|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
25.1.2010 11:53:02   
binabina
evo punce, no čeprav mi ni uspelo da pridem v krog februar 2010 mi pa bo verjetno uspelo v kroga septemberk 2010, kati v soboto delala testeka in je bilo user posted image jupi!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da po moji izračunih bo verjetno datum poroda okoli 30.9 ali pa 1.10.? ne vem sicer zadnja user posted image pa je bila 24.12.2009,....... vse ki pa ste že rodila pa veliko vleiko cartanja , in lepih trenutkov z user posted image ,.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
25.1.2010 11:54:17   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ninček user posted image user posted image user posted image obilo cartanja....

jes se počasi prpravljam na pregled pr cerarju... pa da vidimo kaj bo...

se javim potem, cawci

Srečno pri dr. House-u user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
25.1.2010 12:00:39   
Nattasha
Oj!

ninček1: Čestitke. Sem te imela mal na sumu včeraj, ko si rekla, da te zvija. In evo, danes se že cartate. Veliiiko veselja in zdravja, pa da ste čimprej doma, na toplem, na svojem...aja pa da boste lepo papali pa lepo rasli;)

Jaz sem danes cela razbolela, se vidi, da sem mogoče včeraj vseeno malo pretiravala z čiščenjem v novem stanovanju. Ampak se ne morem načakat tega, da se končno preseliva.

Danes moram še tu malo pospravit, pa zmenjena sva da se poje kosilo, potem se še kako stvar odnese na najino novo lokacijo, pol pa še v shopping za špecerijo, da bo res čim manj treba zdaj, pa da seveda moj nebo lačen, če bom jaz kaj prehitevala.

Punce eno vprašanje. Ima še katera težave z naštevanjem gibov? Jaz jih včasih komaj naštejem 10. Jutri imam sicer CTG in bom vidla kaj se dogaja, samo vseeno mi je včasih neugodno. Brcne sicer že, al pa ima tektonske premike, sam včasih se mi zdi da čist premalo...

Ok grem še kaj naredit, če se bom vlegla, bo konec...

PApa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
25.1.2010 12:05:21   
Bauky
vsem mamicam in novorojenčkom user posted image user posted image user posted image  in veliko lepega cartanja.

Me pa zanima, če še od katere od vas user posted image  tok kolca kot naš.... že včeri  zvečer, danes pa sploh ....  razen če je kaj drugega, ne vem... lažne popadke si jaz drugače predstavljam (to je  moja 1.user posted image  in ne vem, kaj bi to lahko bilo), je pa kar utrujajoče, ko ti trebuh tako poskakuje ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
25.1.2010 12:09:42   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

vsem mamicam in novorojenčkom user posted image user posted image user posted image  in veliko lepega cartanja.

Me pa zanima, če še od katere od vas user posted image  tok kolca kot naš.... že včeri  zvečer, danes pa sploh ....  razen če je kaj drugega, ne vem... lažne popadke si jaz drugače predstavljam (to je  moja 1.user posted image  in ne vem, kaj bi to lahko bilo), je pa kar utrujajoče, ko ti trebuh tako poskakuje ...

Moj mali kolca ma prav vsak dan... največkrat pod večer...

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
25.1.2010 12:10:18   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

evo punce, no čeprav mi ni uspelo da pridem v krog februar 2010 mi pa bo verjetno uspelo v kroga septemberk 2010, kati v soboto delala testeka in je bilo user posted image jupi!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da po moji izračunih bo verjetno datum poroda okoli 30.9 ali pa 1.10.? ne vem sicer zadnja user posted image pa je bila 24.12.2009,....... vse ki pa ste že rodila pa veliko vleiko cartanja , in lepih trenutkov z user posted image ,.....

Čestitke in srečno user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
25.1.2010 12:28:46   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Moj mali kolca ma prav vsak dan... največkrat pod večer...

Bauky, ja, seveda, normalno ... .naš user posted image kolca kot nor že ene 4 mesece pomoje. U bistvu zdej zadnje čase niti ne več tolko kot je prej. Pa to je tudi po 5krat na dan .... tudi meni je blo malo zoprno ... to enakomerno poskakovanje trebuha ... ampak vsaj veš, da je ok in da se premika. Pač, otroci kolcajo ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
25.1.2010 12:33:59   
Jada82
Ninček, bravo, čestitke družinici in malemu korenjaku!!!! Res lepo, evo, pa kako hitro se je zgodilo .. prej še od včeraj berem, da te zvija ... in zdaj berem da je mali že na svetu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa jaz zase sedaj mislim, da sploh ne bom prezgodaj rodila ... pa tako so me strašili ... V četrtek dopolnim 37 tednov, tako da bo user posted image že donošen. Jutri imam spet pregled, pa bomo videli. Mi je nazadnje rekla G, da ne ve, če se bova še videli, ker ima mali tako nizko glavico, da je možno, da bom že rodila ... pa se mi nič ne zdi, da bi .... saj, včasih me kaj zvečer zaboli, ampak nič konstantnega oz. ponavljajočega.
Če pa ta vikend rodim, bom pa res kar zadovoljna. Zrihtano imava sedaj vse, stanovanje je tip top user posted image , torba za P pripravljena ... dolgčas mi že ratuje user posted image , tako da samo še čakamo našo malo žabico user posted image user posted image user posted image
Edin to me mal skrbi, ker imam že ene 5 tednov obseg trebuha 98 cm in se nič ne poveča ... se mi pa zdi, da je trebuh težji, torej je user posted image verjetno vseeno kaj zrasel ... user posted image

No, lepo vas pozdravljam ..... grem jest ... danes moj kuha user posted image Eh, mal ga uvajam, za pol, ko bo user posted image na svetu. Saj niti ne ve, kje je kaj v kuhinji. Pa da ne bo pomote .... kuha instant makarone user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vsaj začetek je .... ga je tašča preveč ckrljala ... ga morm mal naučit user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
25.1.2010 12:41:13   
Kati81
Evo mene nazaj s pregleda.

Stanje ni rožnato - pritisk mi je spet narastel na 160/100 in dr. Blejčeva ni najbolj zadovoljna, tko da moram v sredo navsezgodaj nazaj, in bom tam celo dopoldne, da bodo delali teste za urin, pa kri pa pritisk, pa ultrazvok, no vsaj CTG je bil ok. Potem ko bodo okrog 14h testi končani se bo pa odločla al še mal čakat al ne.

Bundica ni bila kupljena na razprodaji, tko da zaradi tega ne smejo težit. Bom počakala kak dan če me pokličejo drugače jih bom pa jaz.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
25.1.2010 12:45:46   
Lara73
NAJPREJ ČESTITKE NINČEK!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
25.1.2010 12:45:59   
Lara73

se javim potem, cawci

srečno pri dr.Haus-u

ČikaPika: kako zgleda imet zdravnika doma? A zelo komplicira za vsako figo? Al je to zelo praktično?

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
25.1.2010 12:46:07   
Lara73

moja user posted image kolca skoraj vsak dan, tako da je že kar zoprno.

binabina: čestitke!

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
25.1.2010 12:51:57   
Lara73
samo da je konec vikenda pa vse na internet. Rabim eno uro da vas preberem.

mucica: jest bi tud krofe....

računalnika ne bom jemala s sabo, ker itak naj bi bila not 2-3 dni če je normalno. Bom vzela raje kakšno knjigo.

tud moj se strinja da je že čas, da mi voda odteče, ker sem sitna za znoret. Kar nekaj iščem.... pa samo v kino sem hotla it user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
25.1.2010 13:01:18   
Kati81
Sem klicala zdaj v intersport zarad bunde in so mi obljubili da bo še ta tedn oz najasneje v ponedeljek urejeno. 
Sam kao da morjo oni kupcem tko rečt, da je 45 dni rok reklamacije, no sem si kar mal oddahnila. Še bomo smučali.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 13:10:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
25.1.2010 13:26:01   
vaney
mavo, ti si napisala, da moraš poklicat in se prijavit za CR; a pri vas se kar prijavite? Da vem, kaj me približno čaka - a se CR dela na rok ali pred rokom? Si sam izbereš datum ali ti ga oni? Jaz imam pregled z zadnjim UZ-jem preden mi da napotnico v ponedeljek, pa bi bila rada malo prej osveščena, kako in kaj... Hvala.

Jaz se moram pa spravit jest kaj pametnega, ker skoz jem, ampak sam cukr...čez burek še škatlo piškotov, zdaj 2 celi čokoladi, kosilo pa čaka...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
25.1.2010 13:26:28   
zvesta
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                     user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB user posted image Maribor, RODILA 25.1.2010-TINA                     
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj
user posted image janussa(?), (4user posted image ,3 user posted image ), Maribor              user posted image   Maribor

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image ,Sg, RODILA 21.1.10-NANO

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana
user posted image tinca malinca(1user posted image ,0user posted image ),Ljubljana             user posted image                                      

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor
user posted image lucka1(2user posted image ,1user posted image ),Ljubljana

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 19user posted image   45 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 81

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• < Sporočilo je popravil zvesta -- 25.1.2010 13:33:56 >

(odgovor članu zvesta)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3417
    25.1.2010 13:31:18   
    Anonimen
    user posted image user posted image tudi iz moje strani ninček srečno in obilo lepih trenutkovuser posted image user posted image

jaz pa še kr čakam user posted image ctg danes...dala še kri pa vodo(kar bo porazno-saj sem nekaj prehlajenauser posted image )
    glavno je da so se ledvični kamni za nekaj časa pomiriliuser posted image user posted image (pa upam da vsaj do poroda!!)

srečno ostalimuser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
      Neposredna povezava do sporočila: 3418
    25.1.2010 13:32:53   
    zvesta
    evo, janussa, sem se spomnila dodat te na seznamček.... preveri, če je vse prav....

če pa želiš, mi lahko na ZS pošlješ tvojo telefonsko, jaz ti pa vrnem mojo, da nas obvestiš, ko rodiš.... po želji...

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3419
    25.1.2010 13:37:31   
    Kati81
    slomak in zimska, pa še kaka ljubljančanka ali bljižina, a ste jutri za čajček? Pol jaz verjetno ne bom več mogla, vsaj 2v1 ne. 

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3420
    25.1.2010 14:06:50   
    bambi14
    Oj,

mali Tin od Ninček je pa tako lep, da ga bom jaz kr zaročla z mojo večjo babiko,..user posted image user posted image user posted image .

Sem iz predleda: smo že fulll nizko in ne verjame, da se vidima čez 1 teden,....torej imam žegn, da odpeketam v p.

Ju3 imam v UKC CTG,......a ga ima še katera? ZVESTA?, nATASHA?,...NINČEK je pa tak v 2. nadstropju in se že carta.user posted image

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 3421
    25.1.2010 14:09:08   
    zvesta
    bambi, jaz imam pregled na Vošnjakovi.... pa upam, da me ne pošlje potem na Ljubljansko :P

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 3422
    25.1.2010 14:30:09   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

se javim potem, cawci

srečno pri dr.Haus-u

ČikaPika: kako zgleda imet zdravnika doma? A zelo komplicira za vsako figo? Al je to zelo praktično?

Si že slišala za izraz: "kovačeva kobila je vedno bosa?"... nekako tako zgleda... Ko kaj pojamram da me boli in prašam kaj je to, reče da ni nič in da bo čez en mesec minilo user posted image ...
    Sej mal ga razumem... tam v bolnici vidi res hude primere in ko mu jz kaj pojamram... valda ni nič user posted image ...

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3423
    25.1.2010 14:37:27   
    ČikaPika
    No dekleta... še poročilo iz današnjega pregleda:

Dopolnjenih 37 tednov + 1 dan (+ 14kg): mali ima 3800g, obseg glavice 34,5 cm. Glavica ni še čisto spuščena (razlog pravi da je lahko v tem, da je glava prevelika, ali pa še ni čas). Še vedno obrnjen z glavo navzdol user posted image in vse ok - citiram "razen to, da je debel" user posted image Ma joj... se je po meni pobral... bogiuser posted image , ta bo ziher non stop lačen... In bogvedi kako bo ta revež prišel ven in kaka bom po porodu jaz... cela razrezana user posted image ...

Je šel pa moj user posted image prvič z mano pogledat na ultrazvok user posted image - in seveda navdušen user posted image

Naslednji pregled imam že v porodnišnici in sicer v sredo 3.2., s tem da moram najprej na CTG in šele nato h G.

Zdej pa šibam, k me user posted image že kliče h kosilu. Danes mi je pripravil piščančje zrezke z gobicami in sirom v sirovi omaki + riž + solatko... mmmmmmmmmmm

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3424
    25.1.2010 15:14:45   
    Nattasha
    Bambi14: Jaz imam tud še na Vošnjakovi jutri CTG, tak da še kak teden počakaj, pol pa lahko :))) Sem omenila, da sva šle zadnjič z eno prijateljico porodne pogledat, pa se tam neki pogovarjamo, pa gremo domov, ona pa naslednji dan nazaj rodit. Tak Hollywoodski porod, vse fertik od čepa do poroda 7 ur. Sem jo prav vprašala kje je stala, pa kaj je dihala, da bi jaz tudi. Tak da ko mi pove, greva lahko v porodno dihat na isto mesto, z mal sreče se bo ponovilo pri nama;))

Grem kuhat, neki se mi riž lušta. Pa se mi že dolgo ni;))) Grem izkoristit;)

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?