Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA Dan, no pa spet naletava, dovolj imam že te zime, komaj čakam pomlad. Tudi jaz imam kengurujčka, od babybjorna, sem ga dobila že pri Lari, pa vam povem, da sem laro imela notr, mogoče 4x, gabra pa 1x, nekak mi ne potegne, če gremo v trgovino, vn, kamorkoli ga imam v vozičku, bolj praktično. Sedaj tudi, se mi zdi, da mu ni tako comfort, ker kombinezon in vse te bunde...se mi zdi da je ves natlačen notr. Na pomlad, ko ne bo toliko cot več. Mož...daj mi povej, kako tvoj mali lahko zdrži tolko časa pokonci? Jaz če vidim, da po treh urah (kar je redko), ga dam v voziček greva en krog, zaspi in ga parkiram kar v bajto in tam odspi največkrat kar tri ure v kosu. danes sva šla ven, je zaspal, spal dve uri, se zbudil, se podojil in po ne vem kavem naključju zaspal nazaj. Dajete vašim otročkom kapljice AD3? Jaz včasih kr mal pozabim... kdaj se ta teden dobite, jaz sem do četrtka brez avta, je na popravilu...lanska toča. kaj kej tkole dopoldne, ko ste same počnete z malčki, če ne spijo seveda. Se mi zdi, da sem pri lari bla bolj zaposlena, prvi otrok ...zdej pa komaj čakam, da začneva jest gosto hrano, da nama mal dogaja, pa da se začne plazit. Ok, dela v bajti ne zmanjka, sam kr ne morem delat če je pokonci, da me revček tam gleda, pa čaka, sej se zamoti, sam lih pol ure pa ne. Bo imel spomin na otroštvu...mama s cunjo v roki, dan za dnem . Ja tudi jaz sem ga dala že v stolček za hranjenje, spustila naslonjalo in mali res uživa, bolj kot v igralnem centru. grem malo peglat, dokler še spi. A kako zdrži pokonci? Težko Ne, ne, hecam se, tak otrok je. Saj vmes mega zasitnari, samo zaspat pa more; včasih mu sicer uspe za ratek čas, ampak potem pa spet akcija. Ta teden se dobimo v četrtek v SN. Malčku včasih ppjem, potem se spet igra v igralnem otoku, potem hoče spet gor, pa greva par krogov, pa preštejeva prste, pa se igrava z nogicami, pa potem malo gleda, kako jaz tipkam, pa ga dam spet v otok, pa v posteljico, pa na posteljo, pa spet gor, pa mu povem Rdečo Kapico (ali nekaj takega), pa malo joškari, pa se malo krega, vpa spet na tla, ...