|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
26.1.2010 7:44:39   
Urša08
Onasiss bom držala pesti user posted image

Katjuša tud za vas in vašo hiško, da vam rata na svoje it user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.1.2010 7:57:38   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baloncy luštengaotročka maš user posted image user posted image user posted image user posted image , pa super za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki če prav zastopim greš delat polovični delovnik , po 4 ureuser posted image Super odločitevuser posted image user posted image user posted image A prej si tudi tako delala?

ne ko pa je bla katja majhna pa tega ni blo.pazla pa jo je od edvina teta.zdej pa smo se mi preselili pa teta tudi.če ne bi ga ziher ona pazla.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.1.2010 8:03:14   
Urša08
Baki men se zdi super da greš za 4 ure delat, najboljša varianta, mal si od doma pa še vedno maš velik časa za otrokeuser posted image user posted image user posted image Kdaj imaš pa namen Nika dat v vrtec? 

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.1.2010 8:07:12   
baki
dons še sam kruhove knedlne nardim pa solato pa je kosilo fertik.user posted image user posted image .tk da verjetno še jutr nebom rabla kuhat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.1.2010 8:08:03   
baki

Baki men se zdi super da greš za 4 ure delat, najboljša varianta, mal si od doma pa še vedno maš velik časa za otrokeuser posted image user posted image user posted image Kdaj imaš pa namen Nika dat v vrtec? 

pri trh letih da grejo jaslice mim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.1.2010 8:14:27   
Čebel@
kolumbo.......evo tega smo kupili ..........90€.......ta je kao za fantke,unga k je pa sunny prilepila pa za punčke.......ima pa take funkcije kot od balonchy:padala se zaštekajo,nogice se skrijejo spodaj ko jih ne rabiš več,zic se lahko prestavi še nazaj da ga dalj časa uporablja,tukaj zraven je še črno/rdeča strehica,5točkovni pas...,ga pa nimajo več v ljubljani,baje pa je še v vele v domžalah
user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 26.1.2010 8:20:41 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.1.2010 8:21:56   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.1.2010 8:22:11   
baki
niku tudi moremu kupit trikolesnika.mogoče ga bo dobil za pisanko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 8:34:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.1.2010 8:38:10   
Urša08
Čebela super nakup user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
privošči si svojo xxxl kavico pa en fajn tušekuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.1.2010 8:42:24   
Čebel@
aja:pikolo kolesa mi je odsvetovala ker so imeli ogromno reklamacij in jih ne bojo več držali,takali tricikli pa full poredko pridejo(1x na 2 meseca)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.1.2010 8:43:28   
Čebel@

Čebela super nakup user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi je full všeč,pa še tašča je rekla da bo dala € zanj,tko sda ji ga bosta onadva dala,moja mami pa avtosedež

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.1.2010 8:49:48   
Ajvy
jutro....prihajam iz vrtca....

POlagam vam na srce...tiste , ki boste dale otroke v vrtec....naj bodo čimbolj samostojni in čim manj navezani na vas....
.se mi tolk smili ena punčka...res ...res.....še zdej joka...ampak to so take velike solze...srce parajo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.1.2010 8:51:24   
Urša08
Ajvy imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.1.2010 8:52:23   
simonakr
Jutro punce! Jest dons še doma! user posted image user posted image

Čebela user posted image user posted image user posted image za kolo! Ful fajn zgleda!

Se grem igrat, kofetkat do nadalnega ne smem!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.1.2010 8:59:50   
Ajvy
kako ste kaj punce....sploh ne morem verjet, da bo skoraj eno leto odkar sem se naokrog sprehajala z brcajočim se trebuhom.....firbčna do nezavesti ,kdo bo prišel v naše življenje.....waw....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.1.2010 9:15:18   
sunny24
Jutro!
Naša nočka prespana...Zdej pa smo v akciji...user posted image

čebela, ta tricikl je meni full lep...user posted image Sam ne rdeč k smo jst in rdeča barva skregana...user posted image   Sm ga furala po BC in se ga full lepo vozi user posted image   A si ga v BC kupla?

rebeka.
..sorry, FB me neki zajebava in ti ne morem odpisat... Ti prlimam še enkrat-maksi ga je učeri objavla nekje... http://www.coloring-book.info/coloring/

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.1.2010 9:16:26   
Čebel@
urša....user posted image user posted image user posted image  za nov zobek.....mi smo še vedno brezuser posted image

katjuša.....še vedno držim pestke za hiškouser posted image user posted image user posted image

mihailo.....mi imamo SKB Papi

onasiss......lepe mere in držim pestke za izpituser posted image user posted image user posted image

sjmm....res fajn da se z bratom tako super zastopitauser posted image user posted image user posted image

maksi.....mogoče bo pa brez težav spala v vrtcuuser posted image

balonchy.......Matic je full lep fantekuser posted image user posted image user posted image .....ga imate v vrtcu?

sunny......meni je bil ta kolo full lep,ampak meni rožice ne potegnejouser posted image ......Hana je že ok(trkam)user posted image user posted image user posted image

simona......počivaj zadnji dan bolniškeuser posted image

ajvy.......sploh ne govori-sploh ne vem kam je šlo to 1 letouser posted image ......še malo pa bojo hodili in govoriliuser posted image user posted image user posted image

tok na hitrcouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.1.2010 9:18:27   
baki
tk sem že nardila knedejne,cote se perejo,nik spi,tk da bravo jaz.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.1.2010 9:19:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, ta tricikl je meni full lep...user posted image Sam ne rdeč k smo jst in rdeča barva skregana...user posted image   Sm ga furala po BC in se ga full lepo vozi user posted image   A si ga v BC kupla?

jaz sem zato rdečo/črnega kupila ker lahko da bo naslednji user posted image  in ne mislim spet novega kupovat(no sej na koncu ga bom itak kupilauser posted image )......full se lepo vozi,pa všeč mi je ker je 5 točkovni pas da user posted image  ne zleze ven....itak tanajbolj fajn je pa telefonuser posted image user posted image user posted image .......ja v BC sem ga vzela,ampak jih ni veliko na razpolago(v ljubljani imajo le roza,tko da sva ga v domžalah vzela)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.1.2010 9:22:03   
sunny24
čebela, sej meni tudi ne, ampak tle je malo rožic (na strehci in sedežu)...Strehce itak ne bomo rabli skori nič, na sedežu pa itak čiča in ni vijet...user posted image  
Sej moj full navija za rdečo, sam jst je ne kupim ni šans...Smo skregane z rdečo na smrt že od malega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.1.2010 9:22:23   
Čebel@
aja:pa probali smo Romerja in je Hana ko princessa sedela notri,tko da ga bomo naročili(samo še ne veva barve)....mi je pa priporočala mikrofibro-je to ok?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.1.2010 9:23:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, sej meni tudi ne, ampak tle je malo rožic (na strehci in sedežu)...Strehce itak ne bomo rabli skori nič, na sedežu pa itak čiča in ni vijet...user posted image  
Sej moj full navija za rdečo, sam jst je ne kupim ni šans...Smo skregane z rdečo na smrt že od malega! user posted image user posted image user posted image
pol pa najboljš da obe barve kupiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.1.2010 9:24:26   
Balonchy
Jutroo...
Joj, mi smo bli dans grozni (še nikol v enmu letu nam ni to uspelo) - vsi trije smo spali do 8:50 user posted image

Zdej pa akcija... gremo mal pohajat na obalo.

THX za Matičkove pohvale user posted image
Čebel@ - jz sem še doma, grem komi naslednji mesec delat user posted image . Pa tut k bom šla delat, Matiček ostane doma v varstvu user posted image user posted image user posted image

Se vam oglasim zvečer, da mal popravim povprečje oglašanja v zadnem cajtu... user posted image
Aja, jutri pa ima Matic sistematskega "pr enmu letu" user posted image . Kri pa vodo je dal učiri in je vse OK user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.1.2010 9:24:48   
sunny24
Ja ne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?