fiška33
|
Tole je forum čvekanje v pričakovanju in ne obdelujemo posameznih zadev do podrobnosti . Če bomo želele kaj v nulo naštudirat ali kaj točno zvedet, bomo šle poiskat točno določeno temo, kjer je govora samo o tem, kar nas zanima. Še hitreje pa najdemo kaj, če vpišemo predmet interesa v googla . Hm, moji štumfi so vedno samo črni al pa temno sivi . Tako so barvno vedno usklajeni z ostalo obleko . Sky, pridna si! Kateri faks že obiskuješ? Bomo držale pesti! Zivepo, previjalno sva preoblekla v tisti plastificiran prt, ki sva ga prisponkala s pištolco s sponkami. Strgani medvedki so šli dol, nova preobleka pa je takšna. Mislim, da se bo lepo vključila v kopalnico v rjavih tonih. Mutsy ima fino spletno stran, na you tube pa je tudi nekaj filmčkov. Če sem si prav zapomnila ima 11 kg, ampak ne vem, al samo podvozje, al s košaro al s športnim delom. Zivepo, malo pa sem ti fauš . Ampak ne toliko, da bi ga še sama nabavila . No, moram se pohvaliti, tudi jaz sem kupila voziček. Quinny Freestyle, bež barve, aprila bo star 2 leti, zraven dobim tudi zimsko vrečo in dežno prevleko. Vse skupaj za 220 € . Menda je brezhiben in zgleda kot nov. Tako, kot sem si zamislila! Manjka edino ena kapica na ventilčku na kolesu . Mislim, da je dober deal. Jutri ga gre moj brat prevzet nekam v lj. Čisto sem zaljubljena v ta voziček . Ja, pa h kolegici sva šla preverit, kako gre v prtljažnik od ta dolge vitare in je dragi dal žegenj. V moji Ibici ga pa ne mislim kam vozit. Evo, še fotki... Tole pa je moj novi ring sling. Praktičnih izkušenj z njim še nimam, verjamem pa, da mi ga bo uspelo uspešno uporabljati. Tako sem se odločila . Joj, pa še bi imela kaj za počvekat, pa se ne upam, ker sem že predolga . Npr., povedala bi, da sem bila jaz menda suha pri 16 mesecih, da razmišljam, če se mi sploh splača kupit pralne pleničke, glede na to, da bom poskusila tudi z "diaper free" varjanto - kahlico že imam , tiste eko pleničke, ki se jih lahko vrže na kompostnik me pa tudi vlečejo, namreč lani sva naredila tri po en m3 in rabim material za noter . Pa povedala bi še, ... ma bom še prišparala kaj za jutri . Lep večer vsem!
|