|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
25.1.2010 13:49:56   
hektorina
Bom menjala. delam na tem. Prokleto ziheraštvo. Imam višjo izobrazbo, pri svojih letih tudi že kar nekaj izkušenj, znanja. Bemti, da sem tak lolek. Sem sama nase jezna, ker se vgnezdim, ko kura. Ker mi je domače. Pa ker je fino delo. Res ga rada opravljam. Zanimivo, razgibano. Samoiniciativno. Kak sem danes brezvezna. Sem pa iz MB konca, delam pa v panogi, ki je v user posted image -strojništvo...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.1.2010 13:52:09   
hektorina
Zdaj grem na jezo eno HOJICO za malega kupit. Majo kero na akumulator, da bo šla bolj hitro, ker nimam potrpljenja gledat počasnih premikovuser posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.1.2010 13:53:35   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Zdaj grem na jezo eno HOJICO za malega kupit. Majo kero na akumulator, da bo šla bolj hitro, ker nimam potrpljenja gledat počasnih premikovuser posted image

Jaz pa hitrih ne user posted image , tako, da ti žal ne morem pomagati. Vtipkaj v Google "hojica na akumulator/baterije", pa boš videla, kaj ti bo ven vrglo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 803
25.1.2010 13:54:19   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz pa hitrih ne user posted image , tako, da ti žal ne morem pomagati. Vtipkaj v Google "hojica na akumulator/baterije", pa boš videla, kaj ti bo ven vrglo. user posted image

Kake pa mate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.1.2010 13:54:50   
Anonimen

hitro brisi!!!!!
caka te javni linč ,e odkrijejo ta post!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
25.1.2010 13:58:28   
Klemy82
user posted image user posted image evo, jst sem pa zdej lačnaaaaa...pa moram mojga počakat da pride, danes bo dolga, ker ima ful opravkovuser posted image
Eeeeeeeeh, ker dan!

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
25.1.2010 13:58:40   
Kerensa*
Kaj a se hojc tudi ne sme imeti? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
25.1.2010 14:00:55   
Klemy82
Kaj si ti nora, Kerensa. user posted image Da pohabiš mladiča...c.c.c..kako lahko sploh pommisliš na HOJCO??? Mučilno napravo iz srednjega veka?
pa še jst, ki nimam otrok, vem, da se je treba temu user posted image na daleč izogibat.

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
25.1.2010 14:01:06   
noranate
Ne, Kerensa, hojic se tud ne sme met, ker so škodljive otroku. Tako pravijo moderne mame oz. pediatriuser posted image .
Ja, saj ne morem verjet , da tega nisi vedla, dobrodošla v klub mam, ki niso pr sebi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
25.1.2010 14:02:17   
Anonimen
ja....jst ko jo bom zacela nucat,,....
samo popoldan....za zagrnjenimi zavesami, zaklenjenimi vrati...
nikol ne ves...

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
25.1.2010 14:03:59   
noranate
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
25.1.2010 14:05:48   
noranate
Veš kaj Miška, mislim da ne grem več tja na vzgojo, grem rajš tam kjer čistijo tla. Mislim, da sem za tja dovolj usposobljena, če že za mamo nisemuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 812
25.1.2010 14:08:45   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

nikol ne ves...

Miškaaaaa!!!!! OMAJGAAAD!!!
user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.1.2010 14:08:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Veš kaj Miška, mislim da ne grem več tja na vzgojo, grem rajš tam kjer čistijo tla. Mislim, da sem za tja dovolj usposobljena, če že za mamo nisemuser posted image

pa da ne bos slucajno napisala da uporabljas ajax alpa cilit....samo eko cistila!!!!

user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
25.1.2010 14:09:54   
Kerensa*
A zato sta torej moja otroka zdaj hiperaktivna, ker sta bila v najnežnejšem otroštvu priklenjena v hojco? user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 815
25.1.2010 14:14:15   
hektorina

nikol ne ves...

Kaj ti pa je? Da boš prikrajšala sosede za tako lep dogodek, kot je povsem zdravo kobacanje nedolžnega otročka. Ki je tako lep, ko se z drobnimi nožicami odriva po leseni podlagi. Pa tisti mali prstki, ko kopljejo po luftu (ker s stopalom pač ne seže, ker če že kupiš hojico, naj bo fajn vlka). Ni ga lepšega, ko ga gledat, ko se steguje za stvarmi in se pri tem tako ljubko postavlja na glavico. Saj sem že gledala tisto čeladico (želvica, al kak), ker mu buške, ko se obarvajo na rumeno ne pašejo k barvi oči...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
25.1.2010 14:15:47   
hektorina

pa da ne bos slucajno napisala da uporabljas ajax alpa cilit....samo eko cistila!!!!

user posted image

Jaz delam vse narobe... VAREKINA, če stoji 2 uri v bani je zakon! upsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
25.1.2010 14:23:19   
noranate
Kerensa, a v stajici pa nista blauser posted image .Upsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
25.1.2010 14:24:12   
noranate
Miška, žalim slučaj , sam pr naši hiši eko čistila še kozarcev ne spucajo, kaj šele školjko, v katero sej...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 819
25.1.2010 14:26:18   
Kerensa*
Kerensa, a v stajici pa nista blauser posted image .Upsuser posted image

Ne, to pa ne. Prvi zato ni bil, ker nisem imela prostora zanjo, drugi pa zato ne, ker se mi je takrat že zdelo brezveze, da prostor, po katerem se lahko prosto gibljemo, zapolnim z nečim, kar bi doseglo kontra učinek.

Sta pa imela vsak svojo posteljico z VISOKO ograjo, če to kaj pomaga. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 820
25.1.2010 14:31:42   
noranate
Tista, k v školjko zliva coca-colo, naj se šele pazi. Prihaja delegacija iz Afrikeuser posted image .
Jaz bom pa zdaj opalila en ŠTRAJKuser posted image .Prišel drugi del domače vojske domov in noče nič ž..tuser posted image . Evo, zlorabljam. Pa drugi mene trikrat boljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
25.1.2010 14:35:32   
hektorina

Tista, k v školjko zliva coca-colo, naj se šele pazi. Prihaja delegacija iz Afrikeuser posted image .
Jaz bom pa zdaj opalila en ŠTRAJKuser posted image .Prišel drugi del domače vojske domov in noče nič ž..tuser posted image . Evo, zlorabljam. Pa drugi mene trikrat boljuser posted image

Noranate, kakšen vod pa imaš to? Pa ti imaš kakšen čin, al si samo oni, ko ga vedno naprej?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 822
25.1.2010 14:36:07   
hektorina
Manjka... tisti, ko ga vedno naprej tišijo!?

Neposredna povezava do sporočila: 823
25.1.2010 14:37:01   
noranate
Jaz sem kurir, pa kuhar, pa sanitet... Vsa pomožna dela, zvečer pa še nastavljamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
25.1.2010 14:44:09   
hektorina

Jaz sem kurir, pa kuhar, pa sanitet... Vsa pomožna dela, zvečer pa še nastavljamuser posted image

Si mislim kdo "nišani"...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.