|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
23.1.2010 21:36:31   
majch
čer...končno nardila tortico...majko je trajalo...meni gre to grozno počasi....alex ti si tudi bla akciji? Lepo lepo. Nič...crknjena semuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.1.2010 21:40:32   
štrumfek
majch prelepa je torticauser posted image user posted image user posted image

alex mmmm pridemo probatuser posted image user posted image user posted image
kar se pa slik tiče... ena si je prilastila slike in je objavljala da so to kao njeni otroci (med temi slikami so bli pa tudi otroci RR-jevk)....

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.1.2010 21:58:12   
Alex01
majch-tvoja torta je specialnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prava umetnica siuser posted image user posted image user posted image user posted image super. Pa srečno pot jutri

Jaz sem naredila ledeno, jutri jo pa še okrasim. Ima dedi (moj oče) v ponedeljek god, pa se bomo jutri malo posladkali.

štrumfek-ampak ka pa je to za en "model" od ženske, da počne take stvar??????? Ka če imaš album dostopen samo prijateljem, potem ne more do njih?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.1.2010 22:04:29   
štrumfek
če imaš samo za prijatelje... in nje nimaš med njimi.. potem ne more do njih ne... ma pa ženska več nickov... Baby girl29, quenn of horses, vita_tija_ožbej, čebelica maja24... pa nevem mogoče še kakšnga... 

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.1.2010 9:24:23   
Anonimen
Mah vprašanje kake težave ima ta ženskauser posted image Mogoče nima družine al je pa ne more imet, pa se ji je mal zamaknilo v glavi, pa si je poskušala ustvarit ,,virtualno družinico,,. Konc koncev smo pa mamice same krive, sej me limamo gor slikice svojih bebijev in jih ne zaščitimo ustrezno. Vemo pa tut vse prov dobr, da se en kup manijakov sprehaja tukaj gor po netu. To je glih tako, kot če bi raztresla sladkor po tleh in upala, da ne bo mravelj. Pol pa ko mravlje pridejo se pa jezimo. No, pa pustmo zdej touser posted image .

Torte - jst sm pa kr neka lenoba, sm sam skutino pecivo spekla ta vikend. Sicer pa bol da ne pečem, k pol pa skos neki glodam.

Pa vidim, da imamo nove čveke Dolenjke . DOBRODOŠLEuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.1.2010 9:52:03   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Mah vprašanje kake težave ima ta ženskauser posted image Mogoče nima družine al je pa ne more imet, pa se ji je mal zamaknilo v glavi, pa si je poskušala ustvarit ,,virtualno družinico,,. Konc koncev smo pa mamice same krive, sej me limamo gor slikice svojih bebijev in jih ne zaščitimo ustrezno. Vemo pa tut vse prov dobr, da se en kup manijakov sprehaja tukaj gor po netu. To je glih tako, kot če bi raztresla sladkor po tleh in upala, da ne bo mravelj. Pol pa ko mravlje pridejo se pa jezimo. No, pa pustmo zdej touser posted image .

Torte - jst sm pa kr neka lenoba, sm sam skutino pecivo spekla ta vikend. Sicer pa bol da ne pečem, k pol pa skos neki glodam.

Pa vidim, da imamo nove čveke Dolenjke . DOBRODOŠLEuser posted image user posted image

jaknik, pod tole se podpišem. Ravno zato sem zapustila fb, najprej sem še neke slike dol jemala, potem je bilo pa še neki tretjega pika na i in to je bilo to. Na rrju pa sploh nimam Evinih slik, ker me je ravno takih čudakov malce strah...

MAjch..torica izgleda fantastično!!! Kakšnega okusa pa je?

Next..me tako zaj*****, da ne morem nič naročit. Imam vsa naročila skompletirana, ampak enostavno imajo nekakšne težave in ne morem naročit. Sem jim pa tudi že pisala da jim international site ne dela pa do sedaj nič... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.1.2010 11:45:20   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image za vse tortice.

user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošle nove čveke in user posted image .

Danes imamo pa pri nas slavljenko user posted image - no samo 7. mesec je M. dopolnila user posted image . Uf, kak čas leti....
Pa user posted image user posted image user posted image Majch za 8. mesec, ki ga Ž. dopolni jutri.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.1.2010 12:21:11   
rea27
aja, pa vse dobrodošle vse nove:živka in ostale

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.1.2010 15:50:14   
Alex01
Čestitke Manci in Živi user posted image

Eno vprašanje, mogoče bo mal čudn zgledalo, glede na to, da bi "mogla že vedt", ka mam že enega velikega otroka doma user posted image , kakšen rižek se daje otroku?  Pa hvala.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.1.2010 18:18:19   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Čestitke Manci in Živi user posted image

Eno vprašanje, mogoče bo mal čudn zgledalo, glede na to, da bi "mogla že vedt", ka mam že enega velikega otroka doma user posted image , kakšen rižek se daje otroku?  Pa hvala.

jst dam čist običnega, za kuhanje, tistega kot nam pri kosilu. Tistega, ki se kuha 10-12 minut..Je pa jedla tudi že basmantija..tko, da..ti kar ponudi, ti bo že pokazal :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.1.2010 19:30:42   
čebelica01
kaj rea a pol ni nič s tem nextom , štrajka al kaj ??

nič hudega bom pa pršparala pa nebom lepa ,sej bom pa kje drugje kaj našla user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.1.2010 20:24:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

kaj rea a pol ni nič s tem nextom , štrajka al kaj ??

nič hudega bom pa pršparala pa nebom lepa ,sej bom pa kje drugje kaj našla user posted image user posted image

po moje bo šlo z next-omuser posted image
rea - hvala za nasvet glede riža user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.1.2010 20:27:17   
čebelica01
no če bo šlo pol super

alex si dobila mail

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.1.2010 20:31:27   
majch
ojla

mi smo nazaj. Torto smo dostavili v enem kosu hehe. Hvala za pohvale. SE trudim...končno imam hobi, tako da se bom učila še naprej.user posted image Živika se zahvaljuje za čestitke. Jutri bo pa žurkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Hehe. Čestitke tudi Manci. Drugače je na vidiku nov zobek. Ga kar lepo prenaša...mogoče ima pa jantar kaj prste vmes.
Na poti nazaj smo imeli bližnje srečanje s srno, ki pa je na srečo samo obrisala svinjarijo z vrat na moji strani. HB user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.1.2010 20:31:34   
Alex01

no če bo šlo pol super

alex si dobila mail

Sm, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.1.2010 20:32:28   
majch
aja rea...okusa sta čokolada in jagoda, biskvit pa zgoraj in spodaj čokolada, vmes pa običajen rumen.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.1.2010 20:33:35   
čebelica01
ni zakaj user posted image user posted image

veš ko so kaki prazniki potem moram samo jest . pol pa tkoj kile poskočjo in uporabim tole z bananami in pa pa kilice je res super in meni zelo okusno user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.1.2010 20:35:09   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Na poti nazaj smo imeli bližnje srečanje s srno, ki pa je na srečo samo obrisala svinjarijo z vrat na moji strani. HB user posted image

Hvala Bogu, sam da ni kaj hujšga.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.1.2010 20:37:46   
Alex01

ni zakaj user posted image user posted image

veš ko so kaki prazniki potem moram samo jest . pol pa tkoj kile poskočjo in uporabim tole z bananami in pa pa kilice je res super in meni zelo okusno user posted image

Bom potem ko spravim otroke spat preštudirala dieto. Pa sej ni take krize, ker  lahk še oblečem stvari, ki sem jih imela pred nosečnostjo. Vseh sicer ne ampak neki pa. Se pa ne bi branila, da dam kak kg doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.1.2010 20:39:40   
čebelica01
saj jaz tud nimam se kaj prtožvat 68 kg pa 170 sem velika tko da je kar ok ampak vsake toliko časa pa kar ponovim tole z bananami user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.1.2010 20:48:43   
Alex01

saj jaz tud nimam se kaj prtožvat 68 kg pa 170 sem velika tko da je kar ok ampak vsake toliko časa pa kar ponovim tole z bananami user posted image user posted image

ti si super, jaz pa 73kg pri 165, pred nosečnostjo pa 65kg pri isti višiniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.1.2010 20:54:34   
čebelica01
res pa je tudi da bo treba spet športat začet user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.1.2010 20:56:02   
majch
a lahko še meni pošlješ to dieto, me ful zanima...pa banene mi kar grejo.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.1.2010 21:00:36   
čebelica01
seveda lahko a na z. s .ali na mail ali tle meni je vseeno

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.1.2010 21:13:15   
rea27
čer..
eko nas doma..
ja, upam, da bodo jutri te težave odpravili (pri nextu mislm), tako, da po moje bo tudi šlo!!

Đizs majch..pa rec da bi jedla golaž, ti ga bom jst naredila!!! Sam da ste celi!!user posted image user posted image user posted image
Pa bravo za zobke, morda pa je res kaj jantarskega ..user posted image user posted image
alex, čebeli..pa sej ste superske..kaj je to?

Jst bajsa se tako redim da se že skor mal gnusim sama sebi.. MAdona pri Evi sem začela z 49 kg (sem mejhna ne začet dol padat - 160) pa sem na koncu pridelala 12 kg, zdele jih mam pa že krepko čez 55..pa sem na pol poti!!!!! Me je groza, v prvo me ni bilo strah ker sem mela samo vodo, in je šlo po porodu dol en dva tri.. Takoj ko sem rodila, sem 7 kg skinla v porodnišnici..ostalo je šlo pa tako tako..ostali sta mi dve kili in ti dve sta me v tej nosečnosti prov bodli..oz. me bodeta!!

Sem pa utrujena dans..cel dan neki pucam, likam, obešam, razbešam, kuham, perem...ej..dost bo..bom šla kr v mižule...

lepo bodite, držite pesti za pediatra, ki ga imamo jutri, pa pridem popoldan kej pogledat k vam..

lahko nočko

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.