|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
26.1.2010 9:28:03   
Čebel@
balonchy.......ja res grozno nouser posted image user posted image user posted image važno da je pasalo spanjeuser posted image user posted image user posted image ......to je fajn da imaš zagotovljeno varstvouser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image  za kri in vodo

sunny.....ja pol pa najboljš da ga poštrihata:pol roza,pol rdečegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.1.2010 9:29:15   
sjmm
Jutro, dan!

Nočka...obup....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sprehajalne vaje, jokec, kašelj se je okrepil, zgleda da se zdej odkašljuje...no, sva pa pol spala do 9h

zdej pa kufeeeee

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.1.2010 9:30:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Jutro, dan!

Nočka...obup....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sprehajalne vaje, jokec, kašelj se je okrepil, zgleda da se zdej odkašljuje...no, sva pa pol spala do 9h

zdej pa kufeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.1.2010 9:33:00   
baki

Jutro, dan!

zdej pa kufeeeee

upamda kašelj čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.1.2010 9:52:17   
rebeka84
dobro jutro

kako ste? mi smo spali dobro. eno user posted image tiste, ke pečete rogljičke, kako naredite testo? jaz sem ga že zamesila ampak mi je malo čudno?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.1.2010 9:54:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....prihajam iz vrtca....

POlagam vam na srce...tiste , ki boste dale otroke v vrtec....naj bodo čimbolj samostojni in čim manj navezani na vas....
.se mi tolk smili ena punčka...res ...res.....še zdej joka...ampak to so take velike solze...srce parajo.....

Ja...vemo.... Našo samo hvalijo... nas sploh ni šmerglala k smo prišli v vrtec..... sam da smo ji copate obuli je že laufala v sobo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam pa primer, ko se je fantek uvajal v vrtec in se je vsak dan bolj joku.... to je trajalo skoraj cel mesec...potem pa je mamica obupala in ga izpisala....user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.1.2010 9:56:39   
Onasiss
čebel@....mi že hodmo....user posted image user posted image user posted image user posted image  no pa Uroš tud....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebeka....sory nimam pojma....user posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 10:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 10:03:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
26.1.2010 10:04:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
AJAAAA POZABILAAA ČEBELAAAAA JEST BOM TUT TETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , UPAM D NA ISTI DAN KOT TI, DA SE GA ZAPIJEVA MIDVE SAME, PA K... GLEDA VSO BLESAVO ŽLAHTOuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tete so zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem takoj za da ga same pijevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
26.1.2010 10:20:15   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

AJAAAA POZABILAAA ČEBELAAAAA JEST BOM TUT TETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , UPAM D NA ISTI DAN KOT TI, DA SE GA ZAPIJEVA MIDVE SAME, PA K... GLEDA VSO BLESAVO ŽLAHTOuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tete so zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem takoj za da ga same pijevauser posted image user posted image user posted image user posted image

prav mata le napita se

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
26.1.2010 10:23:25   
baki
malo še pa greva z nikom na potep,pa po katjo v šolo.sem mu dala jabolko narezano zajest,jo bo rajtam celo zmetal po dnevni sobiuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
26.1.2010 10:35:01   
baki
kje pa je jaj katjuša,se že ene par dni ni javla,al se motim??

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
26.1.2010 10:35:49   
Onasiss
AAAAAAAAAAAAAAA BOM ZADAVLA TEGA MOJGA DESCAAAAAAAAAAAAA.... JOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJ MATR VOLA...SPLOH SE NE MORM UČIT......NON STOP NOT PA VEN HOD....P....IZ...DA....PA NEKI REŽE, PA ZBIJA PA IŠČE........ ZROLAL SE MI BOOOOOOOOOOuser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
26.1.2010 10:36:20   
Onasiss
TETE čestitam.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
26.1.2010 10:37:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

AAAAAAAAAAAAAAA BOM ZADAVLA TEGA MOJGA DESCAAAAAAAAAAAAA.... JOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJ MATR VOLA...SPLOH SE NE MORM UČIT......NON STOP NOT PA VEN HOD....P....IZ...DA....PA NEKI REŽE, PA ZBIJA PA IŠČE........ ZROLAL SE MI BOOOOOOOOOOuser posted image user posted image
a danes si doma?......kaj pa če greš v knjižnico?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
26.1.2010 10:37:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kje pa je jaj katjuša,se že ene par dni ni javla,al se motim??
včeraj se je javila

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
26.1.2010 10:42:24   
Onasiss

Ja...mam dopust... ne morem v knjižnico, ker imam zapiske na rač.... e pa teh zapiskov preko 200 strani.....user posted image ... sej je šel...sam je pol še ene 5x nazaj prišel.....user posted image user posted image user posted image user posted image ..no zdej ga pa že kake 5 min ni več not....user posted image user posted image ...UPAM, DA BO MIR....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
26.1.2010 10:44:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

dobro jutro

kako ste? mi smo spali dobro. eno user posted image tiste, ke pečete rogljičke, kako naredite testo? jaz sem ga že zamesila ampak mi je malo čudno?

v skledo dam malo segreto moko, vmešam malo soli, naredim jamico, dam not žlico sladkorja in kvas,dolijem malo toplega mleka, na rob dam 1 jajce, 2 rumenjaka, stopim kos masla...malo ohladim , nato v jamico dodam preostalo mleko in zamesim , počasi potegnem poleg še jajca, na koncu pa počasi prilijem še mlačno stopleno maslo in malo naribane lim lupince, če imam bio limone...zamesim v gladko testo...včasih je treba dodati še malo moke, vzhajam na toplem, še 1x premesim, še malo vzhajam...in nato naredim poljubne rogljičke

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
26.1.2010 11:32:45   
rebeka84

dobro jutro

v skledo dam malo segreto moko, vmešam malo soli, naredim jamico, dam not žlico sladkorja in kvas,dolijem malo toplega mleka, na rob dam 1 jajce, 2 rumenjaka, stopim kos masla...malo ohladim , nato v jamico dodam preostalo mleko in zamesim , počasi potegnem poleg še jajca, na koncu pa počasi prilijem še mlačno stopleno maslo in malo naribane lim lupince, če imam bio limone...zamesim v gladko testo...včasih je treba dodati še malo moke, vzhajam na toplem, še 1x premesim, še malo vzhajam...in nato naredim poljubne rogljičke

hvala ti, moji se že pečejo. jih nisem dolgo delala, bomo vidli kakšni bojo. kako dolgo jih ti pečeš?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
26.1.2010 11:35:10   
Katjusa

KATJUŠA NAVALI NAROD NA HIŠKO....EVO EN KOMAD SAMO ZATE:
http://www.youtube.com/watch?v=3GdNG2yi7m4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jo dala naglas in beni tle pleše k noruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ponoč smo slabo spal je florjan neki sitnaru in pol je benija zbudil.... ja kaj češ tud tak dan kdaj pride....

mi2 sma pravkar prišla iz sprehoda čist zasneženauser posted image user posted image user posted image user posted image prav luštno je hodit med snežinkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ve katera za kako službo imam 7 stopnjo (dipl. ing. prometa)..... grem delat skoraj vse sam ne za kenlarco in v trgovino z živili.... po možnosti služba v okolici celja (prevoz sicer ni problem k mam avto) in največ na 2 smeneuser posted image user posted image user posted image user posted image aja zavarovalni agent in prodaja od vrat do vrat tud neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.1.2010 11:38:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2946
26.1.2010 11:37:16   
sjmm

dobro jutro

hvala ti, moji se že pečejo. jih nisem dolgo delala, bomo vidli kakšni bojo. kako dolgo jih ti pečeš?

če niso prav veliko tam nkje 15-20 minut

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
26.1.2010 11:52:24   
baki
tk midva z nikom sva nazaj.sva prišla ven je začelo tk snežit da bi šla rajši nazaj.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
26.1.2010 12:03:36   
sjmm
Pri nas nič ne sneži...

mali spi...je bil fuč, čeprav je zjutraj potegnil do 9h

mene kliče kuhinja....pa moj naj bi kmal prišel, dans greva skup v šoping, čeprav me je mal strah k mali še kašla, sam doma ga pa tud ne mislm pustituser posted image

katjuša...držimo pesti za hiškouser posted image user posted image user posted image

urša...kej si

tamika...kej hodiš

baki....joj, mi kr slabo vest nardiš, k maš tko kmal vse skuhanuser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeka.....naj ti uspejo super rogljičkiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
26.1.2010 12:09:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Ja...mam dopust... ne morem v knjižnico, ker imam zapiske na rač.... e pa teh zapiskov preko 200 strani.....user posted image ... sej je šel...sam je pol še ene 5x nazaj prišel.....user posted image user posted image user posted image user posted image ..no zdej ga pa že kake 5 min ni več not....user posted image user posted image ...UPAM, DA BO MIR....

tale tvoj je pa modeluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?