|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
27.1.2010 9:42:52   
Ajvy
Čebela...ti nisi več klepetulja...ti si reglja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si napredovala

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 27.1.2010 9:43:03 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
27.1.2010 9:42:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

naša čmrla je pa zjutrej ko je daddy šel u službo čepela pri vratih in mu govorila papa...pa mahala zraven...pa se je še štimal sploh še ni šel...uau kwa je bla cortik
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
27.1.2010 9:43:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy-joj tele cote so razred zase...sam ti si ful pridna. men se pa kupi kar večajo, sploh ne pridem do dnauser posted image

thx..sam moram bit...a veš...drgač smo kot Strojanovi..ko je tak majčken stanovanjček....nimam kam kupa dat user posted image user posted image user posted image

evo dobra stran...mi jih mamo kar na stojalu pol jih pa prekladam gor pa dol...ko obešam grejo dol na postlo ko grem spat pa nazaj na stojalo...mam stojalo v spalnici in pol k kdo pride sam vrata zaprem...mah kaj čem sem bolj smotana za likanje...pa kadarkoli grem likat sta že dva nova kupa.neverending story...mah sej vse vemo kako je to

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
27.1.2010 9:43:58   
Čebel@

Čebela...ti nisi več klepetulja...ti si reglja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si napredovala

user posted image .....sej grem čez 2 tedna delat in bo malo miru pred manouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
27.1.2010 9:44:24   
tanci29

si napredovala

sam res...do kje pa lahko grejo tele številke

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
27.1.2010 9:45:13   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

si napredovala

user posted image .....sej grem čez 2 tedna delat in bo malo miru pred manouser posted image user posted image

a si žalostna k greš delat al k maš tok postov...pa da ne boš spet narobe razumela, sej je prav da jih imaš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
27.1.2010 9:45:48   
tanci29
čebela a že čez dva tedna...joj jest tud, zakaj si me spomnla

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
27.1.2010 9:46:02   
Čebel@

ajvy-joj tele cote so razred zase...sam ti si ful pridna. men se pa kupi kar večajo, sploh ne pridem do dnauser posted image

thx..sam moram bit...a veš...drgač smo kot Strojanovi..ko je tak majčken stanovanjček....nimam kam kupa dat user posted image user posted image user posted image

evo dobra stran...mi jih mamo kar na stojalu pol jih pa prekladam gor pa dol...ko obešam grejo dol na postlo ko grem spat pa nazaj na stojalo...mam stojalo v spalnici in pol k kdo pride sam vrata zaprem...mah kaj čem sem bolj smotana za likanje...pa kadarkoli grem likat sta že dva nova kupa.neverending story...mah sej vse vemo kako je to
hej ti pa mene opisuješuser posted image user posted image user posted image zaprem vrata da ne vidim in se takoj bolje počutimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
27.1.2010 9:46:11   
TAMIKA3
tanci... a v bušiju sploh ni več avtosedežev user posted image
iščem concorda

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
27.1.2010 9:46:37   
tanci29
o ajvy-vi pa praznujete ta vikend...kaj bo luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
27.1.2010 9:47:19   
Čebel@

si napredovala

a si žalostna k greš delat al k maš tok postov...pa da ne boš spet narobe razumela, sej je prav da jih imaš...user posted image user posted image user posted image
ma žalostna sem k grem delat.....sem danes čist napsiherana kako bosta Hana in tašča-to bo ves ritem poberklanuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
27.1.2010 9:47:58   
Čebel@

čebela a že čez dva tedna...joj jest tud, zakaj si me spomnla
soryuser posted image .....mene vsak dan kakšen spomniuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
27.1.2010 9:48:28   
Čebel@

si napredovala

sam res...do kje pa lahko grejo tele številke
nimam pojmauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
27.1.2010 9:48:38   
tanci29
tamika-selijo se na novo lokacijo in vse kar so imeli v tej trgovini so razprodali, nazadnje je bilo še par lupinic in to je to. sej na novi jih bojo imeli samo po rednih cenah. a ti ga sploh ne najdeš nikjer al kako. ali te je ta akcija zanimala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
27.1.2010 9:49:12   
Čebel@

o ajvy-vi pa praznujete ta vikend...kaj bo luštnouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ....gremo lepo po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz imam že plan za feštico in tortouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
27.1.2010 9:50:04   
TAMIKA3

tamika-selijo se na novo lokacijo in vse kar so imeli v tej trgovini so razprodali, nazadnje je bilo še par lupinic in to je to. sej na novi jih bojo imeli samo po rednih cenah. a ti ga sploh ne najdeš nikjer al kako. ali te je ta akcija zanimala

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
27.1.2010 9:50:17   
tanci29
čebela-ne skrbi, sigurno se bosta imeli zelo lepo...če bo pa malce drugačen ritem se pa ne sekiraj preveč. babi bo poštimala da bo vnukica sita previta naspana navozičkana čista pa še zabavala jo bo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
27.1.2010 9:51:21   
TAMIKA3
vse že razmišljate o RD, torti, jaz pa ne vem kdaj bomo praznovali, ker je tisti vikend maximalno zaseden user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
27.1.2010 9:51:35   
Čebel@
Hana skos "hodi" v sobico gledat kolo in kar sstoji  zravenuser posted image ji je včeraj moj dal baterije v telefon in je čist važnauser posted image user posted image user posted image .....samo da sneg gre,ga bomo sprobaliuser posted image user posted image user posted image ......ji bom pa kupila veliko pentljo za nakolo in ga bo kao 17. dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
27.1.2010 9:51:55   
tanci29

user posted image user posted image user posted image ....gremo lepo po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz imam že plan za feštico in tortouser posted image user posted image user posted image

jest tud...mamo že rezerviran plac...tortico si mormo pa še izbrati...bomo pa kar 6.ega praznovali. vikend pred rojstnim dnevom. kako bo pa pri vas

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
27.1.2010 9:53:35   
Čebel@

čebela-ne skrbi, sigurno se bosta imeli zelo lepo...če bo pa malce drugačen ritem se pa ne sekiraj preveč. babi bo poštimala da bo vnukica sita previta naspana navozičkana čista pa še zabavala jo bo.
ja vem,samo kar neki kompliciram....zddej ima tako fajn ritem čez dan,ob 20.00 spi,bog ve kako bo zdejuser posted image ......pa skoraj nič jo ne bom videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........ah sej bo...samo vidim da je že zdej full vesela ko pridem ponjo ko je recimo samo kakšno urico pri babici,pol pa 7 uruser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
27.1.2010 9:54:16   
tanci29
čebela-ej res ste dobro izbrali glede tricikla...mi smo ful zadovoljni z njim...in tud čakamo da pelemo hano...enkrat smo jo že sam nisva gor namontirala tisrtih ograjc pa sem malo mogla jo držat. pa ji je blo fullll fajn. erik je bil pa navdušen nad njim

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
27.1.2010 9:54:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vse že razmišljate o RD, torti, jaz pa ne vem kdaj bomo praznovali, ker je tisti vikend maximalno zaseden user posted image user posted image user posted image
mi bomo 2x-tisti dan,pa še za vikend....so si vsi mogli vzeti frejuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
27.1.2010 9:55:09   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš kako je ..držim pesti .,da zdravstveno zdržimo user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
27.1.2010 9:55:28   
Ajvy

si napredovala

ma žalostna sem k grem delat.....sem danes čist napsiherana kako bosta Hana in tašča-to bo ves ritem poberklanuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.