Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 18:34:22
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! kako ste? kako ste preživele nedeljo? mi smo se šli sankat in smo se imeli ful fajn super. bostina, a sve se midve pogovarjale za tisto vedeževalko? no, meni je odg. in sicer- da vidi na koncu leta (nism zastopla, al bom takrat rodila al zanosila) dva fantka, sam ne dvojčka... in da bo drugi ful naporen... dva fantka pa že mam doma, sem upala, da bo punčko vidla . sem kar malo razočarana. sicer sem ji hvaležna, da mi je odgovorila, sam kr ne morm verjet da je prav vidla-moj se že za tretga ne more odločt, kaj da bi šele štiri otroke mela . a tvoji prjatlci je zadela? sicer je pa teb napovedala, da boš zanosila februarja, bomo videli če bo res.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 18:56:48
|
|
|
|
malajka84
|
sarar ja midve sva se pogovarjale...vidiš. če vii dva konec leta..pol bo pr teb tud kmal plusek, če je kej na tem. ja moji kolegici je uganla ji je pisala on ap še njen tip....pač oba nasplošno on kdaj bo punca zanosla ...ona kdaj bo..pa tk sta ji pisala mesec razlike....pa je kolegic rekla d je že tk noseča..(to je blo novembra, k še sama ni vedla), no njenmu tipu je pa rekla d mu bo julij prinesu hčerkico....tk da....se vse klapa, tud glede spola..kokr ji je do zdej G rekla bo pupika... Tk da pr njima je zadela vse, če je pa pr nama (sva tud oba pisala) bomo pa tk kmal vidli....je pa rekla spet obema isto..no meni, da bo februarja pozitiven test....mojmu pa d bo oktorba ata... Zdej pa čakam d vidm...sl je pr kolegic sam trofla.....al je res kej na tem. Jst srčno upam, da je zadela tud pr men. Drugače sem pa nedeljo kr u hiši preživela rezala živali iz barvnega papirj ajutri za v vrtec...za male pikece......jutri bomo pa vidli kak bo....:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 20:00:27
|
|
|
|
sarar
|
si me kar šokirala... a tok točn je napovedala? zdaj me je pa kar strah kaj bom sama proti štirim descem al pa ti jaz svojo napoved dam, pa mej ti dva fantka, jaz pa bi sam še enga pluska mela, pa naj bo ta punčka joke me pa res zanima kaj se bo zgodilo pol si bila pa pridna danes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 20:09:42
|
|
|
|
sarar
|
kar se pa tebe tiče, pa tudi jaz srčno upam, da je zadela jaz sem pa še zdaj paf pa kar upam, da se je pri meni zmotila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 20:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sarar in bostina: kje pa se da priti do te vedeževalke? Tudi mene firbec matra in bi rada vidla kaj bi mi povedala. Čeprav v te stvari ne verjamem preveč, ampak če je tvoji kolegici tak točno za oba povedala,... Nimaš kaj zgubit, ne? Držim pesti, da se tudi za tebe ni zmotila in boš končno zagledala . LP K.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 21:01:08
|
|
|
|
malajka84
|
anonimna...par strani nazaj na tej temi maš mail od nje....jst tud ne verjamem...u te stvari, no sej tud kolegica ni pa zdej vrjame..jst pa ..hja mogoč bom pa začela...al pa bo sam potrditev da ne..bomo vidli..kmalu.....še 14 dni tam nekje...delamo pa na tem, da bo zadela:) nič zdaj pa rokomet gledat pa u postlo..me mal živčki dajejo zarad jutri...eh bo že....šibaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 21:52:22
|
|
|
|
sarar
|
anonimna, mislim da je mejl od tiste vedeževalke na strani 3. upam da tudi tebi pove kako lepo novičko . pa sporoči seveda kaj ti bo napisala. čeprav jaz kar težko verjamem da se bo pri meni uresničilo... kaj pa vem, da bi jaz imela 4 otroke? težko verjetno... bomo videli kaj bo pri bostini februarja bostina, tebi pa srečno jutri pa fajn se igrajte v vrtcu nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 22:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
bostina in sarar - koliko časa pa sta čakale odgovor? jaz sem poslala mail, bomo videli kakšen bo odgovor a je to kaj za plačat? hvala vam anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.1.2010 23:04:19
|
|
|
|
sarar
|
oj. ne, nični za plačat. jaz sem odg. čakala en teden(dobe teden)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 1:21:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
No punce se vam bom pridružila... sem sicer rekla, da bi ta mesec bol u izi nepričakovala, brez skrbi ipd. ampak sej veste da ne gre to lih tko... vglavnem ne pričakujem 2.2.2010... če rata bo PDP na rojstni dan od mojega najdražjega drugače pa sem imela dane (6-7 dni po ovulaciji, ovulacija je bla več kot očitna) svetlo rjav izcedek... kaj to pomeni pojma nimam... ponavadi imam rjav izcedek kakšen dan pred M, sedaj pa... tak zoprn napet občutek mam okol jajčnikov... verjetno si spet domišljam... je pa ta mesec prvi mesec odkar jemljem maco in glede na to da ženske pravijo, da naj bi ob maci izcedki izginili... pri meni so pa še hujši... ovulacijske sluzi je bilo dobesedno v potokih, celo malo krvavitvice zraven (rahlo roza izcedek-ga nisem imela nikoli prej), danes pa še tale rjavkast... pojma nimam kaj se dogaja je pa ubijalsko za živčke Držim pesti za vse! BOSTINA zate pa še posebej ker sva obe v takem mesarskem boju že toliko časa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 6:19:57
|
|
|
|
lidik
|
ojla punce dobro jutro...ojejej....dva dni me ni tukaj pa vidim toliko novosti, da sem jih komaj utegnila prebrati......jana_k seveda dobrodošla tudi ta mesec z nami, čeprav sem upala da pa te le ne bo in da se boš preselila na kakšno drugo temo kot na februar...... uau bostina BRAVO !!!!!!!!! končno spet na zeznamčku...sej bi se bilo bolj težko obravati med navijačicami roza, kaj ne? bostina in sarar kaj je s to vedeževalko? a vse ugotovi ali kaj? in zastonj, samo pišeš ji ali kako? no to pa moram potem tudi jaz poskusiti če je res tako......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 6:48:20
|
|
|
|
lidik
|
O super, evo sem našla naslov od vedeževalke in že pisala. Tako da zdaj nestrpna čakam na odgovor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 8:47:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Dobro jutro vsem skupaj. Evo, moj je nadaljeval štrajkanje cel vikend, celo za mene je poskrbel, ampak z delanjem pa ni bilo nič. Ampak pri vsej stvari, zgleda da ovulacije sploh ni bilo. Včeraj mi je temperatura sicer poskočla, ampak danes padla spet nazaj. Pustite me sicer na seznamu, mogoče se je zgodil kak čudež in je ovulacija vseeno bila prejšnji teden, pa pri meni bazalna ne deluje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 9:02:24
|
|
|
|
lidik
|
no sej veš kaj pravijo: ko najmanj pričakuješ se zgodi. Tak da jaz verjamem da vama je uspelo....kaj pa veš, mogoče tvoj že ve da vama je v sredo uspelo, pa te zdaj pusti malo na čakanju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 9:11:25
|
|
|
|
Arwenko
|
Bomo vidli Sicer pa so škatlice Klomifen-a že v nizkem štartu, mogoče pa nam pol rata kakšne dvojčke pridelat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 9:38:34
|
|
|
|
lidik
|
v glavnem kakorkoli jaz držim pesti, da vam kljub temu bolj neslončkastemu vikendu uspe in da ste kaj pridelali že v sredo in da boš kmalu zagledala plusek na testu !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 12:39:24
|
|
|
|
lidik
|
punce !!!!!!!!!! pa kje ste vse????????????? meni dolgčas tu v službi, pa bi malo čvekala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 13:45:19
|
|
|
|
Arwenko
|
No, sva že dve...meni tudi danes ni za delat v službi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:08:42
|
|
|
|
lidik
|
še imaš dolgo? jaz ravno razmišljam, da bom šla malo prej danes domov, ker imam še polno opravkov - pa časa bolj malo, ker imam v sredo spet izpit, tako da bi bilo fino če bi se še kaj učial
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, sem včeraj poslala vprašnaje vedeževalki in že danes dobila odgovor evo: "Bosta imela druzinico in to zelo lepo in zdravo. Otrok bo zdrav in pravi sonček. Čas zanositve je zelo kmalu če že ni...febuar -marec... Vidim tri otroke." jeeeeeeeej pa tri oziroma štiri si želim Sem vprašala še za faks: "ko boste noseči boste toliko zagnani oz imeli veliko energije, da boste naredili še te izpite, ki jih še imate. Vidim, da se boste vpisali še na en faks ali pa nadaljevali študij." kok se vesela ja upam, da bo vse kar je napisala resnično pa še res bi se vpisala na eno drugo smer, ali pa delala podiplomca zdaj sem pa tak vesela tega odgovora, da bi se kar zjokala aja punce.. jaz sem še pri januarkah. čakam še ali ne imam pa kar močen občutek, da se vam bom pridružila.. sem že pri januarkah par dni nazaj pisala, da menim, da nebo nič ta mesec z + berem vas pa kar "redno". se bom razkrila, ko bom vedela, če se selim k vam anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:15:05
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik še imaš dolgo? jaz ravno razmišljam, da bom šla malo prej danes domov, ker imam še polno opravkov - pa časa bolj malo, ker imam v sredo spet izpit, tako da bi bilo fino če bi se še kaj učial Hja, ob treh lahko nekako spičim, morala bi bit pa do 4h, ampak imam še eni 2 uri plusa v dobrem, tako da mogoče lahko izkoristim. Upam, da se bom uspela zvečer na fitnes spravit iz čiste lenobe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:18:45
|
|
|
|
lidik
|
o ti boš še prej pobegnila kot jaz no pa veš kaj tolaživa se da sva pač ponedeljkovo razpoloženi in da nama bo do konca hitro minilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:21:27
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, sem včeraj poslala vprašnaje vedeževalki in že danes dobila odgovor evo: "Bosta imela druzinico in to zelo lepo in zdravo. Otrok bo zdrav in pravi sonček. Čas zanositve je zelo kmalu če že ni...febuar -marec... Vidim tri otroke." jeeeeeeeej pa tri oziroma štiri si želim Sem vprašala še za faks: "ko boste noseči boste toliko zagnani oz imeli veliko energije, da boste naredili še te izpite, ki jih še imate. Vidim, da se boste vpisali še na en faks ali pa nadaljevali študij." kok se vesela ja upam, da bo vse kar je napisala resnično pa še res bi se vpisala na eno drugo smer, ali pa delala podiplomca zdaj sem pa tak vesela tega odgovora, da bi se kar zjokala aja punce.. jaz sem še pri januarkah. čakam še ali ne imam pa kar močen občutek, da se vam bom pridružila.. sem že pri januarkah par dni nazaj pisala, da menim, da nebo nič ta mesec z + berem vas pa kar "redno". se bom razkrila, ko bom vedela, če se selim k vam anonimna o anonimna, evo sem morala tudi jaz hitro pogledati če sem že tudi jaz dobila kakšen odgovor. In ne boste verjele mi je že odgovorila. In sicer glede na njene napovedi bom še verjetno kar nekaj časa se selila iz meseca v mesec, ker bi naj bilo šele maja uspešno....no bomo videli - pustimo se presenetiti... sem se pa zdaj ko berem tvoj odgovor spomnila, da jaz bi jo tudi lahko vprašala za število koliko jih bo, ker si tudi midva želiva malo večje družinice in sicer tam nekje pri štiri bi se ustavila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:24:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o ti boš še prej pobegnila kot jaz no pa veš kaj tolaživa se da sva pač ponedeljkovo razpoloženi in da nama bo do konca hitro minilo Ja, samo jaz rabim tak 45 minut sigurno, da do Celja pridem ob tej uri. Kdaj pa ti pobegneš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.1.2010 14:33:25
|
|
|
|
lidik
|
ja poskusila bom pobegnit tam nekje petnajst čez tri bomi videli če bo uspelo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?