|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
25.1.2010 13:54:40   
kalanteja
pozdravljene

glede temenc jih je naša kr nekaj imela in sem ji vedno z mustela peno za temence umila in je bilo ok, kupila sem jo v lekarni in jo imaš za fullllll dolgo, naša je sicer stara že 7 mesecev ampak vas kdaj pakdaj preberem, ker je tk fajn brati zgodbe iz začetka družinskega življenja....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 376
25.1.2010 14:34:27   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Nony, a si bila sama v sobi poleg 6a, ker se mi zdi, da sva bili od ponedeljka do četrtka sosedi.user posted image

Ja bila sem zraven sobe 6a v sobi 6....a smo se kdaj srečale mogoče...

Upanje ostaja....

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.1.2010 15:53:57   
Ksantipa77
Mislim, da se nisva srečali, sem pa hotla pridit enkrat na obisk,ker mi je bilo grozno dolgčas biti sama v sobi. Potem, ko si tukaj pisala sem poštekala, da si bila verjetno ti.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.1.2010 16:05:49   
nony
Ja zakaj pa nisi prišla? Tudi jaz sem bila sama v sobi....v kateri sobi si pa bila ti?

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 379
25.1.2010 16:31:28   
Ksantipa77
Jaz sem bila čisto zraven tebe v 6a. Po eni strani je blo fino bit sam v sobi, po drugi strani pa dolgčas. Mogoče je naš ta velik prišel kaj mimo, ker sta s taščo nekaj okrog hodila gledat dojenčke.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.1.2010 18:57:13   
sassy0
Zdravo mamike,

se spet malo oglašam, pa vidim, da smo vedno bolj pridne s čvekanjem user posted image

Pri nas se pa krčki umirjajo in vsega je bilo krivo mleko. Danes drugi dan uporabljam drugo mleko oz, ga mešam pol pol, da ne bi bil prevelik šok in je krčkov ful manj. Pa še kaka mi spet dvakrat na dan, prej je pa enkrat ali pa na dva dni in posledično, ga je ful bolj zvijal. Tako, da sem prav srečna.

Spanje: res jih dajte pred zadnjim večernim obrokom met pokonci, to prakticiramo pri nas in mi sedaj prvo rundo spi že po 6 ur je pa res, da je starejši od večine user posted image  Pa mogoče pred večernim obrokom, ko že komaj gleda, še kopanje, potem pa fino papat, pa je garantirano do jutra mir.

Dojenje: jaz sem s prvim prakticirala dojenje na javnih krajih tako, da sem imela sabo eno pleničko, sem si jo pogrnila čez ramo in tamalemu čez glavo in je bilo čisto vse skrito. Ali pa sem nosila bolj široke majice (bilo je poleti), da sem ga spravla pod majico in je bilo-nihče ni ničesar videl, pa sem dojila tudi sredi Špara v soboto, ko je ljudi toliko, da ne veš kam bi stopil, pa v pizzeriji na morju, v najhujši gužvi. Pa se nisem kaj dosti sekirala in nikoli imela slabe izkušnje s kom. Če bi pa kdo kaj proti imel, bi mu pa že povedala svoje. Tista z wc-jem si je kar za zapomnit, haha.

Strije: hvala bogu jih v nobeni nosčnosti nisem dobila, očitno imam dosti elastično kožo, kar pa za spodnji del ne morem rečt, obakrat rezana, je pa res, da sta bila oba kar glavonje.

Šivi: meni so začeli odpadati okoli 7-10 dne, bolelo me je pa sedaj ful manj in prej je bilo konec kot prvič. V povprečju pa tam okoli 14 dni po porodu.

Temece: naš jih še nima, upam, da jih tudi ne bo veliko. Prvi jih je dobil ne kot dojenček ampak potem kasneje user posted image  pa smo se jih rešili-olje pa glavnik, potem pa glavo umit, pa je bilo nekaj časa mir.

V četrtek imava pa razvojno in to ob sedmih zjutraj, pa me je že sedaj ful neprijetno, ker bom mogla že ob petih vstat, da bom vse zrihtala. Vsaj vreme bo ok, da se bom z avtom ven skopala.

Evo alarm.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.1.2010 19:32:19   
nony

Jaz sem bila čisto zraven tebe v 6a. Po eni strani je blo fino bit sam v sobi, po drugi strani pa dolgčas. Mogoče je naš ta velik prišel kaj mimo, ker sta s taščo nekaj okrog hodila gledat dojenčke.

Ja zdej pa vem kera si ja...no v sobo nista ravno prišla sem jih pa vidla ,ko sta hodila mimo sobe ja.....in kako se imate zdaj ko ste doma...od kod pa si?

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 382
25.1.2010 20:22:15   
Ksantipa77
Pa mi smo fino, mali je priden, kot da ga sploh ni. Večinoma mi spi in se včasih prav mal dolgočasim. Drugače sem pa iz Idrije,  imam pa moža iz GO. Pa se mi zdi, da tud ti nisi original goricjanka, al se motim?

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.1.2010 21:03:09   
marijaa
Polho Sem Jaz tudi zdaj Tianu z gazico namočeno v kamilce umila čelo.
Čiščenje noska Najprej našpicam notri ful fiziološke, nato z bay vacom potegnem ven.
Jutri bo moj zjutraj Patrika peljal v vrtec. Saj doma ga nisem imela namena met le tako dolgo dokler ima še moj dopust, da se zaradi prihoda dvojčkov ne bi počutil zapostavljenega.
Tian joče!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.1.2010 9:30:32   
nincrli
Pozdravljene!

Grahek user posted image sem naročila ta cd, mi je ravno moj ta vikend razlagal, da naj bi jih sesalc pomiro, da pri njegovem sodelavcu ponoči sesalec najbolj delauser posted image pol pa ko je tamali jokal je moj začel pihat, tako da je imel zobe skupaj in ful glasno pihal pa se je tamali umiriluser posted image

Lula moj tudi pogosto na previjalki, včasih tudi 2x, jaz pa sem samo enkrat pripravljena in kaj sledi... seveda poplulana mamauser posted image

Danes imama posvetovalnicouser posted image

Js pa ne vem kak bi držala mojega pokonci, ko je koma kar zaspi pa ne glede na to kaj delašuser posted image

strije user posted image kolk jih imam

moj nima temenc, a jih vsak dobi?

šivi so meni šli ven po kakšnem dobrem tednu...

Kaj pa čišča, tiste ki je nimate več, kak dolgo je trajala? Men se čist umirja, tak da te dni je ne bo več, sam mam preventivno še vložek not, sem rekla, da ko bo 2 dni čist ga ne dam več notuser posted image

Kdaj pa lahko user posted image ?

sassy0 katero mleko mu daješ zdaj? Mojmu so se krči mal zmanjšali, čeprav ponoči ga je zvijalo kakšno urouser posted image

Kak moj jamra med spanjem zdajuser posted image , mu zgleda paše ta gugalnik na vibracije.

Aja na kolk dni jih pa kopate? Jaz sem ga v soboto pa danes ga bomo, vsaki dan ga ne bom, 2-3x na teden.
Ja pa moj je vedno lačen po kopanju ne glede na to a ga prej nahranim

< Sporočilo je popravil nincrli -- 26.1.2010 9:32:30 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 385
26.1.2010 9:57:17   
marijaa
sem naročila ta cd, mi je ravno moj ta vikend razlagal, da naj bi jih sesalc pomiro, da pri njegovem sodelavcu ponoči sesalec najbolj delauser posted image pol pa ko je tamali jokal je moj začel pihat, tako da je imel zobe skupaj in ful glasno pihal pa se je tamali umiril

Hja kakor kateremu otroku a ne. Moj tavelik se je do dveh let bal sesalca kot hudič in nisem smela sesati, če je bil on v  stanovanju, ker je histerično tulil od treh mesecev dalje, pa nimam ful glasnega.
pri nas je noč za silo minila. Tian se je zdaj očitno navadil in spi od 22 do 5 h. Alina je pa od treh do 6 h bedela. Zdaj pa spi!
Patrk je v vrtcu.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.1.2010 10:19:27   
Zala01
Marijaa, pa sej Tian je pa res priden, če spi od 22h do 5h, kaj bi jaz dala, da bi naš miško tudi. Našega damo spat ob 23h, obvezno (točno kot ura) se zbudi ob 2h in pol je problem do jutra. Včeraj zvečer sva ga sicer držala pokonci 2 uri in je bilo danes v jutranjih urah boljš, ampak vseeno ne zaspi nazaj, ampak samo nekaj jamra in se zvija. No, danes ponoči vsaj ni bilo histeričnega joka.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.1.2010 11:22:12   
Žaži
Ufa, pri nas je tudi še vedno tako, da princeska vsaj celo dopoldne prespi ko top, jo nič ne zmoti, ponoči pa budnice, pa glasna je (saj niti ne da joče, samo zvoki so pa takšni da ves čas čakam da bo jokat začela), zbujena je in samo malo drema vmes...........jaz pa zaspana tako da samo na rezervo gledamuser posted image . Sesales jo pa nič ne zmoti, vse to prespi dopoldan, tudi ko ji nos čistim (še vedno ima zabasanega) se še zdrzne neuser posted image .
Komaj čakam petek, ob petkih pride moja mama prespat, da jo ona takrat prevzame in se jaz tisto noč naspimuser posted image . Menda živim za te petkeuser posted image user posted image

Mož me je včeraj ful presenetil, mi je ful lepe bele škornje usnjene kupi, en mesec sem jih hodila gledat kako so lepi, pa mi ni čisto nič rekel, včeraj je šel po sina v vrtec in sta prišla s škornji domovuser posted image . Sedaj moram pa samo še kake kavbojke nase spravit, da jih bom lahko obulauser posted image . Ali pa naj mi še kavbojke kupiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 388
26.1.2010 11:33:34   
Ksantipa77
Hvala bogu za takega možauser posted image Jaz imam svojega polhn kufr. 100 x mu pokažeš in poveš kakšno stvar, ne on bo še zmeraj kupil nekaj tretjega. Cunje mi obeša kot bi bile iz dreka. Ne morš verjet. Po izobrazbi doktor, a včasih kot totalen lolek.user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 389
26.1.2010 11:44:37   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Lula moj tudi pogosto na previjalki, včasih tudi 2x, jaz pa sem samo enkrat pripravljena in kaj sledi... seveda poplulana mamauser posted image

Js pa ne vem kak bi držala mojega pokonci, ko je koma kar zaspi pa ne glede na to kaj delašuser posted image

Kaj pa čišča, tiste ki je nimate več, kak dolgo je trajala? Men se čist umirja, tak da te dni je ne bo več, sam mam preventivno še vložek not, sem rekla, da ko bo 2 dni čist ga ne dam več notuser posted image

Kdaj pa lahko user posted image ?

Aja na kolk dni jih pa kopate? Jaz sem ga v soboto pa danes ga bomo, vsaki dan ga ne bom, 2-3x na teden.
Ja pa moj je vedno lačen po kopanju ne glede na to a ga prej nahranim

He he, naš se je danes kraljevsko pokakal na previjalki user posted image Tokrat ni neslo daleč, je bla sam tetra umazana. Ja pa lulal je tudi, to je že čisto po sebi jasno... user posted image user posted image user posted image

Naš tudi trdno spi, če se tako odloči. Ni šans, da ga zbudiš. So rekli v P, da je najbolj učinkovito previjanje. Mah naš potem na povijalki dalje drema user posted image Razen če je lačen, seveda.

Čišča je meni že zginla za 2 dni pa je poem spet blo nekaj, zdaj je pa kaka dva dni res zelo švoh, v bistvu samo ko grem lulat malo malo na papirju. Upam, da je to to in da se ne bo spet kaj ulilo, ker jo mam poln kufer.

Glede user posted image - mi2 sva že čisto boga user posted image Oba bi ful, sam mi ni s to čiščo... Sva spet morala nekaj improvizirat, kaj čmo, mamo prakso še od nosečnosti user posted image Načeloma naj bi počakali do prvega gin. pregleda, ki je 6 tednov po porodu. Enkrat je ena pisala Pušenjaku, da sta z možem po treh tednih seksala in če je to kaj narobe, pa je odpisal da mogoče malo prekmalu, ker je pot do maternice še odprta in lahko pride do kake infekcije. To pa ženske ponavadi niti ne porajtajo, samo kasneje majo kake težave z zanositvijo.

Mi smo se včeraj prvič kopali in se bomo lepo na 2 dni, vsakič drugič z milom, drugače samo z vodo. Se mi zdi čisto dovolj. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.1.2010 12:19:29   
nony

Pa mi smo fino, mali je priden, kot da ga sploh ni. Večinoma mi spi in se včasih prav mal dolgočasim. Drugače sem pa iz Idrije,  imam pa moža iz GO. Pa se mi zdi, da tud ti nisi original goricjanka, al se motim?

Res je nisem iz gorice sem priseljena iz Medvod letos bo 4 leta kar sem tukaj...Res škoda,da se nismo spoznale...

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 391
26.1.2010 12:39:32   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

sassy0 katero mleko mu daješ zdaj? Mojmu so se krči mal zmanjšali, čeprav ponoči ga je zvijalo kakšno urouser posted image

Sedaj sem probala DMovo mleko Babylove-za tega sem slišala, da ga punce tudi ful pohvalijo. No pri nas se bo očitno obnesel. Bom videla dokončno, ko ga ne bom več mešala-čez kak teden. Pravijo pa tudi za Hipp mleko, da je kar fino-no ta bi bil naslednja možnost, če tudi ta ne bi bil ok.

< Sporočilo je popravil sassy0 -- 26.1.2010 12:46:26 >

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.1.2010 12:44:44   
Zala01
jaz mojemu sončku zvečer dodajam Hipp-ovo mleko, pa mali nima nobenih težav. Sem isto mleko uporabljala že pri 1. falotku, pa tudi ni bilo nobenih težav, z razliko od Novalaca, po katerem je pa skoz driskal.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.1.2010 12:45:37   
sassy0
Glede user posted image pa je res bolje, da počakate na prvi pregled, da je potrjeno, da je vse ok.
Jaz sem pa že user posted image  dobila-joj sem jezna. To je pa en najslabših učinkov nedojenja. Pri prvem je nisem imela 9 mesecev-prava milina. Sedaj pa takole user posted image
Ko sem mojemu povedala je bil pa komentar naslednji-o zdaj imamo pa lahko še enega-sem ga skoraj nekam sunila user posted image  Upam, da bo mirena poskrbela, da ne bo več user posted image .

Za uspavanje, pa pri nas dela čudeže napa-tako da včasih laufa tudi, ko ne kuhamo user posted image  Ali pa tako, kot je že ena pred mano napisala, glasen šššššššš-samo vseeno ne moreš šuškat toliko časa, da zaspi, zato je napa zakon-že pri prvem je palilo user posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.1.2010 13:16:41   
Tretjinka
Pozdravljene...
da se še midve malček oglasiva....kako mi je pa čudno pisat v ženskem spolu user posted image ...ampak se počutim prav važno, da končno lahko user posted image
SASSY, napa je zakon!!! user posted image zdaj je sicer še nismo zalaufal, je pa pri prvih dveh, tudi pri nas, delala čudeže user posted image user posted image

Pri nas je Pika za1x kar pridna...malo manj pridna sem jaz...pri prvih dveh sem zelo disciplinirano prestavljala ta lačna usteca v svojo posteljo in site trebuščke nazaj v otroško...zdaj pa kar zaspim....in ko se zbudim, je detece stisnjeno k meni, ura pa je že čas za nov podoj in tako vržem joško ven in spet zaspim do druge runde user posted image ...tko, da....v bistvu veliko spim, ampak bolj slabo, saj se ne premaknem niti za milimeter in se zbudim vsa zakrčena....moj se že konkretno razburja, saj noče, da bi otroček spal v najini postelji, ampak na pomoč mi pa ne priskoči....pravi, da ni logike, da bi se on zbujal, če se moram itak že jaz user posted image ..pa še malo ga moram popljuvat user posted image ....namenil nam je točno 1 teden očetovskega dopusta in je že šel v svet...tako, da...mi2 sva že sami...no, saj ker sva sami je kar ok, če bi pa ta večja 2 bila še vedno bolana, potem bi bilo pa res dizaster!....no, mi smo bili prejšnji teden vsi doma, tudi večja2, ta teden pa se vračamo v stalne tirnice in sta se večja vrnila v vrtec....sta šla zelo rada! drug teden pa, če bo vse ok, gresta na počitnice k mojim staršem....se mi zdi, da sem kot na dopustu, ko sem sama doma samo z enim dojenčkom user posted image
Kopali se še nismo, ker popek še ni ok...
Temenc tudi za1x še nimamo....
Čiščo kakšen dan imam, kakšen dan ne....
user posted image mi še ne diši, tako, da se mi nikamor ne mudi user posted image
Dojenje teče ok, mala je pridobila več kot je potrebno, tako, da sem full vesela! Se še živo spomnim, kako sem se pri prvih2 "pobijala" z dojenjem....tokrat pa je vse tako lepo naravno steklo, da mi je dojenje res v užitek...Dojila bom, kjer bo otroček lačen...no, mogoče ne ravno v vrsti pri blagajni, ampak vsekakor pa v bljižnjem bifeju....prva dva sem imela poleti in je bilo lažje in lepše, saj sem večinoma dojila zunaj ali pa tudi v avtu, v tem mrazu, pa to ne bo šlo in bodo mogli pač ljudje malo večkrat "proč" gledat user posted image ..je včasih prav smešno, ko vidiš kako se folk strahoma proč obrne, ko vidi, da je zagledal doječo mamico user posted image

Pika se je zbudila....joče pa tako, kot bi je pol manjkalo...piiiiičim...

lp

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.1.2010 14:27:11   
Žaži
Jaz imam Hipp mleko in kar dobro prenaša.

user posted image mi po eni strani ful diši, samo dokler imam čiščo ni variante, pa na pregled bom počakala in na KT, ker se brez zaščite ne upam igrati, ker sem dobila strogo zabičano da zaradi tenke maternice po dveh cr ne smem prej kot v dveh letih zanositi in tudi pri dveh nameravava zaključiti.

Neposredna povezava do sporočila: 396
26.1.2010 14:49:30   
alex17
ojla čvekice!

mi smo se pa danes drugič kopali, sem sama probala pa patronažna je pomagala, in je kar šlo, se bomo pa na vsake 2 dni kopali, vmes pa samo umivali bolj na hitro, za kopanje pa malo oljčka v vodo in 1x na teden malo šampončka Mustela za lase, tako mi je p. rekla. nosek smo pa kar s kapljico fiziološke v vsako nosnico in malo vatke spucale, pa je šlo velik smrklja ven.
pa tehtali smo se in ima mali že 4250g! še malo pa bomo imeli 1 kg več od najnižje teže (3310g). user posted image

jaz mu pa dajem čaj po žlički, ker je p. rekla, da s flaško samo lahko pride do sesalne zmede, pa še to mu ga dam samo če ga matrajo krči, da mu v čaj dam kapljice. to pa je največ 2x na dan po eno malo žličko, baje prej čaja itak ne rabijo ker se dovolj odžejajo z mlekcem.

naš se tud rad polula med previjanjem, sem že parkrat doživela pravi tuš user posted image pokaka se pa takrat bolj redko k sreči user posted image temenc pa nima, vsaj do zdaj ne user posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.1.2010 14:57:03   
alex17
a ja, midva bi tud ful rada user posted image pa bom počakala, da čišča čisto mine, imam samo še malo izcedka rjavkaste barve, tako da upam da bo kmalu!
prvi pregled pri G imam pa 16.2. in še ne vem, a bomo šli vsi trije ali bosta fanta doma počakala user posted image bo trajalo vse skupaj s potjo kar dobre tri ure in to pomeni, da si moram počrpati mleko in mu bo dal flaško ali pa gremo vsi in tam opravimo. kako ve to prakticirate? zdaj grem kam za dobro urico, ko ne rabi jesti, za več pa je že kriza ker bi skoz sesal tudi če ni glih lačen user posted image

pa to vreme me ful jezi, skoz mraz pa nič sončka, še dobro da smo prejšnjo sredo tako fajn izkoristl in se dolgo potepal user posted image  

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.1.2010 14:57:51   
sassy0
O Tretjinka, lepo slišat lepe novičke. Si kar predstavljam kakšen kaos rata, če imaš dva, pa še dojenčka. Dej mi povej, a sta vidva vedno želela tri otročke al ste punčko delaliuser posted image  Ker jaz bi tudi mela še enega, sicer z malo večjo razliko (si ne predstavljam, da bi bili tako skupaj), pa bi tudi punčko user posted image , fantov imam zadosti user posted image user posted image
Ja tvoj je pa en tak kaliber, kot moj-ma tudi te fore, da sem jaz na porodniški in da tudi če imam oči do kolen je to moja služba. Sej ne rečem, ko je bil doma je kar pomagal, predvsem okoli tavelikega, sedaj je pa bolj bogi user posted image  No včasih kakega kupčka podreta, pa jesta tudi kdaj skupaj, da jaz lahko tavelikega zrihtam. To je pa prednost flaše.

Tiste, ki ne dojite oz dodajate, a vašim user posted image  tudi teče mleko iz ust? Našemu konstantno, pa ni važno kakšno flašo uporabim. Sicer to bolj na koncu, ko ne je več tako zavzeto, samo ne vem al je za to kriv slab sesalni refleks (ker še vedno ni tako, kot bi naj bilo) al kaj drugega. Pa me zanima kako je pri vas?

Za mleka pa pravijo ja da sta Hipp in pa Babylove kar dobra, da načeloma otroci po njih nimajo težav.

Neposredna povezava do sporočila: 399
26.1.2010 15:22:11   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

a ja, midva bi tud ful rada user posted image pa bom počakala, da čišča čisto mine, imam samo še malo izcedka rjavkaste barve, tako da upam da bo kmalu!
prvi pregled pri G imam pa 16.2. in še ne vem, a bomo šli vsi trije ali bosta fanta doma počakala user posted image bo trajalo vse skupaj s potjo kar dobre tri ure in to pomeni, da si moram počrpati mleko in mu bo dal flaško ali pa gremo vsi in tam opravimo. kako ve to prakticirate? zdaj grem kam za dobro urico, ko ne rabi jesti, za več pa je že kriza ker bi skoz sesal tudi če ni glih lačen user posted image

pa to vreme me ful jezi, skoz mraz pa nič sončka, še dobro da smo prejšnjo sredo tako fajn izkoristl in se dolgo potepal user posted image  

Jaz bi ga na tvojem mestu vzela sabo, če vam to ne predstavlja večje logistične težave, pa če gre lahko tvoj s tabo. Mali bo v avtu skoraj sto posto spal in ko si ti pri g, te lahko ona dva počakata v avtu, če pa imaš od parkinga do g, čisto blizu, ga pa lahko vzameš tudi sabo. Sicer pa tudi, če mu da tvoj flaško, ne bo nič narobe, samo probajta kdaj prej, da ne bo potem problema,ker je mali ne bo sprejel. Ker ene nič ne moti, eni je pa ne vzamejo v usta za nič na svetu, pa da ne bo krize.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!