dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Draja, Dolenjka, sta vajini hčerki imeli tudi izpuščaje (rdeči fleki, zgleda kot suha koža oz. kot krasta, bi lahko samo z nohtom dolj potegnil, kot neki ekcem). P mi je rekla mislim, da otroški izpuščaj? Če sta imeli, me zanima s katero kremico sta jih odpravili! Ne,naša dva nista nikoli imela nobenega izpuščaja. Ma niti kot novorojenčka nista imela niti enega mozoljčka ali pikice. Tako da ti žal ne morem pomagati. Tiste recepte in navodila pa ti pošljem, samo da jih poiščem, ker sem vmes "čistila" disk in vse shranila na e-book. IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Skoz se neki zvija in premetava, pa jamra, itd. Zdaj mam pa tega dost, pa me zanima za te BioGaia kapljice. Včeraj sem vas brala, da so to neki probiotiki. Zakaj se sploh to uporablja? A to pomirja otrokovo črevesje al kaj? A to se kupi v lekarni? Pismo ne vem, moram nekaj nardit k drugač se bo men utrgal Čez dan pa tud bolj malo spi. Tko, da se mi zdi, da je aktiven 24/7. Pa skoz neki sitnari, se sploh ne zna sam zamotit. evo točno tak je bil Filip pred dieto. Ma če je zdržal 5 minut sam na otoku ali v ležalniku je bil čudež. Zdaj pa ves zadovoljen otrok. Pa ko je spal čez dan, se je npr.v tistih 30 minutah spanja 10-krat predramil . Seveda pa ne morem zagotovo vedeti, da je res dieta edini razlog. Ampak veš naš je itak "podvržen" alergijam, pa še krvave nitke je imel skoz v blatu, tako da je bila dieta nujno potreben ukrep. Mož čestitke Zali za izpit za smučarskega učitelja A to se v blatu prav vidi kri? Tega nisem še zasledila, oz. se nisem še tolk poglobila v njegov drekec . Bom malo bolj pozorna, če bo kaj notri, je pa res da se včasih tko pokaka, da ko pleničko odvijem se res nekaj tko vleče stran kot kakšne nitke Če sem čist odkrita, se tega bojim, ker nimam pojma kaj bi sploh jedla, če bi mogla imet tako dieto