|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
25.1.2010 20:18:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
midve sva zdravi pa avto imava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, kdaj pa tebi paše?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
25.1.2010 20:18:40   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta?user posted image

Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim...user posted image
Drugače pa tudi to porihta, ja.

Se spomnite, kako smo se kot user posted image pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo.user posted image user posted image user posted image

ja, to pa je bla res misija nemogoče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede službe pa ti čist verjamem...čist prehitro mine user posted image boste morali še enega naročit da boš lahk spet doma user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
25.1.2010 20:19:42   
trezika

MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
midve sva zdravi pa avto imava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, kdaj pa tebi paše?

mi je čisto vseeno... samo upam, da kakšen sneg spet ne preseneti ...letošnjo zimo mi je že prevečkrat prekrižal načrte user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
25.1.2010 20:19:44   
KOKICA32

kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta?user posted image

Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim...user posted image

Se spomnite, kako smo se kot user posted image pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  si ne znam predstavljat ,da bom mogla skor it gledat te izkoriščevalske babe user posted image

saj tebi še ostane kar nekaj časa...pa še podaljšali ti bodo...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
25.1.2010 20:20:42   
KOKICA32
Kaj rečemo v ČETRTEK ob 10h, Qulandia al pa Tuš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
25.1.2010 20:21:41   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

To je moja slika keri bog je to dal gor.Grem zdaj administratorju pisat da zaklenejo toto uporabnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.1.2010 20:22:30   
PERSIDA

Jaz sem zauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.1.2010 20:25:39   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.1.2010 20:25:51   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  si ne znam predstavljat ,da bom mogla skor it gledat te izkoriščevalske babe user posted image
jaz jih bom prej kot tiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
25.1.2010 20:25:53   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image

To je moja slika keri bog je to dal gor.Grem zdaj administratorju pisat da zaklenejo toto uporabnicouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
25.1.2010 20:29:54   
PERSIDA
spps - in kako pa kaj Marcel in varuškauser posted image ?Joj ,ki je že to ko sem vidla tota dva mulca.Ne boš verjela ampak veš kolikokrat moj vpraša po njej,res.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
25.1.2010 20:31:56   
leo**tia
lp..kako zatišje je tu...user posted image no mi pa ne spimo nič čez dan kake pol ure samo,ne vem zaaj taka spremembauser posted image prej je spala vedno..ponoč pa spi brez zbujanjauser posted image ..no da vam pokažem par slikic da ne bo tu tako pustouser posted image ..vem da nimate časa,jaz tud neuser posted image
user posted image

pa tud vozek je že premaliuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
25.1.2010 20:32:34   
spps

spps - in kako pa kaj Marcel in varuškauser posted image ?Joj ,ki je že to ko sem vidla tota dva mulca.Ne boš verjela ampak veš kolikokrat moj vpraša po njej,res.
user posted image SE BOŠ MORALA KAJ NAOKOL OGLASITuser posted image

Jaz še zaenkrat ne vozim na relaciji do Mbuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
25.1.2010 20:34:25   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp..kako zatišje je tu...user posted image no mi pa ne spimo nič čez dan kake pol ure samo,ne vem zaaj taka spremembauser posted image prej je spala vedno..ponoč pa spi brez zbujanjauser posted image ..no da vam pokažem par slikic da ne bo tu tako pustouser posted image ..vem da nimate časa,jaz tud neuser posted image

Dobrodošla v klubu.Samo spanje ponoči,pa se z vami ne da kosatuser posted image .Velika je že ta vaša pupa ni kaj.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.1.2010 20:36:25   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Stalno ko si določim ,da gremo pol zbolimo tak ,da zdaj bomo enkrat samo pocinglali.user posted image Samo šment ko hodiš v šolo no saj ,če bo tvoj doma bo tud kul ,če se nebo kam skril.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
25.1.2010 20:39:06   
PERSIDA
A mi lahko nekdo pove zakaj se jaz v zadnjem času redim?Čez dan skoraj nič ne jem zvečer ,pa akcija.In sedaj je akcija na vagi.Namesto ,da bi shujšala ko imam toliko dela s totima mulcoma se jaz redim.Katastrofa.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
25.1.2010 20:39:58   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Stalno ko si določim ,da gremo pol zbolimo tak ,da zdaj bomo enkrat samo pocinglali.user posted image Samo šment ko hodiš v šolo no saj ,če bo tvoj doma bo tud kul ,če se nebo kam skril.user posted image
user posted image user posted image  zdaj imam šolo samo v petek in soboto, med tednom sem pa domauser posted image , moj dela dopoldan, popoldan je pa ponavad vzunajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
25.1.2010 20:47:05   
trezika

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
25.1.2010 20:49:16   
trezika

A mi lahko nekdo pove zakaj se jaz v zadnjem času redim?Čez dan skoraj nič ne jem zvečer ,pa akcija.In sedaj je akcija na vagi.Namesto ,da bi shujšala ko imam toliko dela s totima mulcoma se jaz redim.Katastrofa.user posted image

kaj bi se sekirala... brezzveze.... js se ne več user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
25.1.2010 21:01:19   
trezika
....in potem naenkrat vse tiho je bilo................ user posted image

nočko

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
25.1.2010 21:04:44   
PERSIDA

....in potem naenkrat vse tiho je bilo................ user posted image

nočko

Če ,pa nič ne povešuser posted image .Piši nekaj ,pa valjda se nebom sama sabo menla nisem še tak daleč ,če glih mi dosti več ne faliuser posted image .
Nočko te ,če greš.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
25.1.2010 21:04:48   
KOKICA32
hahahhaa..kje te ste zdaj?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
25.1.2010 21:10:06   
PERSIDA

A ti povem ? Nabasala sem se z mandarinami in ruknila en pir zdaj sem ,pa sedela na wcju ,da je vse odplaknilo.Kaj češ dobra prebavauser posted image .In ti kvačkaš? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
25.1.2010 21:12:35   
KOKICA32

A ti povem ? Nabasala sem se z mandarinami in ruknila en pir zdaj sem ,pa sedela na wcju ,da je vse odplaknilo.Kaj češ dobra prebavauser posted image .In ti kvačkaš? 

Ne, ne znam več!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
25.1.2010 21:13:47   
PERSIDA
Tako vidim ,da ste polno zasedene.Ker še moja otroka blaženo spita  se jima še jaz pridružim .Lahko noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?