|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
25.1.2010 13:00:59   
Kerensa*
Višina pomoči ni nič kaj dobrodušna, Klemy, ampak nakazila so pa zadnje čase bolj točna in redna kakor plače. Jaz se ne čudim več, zakaj je vedno več ljudi prostovoljno brezposelnih. Bolje za 250€ sedeti doma, kakor za 400€ delati. Tistih 150€ razlike pa hitro prineseš noter z regresi za šole, vrtce in ostalo.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 776
25.1.2010 13:04:55   
Klemy82
Kerensa, jst grem raje delat za 400 eur kot sedet doma za 250. Sori, taka sem. Jst moram delat, da lahko funkcioniram. In tudi nimam otrok, tako da meni se 200  ali pa 400 eur hudo pozna. user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
25.1.2010 13:07:03   
Kerensa*
Ja, res je odvisno od tega, kakšen človek je nekdo. Nikogar ne obsojam za nič, dokler njegov način življenja ne vpliva na moje življenje ali življenji mojih mladičev. Tako, da mi je popolnoma vseeno, kdo dela in kdo ne - in za koliko kdo dela ali sedi doma.
Je pa res, da jaz za minimalca ne grem več delat.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 778
25.1.2010 13:07:04   
TomTaylor
verjameš ali ne, da rajši za tistih 400 delam, vsaj psiha ne trpi, pa med ljudmi si...ma ziher se bolš počutiš kot pa skoz doma..

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.1.2010 13:08:27   
TomTaylor
aha, vidim da nisem edina s tem mnenjemuser posted image , samo počasi tipkam z eno roko..

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.1.2010 13:09:18   
Klemy82
Ne obsojam pa nikogar, vsak ima pravico živet, kot misli, da je zanj najbolje.user posted image

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 781
25.1.2010 13:13:46   
Kerensa*
Moja psiha zaradi tega, ker nimam službe, čisto nič ne trpi. user posted image  Pravzaprav si je moja psiha zelo konkretno odpočila v tega pol leta, odkar sem doma. In kot brezposelna sem daleč stran od tega, da bi bila ves čas doma. Če odštejem obveznosti z mladičema, imam na voljo takorekoč 24 ur na dan za to, da počnem točno tisto, kar želim in ne tisto, kar "družba" pričakuje od mene. Na trenutke mi sicer postane malce dolgčas in takrat začnem razmišljati, da bi šla spat kaj delat, ampak naslednji dan je pa že bolje, ker me to mine. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 782
25.1.2010 13:16:15   
Klemy82
user posted image joj, kerensa, dobra si. Jaz sem pa očitno deloholik po duši la kako že...user posted image
Hmmm, ne bi bilo slabo se kakšnega lastnega posla spomnit...user posted image ... samo kaj?

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
25.1.2010 13:19:52   
Kerensa*
Jaz sem bila deloholik 7 let in sem ugotovila, da tisto, kaj sem imela od svojega deloholizma (beri: finance), ni odtehtalo tistega, kar mi je deloholizem požrl (beri: čas, živci,...). Življenje je teklo mimo mene, jaz pa sem lahko pokazala samo 1.000€ mesečno. Ja, seveda je to nek denar, jasno, da je, ampak meni moj čas, moje dobro počutje in vse ostalo, kar spada zraven, pomeni več. Danes imam pol manj denarja (govorim samo o svojem, ne tudi o partnerjevem denarju) in 2x več zadovoljstva.

Bom šla pa v prihodnosti spet delat, to pa zagotovo. Ampak bom šla delat nekaj, kar me bo res veselilo, torej nekaj, kar bi bil lahko celo moj hobi, kjer višina plače sploh ne bo pomembna. Kaj bo to, pa zaenkrat še ne vem.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.1.2010 13:20:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Moja psiha zaradi tega, ker nimam službe, čisto nič ne trpi. user posted image  Pravzaprav si je moja psiha zelo konkretno odpočila v tega pol leta, odkar sem doma. In kot brezposelna sem daleč stran od tega, da bi bila ves čas doma. Če odštejem obveznosti z mladičema, imam na voljo takorekoč 24 ur na dan za to, da počnem točno tisto, kar želim in ne tisto, kar "družba" pričakuje od mene. Na trenutke mi sicer postane malce dolgčas in takrat začnem razmišljati, da bi šla spat kaj delat, ampak naslednji dan je pa že bolje, ker me to mine. user posted image

Sem se prav nasmejala,ampak ti dam prav user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.1.2010 13:25:06   
Kerensa*
Jaz se poskušam čimbolj držati 10-ih črnogorskih zapovedi:

01.) Človek se rodi utrujen, zato živi, da bi počival in se spočil.
02.) Ljubite svojo posteljo, kakor ljubite samega sebe.
03.) Spočij se podnevi, da boš ponoči lahko mirno spal.
04.) Ne delaj. Delo ubija (prirejeno "Delo krepA človeka").
05.) Če vidiš koga, ki počiva, mu pomagaj.
06.) Ne delaj danes tistega, kar lahko narediš jutri.
07.) Delaj manj, kolikor lahko, tisto, kar lahko, pa preloži na drugega.
08.) Še nihče ni umrl od počivanja.
09.) Delo prinaša bolezni. Ne umri mlad.
10.) Ko te prime, da bi delal, se usedi in počakaj, da te mine.

user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 786
25.1.2010 13:25:40   
Anonimen
daj povej kateri razlog si navedla, nooooo...me firbec daje!!!!

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
25.1.2010 13:26:10   
madela
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.1.2010 13:27:16   
Klemy82
user posted image Kerensa, jao, jao!

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 789
25.1.2010 13:27:26   
Arwenko
evo, samo na malco skočim, pa ste tolko nakloftale user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 790
25.1.2010 13:28:09   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Ja a si pozabila, da nimam postelje?! user posted image  Otroka že imata vsak svojo, jaz sem pa še vedno kot Indijanka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
25.1.2010 13:30:51   
Klemy82

Ja a si pozabila, da nimam postelje?! user posted image  Otroka že imata vsak svojo, jaz sem pa še vedno kot Indijanka. user posted image

user posted image ne.....user posted image ati to resno?

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
25.1.2010 13:31:58   
Anonimen

pras.ci!

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
25.1.2010 13:32:52   
Kerensa*
Ja, resno. Mesec in pol sva v novem stanovanju, pa si je še nisva kupila. OK, najbrž bi si jo že (tistih 150€ ni problem), če bi me g. Mož hotel peljati v Ikeo po njo (v LJ ne najdem takšne, ki bi mi bila všeč), ampak ker nimava svojega avta, ker je taščin Renault premajhn in ker je službeno Fiat non-stop zaseden, pač še nisva prišla do Celovca. Otrokoma sva zrihtala vsakemu svojo posteljo, midva imava pa lepo dva jogija na tleh, kot Indijanca. Saj mož pravi, da je isto, kakor bi bil na postelji, samo, da je pol metra nižje. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.1.2010 13:36:59   
Arwenko
Kerensa, pri Ikei se da naročit dostavo, niti ne pride tak dosti. Midva sva jo za posteljo tudi naročila, ker je bil paket tudi za kombi prevelik. 

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.1.2010 13:37:36   
Klemy82
O, joj, kakšne hude kriterije pa imaš, da v tej ljubi Sloveniji ni dovolj dobre postelje zate?user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
25.1.2010 13:39:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Kerensa, pri Ikei se da naročit dostavo, niti ne pride tak dosti.

A ja? Mater, pol Ringaraje hodi v Ikeo, pa mi tega nihče ni povedal. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
O, joj, kakšne hude kriterije pa imaš, da v tej ljubi Sloveniji ni dovolj dobre postelje zate?user posted image

No, saj načeloma so postelje po mojih kriterijih (kovinske, črne, vijugaste,...), ampak tistih cen pa nisem pripravljena plačati. V Ikei stane postelja, ki mi je čisto všeč, tudi do 3x manj, kakor pri nas. Pa še 180cm x 200 cm mora biti, v LJ je pa večina vsega 140cm x 200cm ali 160cm x 200cm. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.1.2010 13:42:04   
hektorina

Jaz sem bila deloholik 7 let in sem ugotovila, da tisto, kaj sem imela od svojega deloholizma (beri: finance), ni odtehtalo tistega, kar mi je deloholizem požrl (beri: čas, živci,...). Življenje je teklo mimo mene, jaz pa sem lahko pokazala samo 1.000€ mesečno. Ja, seveda je to nek denar, jasno, da je, ampak meni moj čas, moje dobro počutje in vse ostalo, kar spada zraven, pomeni več. Danes imam pol manj denarja (govorim samo o svojem, ne tudi o partnerjevem denarju) in 2x več zadovoljstva.

Bom šla pa v prihodnosti spet delat, to pa zagotovo. Ampak bom šla delat nekaj, kar me bo res veselilo, torej nekaj, kar bi bil lahko celo moj hobi, kjer višina plače sploh ne bo pomembna. Kaj bo to, pa zaenkrat še ne vem.

Brez veze... Jaz pa sem danes izvedela, da nam bojo že x-tič nižali plače. Sem rojen optimist, ampak danes me je pa dotolklo. Delam ko mula za super stimulacijo... Pa še spiski za odpuščanje krožijo po bajti. Sem v fazi, ko me je resno strah. Komaj čakam, da pridem domov, pogledam svojega škrata in bom čist o.k. Nisem hotla morit, mogla sem pa malo pojamrat. Mi je že lažje. Drugače pa VEDITE, da ste ena super ekipa in mi kar pomeni, da se malo nasmejim tud ko ni vse o.k. Aja še to, ko sem malo pojamrala šefu mi je rekel, da upa da se ne bo zgodil scenarij od ne vem kje, ko je nekdo izjavil: Ravno sem uspel naučiti konja, da nič ne je...pa mi je crkniluser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
25.1.2010 13:44:25   
Kerensa*
Zakaj pa ti ne zamenjaš službe, Hektorina? Mislim... kaj si pa po poklicu oz. kakšno delovno mesto imaš in na katerem koncu?

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.1.2010 13:49:02   
Anonimen
oi hektorina! sem se ze sprasevala kje hodis!

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.