dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larilu, zadnjič sem naročila 6.12. in je stric 15.12. prinesel - 9 dni torej, pa še pred prazniki je bilo eni pa še zdej nismo vsega dobil... btw. a lahko skenslaš tisto pižamo, ker mislim, da bo malemu premala, ker je zrastel nenormalno Ej a veš, da sem ravno razmišljala, da jim bom ju3 še mail napisala, da naj mi denar vrnejo, ker mi tiste tvoje pižamice še niso poslali Upam, da nisem kaj zamutila, ampak če kaj znam angleško in če kaj znam računat, potem so mi jo zaračunali. Na koncu računa pa piše, da naj se jih nekliče takoj, ker če česar ni, bo poslano naknadno Sam zdej je pa že tolk časa mimo, da mislim da ne bo nič, tko da bom rekla da naj mi dajo dobropis al pa če lahko namesto tistega vzamem nekaj drugega .ala uggice za tavečjega, samo na njihove cifre se ne spoznam , ko kliknem size guide, mi vrže cifre cot ven ... TOLE jim bom zjutraj poslala mail kaj e zdaj, če se lahko menja oz kaj bomo, pa ti javim, OK ok zdej mi pa še pri velikosti noge pomagi Na Nextovi strani sem jaz pogledala (bom za taro škorenjce za dež naročila, ki jih bo za RD dobila - pujsa Peppa seveda )