisti seznam in se lepse bi blo, ce res pridesuser posted image  ti kr bodi tam zraven napisana, ce pa se kaj zalomi, bos pac opravicilo prineslauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.