PERSIDA
|
tasa daj podatke mi vpiši prosim,da ne bom smetla s seznamom Tomaž 10080 g in 76,5 cm dolg Anže 10720 g in 76,5 cm dolg Posvetovalnci imamo 11.2. ker sta zadnjič bila bolana in imamo prestavljeno ,ker morata biti cepljena. Slika nova bo ,pa enkrat kasneje ,ker moj fotograf mi je pozabo na cd spečt slike od rd .Hočem dat eno specialno . Ja in danes je sonceeeee.Gremo pol na juriš zdaj malo počivata.Jaz to rečem počivanje ,ker to veselje traja največ 20 minut in to je vse za danes .Jupiiiiii . Najaa - za Niko.Se mi otroci kar smilijo ,ker sedaj razumem ko imam bavca kaj pomeni ko je otrok bolan.Za znoret. Aha in naj povem kaj je še norišnica ,da se Tomaž vstaja ob meni seveda obvezno moram bit na tleh in so mu moji joški za oporo.Tak ,da po novem rabim ščitnik za joške ,ker drugače bom imela vse plave .Ne vem kaj mu je tak fajn vstajat ob meni verjetno je pogrunto ,da ,če pade ,pade na mehko,ja,ja že sedaj ve kako se gre .Da ne razlagam ,da obvladata zakaj je pilot in zakaj je keri telefon in kateri zvoni.Ja,ja pomahat ,pa jima je španska vas glavno,da obvladata tehniko . A moram povedat ko se dopoldan malo naslonita na vzglavnik ,da komaj uspem skuhat.Kaj druga ,pa je že misija nemogoče.Ja dečka že vesta kdo je glavni v kuči .Mogoče delam narobe ,da sem skoz zraven njiju in ju ne pustim ,da cvilita .Samo ko,pa vidim ,da se to moje posedanje zraven njiju obrestuje pozabim na to ,da se pajčevina kar vleče po koči in ,da bog ne daj ,da sonce posije na elemente .Saj bo se tolažim enkrat.Ko ,pa bosta shodila pol ,pa itak pijem samo takrat ,pa res sem že babici povedala ,da takrat ima ,da čuva . No danes imam spet dar govora očitno vreme vpliva ,ker par dni sem že skor depresivna ratala poleg tega vremena.Nič ko se spomnim kaj pametnega spet pišem ,kaj si misliš kake pametne pišem .Nič lepo bodite pridem večer kaj naokol ,če ne bo preveč pestro .
|