Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:18:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa midve sva zdravi pa avto imava Super, kdaj pa tebi paše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:18:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta? Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim... Drugače pa tudi to porihta, ja. Se spomnite, kako smo se kot pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla. Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo. ja, to pa je bla res misija nemogoče glede službe pa ti čist verjamem...čist prehitro mine boste morali še enega naročit da boš lahk spet doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:19:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa midve sva zdravi pa avto imava Super, kdaj pa tebi paše? mi je čisto vseeno... samo upam, da kakšen sneg spet ne preseneti ...letošnjo zimo mi je že prevečkrat prekrižal načrte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:19:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta? Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim... Drugače pa tudi to porihta, ja. Se spomnite, kako smo se kot pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla. Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo. si ne znam predstavljat ,da bom mogla skor it gledat te izkoriščevalske babe saj tebi še ostane kar nekaj časa...pa še podaljšali ti bodo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:20:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj rečemo v ČETRTEK ob 10h, Qulandia al pa Tuš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:21:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
[/quote] To je moja slika keri bog je to dal gor.Grem zdaj administratorju pisat da zaklenejo toto uporabnico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:22:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj rečemo v ČETRTEK ob 10h, Qulandia al pa Tuš? Jaz sem za
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:25:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj rečemo v ČETRTEK ob 10h, Qulandia al pa Tuš? Jaz sem za
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:25:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta? Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim... Drugače pa tudi to porihta, ja. Se spomnite, kako smo se kot pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla. Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo. si ne znam predstavljat ,da bom mogla skor it gledat te izkoriščevalske babe jaz jih bom prej kot ti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:25:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To je moja slika keri bog je to dal gor.Grem zdaj administratorju pisat da zaklenejo toto uporabnico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:29:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - in kako pa kaj Marcel in varuška ?Joj ,ki je že to ko sem vidla tota dva mulca.Ne boš verjela ampak veš kolikokrat moj vpraša po njej,res.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:31:56
|
|
|
|
leo**tia
|
lp..kako zatišje je tu... no mi pa ne spimo nič čez dan kake pol ure samo,ne vem zaaj taka sprememba prej je spala vedno..ponoč pa spi brez zbujanja ..no da vam pokažem par slikic da ne bo tu tako pusto ..vem da nimate časa,jaz tud ne pa tud vozek je že premali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:32:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - in kako pa kaj Marcel in varuška ?Joj ,ki je že to ko sem vidla tota dva mulca.Ne boš verjela ampak veš kolikokrat moj vpraša po njej,res. SE BOŠ MORALA KAJ NAOKOL OGLASIT Jaz še zaenkrat ne vozim na relaciji do Mb
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:34:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..kako zatišje je tu... no mi pa ne spimo nič čez dan kake pol ure samo,ne vem zaaj taka sprememba prej je spala vedno..ponoč pa spi brez zbujanja ..no da vam pokažem par slikic da ne bo tu tako pusto ..vem da nimate časa,jaz tud ne Dobrodošla v klubu.Samo spanje ponoči,pa se z vami ne da kosat .Velika je že ta vaša pupa ni kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:36:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - in kako pa kaj Marcel in varuška ?Joj ,ki je že to ko sem vidla tota dva mulca.Ne boš verjela ampak veš kolikokrat moj vpraša po njej,res. SE BOŠ MORALA KAJ NAOKOL OGLASIT Jaz še zaenkrat ne vozim na relaciji do Mb Stalno ko si določim ,da gremo pol zbolimo tak ,da zdaj bomo enkrat samo pocinglali. Samo šment ko hodiš v šolo no saj ,če bo tvoj doma bo tud kul ,če se nebo kam skril.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:39:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
A mi lahko nekdo pove zakaj se jaz v zadnjem času redim?Čez dan skoraj nič ne jem zvečer ,pa akcija.In sedaj je akcija na vagi.Namesto ,da bi shujšala ko imam toliko dela s totima mulcoma se jaz redim.Katastrofa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:39:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - in kako pa kaj Marcel in varuška ?Joj ,ki je že to ko sem vidla tota dva mulca.Ne boš verjela ampak veš kolikokrat moj vpraša po njej,res. SE BOŠ MORALA KAJ NAOKOL OGLASIT Jaz še zaenkrat ne vozim na relaciji do Mb Stalno ko si določim ,da gremo pol zbolimo tak ,da zdaj bomo enkrat samo pocinglali. Samo šment ko hodiš v šolo no saj ,če bo tvoj doma bo tud kul ,če se nebo kam skril. zdaj imam šolo samo v petek in soboto, med tednom sem pa doma , moj dela dopoldan, popoldan je pa ponavad vzunaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:47:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj rečemo v ČETRTEK ob 10h, Qulandia al pa Tuš? Jaz sem za jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:49:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mi lahko nekdo pove zakaj se jaz v zadnjem času redim?Čez dan skoraj nič ne jem zvečer ,pa akcija.In sedaj je akcija na vagi.Namesto ,da bi shujšala ko imam toliko dela s totima mulcoma se jaz redim.Katastrofa. kaj bi se sekirala... brezzveze.... js se ne več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 21:01:19
|
|
|
|
trezika
|
....in potem naenkrat vse tiho je bilo................ nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 21:04:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ....in potem naenkrat vse tiho je bilo................ nočko Če ,pa nič ne poveš .Piši nekaj ,pa valjda se nebom sama sabo menla nisem še tak daleč ,če glih mi dosti več ne fali . Nočko te ,če greš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 21:04:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
hahahhaa..kje te ste zdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 21:10:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaa..kje te ste zdaj? A ti povem ? Nabasala sem se z mandarinami in ruknila en pir zdaj sem ,pa sedela na wcju ,da je vse odplaknilo.Kaj češ dobra prebava .In ti kvačkaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 21:12:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaa..kje te ste zdaj? A ti povem ? Nabasala sem se z mandarinami in ruknila en pir zdaj sem ,pa sedela na wcju ,da je vse odplaknilo.Kaj češ dobra prebava .In ti kvačkaš? Ne, ne znam več!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 21:13:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tako vidim ,da ste polno zasedene.Ker še moja otroka blaženo spita se jima še jaz pridružim .Lahko noč.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?