|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
27.1.2010 9:55:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

o ajvy-vi pa praznujete ta vikend...kaj bo luštnouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ....gremo lepo po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz imam že plan za feštico in tortouser posted image user posted image user posted image

jest tud...mamo že rezerviran plac...tortico si mormo pa še izbrati...bomo pa kar 6.ega praznovali. vikend pred rojstnim dnevom. kako bo pa pri vas
vikend po RD,ker vikend prej ima nečak RD

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
27.1.2010 9:56:10   
tanci29
čebela-vesela te bo tud če boš prišla po pol ure...pa po sedmih glih tko...otroci vedno radi vidijo mamico, ampak to še ne pomeni da se nimajo lepo ko te ni zraven...ja to da jo boš pa malo videla je pa res. potem bolje izkoristiš čas z njimi, vsaj tisto malo ko smo skupaj

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.1.2010 9:56:50   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vse že razmišljate o RD, torti, jaz pa ne vem kdaj bomo praznovali, ker je tisti vikend maximalno zaseden user posted image user posted image user posted image
mi bomo 2x-tisti dan,pa še za vikend....so si vsi mogli vzeti frejuser posted image

pri nas tudi....1. rojstni dan je samo enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.1.2010 9:56:54   
baki
tk buhteljni se pečejo,omaka za kosilo je še od včeraj,široke rezance skuham pa bo,aja pa solata.cote....user posted image user posted image user posted image likanje....user posted image user posted image user posted image sam kar je treba je trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.1.2010 9:57:06   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

o ajvy-vi pa praznujete ta vikend...kaj bo luštnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš kako je ..držim pesti .,da zdravstveno zdržimo user posted image

tudi jaz

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.1.2010 9:57:30   
Čebel@

čebela-ej res ste dobro izbrali glede tricikla...mi smo ful zadovoljni z njim...in tud čakamo da pelemo hano...enkrat smo jo že sam nisva gor namontirala tisrtih ograjc pa sem malo mogla jo držat. pa ji je blo fullll fajn. erik je bil pa navdušen nad njim
midva sva ga že poleti ogledala in sva rekla da ji ga 100% kupiva.....je pa tašča rekla da bo dala 100€ tko da ga bosta ji ga onadva dala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.1.2010 9:59:06   
Čebel@

čebela-vesela te bo tud če boš prišla po pol ure...pa po sedmih glih tko...otroci vedno radi vidijo mamico, ampak to še ne pomeni da se nimajo lepo ko te ni zraven...ja to da jo boš pa malo videla je pa res. potem bolje izkoristiš čas z njimi, vsaj tisto malo ko smo skupaj
glih ko se res zavedajo in je luštno,mormo nazaj v službeuser posted image user posted image ....ah sej bo,samo valda me skrbi kako bo.....zdele res na polno uživam z njo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.1.2010 9:59:16   
baki
čebel.....sej pol sploh ni tko grozno kot je zdej videt.vse se bo poštimalo tk da bo prav.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.1.2010 10:00:09   
Čebel@

vse že razmišljate o RD, torti, jaz pa ne vem kdaj bomo praznovali, ker je tisti vikend maximalno zaseden user posted image user posted image user posted image
mi bomo 2x-tisti dan,pa še za vikend....so si vsi mogli vzeti frejuser posted image

pri nas tudi....1. rojstni dan je samo enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image ....sva ji kupila 100 balonov in bo cela soba balonov pa res se bom potrudila da bo vedela da je tisti dan nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.1.2010 10:00:44   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš kako je ..držim pesti .,da zdravstveno zdržimo user posted image

tudi jaz
in jazuser posted image user posted image user posted image ...tudi na nogahuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.1.2010 10:01:10   
baki
tamika...ti se kr prklopi na uni polnilec od telefona.mogoč pa delujeuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.1.2010 10:01:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

čebel.....sej pol sploh ni tko grozno kot je zdej videt.vse se bo poštimalo tk da bo prav.
vem,samo jaz vedno prej full kompliciram,pol na koncu je pa vse ok

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.1.2010 10:01:54   
TAMIKA3
v soboto, 13.2. je pustna sobota -vrtec organizira povorko po MS, povabljeni na poroko, sestrična od user posted image user posted image user posted image user posted image praznuje 3. RD, ples v maskah nogometnega kluba

what to do user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.1.2010 10:03:43   
baki
RD.....mi ne bomo komplicirali.smo pri katji meli celo fešto,zdej pa ne bomo.ko maš drugega je čist drgač.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.1.2010 10:03:52   
tanci29
čebela-veš mi imamo srečo da smo lahko eno leto pri otroku...vsaj nekaj dobrega v naši državici. v avstraliji sicer imajo zagotovljeno delovno mesto eno leto. ampak nobene denarne pomoči nič porodniške. se pravi če nima mož dobre plače grejo mame kar hitro po porodu delat. tale moja kako se reče žena od brata od mojga moža je šla po 3 mesecih nazaj v službo, zdaj pri drugem je rekla da bo 6 mesecev doma

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.1.2010 10:03:53   
Čebel@

v soboto, 13.2. je pustna sobota -vrtec organizira povorko po MS, povabljeni na poroko, sestrična od user posted image user posted image user posted image user posted image praznuje 3. RD, ples v maskah nogometnega kluba

what to do user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa nedelja?mi bomo na nedeljo praznovali,ker sobota je delovna

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.1.2010 10:05:25   
tanci29

RD.....mi ne bomo komplicirali.smo pri katji meli celo fešto,zdej pa ne bomo.ko maš drugega je čist drgač.

to pa sloh ni res....mi bomo pri drugi ravno tako praznovali kot pri prvem...točno tako je 1 rojstni dan je samo enkrat

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
27.1.2010 10:06:41   
Čebel@

čebela-veš mi imamo srečo da smo lahko eno leto pri otroku...vsaj nekaj dobrega v naši državici. v avstraliji sicer imajo zagotovljeno delovno mesto eno leto. ampak nobene denarne pomoči nič porodniške. se pravi če nima mož dobre plače grejo mame kar hitro po porodu delat. tale moja kako se reče žena od brata od mojga moža je šla po 3 mesecih nazaj v službo, zdaj pri drugem je rekla da bo 6 mesecev doma
samo a ni to žalostno?ravno sedaj nas potrebujejouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
27.1.2010 10:09:10   
tanci29
veš čebela otroci te skozi potrebujejo, a so stari en mesec eno leto deset let ali pa dvajset.to je vez, ki je vedno no prvem mestu. sploh za mamo in očeta

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
27.1.2010 10:09:59   
baki

to pa sloh ni res....mi bomo pri drugi ravno tako praznovali kot pri prvem...točno tako je 1 rojstni dan je samo enkrat

vsak rojstni dan je samo enkrat.sej ni panike mi pač ne bomo meli tk na veliko.torto bo dobu,svečko bo upihnil(če mu rata)ne bomo jih pa ful vabli.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
27.1.2010 10:10:10   
tanci29
ej kdaj sem že rekla da se gremo rihtat da se spokamo od doma...sem zgleda bolj na izi danes

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.1.2010 10:11:17   
tanci29
baki-važno da mu podarite ta dan in da ga praznujete.potem pa ni važno kako.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.1.2010 10:11:24   
Čebel@

veš čebela otroci te skozi potrebujejo, a so stari en mesec eno leto deset let ali pa dvajset.to je vez, ki je vedno no prvem mestu. sploh za mamo in očeta
super napisanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.1.2010 10:12:07   
Čebel@

ej kdaj sem že rekla da se gremo rihtat da se spokamo od doma...sem zgleda bolj na izi danes
user posted image user posted image user posted image ......greste sami 3je?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.1.2010 10:14:40   
tanci29

user posted image user posted image user posted image ......greste sami 3je?

ja ja ata dela

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!