|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
26.1.2010 21:58:40   
MIHAILO
ONASIS kako je sel izpit????Hvala za recept..

Tanci hvala za ideje

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
26.1.2010 21:59:49   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

SJJM nas ima copatke take z usnjenim podplatom...imam cevljcke ampak so mu se prevelike zdaj...

TANCI kje se dobijo te superfitke????Kaksen link???Ajde mamice izkusene v tem dajte nasvet kire kupituser posted image user posted image Jaz nic ne vem...ampak imam vas in mi v vsem pomagateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glih vceraj mi je moz rekel,jaz ne hodim na net zabrezvezne stvari kot ti fb in rr...pa sem ga takoj popravila fb je mogoce ampak rr pa NEEE ,ker me je veliko naucilauser posted image user posted image

ok, torej bo res treba mal v šoping za copatke...moji so imeli vedno cicibanke...zdej pa took slišm o teh superfitkah...sem jih pa vidla v hiperju v Massu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
26.1.2010 22:04:43   
sjmm
Mihailo...naš tudi rabi konkretno večerjo, vsaj meni se zdi, daj sama nikoli ne pojem čokolina iz 250ml mleka, prej pol toliko...no, zdele malo manj k je kilav...tak, da vedno poje iz 250ml mleka...+ mlečni zdrob, polento, riž..rižev narastek, proseno kašo s slivami, čokolino,kos kruha z namazom mu je premalo...mora biti nekaj tko v skledici, pa ful rad ima tudi milupine kaše..tiste ki se delajo z vodo, sam jz dam kr pol mleka...je vsaj sit...pol čez kako uro, ko gre spat pa še mleko spije in je glede hrane kr mir tja do 4h, včasih celo do 6h

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
26.1.2010 22:13:33   
tanci29
mihailo-superfitke.ma mass, pa mislim da humanik, pol je pa u hali a ena štacuna k majo cicibanke, superfitke pa tewa. jest sem jih kupila v bežigrajskem podhodu. men so fajn k majo ful mehak podplat oz. se ful lepo prepogiba. najbrž se še kje drugje dobijo.

onasiss-koko je šle na izpitu. kdaj dobiš rezultate

urša-ja dolgčas ti pa ni blo danesuser posted image

sjmm-ej in ti se sekiraš zarad hrane...pišuka tole so pa zelo konkretne porcije, pa če poje pol od tega je še zmeraj veliko.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
26.1.2010 22:15:18   
tanci29
katjuša-mi nimamo teh risank...a ste našli bundico od benija

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
26.1.2010 22:17:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mihailo-superfitke.ma mass, pa mislim da humanik, pol je pa u hali a ena štacuna k majo cicibanke, superfitke pa tewa. jest sem jih kupila v bežigrajskem podhodu. men so fajn k majo ful mehak podplat oz. se ful lepo prepogiba. najbrž se še kje drugje dobijo.

onasiss-koko je šle na izpitu. kdaj dobiš rezultate

urša-ja dolgčas ti pa ni blo danesuser posted image

sjmm-ej in ti se sekiraš zarad hrane...pišuka tole so pa zelo konkretne porcije, pa če poje pol od tega je še zmeraj veliko.

ja, zdej k je bolan poje ene pol toliko, pa spije samo kak deci am-ja za zvečer...ma, sej mi vsi pravijo, da ful lepo je, sam jz sem pač hotla, da bi mal bol okrogel zgledaluser posted image user posted image , no, sej revež...čez par let bo pa na dieto hoteluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
26.1.2010 22:20:47   
tanci29
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image  si smešna. ampak sej te štekam, ponavadi se mamice fuuul sekiramo zarad banalnih stvari. prov fejst dečko je Majči. sej si ga je Hana zbrala je dokumentiranouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
26.1.2010 22:23:27   
sjmm

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image  si smešna. ampak sej te štekam, ponavadi se mamice fuuul sekiramo zarad banalnih stvari. prov fejst dečko je Majči. sej si ga je Hana zbrala je dokumentiranouser posted image

al pa on njo k je taka kjut pupauser posted image user posted image user posted image , ja moj me ima zdej pri št. 4 čist poln kufer k se sam z banalnimi zadevami ubadam...pa še tok je takih ta resnih za sprot...kva čmouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
26.1.2010 22:25:29   
tanci29
ej tole je hec...ampak ponavadi se vedno manj komplicira. mislim pri vsakem naslednjem otroku. pri tebi pa zgleda gre tole mal u obratno smer.user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
26.1.2010 22:27:47   
sjmm

ej tole je hec...ampak ponavadi se vedno manj komplicira. mislim pri vsakem naslednjem otroku. pri tebi pa zgleda gre tole mal u obratno smer.user posted image

ma, vidš zmer se kej novga naučimo tle na rr-ju....kaj vem....najbrž emšo...pa pretirana skrb k je zadnji, pa po dolgih letih...kva pa vem....je pač mali cukr

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
26.1.2010 22:28:26   
tanci29
mamo ene iz avstralije. moj jim je boter jest sem ta zadnmu. oz. pri niih si pol kar vsem ampak pustmo to k majo tudi 4 otroke. pa ata razlaga kako to zgleda, pri prvemu še neki po knjigah pa ful merkaš, pri drugemu brez knjih pa že mal po svoje, pri ta tretjemu si čist na free pr četrtemu pa že otrokom rečeš nej mlek zmešajo k je tamal lačenuser posted image ...to je mal heca ampak mensezdi da je kar nekaj resnice tukaj notr. majo pa tri pupe pa tazadnjega fanta, tko da mislim da so končali zdajuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
26.1.2010 22:30:41   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ma, vidš zmer se kej novga naučimo tle na rr-ju....kaj vem....najbrž emšo...pa pretirana skrb k je zadnji, pa po dolgih letih...kva pa vem....je pač mali cukr

pomoje je tole k si napisala...po tolkih letih. no sej ni ful ampak ti čist verjamem , da te vse te spremembe kako pa kaj ful zmedejo. ziher so se "pravila" čist spremenila ene trikrat umes...pol se pa pejt

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
26.1.2010 22:34:47   
sjmm

mamo ene iz avstralije. moj jim je boter jest sem ta zadnmu. oz. pri niih si pol kar vsem ampak pustmo to k majo tudi 4 otroke. pa ata razlaga kako to zgleda, pri prvemu še neki po knjigah pa ful merkaš, pri drugemu brez knjih pa že mal po svoje, pri ta tretjemu si čist na free pr četrtemu pa že otrokom rečeš nej mlek zmešajo k je tamal lačenuser posted image ...to je mal heca ampak mensezdi da je kar nekaj resnice tukaj notr. majo pa tri pupe pa tazadnjega fanta, tko da mislim da so končali zdajuser posted image

aaaaaaaaa, sej sm tud jz že to slišala, sam jz sem se za 4 odločila čist in sam zase, pa za mojga..in sem komi čakala, da bom spet hranila in crkljala, tko, da se morajo ostali trije kr zagrebst, da ga kej dobijo....ja, je pač pri nas mal drgač...najbrž k nismo iz avstralije.user posted image user posted image user posted image
..jz pa pri prvi nism nič komplicirala..vse se mi je zdel logično, pri drugem niti ni blo cajt...je bil sam lačn skozuser posted image user posted image ...sem sam flaše mešala in kuhala...na 2 uri celo prvo leto....tretji je bil kao zadnji...nobena stvar ni bla pretežka za njega nardit...je bil scrkljanček 200/ uro.user posted image ..pol pa pride hudo zaželjeni majči...evo matki se je čist strgal od sreče in pol sam komplicira..k je kao zadnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
26.1.2010 22:39:28   
sjmm
ok bejbe...tok za dons ..pa mirno nočko!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
26.1.2010 22:39:54   
tanci29
ma sej to ni čist tko dobesedno mišljeno. sam smo mal tolažil eno da je vedno lažje pri vsakem naslednjem otroku. ker so čist po knjigah pri taprvi in v pričakovanju drugega otročka. drugače pa jaz nisem še vidla tolk lepo vzgojenih otrok. resno. dobr tale fanrt je star tri leta pa še mal ga še mal meče. ampak punce ej kapo dol.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
26.1.2010 22:59:29   
tanci29
no ste šle vse spančkat...moj je tud zaspal na kavču k me čaka da se spokam iz računalnika pa da greva u postlco.
sjmm-ej zdej sem mal razmišljala in sem vidla da si ful resno uzela tist da ta četrtga že drugi hranijop+. veš jest se včasih mal pohecam, ampak ne slabonamerno. upam da nisem spet kej preveč rekla. jest vem da je pri vas vsak otrok zelo zaželjen in da mu čist nič ne fali. pa glih tako pri teh prijateljih iz avstralije. ker so res ful fajn in so super družinica. in za vse otroke prav lepo skrbijo. to je malo za šalo malo zares. pa malo napisano u prispodobah

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.1.2010 7:49:37   
tanci29
jutro

kako ste spale?
mi smo meli spet malo smen. ampak sem se zdej znajdla ne vem zakaj sem rabla tolk časa da sem to pogruntala in sva se s hano kontra obrnile. se prav sem mela glavo tm k sem mela prej glavo in sva mele celo polovico postle sam zase. nisem spala več na lesenem delu posteljeuser posted image

no kje ste zdaj?
user posted image user posted image user posted image evo mal bolj goveja kavica

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.1.2010 7:49:53   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.1.2010 7:59:08   
baki
dobro jutro.....čvekice.......bi vam kavo prilimala pa ne znamuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.1.2010 8:00:19   
baki
oooo.....vidim da ste vstale.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.1.2010 8:07:49   
Katjusa
dobro jutro.....

jst čakam, da pride babi iz sprehoda, da prevzame bebefon (ker beni še spi) jst grem pa pol za otroške oddat pa v knjižnico.....
lenitis me daje dons včeraj polna enargije, dons se mi pa nič ne da... no pa stroj perila sme pa vseeno dala pratuser posted image user posted image user posted image

katjuša-mi nimamo teh risank...a ste našli bundico od benija

ja drug dan sem potem klicala in so jo našli tako, da smo jo šli iskat.... je pa duda, ki je bla gor prevezana zginla seveda skupaj s tistim trakom za dudeuser posted image user posted image

evo en kakav za vse, ki ga lahko pijete zjutrajuser posted image user posted image user posted image (jst ga ne smem ker mi mleko povzroča slabosti, če ga pijem zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.1.2010 8:10:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.....čvekice.......bi vam kavo prilimala pa ne znamuser posted image

poiščeš slikico, ki jo želiš prlimat.....klikneš na slikici z desno tipko miške in izbereš kopiraj mesto slike.... potem pa v tale RR oknček za odgovore napišaš [img]prlepiš kar si prej kopirala in spet napišeš [/img] in slika je tukaj.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa probaj in uspešno leplenje slikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.1.2010 8:17:16   
baki
katjuša ...a si noseča,al nasploh ne smeš mleka zjutraj?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
27.1.2010 8:21:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

katjuša ...a si noseča,al nasploh ne smeš mleka zjutraj?

nažalost ni to zaradi nosečnosti ampak očitno mi zjutraj mleko ne pašeuser posted image me to ful jezi ker imam ful rada vroč kakav in če si ga rpivoščim mi je pol tok slabo da nič n morem..... sem pa rabla ful časa, da sem si prišla gor zakaj mi je vedno pri zajtrku slabouser posted image lahko pa jem jogurt, sir.... karkoli mlečnega sam da ni to tekoče mleko.... tud če si ga dam samo 3 žlice v kavo mi je slabouser posted image enkrat sem nekje brala o tem, da eni ne prenesejo mleka....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
27.1.2010 8:38:43   
Urša08
jutro

Spali do 8.10, seveda je Žiga ponoč spet neki sračkal, pa Nejc se je zbudil in bi kr feštala user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pijem kavico, potem grem pa gres skuhat.

hvala za kavico

Katjuša super da ste našli bundicouser posted image user posted image user posted image Glede dude se pa ne sekiraj, sej jih je itak treba menjat. Jaz se nikol ne sekiram, mam jih vedno več pa kako novo kupim.user posted image

ostalo potem pokomentiram

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.