hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz sem bila deloholik 7 let in sem ugotovila, da tisto, kaj sem imela od svojega deloholizma (beri: finance), ni odtehtalo tistega, kar mi je deloholizem požrl (beri: čas, živci,...). Življenje je teklo mimo mene, jaz pa sem lahko pokazala samo 1.000€ mesečno. Ja, seveda je to nek denar, jasno, da je, ampak meni moj čas, moje dobro počutje in vse ostalo, kar spada zraven, pomeni več. Danes imam pol manj denarja (govorim samo o svojem, ne tudi o partnerjevem denarju) in 2x več zadovoljstva. Bom šla pa v prihodnosti spet delat, to pa zagotovo. Ampak bom šla delat nekaj, kar me bo res veselilo, torej nekaj, kar bi bil lahko celo moj hobi, kjer višina plače sploh ne bo pomembna. Kaj bo to, pa zaenkrat še ne vem. Brez veze... Jaz pa sem danes izvedela, da nam bojo že x-tič nižali plače. Sem rojen optimist, ampak danes me je pa dotolklo. Delam ko mula za super stimulacijo... Pa še spiski za odpuščanje krožijo po bajti. Sem v fazi, ko me je resno strah. Komaj čakam, da pridem domov, pogledam svojega škrata in bom čist o.k. Nisem hotla morit, mogla sem pa malo pojamrat. Mi je že lažje. Drugače pa VEDITE, da ste ena super ekipa in mi kar pomeni, da se malo nasmejim tud ko ni vse o.k. Aja še to, ko sem malo pojamrala šefu mi je rekel, da upa da se ne bo zgodil scenarij od ne vem kje, ko je nekdo izjavil: Ravno sem uspel naučiti konja, da nič ne je...pa mi je crknil
|