Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 7:44:39
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss bom držala pesti Katjuša tud za vas in vašo hiško, da vam rata na svoje it
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 7:57:38
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baloncy luštengaotročka maš , pa super za spanje Baki če prav zastopim greš delat polovični delovnik , po 4 ure Super odločitev A prej si tudi tako delala? ne ko pa je bla katja majhna pa tega ni blo.pazla pa jo je od edvina teta.zdej pa smo se mi preselili pa teta tudi.če ne bi ga ziher ona pazla.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:03:14
|
|
|
|
Urša08
|
Baki men se zdi super da greš za 4 ure delat, najboljša varianta, mal si od doma pa še vedno maš velik časa za otroke Kdaj imaš pa namen Nika dat v vrtec?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:07:12
|
|
|
|
baki
|
dons še sam kruhove knedlne nardim pa solato pa je kosilo fertik. .tk da verjetno še jutr nebom rabla kuhat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:08:03
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki men se zdi super da greš za 4 ure delat, najboljša varianta, mal si od doma pa še vedno maš velik časa za otroke Kdaj imaš pa namen Nika dat v vrtec? pri trh letih da grejo jaslice mim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:14:27
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.......evo tega smo kupili ..........90€.......ta je kao za fantke,unga k je pa sunny prilepila pa za punčke.......ima pa take funkcije kot od balonchy:padala se zaštekajo,nogice se skrijejo spodaj ko jih ne rabiš več,zic se lahko prestavi še nazaj da ga dalj časa uporablja,tukaj zraven je še črno/rdeča strehica,5točkovni pas...,ga pa nimajo več v ljubljani,baje pa je še v vele v domžalah
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 26.1.2010 8:20:41 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:21:56
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:22:11
|
|
|
|
baki
|
niku tudi moremu kupit trikolesnika.mogoče ga bo dobil za pisanko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2010 8:34:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:38:10
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela super nakup Kolumbo privošči si svojo xxxl kavico pa en fajn tušek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:42:24
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:pikolo kolesa mi je odsvetovala ker so imeli ogromno reklamacij in jih ne bojo več držali,takali tricikli pa full poredko pridejo(1x na 2 meseca)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:43:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebela super nakup ja mi je full všeč,pa še tašča je rekla da bo dala € zanj,tko sda ji ga bosta onadva dala,moja mami pa avtosedež
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:49:48
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....prihajam iz vrtca.... POlagam vam na srce...tiste , ki boste dale otroke v vrtec....naj bodo čimbolj samostojni in čim manj navezani na vas.....se mi tolk smili ena punčka...res ...res.....še zdej joka...ampak to so take velike solze...srce parajo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:51:24
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:52:23
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Jest dons še doma! Čebela za kolo! Ful fajn zgleda! Se grem igrat, kofetkat do nadalnega ne smem!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 8:59:50
|
|
|
|
Ajvy
|
kako ste kaj punce....sploh ne morem verjet, da bo skoraj eno leto odkar sem se naokrog sprehajala z brcajočim se trebuhom.....firbčna do nezavesti ,kdo bo prišel v naše življenje.....waw....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:15:18
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša nočka prespana...Zdej pa smo v akciji... čebela, ta tricikl je meni full lep... Sam ne rdeč k smo jst in rdeča barva skregana... Sm ga furala po BC in se ga full lepo vozi A si ga v BC kupla? rebeka...sorry, FB me neki zajebava in ti ne morem odpisat... Ti prlimam še enkrat-maksi ga je učeri objavla nekje... http://www.coloring-book.info/coloring/
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:16:26
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.... za nov zobek.....mi smo še vedno brez katjuša.....še vedno držim pestke za hiško mihailo.....mi imamo SKB Papi onasiss......lepe mere in držim pestke za izpit sjmm....res fajn da se z bratom tako super zastopita maksi.....mogoče bo pa brez težav spala v vrtcu balonchy.......Matic je full lep fantek .....ga imate v vrtcu? sunny......meni je bil ta kolo full lep,ampak meni rožice ne potegnejo ......Hana je že ok(trkam) simona......počivaj zadnji dan bolniške ajvy.......sploh ne govori-sploh ne vem kam je šlo to 1 leto ......še malo pa bojo hodili in govorili tok na hitrco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:18:27
|
|
|
|
baki
|
tk sem že nardila knedejne,cote se perejo,nik spi,tk da bravo jaz.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:19:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 čebela, ta tricikl je meni full lep... Sam ne rdeč k smo jst in rdeča barva skregana... Sm ga furala po BC in se ga full lepo vozi A si ga v BC kupla? jaz sem zato rdečo/črnega kupila ker lahko da bo naslednji in ne mislim spet novega kupovat(no sej na koncu ga bom itak kupila )......full se lepo vozi,pa všeč mi je ker je 5 točkovni pas da ne zleze ven....itak tanajbolj fajn je pa telefon .......ja v BC sem ga vzela,ampak jih ni veliko na razpolago(v ljubljani imajo le roza,tko da sva ga v domžalah vzela)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:22:03
|
|
|
|
sunny24
|
čebela, sej meni tudi ne, ampak tle je malo rožic (na strehci in sedežu)...Strehce itak ne bomo rabli skori nič, na sedežu pa itak čiča in ni vijet... Sej moj full navija za rdečo, sam jst je ne kupim ni šans...Smo skregane z rdečo na smrt že od malega!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:22:23
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:pa probali smo Romerja in je Hana ko princessa sedela notri,tko da ga bomo naročili(samo še ne veva barve)....mi je pa priporočala mikrofibro-je to ok?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:23:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 čebela, sej meni tudi ne, ampak tle je malo rožic (na strehci in sedežu)...Strehce itak ne bomo rabli skori nič, na sedežu pa itak čiča in ni vijet... Sej moj full navija za rdečo, sam jst je ne kupim ni šans...Smo skregane z rdečo na smrt že od malega! pol pa najboljš da obe barve kupite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:24:26
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutroo... Joj, mi smo bli dans grozni (še nikol v enmu letu nam ni to uspelo) - vsi trije smo spali do 8:50 Zdej pa akcija... gremo mal pohajat na obalo. THX za Matičkove pohvale Čebel@ - jz sem še doma, grem komi naslednji mesec delat . Pa tut k bom šla delat, Matiček ostane doma v varstvu Se vam oglasim zvečer, da mal popravim povprečje oglašanja v zadnem cajtu... Aja, jutri pa ima Matic sistematskega "pr enmu letu" . Kri pa vodo je dal učiri in je vse OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 9:24:48
|
|
|
|
sunny24
|
Ja ne...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?