Tretjinka
|
Pozdravljene... da se še midve malček oglasiva....kako mi je pa čudno pisat v ženskem spolu ...ampak se počutim prav važno, da končno lahko SASSY, napa je zakon!!! zdaj je sicer še nismo zalaufal, je pa pri prvih dveh, tudi pri nas, delala čudeže Pri nas je Pika za1x kar pridna...malo manj pridna sem jaz...pri prvih dveh sem zelo disciplinirano prestavljala ta lačna usteca v svojo posteljo in site trebuščke nazaj v otroško...zdaj pa kar zaspim....in ko se zbudim, je detece stisnjeno k meni, ura pa je že čas za nov podoj in tako vržem joško ven in spet zaspim do druge runde ...tko, da....v bistvu veliko spim, ampak bolj slabo, saj se ne premaknem niti za milimeter in se zbudim vsa zakrčena....moj se že konkretno razburja, saj noče, da bi otroček spal v najini postelji, ampak na pomoč mi pa ne priskoči....pravi, da ni logike, da bi se on zbujal, če se moram itak že jaz ..pa še malo ga moram popljuvat ....namenil nam je točno 1 teden očetovskega dopusta in je že šel v svet...tako, da...mi2 sva že sami...no, saj ker sva sami je kar ok, če bi pa ta večja 2 bila še vedno bolana, potem bi bilo pa res dizaster!....no, mi smo bili prejšnji teden vsi doma, tudi večja2, ta teden pa se vračamo v stalne tirnice in sta se večja vrnila v vrtec....sta šla zelo rada! drug teden pa, če bo vse ok, gresta na počitnice k mojim staršem....se mi zdi, da sem kot na dopustu, ko sem sama doma samo z enim dojenčkom Kopali se še nismo, ker popek še ni ok... Temenc tudi za1x še nimamo.... Čiščo kakšen dan imam, kakšen dan ne.... mi še ne diši, tako, da se mi nikamor ne mudi Dojenje teče ok, mala je pridobila več kot je potrebno, tako, da sem full vesela! Se še živo spomnim, kako sem se pri prvih2 "pobijala" z dojenjem....tokrat pa je vse tako lepo naravno steklo, da mi je dojenje res v užitek...Dojila bom, kjer bo otroček lačen...no, mogoče ne ravno v vrsti pri blagajni, ampak vsekakor pa v bljižnjem bifeju....prva dva sem imela poleti in je bilo lažje in lepše, saj sem večinoma dojila zunaj ali pa tudi v avtu, v tem mrazu, pa to ne bo šlo in bodo mogli pač ljudje malo večkrat "proč" gledat ..je včasih prav smešno, ko vidiš kako se folk strahoma proč obrne, ko vidi, da je zagledal doječo mamico Pika se je zbudila....joče pa tako, kot bi je pol manjkalo...piiiiičim... lp
|